Partyflock
 
Forumonderwerp · 17100
­ Nederland
Oh ik heb zo´n heimwee naar Kreta, ben net 2 dagen terug. Maar ik was nog liever daar geweest. Ik zou ook zo terug willen. Alles daar is zo anders dan hier, de mensen, het uitgaan, het eten, het weer. Iedereen is vrolijk, praat met elkaar, gaat samen uit, danst samen, enz.
Nu maar weer een jaartje wachten. En hopen dat dit dipje snel overgaat..........
 
zal toch wel moppie
had ik ook toen ik uit egypte kwam in juni maar als je gaat feetsen hier en mesen leert kennen is het zo over

kom dan gaan we een x stappen
Dankje!! En ik weet dat je gelijk hebt, het gaat ook over. Is me altijd nog gelukt. Maar na een super vakantie is het soms gewoon heel moeilijk om weer tot de realiteit te komen.
 
dat is het ook ja je voelt je ff rot omdat je graag terug wilt

komt allemaal wel goed
over een week denk je er bijna niet meer aan
I HOPE SO
Maar gaat vast wel lukken!!! Ik heb ten minste leuke herinnering en leuke foto´s dat is ook wel wat waard!!
aan alles komt een eind. alleen bij leuke dingen vind je het erger dan bij andere dingen

ik had nu liever ook nog in de borchland hal staan :bounce: op de beukende beats van lenny d. baalde ook dat het was afgelopen. maaj tha's life. geniet van de herinneringen!!!
Ik weet het. En dat ik er zo van baal, betekent in ieder geval dat het leuk en gezellig was!!!

Gewoon genieten van de momenten dat het wel leuk is. En doe ik ook!
 
He lieve meis.. komt allemaal weer goed ;).. Trust me ;) (K)
Ah lief ben je toch!! Weet ik ook. Lekker hier weer normale ritme, uitgaan, lol maken, ouwehoeren enz. En jou ga ik zeker zien op Qlimax. (K)
 
Haha idd.. gaan we boel lol maken ;) (K)
Mijn steun heb je meis!! je komt er wel bovenop toch;)

maar goed zie je @ Qlimax :hug:
Mis Kreta ook maar je hebt altijd nog de zonnebank. Ook leuk;)
JA vet he Kreta!
Ik ben blij dat jij het ook naar je zin hebt gehad daaro , kan ook niet anders;)

Was NRG nog een beetje relaxt trouwens?
Dankje allemaal voor jullie lieve woordjes. Maar toch, het blijft klote hier in NL. Ik vond het gewoon super daar, en dan is het hier saai en moeilijk om naar huis te gaan. En denk er gewoon nog veel aan. En die zonnebank??? Daar gaat het niet om, want zo'n goed weer hebben we niet gehad. Alhoewel ik wel heel bruin ben.
Ja VIPE, het was echt vet!!! Ja NRG was super, echt elke dag daarheen. Het was niet echt druk, maar gezellig, iedereen die er was danste en kletste met elkaar. Die vent bij de wc is lachen he?? We hebben zo'n lol met hem gehad. Soms stonden we gewoon een half uur bij de wc met hem te ouwehoeren.
Thavipe heeft nog een foto van hem en mij....

die gast was echt gestoord....

"Laat de LUL niet in z'n hempie staan!!!!"
Ik heb ook een foto van mij en mijn vriendin met hem. Echt super lachen. LEKKER TREKKEN NIET BETALEN. hahaha. Er stond een bankje dus wij gingen er gewoon bij zitten en maar lachen. Was echt een schatje. Hij was altijd vrolijk en blij.
 
Hey meis.. Als je daar woonde dan werd het misschien ook op een duur allemaal saai, gewoon genieten van die leuke tijd en volgend jaar weer leuke tijd en herinnering maken ;)
Nou er waren genoeg NL vrouwen die daar wonen. Toch niet zo heel verkeerd hoor. Maarja ik wil overal wonen. Straks na de wintersport wil ik weer in Oostenrijk wonen. Als ik daar weer een of andere skileraar ontmoet heb :P
En volgend jaar zorg ik wel weer dat het leuk wordt. Lekker 3 weken ofzo.
 
haha idd meis, maar ehm niet meer de R. he.. Dqn maar een andere skileraar ;)
Hahaha nee dat is niet de bedoeling nee. Maar eens kijken hoe ik reageer als ik hem weer zie. Maar moet goed gaan nu, heb hem al een hele tijd niet meer gesproken. Wel die skileraar trouwens had afgelopen jaar, schijnt ook in Renesse te zijn. Haha achja in feb. zie ik ze wel weer. Ga maar mee, kan je daar ook mee op mannenjacht.
 
Waarom ben je daar dan niet gebleven??
hier heb je je foto Mano:D

laatste aanpassing
Waar had ik moeten blijven MAUS?? En ik wil altijd blijven, kon dat maar. Dan had ik dat allang gedaan. Beter even dan hier.

JAAAAAAAA dat is de toiletman. Lachen he.... Ik heb ook zo´n leuke foto. Weet niet hoe ik die hier neer kan zetten. Heb em wel al gescand. Daar bespringen wij hem half met zijn tweetjes.
Hij is echt leuk hij, wij hebben veel lol met hem gehad. Soms meer dan binnen. Onze foto hangt daar als het goed is, hebben we hem de laatste dag gegeven, hij was helemaal blij.
Heeft NRG geen mailadres??? (K)(K)
He MANO en ThaVipe, wel jammer hoor dat ik jullie daar niet ben tegengekomen. Dat we niet tegelijk waren. Ik heb gewoon op dezelfde plaats als jullie gestaan :P
Volgend jaar weer een kans , want reken maar dat we nog een keer gaan maar dan wel met wat meer mensen:D
Tja zeker jammer... Maar het was zeker relaxed toch RudieBoy!!!

Volgend jaar moet het raar lopen wil ik daar niet verzeild raken;)
Ik ben er zeker ook, maarja de zomer duurt lang he. Zit er zelfs stiekem aan te denken om gewoon met de bouwvak 2 weken te gaan en weer eind aug-begin sept. Hihi zou niet verkeerd zijn. En dan kan ik jullie ook niet mis lopen. En jullie mij niet natuurlijk. :p