Partyflock
 
Forumonderwerp · 1088679
­ Nederland

Onderwerp is dubbel!

Zie "Het Millie Boele topic" voor eenzelfde onderwerp.
 
Dordrecht meisjeskiller Sander Vreeswijk was ook gewelddadig in bed

DORDRECHT - Een ex-vriendin van Sander Vreeswijk. - verdacht van de moord op het Dordtse meisje Milly Boele (12) - beschrijft de dinsdag opgepakte politieman als seksueel gestoord en gewelddadig in bed. "Hij is seksverslaafd en wordt als hij in extase raakt onbeschrijflijk hardhandig en ook gewelddadig. Ik moest hem dan stoppen, anders kneep hij mijn keel dicht en zou hij me gewurgd hebben. Als hij dit heeft gedaan met dat arme meisje, had ze geen schijn van kans", aldus de geschokte jonge vrouw, die vandaag exclusief haar verhaal vertelt in De Telegraaf.






"Dat arme meisje in Dordrecht... Ik moet er niet aan denken wat Milly heeft moeten doorstaan. Als hij tijdens de seks in extase raakt, is Sander onbeschrijflijk gewelddadig. Ik kon hem aan, was niet bang. Ik hield hem altijd op tijd tegen. Maar hij had mijn keel dichtgeknepen tot ik stikte, als ik hem niet stopte", aldus de ex. "Maar ik heb nooit gemerkt dat hij zich tot erg jonge meisjes voelde aangetrokken".

Ze noemt zichzelf ’Anneke’ en wil in een exclusief gesprek met De Telegraaf haar verhaal kwijt over haar ex, de politieman Sander V. die nu verdacht wordt van een gruwelijke kindermoord. „Het is verbijsterend wat er is gebeurd en hoe ik me voel. Sander en ik hebben een relatie gehad. Nu is hij een ex die een klein meisje om het leven heeft gebracht. Om me heen – in de bus, op straat – overal hoor ik mensen alleen maar over Milly praten. Ik voel me dan echt verschrikkelijk.”

Enkele maanden geleden had zij voor het laatst contact met Sander. „Het ging helemaal niet goed met hem. Hij wilde weg bij de politie. Hij trok het niet, zei hij. Ook met zijn relatie liep het mis. Linda en hij zagen elkaar nooit, zo klaagde hij. Hij wilde met haar stoppen.”

Hun relatie was turbulent geweest. „Ik was in het verleden dolverliefd op Sander. Hij was stoer, leuk. Op het oog wel een macho. Maar als hij bij mij in bed was, lag hij maar wat vaak te janken om dingen. Sander is geen gevoelloze man. Een sociaal type is hij zeker niet, maar als je hem leert kennen is hij aardig, vrolijk. Je kan met hem lachen. Hij voelde zich wel heel superieur. Wees me ook altijd terecht op allerlei dingen.”

Er zijn dingen niet in de haak met V., constateert Anneke. Vooral op seksueel gebied. „Ik heb altijd het vermoeden gehad dat hij van jongs af aan is misbruikt door iemand uit zijn directe kring. Die persoon greep hem in het voorbijgaan bij zijn kruis, ik heb dat meermalen gezien. ’Sander is van mij. Altijd al geweest’, werd er dan gezegd. Gezond vind ik dat bepaald niet.”

Hij wilde voortdurend met haar naar bed, herinnert Anneke zich. „Seksverslaafd is hij absoluut. Wel binnen de relatie, heb ik het idee. Maar dan lustte hij er ook wel pap van. Als hij zich liet gaan, moest ik hem echt stoppen. Hij is bij wijze van spreken twee meter lang en een meter breed. Ontzaggelijk sterk. Hij kon zich met zijn hele gewicht op me drukken, dat ik bijna geen lucht meer kon krijgen en me zo hard vastpakken dat mijn hele lijf onder de blauwe plekken zat. ’Kappen nu’, schreeuwde ik dan. En dan stopte hij wel. Natuurlijk kickte hij er ook op om seks te hebben met zijn handboeien om.”

