Partyflock
 
Forumonderwerp · 17738
­ Nederland
Wil ik net voor de eerste keer naar de meeeeeeeting toe, worden we weggestuurd door een grote uitsmijter en die was heel erg agressief, toen moesten ik en dirk-jan huilen en wilden we naar huis toe, nou dank je wel hoor qdance!!! kom er nooit meer dikke kus voor alle partyflock vrienden die ik helaas heb misgelopen ben er echt kapot van!!!
 
Artiest LanZ^
huilen? ze hebben je toch geen klappe gegeven?
het is idd een klootzak die aap sloeg nergens op iedereen kon gewoon doorlopen met een beetje meer moeite maar moet kunnen vind ik.
En de fotograaf werd meteen aangesproken shit zeg we hebben alleen maar een leuke tijd met elkaar >:(
Ja man , wat een mafkees was die uitsmijter, als ie dan gewoon zegt da we daar weg moeten. Maar nee meneer moet meteen als een lompe boer gaan duwen.

Enorm zielige actie, maar goed het is gebeurt.

Grtz Pino
tijd gaat langzaam voor hun ze moeten ergens de anabolen aan kwijt...
stakkers
Ja die uitsmijters zijn echt triest hier in HMH, moest ik aan de deur m'n pen afgeven...een pen een dood normale pen, was gevaarlijk...stelletje #$%^#^^&...was mijn favoriete BEN pen nog wel....
wat wordt de volgende stap...niet meer dan 500gram munten meenemen naar binnen omdat je dat dan als boksbeugel kan gebruiken?
laatste aanpassing
Beetje trieste actie inderdaad, ik stond er vlak naast... die gasten begonnen gewoon tegen de hele meeting aan te duwen :S
je bent niet de enige die er van baalt. een paar man die op je nek gegooid worden is niet alles ,nee.wij stonden vlak voor de ingang en konden net op tijd weg duiken.
 
Werkzaam bij Underground Alert
Echt relexed zijn die spierbundels hiero niet echt!!
het zijn een stel figuranten die bewakingsdebielen

thuis niks te vertellen hebben (of omdat ze nog thuis wonen, godtering sommige waren jonger als ik of omdat thuis hun homofiele partner het mannetje is)
leuk joh zulke feesten...

morgen weer>>????

jullie leren het ook nooit he
Nou ik voor het eerst naar een PF meeting... Jeeeez ik vond er niets aan! Er was een kereltje die foto's maakte en iedereen deedt niets anders dan hem op zijn schouder tikken om te poseren! DUH....
Verder was het wel een super gaaf feest en heb ik me prima vermaakt de hele nacht! HAKKUH!!
Maar een PF meeting... niets voor mij of ik moet iedereen eerst een beetje leren kennen.
Trouwens die uitsmijters vielen nog wel mee hoor, ik heb er geen last van gehad, en sommigen waren volgens mij ook nie helemaal nuchter als je hen zo zag!
klinkt als machtswellusteling to me! Daar zijn er helaaas nogal veel van in het beveiligingscircuit.
Vind het trouwens nogal slecht van de organisatie om dat soort bullebakken in dienst te nemen, ik vind het weinig professioneel. (als je goed bent heb je dat soort bullebakgedrag namelijk niet nodig).
Uitsmijters zijn je visitekaartje. Lekker visitekaartje heb je dan, als je zo'n agressieve kleerkast hebt!
balen is dat ja

ik vind de uitsmijters die altijd bij de hemkade staan superrelaxed. meeste daarvan stonden ook bij Multi.
daar kan je gewoon een praatje mee maken. maar als er ook echt wat aan de hand is grijpen ze wel in.
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
ja nosfera7u van pf had ook al problemen met die marokaan
die begon tegen hem aan te douwen enzo
Love2Party: zo hoort het :)
ik was 1 van die mensen die een zetje in de rug kreeg van die (ja hoe zal ik het noemen, die gast verdient de naam "uitsmijter" niet eens).

een normaal iemand, zou eerst vragen als de mensen willen weg gaan.
maar volgens mij hebben die gasten al hun verstand verplaatst naar hun spieren. en dus niet eens goed nadenken voordat ze iets doen.

waar het dus op neer komt is dat die gasten maar eens een cursus aardig zijn moeten gaan volgen, in plaats van in de fitnesszaal hangen.
 
hhmmm...ik ben een paar minuutjes op de meeting geweest, gewoon om 1 uur. Kwam daar Houspauzinnetje nog tegen die net als ons ook op het laatste moment had besloten om te komen. Voor mij was zij de enige bekende, OH en Nosfera7u!! Ik ben kennelijk nét op tijd weggegaan ofzo want ik heb niets gezien :(
Ik was er niet... maar zo te horen kunnen jullie beter met zijn allen een klachten mailtje sturen naar Qdance...
ze kwamen met het domme excuus dat het te druk was boven,maar ik kwam net van boven en het viel allemaal wel mee... op een gegeven moment kwamen dr onwijs veel naar beneden en zelfs toen mochten wij nog niet naar boven %)
Whihaihaia, dat van die niet nuchtere uitsmijters kan wel eens kloppen! :D

Op HR stond er ook een vrouwtje en een kerel van van de security voor de deur terwijl wij moesten flyeren, en die gingen allebei net zo leip. Mens had nog ergere trekbek dan die gozer, ik zo: Lekker als je drugs mag gebruiken op je werk, ofnie? Ja, zegt ze, zonder pep trek ik het de hele avond niet :S
liever een uitsmijter met pep in zijn, eh, HAAR neus, dan met coke!! Van pep krijg je niet zo'n ego als van coke. Kijk maar: uitgaansgelegenheden die om cokegebruik bekend staan, zijn nou niet echt de gezelligste tenten (neem de afterclubs)
 
leiers:s
 
Artiest William Tech
ja ik heb er zelf eigenlijk weinig van gemerkt in de zin van dat ik geen gezeik met ze gehad heb, maar als ik dit zo hoor vind ik het echt te zielig voor woorden, die gasten zijn er om de vrede te bewaren niet om agressie op te wekken of zelfs ZELF agressief te gaan lopen doen...

btw lullig voor je dat je de meeting gemist heb, het heeft toch best een leuke groepsfoto opgeleverd :D
pff geen samenscholing op feesten?? whahaha, en in de grote zaal dan???? Niet bij elkaar staan , dat mag niet, gewoon allemaal rondjes blijven lopen. pfffffff