Partyflock
 
Forumonderwerp · 17213
­ Nederland
 
Valt me op dat achter ieder hardstyle nummer wat geremixt is vanuit een supervet origineel, dat daar de naam van Isaac achter staat !

Heeft die beste vent niets beters te doen dan verkrachting toepassen :@ :@ :@ :@
laatste aanpassing
 
dan zullen we waarschijnlijk op een andere manier luisteren want mixen kan ie niet
 
ik luister naar zijn mixkwaliteiten...dj skills

jij naar de kwaliteit van de nummers?
zekers,isaac is gewoon koning zeker zoals hij op multigroove draaide je mag het er niet mee eens zijn maar dat boeit mij helemaal niks
wasabi......
Dat bedoel ik Flappekke.. Niet anderen afkraken om jezelf beter te voelen. Als jezelf niks gepresteerd hebt moet je dat zeker niet doen. Als je echt overtuigd was van je kunnen, had je wel een stukkie laten horen. Enne.. Ben het met P-Kay eens.. Heb Isaac nog nooit 1 fout horen maken en geloof mij maar, ik let er echt altijd op. Laten we het erop houden dat toen jij m zag draaien ie zijn dag niet had Ranja;)Is UK trouwens uitgeluld?:) Vind trouwens het origineel van the truth ook erg vet. Vooral t begin!
laatste aanpassing
 
Een ander afkraken om jezelf beter te voelen ?!?! Ik zou liever hebben dat die ander iets moois zou maken waardoor ik me beter zou gaan voelen........:-)

En wie zegt dat ik niks gepresteert hebt tot nu toe ?!?!? Hehehe, wat weet jij er nou van wat ik in 8 jaar hardcore-tijd allemaal heb gedaan en gepresteerd ?!?!

Dat ik niks kan laten luisteren is vanwege een technisch verhaal met mijn publisher en copyrights (maak de muziek niet alleen, dus het is niet alleen aan mij om te beslissen of ik zomaar tracks op het i-net zet voor jan en alleman)

Dus ja...........

(he verdomme reageer ik toch weer he Olaf, sja kan het helaas niet laten om op domme insinuerende opmerkingen niet te reageren)
 
ik heb isaac weleens een fout horen maken hoor hahaha...
maar hij draaid verder goed! goed opbouwend enzo...
verder is zijn muziek gewoon goed (Y)
 
Indobert ... Ik raak niet uitgeluld omdat mensen er een andere mening op na houden. Ieder voor zich toch ?

Bovendien had ik het over zijn remix-producties, en niet over zijn draaikunsten. Dat ik de meeste originele platen beter vind is een kwestie van smaak. Ik vind bijvoorbeeld zijn Thriller wel erg goed, ondanks dat ik het origineel beter vind. Ik hou nu eenmaal van meerdere stijlen dan hardstyle en/of house op zich.

Oordeel zelf maar of ik uitgelult ben...
laatste aanpassing
ja, hij heft t over zijn remixen, niet over zijn draaikunsten... goed lezen is ook een kunst.
 
p-kay: ik luister dus wel naar "dj-skills" en hij maakte echt veel fouten en op meerdere avonden zelf, maar ja maakt verder ook niks. Als jij een goed vind, vind ik dat leuk voor je, serieus! Maar mijn ding is het niet

En het orgineel van the truth vind ik zo´n vet nummer, daar moeten ze van afblijven!! Ik wil jullie wel es horen als Isaac een harstyle remix van the first rebirth maakt.
 
dan heb je denk ik naar andere sets van isaac zitten luisteren als ik :P maar jahh als jij t zegt zal het wel...

origineel van the truth vind ik ook wreed...maar ik vind dat je the first rebirth er niet mee kan vergelijken, da's een klassieker en btw die is al geremixed..beetje hardtrance achtig nummertje (cosmic gate style ;)) en die vind ik weer kazig idd...alleen omdat ik het origineel ken

dus...you got a point (Y)
 
wat een gezeik allemaal:S!!

iedereen die produceert wil toch dat zijn sound gewaardeerd wordt,en daardoor goed verkoopt!!