Sander V. ging aanvankelijk compleet op in zijn politiewerk. „Hij heeft in Den Haag gewerkt, later in Rotterdam. In uniform stond daar echt een agent die gezag uitstraalde. Niet iemand met wie je kon spotten. Hij was er trots op om dat werk te doen. ’Ik ben de politie’, waren altijd zijn woorden. Sander is een heel rationeel persoon. Zo wil hij per se geen kinderen omdat de wereld volgens hem verpaupert en dat alleen maar erger wordt. Ik heb nooit gemerkt dat hij een hekel heeft aan kinderen. Ook niet dat hij zich bijzonder tot erg jonge meisjes voelde aangetrokken.”

Waren het spanningen in zijn relatie en werk die bij Sander V. de remmen wegsloegen waardoor een seksueel roofdier op strooptocht ging? Anneke: „Het moet zoiets zijn geweest. Ik vind het verbijsterend, bizar wat er is gebeurd. Wat beweegt hem in godsnaam om zich aan een meisje van twaalf jaar te vergrijpen? Ik zou hem in de cel willen opzoeken, hem helemaal in elkaar willen slaan en dan willen horen wat er in hem gevaren is. Ook voor mijn eigen verwerking.”

Ook voor Anneke is de wereld even helemaal ingestort. „Ik leef momenteel naar mijn gevoel in een slechte soap. Een nachtmerrie zelfs. Een tijdje geleden begon Sander me weer op te zoeken. Hij wilde me terug. Hij wilde ook weer seks met me. Ik ging wel weer vriendschappelijk met hem om, maar ik heb hem geweigerd. We lagen op de bank naar een film te kijken. Nu denk ik: hij had mij ook wel kunnen ombrengen omdat ik hem niet wilde. Ook voel ik me ontzettend schuldig. Als ik toch weer met hem in zee was gegaan, had hij dat kleine meisje misschien niet vermoord. Ik weet dat dit nergens op slaat, al mijn vrienden zeggen dat ook. Maar ik krijg het gewoon niet uit mijn gedachten.”

Ze heeft haar verhaal nog niet aan de politie verteld. „Ik heb nog niets van ze gehoord. Maar ik denk dat ze mijn naam wel zullen tegenkomen in zijn computer. Toen ik hoorde dat het Sander was die dinsdag was opgepakt, heb ik hem nog gemaild. Hoe ben je zo diep gezonken’, heb ik hem geschreven.







http://www.telegraaf.nl/binnenland/6324523/___Sander_V._gewelddadig_in_bed___.html
laatste aanpassing
Uitspraak van bobby666 op vrijdag 19 maart 2010 om 18:06:
ben je er weer autistisch rotjong of ben je nu je broer

:')

Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 18:22:
Discussies loop ik niet voor weg, iig op PF niet, om de simpele reden dat ik ze toch altijd glansrijk win. Dat geldt btw niet alleen voor mij, maar voor alle Flockers met normale geestelijke vermogens, 90% van de relschoppers incl. die tokkierolmops uit Huizen, en jijzelf, hebben het IQ van een strontvlieg.

Whahahaha over IQ van een strontvlieg gesproken :')

Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 18:09:
reedt

:x

Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 18:40:
Je zoekt zelf elkes keer ruzie op,

Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 18:58:
wie is hier begonnen met rellen? Ik niet, hij

Huillliieee ze pesten me. Gelukkig lok je het ook nooit zelfs uit, mcpat :aai:

Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 18:58:
Ben je een goed mens, dan behandel ik je met respect. Ben je so-so, dan behandel ik je iig niet met disrespect. Maar als je een of andere popiejopie kutkneus bent die graag zichzelf verheft door anderen de grond in te trappen, dan heb je aan mij een hele verkeerde.

Gore hypocriet.. :lol:
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 18:58:
Stel je nu voor, jouw broer heeft een bepaalde ongeneeslijke ziekte, en iemand beledigt jou, maar spot tegelijkertijd met die ziekte van je broer, dan neem ik aan dat je hem ook doormidden zou willen zagen van woede. En dan kan niemand je verwijten dat je een kansloos iemand bent, het is immers een normaal iets om pislink te worden als zo iemand iets zegt.

Ach hou toch op man als er al over kaak iets gezegd wordt begin je te huilen.
Jij moet echt altijd alles op jezelf betrekken he..

Je moet gewoon lekker je vette klep houden want je bent net zo erg als de rest van flock.
En denk maar niet dat mensen op jou zitten te wachten om het voor ze op te nemen want zelfs de grootste debielen kunnen hier lekker veilig hun smoel open trekken.. fucking moeder Theresa wannabe met je liefdadigheidsprojectjes.
 
