Partyflock
 
Forumonderwerp · 17689
­ Nederland
oké ik heb dus een soundblaster live, met hieraan zon vier speaker setje + subwoofer van creative.

Als ik nu me mp3tjes afspeel in winamp, krijg ik alleen geluid via me voorste 2 speakers + subwoofer, de achterste doen niet mee!

en als ik in dat creative proggie me speakers test krijg ik dus wel uit alle 4 de speakers geluid :-s dus daar ligt het niet aan.

Heb ook al geprobeerd in de geluids instelling in windows aan te passen, maar dat werkt ook niet.

Wie o wie helpt mij ff.
 
Heb je je stekkers er goed inzitten?? Je hebt een front en rear stekker. Zwart en groen als het goed is. DIe moeten in de zwarte en groene ingang van ej geluidskaart zitten, en aan de andere kant bij je subwoofer moeten front en rear er ook allebei inzitten. Anders krijg je idd alleen maar geluid uit je voorste speakers.
laatste aanpassing
 
moet je naar options in winamp gaan

daar kan je instellen wat voor geluidsset je hebt staan en hoe je je speakers hebt opgesteld

:-D
Ook bij de eigenschappen van je geluid in windows kun je aangeven wat voor een speakeropstelling je hebt.

Weet niet welke versie van Windhoos je hebt, maar via Start>Setting>Control panel> Sound en Multimedia. Dan 2e tabblad audio> Preferred Devive en dan op advanced. Nu kun je aangeven wat voor een opstelling je hebt. Kheb hier win2k draaien dus het kan iets verschillen maar het moet te doen zijn.

Greetz
Je moet op je taakbalk ff het Creative logo opzoeken daar met je rechtermuisknop op drukken en dan sound mixer drukken, daarna druk je links in het plaatje ergens op luidsprekers en dan moet je hem op 5.1 zetten!!! Ik heb namelijk hetzelfde probleem gehad..maar nu heb ik egt een prachtig geluid!!!!:-d:-p
Ik heb precies hetzelfde Guido, alleen WinAmp werkt inmiddles, maar gewoon geluuid via internet van een of andere website, en ook mn Media Player, geven alleen geluid uit de twee boxen die op ingang 1 zijn aangesloten. Heb al van alles geprobeerd, ook het bovenstaande, mn instellingen in XP staan goed (via Configuratiescherm naar Sounds en Devices en dan instellen bij Speakers op 5.1) en toch werkt het nog niet. Als ik in de opties van de software die bij de geluidkaart kies voor een test, dan hoor ik wel alle speakers...%) Ik heb ook een sounblaster Live kaart...iemand wellicht ook een tip voor mij?
2 WJ --> Je moet het ook niet via XP doen maar via het programma zelf! Ik weet niet of je speakers van Creative zijn maar als dat het geval is dan moet het gewoon goed gaan zoals ik hieboven al heb geschreven!!! En anders zou ik ff de dealer bellen ofzow.....:s
exact jacky dat heb ik dus ook :-@
Ja Guido en wat Chaos zegt heb ik allang gedaan, heb de Paradigit al gebeld en een vriend van me via Remote Assistnace in mn computertje alten spoken. En die komen allemaal tot de conclusie dat alles goed staat ingetseld...

Vaaaaaaaaagggggggg!

O ja, Guidootje....(k) voor jou lieverd, ik mis je een beetje! :-(
agossieee mis je me (l) ik jou ook wel hoor, maar ik heb goed nieuws!


NaQQ!e is vanavond te bezichtigen @ HouSe QlaSSics openings tijden: 21.00 tot 7.00.

Wachttijden kunnen oplopen tot c.a. 30mins.



:-p
heb je dat met alles Guido of alleen winamp?
Je moet in WinAmp Direct SOund gebruiken... en geen wave out
Jaaaa hij doet het!!! thnx alexander :-D