Partyflock
 
Forumonderwerp · 17891
­ Nederland
 
Brand los!!
fikkie
 
Als ik zelf kaarten over heb vind ik het zeer goed en als ik kaarten nodig heb ben ik tegen :P
Cruel Intentions roels :D
Hmm, als ik zelf kaart over heb dan geef ik die weg (as t goeie bekende van me is) of verkoop ik voor de oorspronkelijke prijs. Vind t beetje jammer dat er zoveel winst op gemaakt word. Ik bedoel, je koopt t kaartje, ken door omstandigheden niet gaan, en dan ga je je kaartje toch niet voor weet-ik-veel-hoeveel meer verkopen?? Of zie ik dat verkeerd?
tientallen kaarten inkopen om ze vervolgens weer door te verkopen voor t dubbele vind ik een kl*testreek.. maar als je wegens omstandigheden niet naar een bepaald feest kunt en mensen meer dan de adviesprijs bieden dan vind ik dat niet fout :)
 
Kijk, je kan ook bij voorbaat kaartjes inkopen, omdat je weet dat je toch niet gaat. Dan als het uitverkocht is, dan zet je ze een week of 2 weken voordat het feest begint ze te koop voor een flinke smak en let maar op, de mensen geven het ervoor uit!

Heb ik ook gedaan met de 2e Innercity :)
Had ik kaartje verkocht voor 200 piek. Diegene wou oh zo graag, mjah, ik noemde de prijs en hij vroeg of er niks vanaf kon. Ik zei nee en zei dat er anders wel andere belangstellende waren voor het kaartje en hij kocht em waardoor ik een gratis feest had...
laatste aanpassing
Ervaring Daan ? :P
 
Ik zelf heb dus net ook 2 kaartjen voor Qlimax verkocht. 70 euro per stuk.
Ik weet dat dat erug duur is maarja, ik zou gek zijn als ik ze voor minder zou verkopen.

Dat verkopen stond trouwens niet in de planning ofzo hoor.
Door omstandigheden kunnen er nu gewoon 2 mensen niet meer mee, dus moest ik van die kaarten af.
Ikzelf had liever ook gehad dat ze mee gingen maar dat kan helaas niet meer.
laatste aanpassing
Ik heb een keer voor Trance Energy t dubbele van de prijs betaald omdat ik gewoon naar een party MOEST en er alles voor overhad. Achteraf errug dom geweest :S
 
Mjah, zoals je ziet hebben mensen het er voor over, dus maak je gebruik van de gelegenheid en geen misbruik...
Heb ooit een keer aan de deur kaarten gekocht, die buiten verkocht, en ben daarna zelf naar binnen gegaan met winst.
bla> dat is nou echt een klote streek :(
 
Wel goed bedacht moet ik zeggen :)
Ik heb het een keer gedaan met HQ, expres vantevoren kaarten ingekocht om die te verkopen.
Daarna nooit meer (a)

Als je door omstandigheden kaarten overhebt, moet het kunnen om met wat winst door te verkopen. Maar ik zou het niet voor 2x de normale prijs verkopen.
 
Alex> ik kan het makkelijk, mjah, ik ben een verkoper van beroep, dus ik ben het wel gewend...
 
Het is net wat de gek er voor geeft toch. :)
Hmm, ik heb 1 keer me kaartje voor meer verkocht. Ik zou naar Innercity 2000 gaan maar kon niet omdat ik fucking verkouden was. Ben wel naar de RAI was t geloof ik gegaan en daar me kaartje voor 25 gulden meer verkocht, maar daarna niet meer. Geld boeit me namelijk niet zo veel op dit moment
Tja ach het kwam net toevallig zo uit.
 
ik probeerde het ook bij Qlimax in thialf..had kaaartje over..nou mooi dat nie lukte..allemaal marrokaanen met honderden kaartjes en verkochten voor net boven normale prijs..uiteindelijk verkocht voor 20 piek ofzo vlak voor dat ik naar binnen ging
Kaartjes voor meer verkopen dan jij ze hebt verkocht ?Dan ben je erg goed bezig economisch gezien.

Alleen je bent wel een lul. Laat mensen voor een redelijke prijs lekker feesten.

Luna ( at qlubtempo ) alsie net begint is wel lekkah zeg :) Krijg zin in Qlimax :bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
Als iemand het ervoor wil betalen ja waarom nie!!??? Ja tog je ben nie verplicht tot kopen!! De keus ligt bij je zelf!!
 
gaat om respect voor je medepartyganger *en dat zegt een marketeer in opleiding nu he*

een kleine meerprijs (laten we zeggen 5E boven wat jij betaalde) kan best, maar het dubbele, nou sorry hoor, 1x gedaan (awakenings in gas), maar nooit meer, genoeg feesten over
Zaken zijn zaken. Kwestie van vraag en aanbod.
Met sommige dingen is het gewoon wat een gek er voor geeft.
Kijk bij een bekende zou ik dat nooit doen.
Maar bij een vreemde ,geef me 1 reden waarom ik daaraan geen geld mag verdienen??
Je gaat toch ook niet lopen zeiken dat de prijs voor een pil 5 euro is.
Ik vind het ziek als iemand een hele lading kaartjes koopt en ze vervolgens voor een megabedrag verkoopt, aan de andere kant boeit het me niet omdat ik altijd op tijd ben met kaartjes. Als ik niet op tijd ben dan is het jammer dan ga ik niet, ik betaal niet meer dan de oorspronkelijke prijs
nee, pillen vind ik iets heel anders.