Uitspraak van M. :') op vrijdag 19 maart 2010 om 19:30:
Je moet gewoon lekker je vette

zeg de zeug van pf:roflol:
 
je maakt indruk met je uitspraken (y)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 19:35:
zeg de zeug van pf:roflol:

Oh help ja ik ben zo dik.. :'( boewhooee.
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:35:
je maakt indruk met je uitspraken (y)

Jij ook hoor :aai:
 
Uitspraak van M. :') op vrijdag 19 maart 2010 om 19:30:
Je moet gewoon lekker je vette klep houden want je bent net zo erg als de rest van flock.
En denk maar niet dat mensen op jou zitten te wachten om het voor ze op te nemen want zelfs de grootste debielen kunnen hier lekker veilig hun smoel open trekken.. fucking moeder Theresa wannabe met je liefdadigheidsprojectjes.

...:'(

oke.
Uitspraak van M. :') op vrijdag 19 maart 2010 om 19:30:
Huillliieee ze pesten me. Gelukkig lok je het ook nooit zelfs uit, mcpat :aai:
is hij dat? ahahahahahahahaaaaaaaaa
 
Uitspraak van M. :') op vrijdag 19 maart 2010 om 19:30:
Huillliieee ze pesten me.

Doen ze niet. Ik ben veels te zeker van mezelf om door wie dan ook aan het twijfelen gebracht te worden. Al helemaal niet door zo'n achterlijke vaderloze tokkiehoer waar half Noord HOlland al bovenop heeft gelegen.

De enige reden dat ik jou blijf achtervolgen en je de hele tijd kut opmerkingen uit deel, is omdat je het verdient. Je bent een slecht mens, omdat je een popiejopie slet bent, die haar eigen tekortkomingen moet verbergen door sociaal gehandicapten de grond in te trappen.

M.a.w. de wormen zijn nog meer waard dan jou.
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:42:
Ik ben veels te zeker van mezelf

ook al ben je
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:42:
sociaal gehandicapt
?
 
Uitspraak van [s.o.s.] op vrijdag 19 maart 2010 om 19:41:
is hij dat? ahahahahahahahaaaaaaaaa

Nope.

Ik ben slechts iemand die zich ongelooflijk kwaad maakt over dat stuk misselijkmakend walvisspek dat d'r gevoel van eigenwaarde een boost moet geven door weerloos volk als bijv. een McPat te pakken te nemen.

Als je iemand wil kloten, pak dan iemand zoals mij, die zich tenminste kan verdedigen. Een autist te pakken nemen is gewoon net zo laag als wanneer je iemand in een rolstoel kapot schopt.
 
Uitspraak van [s.o.s.] op vrijdag 19 maart 2010 om 19:44:
?

Volgens mij heeft hij het over zijn broertje en niet over zichzelf hoor:P beter lezen.


Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:42:
die haar eigen tekortkomingen moet verbergen door sociaal gehandicapten de grond in te trappen.

:lol: win
Uitspraak van [s.o.s.] op vrijdag 19 maart 2010 om 19:41:
is hij dat? ahahahahahahahaaaaaaaaa

Nee het is blauwbeer.. beetje het zelfde kaliber.

Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:42:
Doen ze niet. Ik ben veels te zeker van mezelf om door wie dan ook aan het twijfelen gebracht te worden.

Nee hoor vandaar dat je er elke keer over begint :D

Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:42:
Al helemaal niet door zo'n achterlijke vaderloze tokkiehoer waar half Noord HOlland al bovenop heeft gelegen.

Zo mooi he ben echt benieuwd waar jij je info over mij vandaan haalt. Half Noord Holland :D Baal je er soms van dat jij geen wijf kan krijgen en dat je al jaren lang aan je eigen snikkel moet trekken? Is dat het?
En dan echt met dat soort opmerkingen vindt jij het vreemd als iemand wat over je broertje zegt? Je bent gewoon een hypocriet en durf het eens toe te geven :)

Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:42:
De enige reden dat ik jou blijf achtervolgen en je de hele tijd kut opmerkingen uit deel, is omdat je het verdient. Je bent een slecht mens, omdat je een popiejopie slet bent, die haar eigen tekortkomingen moet verbergen door sociaal gehandicapten de grond in te trappen.

