Partyflock
 
­ Nederland
Ik had met mijn beste vriend afgesproken dat we nooit iemand tussen ons in lieten komen, geen man of vrouw, helemaal niemand!! Ik heb me daar aan gehouden, welk vriendje ik ook had, Rich kwam altijd op de eerste plaats...
Tot het moment dat hij zelf halsoverkop verliefd werd... Hij belde minder, ging niet meer mee stappen, belde nooit terug, of nam de telefoon helemaal niet meer op.

Net had ik hem eindelijk weer eens aan de telefoon, hij was een van die jongens van dat ongeluk, en herinnerde hem op een beetje lacherige manier aan onze afspraak, en dat hij zich er niet egt aan hield...

Om een lang verhaal kort te maken, hij zei net gewoon dat zijn vriendinnetje belangrijker was dan ik, en al zijn andere vrienden... en dat t m niks uit maakte dat hij ons keihard liet vallen...

Ik vraag me af, wie vinden jullie belangrijker? je vrienden of je verkering?? Bij mij is het zo, vrienden die je nu hebt, zijn waarschijnlijk voor altijd, en van een verkering moet je dat nog maar zien... Je moet proberen een goede verdeling te maken van je tijd, maar NOOIT NOOIT NOOIT je vrienden laten vallen voor een verkering.... anders ben je helemaal alleen, en dat is moelijk... ook voor je vrienden die je laat vallen, dat merk ik nu!
Als ik jou was zou ik hem gewoon laten...
je zegt zelf al dat ie over de telefoon gemeen deed.Volgens mij heeft ie gewoon maling aan je,want als het een echte vriend was dan zou hij niet zo doen toch.Laat hem er maar achter komen hoe het is als ie iedereen kwijt is...

You don't know what you got till it's gone!!

GREETZ!!
 
Artiest Jakuza
Ik kies niet. Klaar. Respect to all.

:D
 
Ik snap best dat als iemand een vriendje of vriendinnetje krijgt, dat ze dan minder van zich laten horen omdat ze wat meer tijd vrijmaken voor hun lover. Maar als ze echt niks meer van zich laten horen kunnen ze van mij de pot op. Dan hoeven ze ook niet meer bij mij aan te kloppen als het uit is. Vriendschap moet je nu eenmaal onderhouden, en als iemand een tijd niks van zich laat horen is die vriendschap voor mij echt over. Krijgt diegene dan ook wel te horen hoor!!
:-)
Ik heb geleerd uit het verleden dat je vrienden echt veel belangrijker zijn dan een vriendin.
Ik vond het zelf moeilijk omdat ik smoorverliefd was en dat ik niet naar iemand anders wilde gaan dan mijn vriendin en dat deed ik dan ook. Maar toen het uitging dacht ik waar ben ik mee bezig geweest en ik vond het echt niet tof dat ik mijn vrienden had verwaarloost en sindsdien zijn mijn vrienden belangrijker en probeer ik, als ik een vriendin hebt, dit te combineren af en toe samen (vrienden en vriendin) te gaan stappen ofzo iets dergelijks maar vrienden begrijpen het als je met je vriendin iets gaat doen en als het uit is dat je bij hun kan komen daarvoor zijn het vrienden.
 
Ik heb net 2 weken precies t zelfde achter de rug! mijn beste vriendje en party-maatje en ik hadden ook die mooie afspraak, en t ging eigenlijk altijd goed tot hij zijn huidige hork uit de hel kreeg!
Ze had meteen een hekel aan mij, nam geen moeite om me te leren kennen, beoordeelde me dus alleen op uiterlijk; ik vormde een te groot gevaar voor de relatie! pure jaloezie, maar die lul gaf wel steeds meer mee, en op t laatst mocht ik m niet eens een arm geven of met m dansen en nam hij z'n telefoon niet op als hij bij haar zat etc.
heb 3 weken poeslief en begripvol gedaan,
2 weken geleden was ik t zat en heb ik gesmst dat t over is,alles moest in t geheim! terwijl we niet eens een relatie hadden!

op houseqlassics was hij zonder vriendin en wilde hij opeens "praten", no way! dan opeens wel zeker...

maar ik mis hem wel heeeeel erg:(

ga maar weer een boos SMSje sturen!:D
en hopen dat ze onder een trein loopt ofzo;D
 
Tjah wat een onderwerp!