Ligt je sound goed in de markt, dan ga je daar toch mee door...
Werkzaam bij Hard Knowledge
Artiest {SHOWLIST artist 63717, 51237, 36142, 57698, 57699, 2602}
ISAAC RULEZ,Hij word toch gevraagd door de publishers om een RMX te maken voor een nr en omdat hij daar goed in is doet hij dat.Als je zegt dat hij kutmuziek maakt,heb je er zelf weinig verstand van.Ga zo door Roel....
 
Hoi : Jij predikt de puur commerciele uitbuit-methode. Herhaling,herhaling en nog eens herhaling........Wat is daar nu aan om telkens maar weer hetzelfde truukje te doen met andere samples en geluidje's ?!? Ja, je verdient er geld mee, nou nou, ken je net zo goed stoephoer worden, die verdienen ook wel veel geld en die doen ook telkens hetzelfde............
Wat een gezeik allemaal.

Kijk die nummers van Zany eens, hij heeft nu het sampeltje van good morning boys en girls gebruikt voor een hardstyle/hardhouse plaat van hem.
Als het goed klinkt maakt het me echt niet uit, als ze het nou verneuken zal ik zeggen ja, wat sonde, maar dat is nu helemaal niet zo.

Maar die Isaac Remix van Loving You is echt bruut.

Het betere stampwerk !!!
laatste aanpassing
 
flap give it a rest

je zal het toch nooit eens worden
 
Hoi : Jij predikt de puur commerciele uitbuit-methode. Herhaling,herhaling en nog eens herhaling........Wat is daar nu aan om telkens maar weer hetzelfde truukje te doen met andere samples en geluidje's ?!? Ja, je verdient er geld mee, nou nou, ken je net zo goed stoephoer worden, die verdienen ook wel veel geld en die doen ook telkens hetzelfde............


AMEN
Zucht.. Het is gewoon een feit flappekke. Als jij het zo goed weet en kunt allemaal, waarom ben jij dan niet zo populair en Isaac wel? haha Je bent toch ook al 8 jaar bezig. Ik weet zeker dat het misgunning is. Enne je hoeft ook niet iets te laten horen. Als jij zoveel gepresteerd hebt in de afgelopen 8 jaar. Wat is je artiestennaam dan? Dat durf je vast niet te zeggen omdat je dan alle kritiek over je heen krijgt!

Enne UK. Ik weet dat je het niet over zn draaikunsten had maar ik was benieuwd van welke remixen van hem het origineel zoveel beter vindt.. Ik heb respect voor je mening maar vond het topic nogal ononderbouwd.
 
Mooie topics altijd dit :D .. vooral commercieel vs niet commercieel. Eindeloze discussie. Iedereen denkt er anders over.

ACIIIIIIIIIIIIIIIIID ..
Inderdaad Olaf.. Als muziek ineens veel gedraaid wordt of een artiest wordt ineens populair dan is eht commercieel terwijl Isaac zijn remixen en platen helemaal geen commercieele invalshoek hebben.
laatste aanpassing
 
neuh joh, Isaac is vet underground hoor, tuurlijk.........


En het is gewoon een feit. Jaaa hoor tuurlijk.....


En ik weet het allemaal zo goed maar ik maak gewoonweg geen populaire muziek, simpel.......En wat is bekendheid nou weer voor graadmeter !?? Dus als je wel bekend bent, dan heb je ook meteen gelijk want je bent immers bekend toch, en als je niet bekend bent, dan heb je ook geen gelijk want je bent toch immers niet bekend ?!?!?

Tuuurlijk........

En ik kan idd eindeloos doorgaan tegen simpele ongefundeerde stuiptrekkingen zoals dat indo-geval hier laat zien, en ik beleef er alleen maar lol aan om daar op te reageren......
 