En denk je nou serieus dat ik daar wakker van lig? :')
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:44:
Ik ben slechts iemand die zich ongelooflijk kwaad maakt over dat stuk misselijkmakend walvisspek dat d'r gevoel van eigenwaarde een boost moet geven door weerloos volk als bijv. een McPat te pakken te nemen.
definieer weerloos.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 19:45:
Volgens mij heeft hij het over zijn broertje en niet over zichzelf hoor:P beter lezen.
sinds wanneer moet je goed lezen om te rellen? :o
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:44:
Als je iemand wil kloten, pak dan iemand zoals mij,
zoals ik.
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:44:
Ik ben slechts iemand die zich ongelooflijk kwaad maakt over dat stuk misselijkmakend walvisspek dat d'r gevoel van eigenwaarde een boost moet geven door weerloos volk als bijv. een McPat te pakken te nemen.
voor zover ik mij kan herinneren is ze niet dik. Overigens - je eigenwaarde een boost geven is toch wat je op n forum doet? :D Oh nee, t gaat natuurlijk om de diepgaande inhoudsvolle discussies.
Uitspraak van M. :') op vrijdag 19 maart 2010 om 19:48:
Nee het is blauwbeer.. beetje het zelfde kaliber.
kun je me voortaan waarschuwen voor ik in discussie ga met een communist? :nosmile:
 
Uitspraak van [s.o.s.] op vrijdag 19 maart 2010 om 19:48:
sinds wanneer moet je goed lezen om te rellen?

je gaat toch niet zomaar in het wild dingen roepen:P anders roep je dingen die niet kloppen en zet je jezelf wellicht voor lul en kwets je de ander niet:P


Maar wel diep triest om een autistisch persoon uit te gaan schelden :')

Niveauloos.
 
hey marloes je zit wel altijd iedereen af te zeiken maar kijk eerst ff naar je zelf wil je.
net of jij zo perfect bent lelijke vette zeug.
sletje van huizen, of is het potje van huizen;)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 19:50:
je gaat toch niet zomaar in het wild dingen roepen:P anders roep je dingen die niet kloppen en zet je jezelf wellicht voor lul en kwets je de ander niet:P
wild dingen roepen is vet underground. en de ander kwetsen is sowieso relaxed. (Y)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 19:50:
Niveauloos.
zie boven.
 
Uitspraak van [s.o.s.] op vrijdag 19 maart 2010 om 19:52:
wild dingen roepen is vet underground. en de ander kwetsen is sowieso relaxed.

zo kan je het ook zien:P

:)
 
Uitspraak van [s.o.s.] op vrijdag 19 maart 2010 om 19:48:
definieer weerloos.

zich niet op een eerlijke manier kunnen verdedigen?

Een autist beschikt over een aantal vaardigheden die een 'normaal' mens heeft, in geringe mate. Sarcasme snappen ze vaak niet, woorden die grof aankomen kunnen ze moeilijk relativeren, etc.

Oftewel, ze zijn op sociaal gebied, wat iemand met een dwarslaesie op fysiek gebied is.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 19:45:
Volgens mij heeft hij het over zijn broertje en niet over zichzelf hoor

Nou, ik ben zelf ook gestoord (althans dat denk ik zelf) alleen k beschik GELUKKIG wel over redelijk normale social skills. Klinkt mss overdreven, maar als ik dat wijf zie word ik gewoon ziedend, wat een vuile pokkesnol is het ook, aangezien ik een autistisch broertje heb weet ik wat haar acties waarschijnlijk voor een impact op die Patrick gehad zullen hebben.
 
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:54:
Nou, ik ben zelf ook gestoord (althans dat denk ik zelf)

Dat denken wij ook :) No offence:P


Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:54:
wat een vuile pokkesnol is het ook, aangezien ik een autistisch broertje heb weet ik wat haar acties waarschijnlijk voor een impact op die Patrick gehad zullen hebben

Ja ik weet, daar hadden jullie tijd terug een haattopic over d'r geopend:P
 
Uitspraak van [s.o.s.] op vrijdag 19 maart 2010 om 19:50:
voor ik in discussie ga met een communist?

?