Toevallig dat een vriend hiero precies hetzelfde doet. Je hoort gelijk niets meer van die persoon! Beetje jammer dat er zulke mensen zijn!
ja nou rich is dus ook mijn vriendje en eerder belde hij elke zondagmiddag om een uur vol te kletsen wat ie aan t doen was of wat ie had meegemaakt... ik heb hem nu zo lang al niet gezien en had hem dus uitgenodigd voor me verjaardag weet ie niet eens of hij komt.. nou hij laat t maar bekijken hoor als ie zo doet en dat moet jij ook denken Chris! Rich is Richard niet meer!!!!!! ;D

(K)
Nou volgens mij was dat bij mij niet eens het probleem, eerder vond ik haar wel aardig, alleen omdat t zijn meissie was, tis ook een hork from hell..... maarja, tis je beste vriend he... Voel me nu egt kut... ga m ook zo een berichie sture dat ik me zo voel... so much for friendship!! ennuh... assut uit is, zoekt hij het maar uit! Heb gelukkig ook nog vrienden (AliceBabe, mijn kuke!) die zoiets niet doen!

en Alice, heb je gelijk aan, ga m nog 1 smsje sturen en dan issut uit! maar vinnut wel heel heel errug... assik thuis was ipv op me werruk ging ik NU een potje janken!
 
Ik zou nooit m'n vrienden laten vallen voor m'n vriendje....heb 't ooit heeeeeeeeeeeeeeel lang geleden wel gedaan...en toen ging 't uit na 1,5 jaar...en tja daar sta je dan bijna in je
eentje :(
Daar heb ik dus wel van geleerd. Zou het nooit meer doen!! Ook al komt m'n relatie op de 1e plaats, m'n vrienden zal ik NOOIT laten vallen...zal me toch in allerlei bochten gaan wringen om tijd vrij te maken voor iedereen....
Mensen die mij laten vallen vanwege hun relatie kunnen wat mij betreft opzoutuh...heb al vaak genoeg meegemaakt, dat ze ineens op hangende pootjes weer terug komen...maar dan zal het duzz eg nooit meer worden als voorheen!
kep er zelf weinig ervaring mee,.... kben bijna alijd vrijgezel(lig) geweest en dus altijd met vrienden omgegaan !!

Ik merk alleen wel dat ze minder gek doen nu dat ze allemaal gekoppelt zijn,...na een party gaat nu iedereen naar huis toe omdat ze toch met z'n tweeen zijn !! eerst bleven we overal hangen en wilde niemand slapen....maar dat begrijp ik wel !

andere vriend & vriendin wonen net met elkaar samen,... ik begrijp dan ook wel dat ze minder geld hebben om flink uit tegaan,...maare die bellen ons ook bijna niet meer,.... das wel erg jammer ....

ik vind ook dat je vrienden niet laat vallen, maar ik ben gewent dat ze komen en gaan..... alleen je beste vrienden die blijven.... en je kan wel blijven bellen enzo, maar het moet wel van twee kanten komen !!!!!!!!!!!!!!!

Kus Just !!
Ik ben zelf zo dom geweest om een goede vriend te laten vallen voor een vriendinnetje.
K heb toen vette ruzie met hem gehad enzo en dacht zelf dat hij gek was.
Maar jah dan gaat het uit en dan heb je ineens niemand meer....
En toen heb ik met hem gesproken en toen was het wel weer goed enzo.
Maar vanaf dat moment heb ik ook gezegd niemand komt tussen mn vrienden.
En dat heb ik ook tegen mn vriendin gezegd.
En dat gaat gewoon goed.
VRIENDEN GAAN VOOR ALLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoe hopeloos verliefd ik ook ben of zou zijn, ik zal er altijd zijn voor m'n echte vrienden! Sorry maar daar komt geen vrouw tussen ;-) Maar het is soms/vaak moeilijk te combineren, dat is zeker... kijk maar om je heen!
 
ik heb ut ook mee gemaakt.... dat vrienden me lieten vallen voor meisje maar als het dan weer uit ging.. stonden ze der weer elke dag nu denk ik de kankah voor die mensen......

vrienden blijven vriendinnen gaan.... is bijna alteid zow....


mijn vrieden gaan boven alles....
Ik zeg altijd zo, je moet tijd voor beide maken.
helemaal mooi als je vriendin ook met je vrienden kan opschieten maar. tis wel nooit de 1 of de andere.
middenweg is t beste lijkt me zo. vrienden heb je nodig je heele leven, maar een vriendin is toch ook wel zo leuk.
Daar heb ik echt een hekel aan...als vriendinnen een vriendje hebben(of andersom)...je nix meer van ze hoort en als het uit is komen ze weer met hangende pootjes terug alsof er nix gebeurd is...zelf zou ik dat dus ook nooit doen...
 