ow vandaar...
:vaag:
nou ja ieder zijn meug he :P
Haha.. zie je? Ik wist wel dat je je artiestennaam niet durft te vermelden.. En je kunt wel populair worden met undergroundmuziek hoor. er staan er genoeg aan de top. Maar inderdaad niet met muziek wat zo slecht is dat niemand wil kopen, FLAPPEKKE:) En Isaac zn remixen zijn inderdaad underground want hij gebruikt geluiden en trucken die niemand gebruikt maarja.. mensen vinden het nou eenmaal commercieel als t goed verkoopt.. Jealousy's a mf!
Nu ook weer 'Loving you'.. ik :kots: op dit soort grappen!
Nogmaals.. Loving You is van Marc et Claude. Dit soort mensen benaderen hem voor een remix. Hij krijgt de track en daar moet nie een nieuwe versie van maken. Nogal logisch dat die stem er dan in zit he?
Het is toch aldoor hetzelfde liedje? Overigens heb ik het hierbij niet alleen over Isaac hoor. Ze zijn allemaal net zo triest bezig.... Dat deze plaat er nu alleen al is...:kots: trouwens, men hoeft niet in te stemmen hoor...
Ja. Ik ben het met je eens dat al die covers echt te triest zijn voor woorden. Ik vind alleen die loving you wel erg goed gedaan. Zit 1 keer die stem in vervormt helemaal. Daarna is het gewoon een stoer nummer. Maar als je het origineel van Marc et Claude hoort (die was vorig jaar uitgekomen met een andere remix) dan is het 200% verbetering!
 
Je moet een remix niet gaan vergelijkn met een Cover!!:S.

tsssss
ISAAC = GOED, lekker belangrijk of hij het voor het geld doet, als ie maar goed blijft draaien en dat doet ie naar mijn idee nog steeds!!
 
Wat heeft dit met geld te maken. Hij remixed gewoon nummers zonder enigf vorm van creativiteit. Zo te horen aan jullie creaties heeft ie daar toch weinig succes mee so why bother. (Ben overigens geen epert in Hardstyle, dus kan dak verkeerd zit:))
 
hehe, grapppig
 
Artiest William Tech
sjongejonge zo kan je overal wel op gaan zeiken zeg... lekker zielig allemaal :@
Ach.. wat kan ik er nog op zeggen. Het zit gewoon in de mens om te zeiken als iemand succes heeft. Isaac heeft nu eenmaal als enige nederlandse hardstyle producer succes dus hij doet toch iets beter dan de rest. Flappekke.. waarom wil jij je artiestennaam niet noemen? Dat is toch alleen maar omdat je bang bent om afgezeken te worden? Oja.. jij zegt "ik maak geen populaire muziek" en daarvoor zei je dat je al 8 jaar hardcore maakt... Hoe dom kun je lullen.
 
Isaac heeft nu eenmaal als enige nederlandse hardstyle producer succes dus hij doet toch iets beter dan de rest
------
Sorry hoor maar je kan wel hard schreeuwen maar weet blijkbaar niet zo heel veel van wat zich afspeelt in de scene. Enige hardstyle producer die succes heeft haha je zit er nu echt flink naast!

Ow nu moet ik namen gaan noemen van andere producers anders ben ik niet geloofwaardig:

Showtek(controller, save the day), The Beholder & Balistic(Decibel Anthem), Da Tekno Warriors(Sound of Hard Bass) en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Roel (Isaac) kan een van een origineel een hele vette Hardstyle remix maken......

Als dit niet zo zou zijn, dan zou hij niet zo veel gevraagd worden en remixes maken....
 
Het is maar wat je VET vind...

Misschien had ik deze discussie niet moeten starten. Onder het motto: Over smaak valt niet te twisten.
Je hebt gelijkt Olav. Ik had moeten zeggen "internationaal succes". Hij maakt wel als enige remixen voor het buitenland en draait daar ook regelmatig aan zn agenda te zien. Showteck en Beholder vind ik ook erg goed! Ik probeerde te zeggen.. omdat Isaac momenteel het meest succesvol is, wordt het meteen weer afgekraakt. Das menseigen?

Maar UK.. je hebt nog geen antwoord gegeven op mijn vraag. Noem es titels die hij geremixed heeft waarvan je het origineel beter vindt?
 
Om twee bekende te noemen:
- Face down, ass up
- House of God


Maar goed, om te zeggen dat alle hardstyle remixen van hem slecht zijn, was iets te voorbarig van me. Dat wil ik gerust toegeven hoor. Denk dat het een beetje frustratie was die ik op een verkeerde manier heb geuit.