:roflol:

nu wordt ie al helemaal dol :lol:

Ik een communist? K ben n syndicalist... k zie niks in staatsbezit van bedrijven, maar meer in productiequota die men oplegt aan commerciele bedrijven. Beetje zoals Spanje onder Franco. Het enige punt waarop ik echt links ben is qua softdrugsbeleid, en strafrecht. Voor de rest ben ik een aartsconservatieve nationalistische motherfucker ;)
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:54:
Een autist beschikt over een aantal vaardigheden die een 'normaal' mens heeft, in geringe mate. Sarcasme snappen ze vaak niet, woorden die grof aankomen kunnen ze moeilijk relativeren, etc. Oftewel, ze zijn op sociaal gebied, wat iemand met een dwarslaesie op fysiek gebied is.
volgens die definitie is driekwart van Nederland autistisch. :D
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:54:
Nou, ik ben zelf ook gestoord (althans dat denk ik zelf) alleen k beschik GELUKKIG wel over redelijk normale social skills.
ohh, wat ben je gek..gevaarlijke Harry. Brrrrr. :gaap: En die normale social skills vallen ook wel mee als je zo over Stoeipoes heenvalt. En wat die impact van reacties op n autist betreft.. ik zeg Darwin. Opzouten.
Zullen we gewoon weer ff on topic?

Echt diep triest dit...wat voor smerig varken moet je zijn om dit te kunnen doen...
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 19:51:
hey marloes je zit wel altijd iedereen af te zeiken maar kijk eerst ff naar je zelf wil je.
net of jij zo perfect bent lelijke vette zeug.
sletje van huizen, of is het potje van huizen;)

Whahaha en nu ben ik weer een pot? :lol:


Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 19:50:
Maar wel diep triest om een autistisch persoon uit te gaan schelden :')

Niveauloos.

Ja idd diep triest en ik ben de enige die dat doet. Schande! Gelukkig heeft hij ook geen vingers om wat terug te typen.

Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 19:54:
Nou, ik ben zelf ook gestoord (althans dat denk ik zelf) alleen k beschik GELUKKIG wel over redelijk normale social skills. Klinkt mss overdreven, maar als ik dat wijf zie word ik gewoon ziedend, wat een vuile pokkesnol is het ook, aangezien ik een autistisch broertje heb weet ik wat haar acties waarschijnlijk voor een impact op die Patrick gehad zullen hebben.

Ga in therapie ofzo wat kan jij je aanstellen zeg.
Wat voor impact waarschijnlijk blabla ja want iedereen is het zelfde he. Je bent echt zo'n dramaqueen he :rot: je doet net alsof dat jong zelf zn snavel niet open kan trekken en iedereen hem zo gek maakt dat hij zich zelf van kant gaat maken. Die jongen kan goed voor zich zelf op komen hoor stakker dus doe niet alsof hij helemaal achterlijk is en niets terug kan zeggen want zn bek is groot genoeg.
 
Uitspraak van M. :') op vrijdag 19 maart 2010 om 20:03:
Whahaha en nu ben ik weer een pot?

je had toen een vriendin dus niet liegen;)
 
Uitspraak van [s.o.s.] op vrijdag 19 maart 2010 om 20:01:
ohh, wat ben je gek..gevaarlijke Harry. Brrrrr. En die normale social skills vallen ook wel mee als je zo over Stoeipoes heenvalt. En wat die impact van reacties op n autist betreft.. ik zeg Darwin. Opzouten.

Darwin? :lol:

Zonder autisten was er geen relativiteitstheorie geweest, geen MS-DOS, waren de meeste computergames niet tot stand gekomen etc.

Die mensen zijn in de meeste opzichten juist superieur aan ons. En hun enige 'handicap' is dat de rest van de mensen er niet fatsoenlijk mee om kan gaan. Iets dat typisch Westers is. In Japan wordt bijna geen autisme vastgesteld, omdat de maatschappij daar veel gestructureerder in elkaar zit, en het collectief de norm is, niet het individu. Dus die mensen floreren daar, ipv er in vast te lopen.

Kom je weer aan zetten met je Darwin :lol: :loser:
 
Uitspraak van M. :') op vrijdag 19 maart 2010 om 20:03:
a idd diep triest en ik ben de enige die dat doet. Schande! Gelukkig heeft hij ook geen vingers om wat terug te typen.

Tja, je zou toch zelf wel beter moeten weten dan:
- Met blauwbeer een discussie aan te gaan
- Mensen met een geestelijke beperking uitschelden

(F)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 20:04:
je had toen een vriendin dus niet liegen;)

Whahahahahhaha nou ben reuze benieuwd wie dat dan wel niet mag zijn :')

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 19:56:
Ja ik weet, daar hadden jullie tijd terug een haattopic over d'r geopend:P

Ben nog steeds benieuwd wel topic dat was.