door zwarthandelaren zijn er minder kaartjes voor de normale prijs beschikbaar waardoor je gedwongen wordt om zo'n extreem duur kaartje te kopen (niet dat je verplicht bent om naar t feest te gaan....maar jullie snappen wel wat ik bedoel)

bij pillen betaal je gewoon gevarengeld omdat die dingen sowieso illegaal zijn...
Ik kan het wel begrijpen, maar alleen als diegene door omstandigheden niet kan en niet extra kaartjes inkopen, zodat je lekker veel winst hebt!!
Volgens mij vindt bijna iedereen dit wel!!
Want als je graag naar een feest kan, je kaartje al hebt en door omstandigheden niet kan, is het toch een kleine troost dat je je geld terug hebt en misschien iets van 10 Euro winst hebt!
ik vind het op zich wel kunnen, had je er maar eerder bij moeten zijn. handel is het leven.

maar nelson van jou had ik dat toch niet verwacht :p
 
Ik vind het gewoon kunnen hoor! de potentiele koper bepaalt toch zelf wat ze ervoor willen geven maximaal?

Bij vrienden zou ik geen asociale prijzen vragen maar bij een vreemde wel! Je moet ook niet vergeten dat je vaak zelf als verkoper ook weet tijd moet maken om de koper te ontmoeten dus een beetje winst mag wel! Ik had dus nu best wel mn Qlimax kaartje voor 75 euro willen sellen omdat ik zo fucking krap zit!

2 weken terug nog stond ik in de winkel om iig mn HQ kaart te halen en twijfelde om ook mn Qlimax kaart meteen te halen. Dat heb ik niet gedaan en daar he ik achteraf best spijt van aangezien ik nu de idioot hoge bedragen zie die geboden worden voor Qlimax! Het is ook zo tegenstrijdig want iedereen zat te janken van DV idioot duur maar nu zijn ze wel bereid om 75 euro neer te leggen voor een standaard hardstylefeest met misschien een iets grotere zaal dan ergens anders!
laatste aanpassing
stel nou dat je nu wel wat ruimer zat Emilio....dan had je nog steeds niet naar Qlimax gekund omdat alle kaartjes voor de normale prijs allang weg waren geweest!!??
 
als ik 2 weken terug wat ruimer bij cash had gezeten dan had ik gewoon een kaart gekocht en en naar Qlimax gegaan! toen wist ik alleen al dat het krap zou gaan worden om qlimax ook te kopen! Als ik nu een kaart zou hebben zou ik niet eens heen kunnen! Ben volledig blut!

Achteraf had ik dat kaartje wel in mn bezit willen hebben om via 2dehands verkoop mn financiele positie een stuk gunstiger te laten worden! Had verwacht dat Qlimax niet uitverkocht zou raken! Dus dan zou ik mn kaartje ook nooit kwijt kunnen raken naar verwachting mocht ik in deze week dus geen cash hebben
laatste aanpassing
Ik vind een kaartje voor meer dan de normale verkoopprijs doorverkopen gewoon matennaaierij...

Als ik zelf een kaartje over heb, dan verkoop ik hem voor dezelfde prijs, en ga ik niet een slaatje proberen uit te slaan...
ik baal nu dat ik geen kaarten voor qlimax heb gehaald, had het extra geld goed kunnen gebruiken :-D

heb wel 2 jaar terug een ic kaartje voor 150 verkocht. Niemand die ik kende kon meer mee, was aan wildvreemde en die wou wel 150 piek betalen. Nou waarom niet.
Ik heb nu als het goed is Qlimax kaartje voor 38 euro :D
Wat een gezuer over naaierij.

Luitsre, als jij perse naar een feest wilt, dan ben je wel zo slim om vanaf dag 1 je kaartje te halen. Zeker als het om feesten gaat waarvan je vrijwel zeker bemnt dat ze uitverkocht raken. Dan wacht je toch niet tot t laate moment? Degenen die dat wel doen en uiteindleijk toch zowat het dubbele neerleggen voor een kaartje, da's pas stom! Of die lui hebben gewoon veel geld en beslissen pas die dag dat ze gaan. Als ze t toch kunnen missen, waarom niet?

Kijk, als het om een feest gaat als Awakenings vroegr in de Westergas, da's een ander verhaal. Die kaarten waren altijd binnen een dag uitverkocht, juist omdat er zoveel kaartjes werden opgekocht. Drie dagen na de begindatum van de voorverkoop werden ze al op i-net aangeboden voor het dubbele bedrag. Dan ben je mensne aan het naaien. Maar what the hack, voor een feest als TD kunnen mensen al een maand kaartjes ahlen. Wie belet mij er 5 extra te kopen en die strax met 10 euro winst per stuk weer weg te doen? Dan naai ik niemand echt hard, al kan ik wel lekker gratis gaan feesten (erg welkom als arme studentje). Moeten ze maar gewoon op tijd een kaartje kopen en niet achteraf gaan zeiken. Pffff altijd voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten!
Aan n vreemde n kaart heb ik geen probleem mee, t ligt er maar aan wat de gek ervoor geeft. Aan vrienden zou ik er nooit zoveel voor vragen, misschien wel wat, maar niet veel.
ken er nie zo mee zitten, moet je/ik maar optijd een kaartje halen...