j weet wel die beertes : FRIENDS 4 LIFE ???
ik heb 1 x de fout gemaakt, toen liet ik mijn vriendinnen vallen voor een jongen (en zijn vrienden) ... die zijn erg goede vrienden van mij geworden, en met die vriendinnen is het uiteindelijjk oowk wel goed gekomen, maar ik doe het nooit meer.
laat ik het zo zeggen,....echte vrienden gaan voor een mijn vriend.....

maar ik zou nooit naar mijn vrienden luisteren als ze zeggen van ja je moet het uitmaken ik vind het een sukkel.....

nah ja tenzij het muh gappie is
Toen ik een jaartje of 16 was hadden we een vaste vriendengroep van een mannetje of 12. Jarenlang samen op vakantie geweest. Elk weekend samen stappen. Van die groep is er nog 1 kameraadje over waar ik nu nog veel mee omga. De rest zit allemaal onder de plak en kom ik zo nu en dan toevallig tegen. Opvallend was wel dat sommige gasten meteen aan de telefoon hingen zodra het uit was maar die gasten kunnen van mij opzouten. Natuurlijk ken je niet elke week meer samen op stap enzo maar om het contact helemaal weg te laten vagen als je een vriendin heb ken er bij mij niet in.
Ja dit zijn hele moeilijk dingen hoor...Vaak ken je je vrienden ook al heel lang. Dus daar heb je al heel lang een "relatie" mee. Ik vind het zelf heel belangrijk om naast mijn eigen vriendin, waarmee ik nu al meer dan 5 jaar heb, een goeie vriendin te hebben en andere vrienden.

Heb in het begin ook wel eens de fout gemaakt dat ik te weinig aand8 besteedde aan mijn vrienden. Maar je stoot je neus vanzelf wel, hoe *** dat ook is. Maar heb er wel van geleerd.
 
gek he,al die concurrentie.
Snap het wel hoor,het is ook moeilijk.
Maar Fairytail,stop toch met bellen,zo iemand is jou niet waard en laat hem daar zelf maar achter komen.

Wel lijkt het me logisch als je verkering op de eerste plaats gaat komen,dat moet toch je soulmate worden,je friend for life.
Daarom niet je andere vrienden verloochenen.
Het lijkt me heerlijk...een praatvriendin..een lachvriendin...een shopvriendin....een stapvriendin...en een van alles een beetje vriendin[mag ook vriend zijn!]

Alleen ligt het denk ik aan je eigen houding als je verkering moeite heeft met een vriend ,als je diegene voortdurend ophemelt of misschien daar altijd je hart uitstort dan is het moeilijk voor een nieuwe partner om zijn stekkie te vinden.:)
 
nog effies; een echte vriend heeft het beste met je voor en vind het heerlijk om te zien dat je gelukkig bent,zo iemand heeft toch geen intensies om ergens "tussen"te komen??
Meer lege gaten opvullen of nog beter; je aanvullen ,zodat je je compleet voelt!!!
 
hmm klinkt misschien stom maar ik heb een echte vriendin namelijk mijn beste deze meid is precies alles wat ik niet ben naja zo goed als alles
ik ken er nou al zeven jaar en ik bel er altijd met de regelmaat van de klok

het enige verschil is dat ik gewoon de gewoonte heb niet zo veel te bellen

en dus valt het naar kennissen ook niet zo op dat ik niet zo vaak bel, mail of schrijf

ik bedoel maar als je mensen je kennen boeit het ze niet wat je precies doet om contact met ze te zoeken maar vinden ze het leuk als je dat doet :)


Heb altijd weer lol :)

eens denken oja ik moet nog een email sturen naar een kennis die in NY fijn naar knuffels aan het zoeken is :P
 
ik heb al heel vaak bewezen dat hun voorgaan! een vriendje is leuk maar mijn vrienden ken ik langer en doe ik nu op het moment meer mee... zij waren er altijd voor mij dus waarom zou ik hun laten vallen voor iemand die ik net ken?
als mijn vriend mijn vrienden niet mag dan is het vaak zelfs zo dat het snel uitgaat want het zijn mijn vrienden dus ik kan met ze opschieten en dus vind ik ze ook oke en niemand fucked of roddelt over of met mijn vrienden op negatieve wijze...
vrienden van mij die mij laten vallen als hun iemand hebben zijn ook niet meer mijn vrienden want ik vind dat het van 2 kanten moet komen ook in een vriendschap en dat is het dan duidelijk niet... ik ben geen vangnet voor gebroken hartjes.
eerlijk gezegt is dit gewoon een klote onderwerp.
Bedoel als je iemand heb waar je echt graag voor langere tijd mee wil, dan wordt diegeene ook een maatje van je, en die kun je dan echt niet als 2e gaan opstellen.
Sommige dingen moet je gewoon doen. Bedoel als je schoonouders (hekel aan dat woord maar ok ) bv jarig zijn en ze verwachten dat je komt en je heb al een tijd met dat meisje of die jongen. dan moet je daar heen gaan, kun je niet zeggen ja ik kom niet want me maten willen gaan feesten en ik ken hun langer. Neej hoe moeilijk t ook is, je moet tijd maken voor beide kanten, en ook van die kanten moet t van 2 kanten komen :)
JE vrienden moeten ook begrip voor jou kunnen tonen dat je iemand heb waar je gellukig mee bent, en je vriend/in moet ook inzien dat je vrienden heb waar je graag mee omgaat.