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 20:06:
Tja, je zou toch zelf wel beter moeten weten dan:
- Met blauwbeer een discussie aan te gaan
- Mensen met een geestelijke beperking uitschelden

(F)

Ik ga een leuke discussie niet uit de weg.. nouja discussie dat schelden van hem begint wel beetje eentonig te worden maarja het blijft vermakelijk.
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 20:04:
Zonder autisten was er geen relativiteitstheorie geweest
nee, daar zijn we beter mee af. Driekwart van e Nobelprijswinnaars waren / zijn sociaal zwakzinnigen.
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 20:04:
Dus die mensen floreren daar
En ze fokken door en vermeerderen zoals het goede virussen betaamt, tot de hele planeet er vergeven van is.
 
Uitspraak van M. :') op vrijdag 19 maart 2010 om 20:13:
Ik ga een leuke discussie niet uit de weg.. nouja discussie dat schelden van hem begint wel beetje eentonig te worden maarja het blijft vermakelijk.

:P maar dan weet je wel watvoor een discussie je te wachten staat onderhand:P


Uitspraak van M. :') op vrijdag 19 maart 2010 om 20:13:
Ben nog steeds benieuwd wel topic dat was.

nou het was eigenlijk een toppa over aruba en toen begon LSO met een haatpropaganda jegens jou en toen deed iedereen mee en toen was ie gesloten:P
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 20:06:
Tja, je zou toch zelf wel beter moeten weten dan:
- Met blauwbeer een discussie aan te gaan
- Mensen met een geestelijke beperking uitschelden
jij bent een "vriendjes met iedereen"-meisje? :$ :D
 
Uitspraak van [s.o.s.] op vrijdag 19 maart 2010 om 20:17:
jij bent een "vriendjes met iedereen"-meisje?

eeys ik ben gewoon heel aardig:D jwz.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 20:18:
eeys ik ben gewoon heel aardig:D jwz.
vriendjes wordeng? B)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 20:15:
:P maar dan weet je wel watvoor een discussie je te wachten staat onderhand:P

Ja weet ik iig dat ik me niet hoef te vervelen.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 20:15:
nou het was eigenlijk een toppa over aruba en toen begon LSO met een haatpropaganda jegens jou en toen deed iedereen mee en toen was ie gesloten:P

Ohhh LSO nou die neem ik al helemaal niet serieus.. die kan alleen mee liften op wat andere zeggen.
 
Uitspraak van M. :') op vrijdag 19 maart 2010 om 20:18:
Ja weet ik iig dat ik me niet hoef te vervelen.

ja ik heb vanavond ook een hoop uren gevuld met pf:P

heel kansloos eigenlijk:')
 
Uitspraak van [s.o.s.] op vrijdag 19 maart 2010 om 20:18:
vriendjes wordeng?

:P ik heb enkel alleen mensen als vrienden die ik ook werkelijk ken dus nee:P

maar wel vriendelijk blijveng doen op flock je weet! :)
ik post weinig hier tegenwoordig, doen we niet meer aan pretentieloos schelden? :o
 
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 maart 2010 om 18:36:
Whahah alsof jij me die shit betaald had :lol: roflol:

ja hoor. dat heb ik je toen ook gezegd. maar mijn aanbod staat nog hoor.

en maak je over mijn financien maar geen zorgen. ik heb een prima baan
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 20:19:
ja ik heb vanavond ook een hoop uren gevuld met pf:P

heel kansloos eigenlijk:')

Ik heb geen leven B)
 
Gers topik :D
wtf?:! linda, anneke? Wrom vertellen die lui in godsnaam hun verhaal aan de TELGERAAF?:/

magoed.. tis en blijft een smerige zak dan...
laatste aanpassing
Flink geks.
 
Uitspraak van M. :') op vrijdag 19 maart 2010 om 21:05:
Flink geks.

;)
Hmmm, misschien moeten ze zijn dienstrooster eens naast de moordzaak van anneke verstapen uit rijswijk liggen. Oh wacht het duurde ook al zolang voor dat de collega....buurman echt onderzocht werd door de politie.
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 19:35:
zeg de zeug van pf

:lol:
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 maart 2010 om 20:15:
en toen deed iedereen mee en toen was ie gesloten

Ja, toen ging dat vieze zeug ineens floppen :')