Ik had het anders moeten formuleren:
"Hardstyle, hoe origineel kan men zijn :S"

En dan schrijven dat er onderhand geen 1 origineel sampletje meer gemaakt kan worden.
Zoals ik al zei in een andere discussie, hardstyle is niets anders dan een oude plaat (oldschool/hardcore of top40) met een nieuwe (vette/harde/stampende) beat eronder. En 9 van de 10 keer vind ik het origineel beter. En het gebeurd trouwens ook niet alleen met hardstyle, kijk maar in de top40, Madhouse. Heeft geen uitleg nodig denk ik ?

PS: Uiteraard zijn er uitzonderingen, ook ik vind hardstyle soms best aardig om te horen.

Zo, ik hoop dat ik het nu wat genuanceerder onder woorden heb gebracht :)
laatste aanpassing
Aaaaight!!!:)
Das andere koek!
Maar zijn er rmx of covers van andere artisten die je WEL goed vind. In de hardstyle genre?
Want de creativiteit is idd HEEL VER te zoeken.

KEEP IT REAL!
 
ik heb die lovin you plaat gewoon gekregen van isaac himself... dus nie fokken... isaac is een toffe gast... en zijn recs rulen ook zwaar..ben een echte fan :P
kijk... zolang de zaal uit ze dak gaat..is t goed :D... nie zeuren dus :D:D
Weet nie welke jij beter vind :

Het origineel of de Isaac remix....

Brooklyn Bounce - Loud & Proud
Marc et Claude - Loving You

De keuze is volgens mij nie zo moeilijk....

Greetzzzz.......
En in t geval van bv Madhouse is er geen sprake van een remix, maar een doodgewone simpele rip off.

Als t om een remix gaat, dan vraagt de producer of een ander een remix wil maken van zijn originele track.
Madhouse heeft dus gewoon de samples gejat en is niet door Madonna gevraagd om er een remix van te maken
Een remix moet m.i. pas gemaakt worden indien deze beter is dan het origineel. Helaas is dit bijna nooit het geval. Veel nummers waarbij men het probeert zijn haast niet beter te maken.

Vos (Buzz) was er wel vaak goed in vroeger.
Een remix wordt vaak gemaakt in een andere stijl, zodat ie op verschillende feesten met verschillende stijlen gedraaid kan worden en zodat er voor elk wat wils is.....

De 1 vindt een remix wel mooi, de ander niet, maar ja, over smaak valt nie te twisten.

Idd, Mark (Buzzy) maakt goede Hardcore rmxs
mensen iedereen heeft gewoon een andere mening... loop niet iemand anders zijn mening af te kraken... als die gene de remixen van dj isaac goed vinden laat dat zo en als iemand ze niet goed vindt precies het zelfde... ik vindt dj isaac gewoon lekker draaien en hij mag gewoon doorgaan waarmee die bezig is... en als iemand het hier niet mee eens is zou mij een worst wezen... en als je er niet van houdt van die remixen of style van isaac luister er dan niet naar... lijkt me toch vrij logische... dit gaat gewoon duidelijk om een menings verschil en laat mensen een mening hebben....
laatste aanpassing
Ben ik het met je eens Raver maar ik vind ook dat als je iemand loopt af te zeiken, moet je ook een GOEDE mening hebben en niet uit eigen frustratie zoals flappekke (weet nog steeds zn artiestennaam niet) beginnen te schreeuwen dat het commercieel is en andere onzin. Als mensen er gewoon los op gaan dan is het toch goed? Waar is muziek voor gemaakt.. Om Flappekke's tevreden te stellen? Zou leuk worden als iedereen dezelfde smaak zou hebben.
ik zeg soms nog wel eens logische dingen niet vaak maar het wil er wel eens uitfloepen zo af en toe... dj isaac is niet mijn favo maar hij draaid gewoon lekker VINDT IK....
 
2 ranja,dr is al een hardstyle remix gemaakt van the first rebirth, van atb, mocht je t nog niet weten maar dr gaat niets boven t origineel natuurlijk maar isaac draait gewoon vet!!
 
atb :: hardstyle :vaag:
isaac is kicke!!