Mocht t nou zo zijn dat je met iemand iets hebt maar je ziet r toch geen toekomst in, ja dan is t natuurlijk makkelijk, vrienden eerst.
Ik laat nooit vrienden vallen, ik ken iemand die MOEST kiezen van zijn vriendin... Of ZIJ of je Vrienden

Wat zou jij kiezen dan?
Het klinkt hard, maar sorry voor mijn vriendin dan!! Blijkbaar is ze dan toch niet gek genoeg van me, want anders zou je je vriendje of vriendin nooit laten kiezen!

Ik kies dan 100% zeker voor m'n vrienden! ;-)
vrienden !!!!!!!!!!!!!
Je moet idd nooit je vrienden laten vallen.
vriendjes komen en gaan maar vrienden moet je zuinig op zijn !
als alles goed zit hoef je inderdaad niet eens te kiezen! ik zou t anders echt niet weten
Dan kan mn beste vriend nog zo mn beste vriend zijn, maar mn vriendin komt op de 1e plaats. Maar mn vrienden laten vallen omdat ik een vriendin heb zou ik nooit doen
Echte vrienden heb je voor je leven !
dus die laat je never nooit vallen!!

En als iemand dat bij mij wel zal doen .. kan ie gewoon opflikkeren ...
echt te triest.. maar hoort het vaak ,dan heeft er iemand verkering.. en meteen onder de plak niet meer feesten enzo... Pfuhh..
TJAH !!

Niemand verbied mij feesten of men vrienden te zien . want dan is ze snel weg HEEEEEEL snel!
=xxxxxxxx= voor farytale :)
je beukte lekker in de INDEX .. op DANA!

LAtorzz!!
inderdaad vrienden heb je voor het leven. vaak heb ik van die korte relaties (wel heftig) en als er dan iets is wat me dwars zit kan ik daar altijd over praten met mijn vrienden en hun vriendinnen (ik ben de enige zonder vaste vriendin) de groep waar ik mee omga is zo hecht dat daar niemand tussen komt. ik ben zelfs goed bevriend met hun vriendinnen en kan gewoon met hun gaan stappen zonder mijn vrienden, wat wil je nou nog meer toch zo hoort het gewoon.
Ik vind t nog steeds moeilijk... Maar ik heb hem niet gebeld en niet ge-smst.... en hoor ook niks meer van hem... hij scheen nog wel op alice verjaardag geweest te zijn zat. maar ik was er niet, want mijn paps en mams waren 25jr getrouwd maar dat terzijde.... iig..... ik laat niks meer van me horen en kijk wel wat hij doet.... dank jullie wel allemaal!!!
kusje!
 
2 Trippy-->>

Tjah wat een onderwerp!

Toevallig dat een vriend hiero precies hetzelfde doet. Je hoort gelijk niets meer van die persoon! Beetje jammer dat er zulke mensen zijn!

-->> Hmm, volgens mij ken ik die wel!
2 Ghans, CLAN 4ever man
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
mijn beste vrienden komen op de eeste plaats, tot zoverre,als oik lang met een meisje zou hebben en net gaat serieus weet ik het neit, maat in eerste plaats zal ik voor mijn vrienden komen.
 
2 poekie dat heb ik vorig jaar ook meegemaakt met mijn beste vriendin ik stond altijd voor haar klaar ze kwam bij mij op nr 1 en toen ze het huis uitgezet was heb ik haar weer geholpen en geregeld dat ze een paar dagen bij een vriend van me kon pitten ze werden verliefd wat mij weinig deed hoor maar hij was zo jaloers op onze band dat hij op een gegeven moment haar verbood met me om te gaan en ik was opeens niet meer welkom bij hem in huis enzo. en omdat ze eigenlijk geen kant op kon heb ze me gewoon zwaar laten vallen

maar nog steeds komen me vrienden op de eerste plaats want relaties komen en gaan
 
Ik heb nu 2 1/2 jaar een relatie en ik heb het geluk dat hij mijn beste vriend is met wie ik alles deel. Dit was al het geval voordat wij een relatie kregen.
Natuurlijk heb ik ook een beste vriendin die ik iets minder zie, maar wij begrijpen elkaar en ze weet dat ik er voor haar ben.
Het moet goed samen kunnen gaan.
:) :lief:
 
By the Way, vrienden laten elkaar niet vallen.
conclussie: Degene die dat wel doen zijn geen vrienden
 
i've been there done that. Niemand komt meer boven mn maten.
 
Vrienden moeten het maar begrijpen laten vallen doen ze toch niet (anders zijn het geen vrienden) moet je ze trouwens zelf zien als ze een relatie hebben :bounce:
nou nee ik heb al 14 jaar lang
3 beste vriendinnen en ze hebbe
me nog nooit in de steek gelaten
toen ik ze nodig had. ook al heeft
ieder van ons een vriend. op bepaalde
momenten trekken we toch naar elkaar
toe (heel vreemd gewoon)
maar ik heb een vriend en die is echt
alles voor me dus die komt op nr 1
maar daarna zijn het toch me 3 vriendinnetjes
die op 2 komen. en ik zou ze nooit
kunne laten valle niet na zoveel
jaar vriendschap.
 
Zo ik wil even melden dat t ook anders kan!:

ik zag zondag mijn ex-beste vriend in de challenge en hield t niet meer! ben m om z'n nek gesprongen en heb gezegt dat ik t niet meer leuk vind en dat ik m mis!

en hij miste mij dus ook zei hij! en we made up! ik heb lekker met m gedanst en gekletst en geknuffeld en de volgende dag belde hij meteen dat ie me met z'n cabrio kwam halen en we een ijsje gingen eten:)

we bellen nu weer iedere dag, niemand mag meer tussen ons komen:D en gisteravond kreeg ik t verlossende berichtje dat hij t heeft uitgemaakt met zijn hork uit de hel;D


I'm so happy:):):):bounce:

we gaan weer samen feesten en ik heb mijn dancemate terug!:)

Z'n ex wil me overigens wel vermoorden nu, maar dat neem ik wel voor lief!

(K)
 
hij zit nu trouwens ook op PF!:)
Nooit je vrienden laten vallen die zijn het belangrijktste in je leven, liefdes zijn er ook altijd maar je moet togg altijd ff tijd vrij maken voor je vrienden. Je kan togg nie iemand laten hangen die het net zwaar moeilijk heeft gehad, dan ga je togg nie zeggen nee ik gaat vanavond ff langs mn vriendin
ik vind dat als je een relatie hebt, dat je partner op 1 staat, maar tuurlijk moet je niet je vrienden laten vallen... ik heb het zelf 1x gedaan, ik was elk weekend met mijn vriendin samen, en doordeweeks had ik geen tijd voor me vrienden omdat ik moest werken.. ik heb er zelfs rusie om gehad met een goeie vriend van mij.
toen het uit was, heb ik wel mijn exuces aangeboden, en ik heb aan me zelf beloofd dat het niet meer gebeurt, mja ze zeggen wel eens:
liefde maakt blind

maar mocht het ooit nog es een keer gebeuren:
geef me dan in godsnaam ffies een trap onder me hol!!! ghehe

DaDa
Ik vindt inderdaad dat je je vrienden niet moet laten vallen, want die zijn vooral op jonge leeftijd belangrijk voor je.
En inderdaad bij vrienden heb je meer zekerheid dat dat voor eeuwig is en bij een vriend(in) is dat toch wat minder.
Daarom wil ik bij deze zeggen tegen Thundergirl. Neem contact op met je oude vrienden en laat ze niet vallen vawege een persoon.
Dit is niet vijandelijk bedoeld, maar ik doe het alleen voor je eigen bestwil.
En ik zeg ook niet dat je Daniel weg moet schoppen, maar misschien kan je een middenweg vinden.
vrienden altijd nr. 1...komt zelfs me vriendin nie tussen..en staat ut dr nie aan rot ze maar op heel simpel...vrienden kun je altijd van op aan en altijd op terug vallen wat moet je zonder ze als je vriendin in eens pleite is????
ben je remy nee das fijn.......
Ik vind dat je 't goed moet verdelen je tijd!!
Je kan wel zeggen dat je op vrienden altijd kunt terug vallen maar zoals in jouw geval moet 't dan wel een echte vriend zijn. Je komt 't zo vaak tegen dat je denkt dat je echte vrienden hebt en achteraf blijkt 't geen reet voor te stellen. Je vriend/in is OOK belangrijk daar zul je toch mee samen moeten leven.