Partyflock
 
Forumonderwerp · 17092
­ Nederland
Wat vinden wij, nog van hakkuh op een feest? kan dat nog, of kijk men je raar aan, als je nu nog staat te hakkuh........
hakkuh op hardcore feestjes is cool :)
een stuk boeiender dan dat die rare sprong pasjes van tegenwoordig :p
ik hak altijd, al is het op een trance feest hahaha, schijt aan, alleen dan wel iets minder heavy dan op hardcore party natuurlijk :-)
in het verleden weleens op een club feest gehakt whahaha je moest die mensen zien tering , je zag ze denken...........maargoed club music is ook niks voor mij :-)
 
jaaaaa
hakkuh is gewoon nog steedts stoer
[zelf ken ik ut nie echt:(:(] maar vindt ut echt vet om naar iemand te kijkuh die ut wel ken, ben dan best wel jaloers:)
laatste aanpassing
kvind het er nog steeds grappug uitzien... zelluf kennik t ech niet
 
Gisteren was op Multi tegen het eind iedereen aan het hakken :D:D:D
hakkuh kan je, lekker op uitleven, alleen als mensen me zien, vragen ze altijd hee gabbertjuh ga een hakkuh.........tja dan vind ik het gelijk minder en doe ik het lekker nie :-)))))
tja, ik pas me altijd wel redelijk aan aan de muziek stijl. Op een techno of trance feest zul je mij zien hakken :D

maar wanneer er hardcore gedraaid wordt vind ik het altijd wel cool. Niet dat ik het goed kan, maar ik heb wel lol :p
 
TechnoJumper--> Ik ben van hetzelfde laken een pak;

Op Hardcore feesten ga ik helemaal uit m'n dak en sta ik dus ouderwets te hakkuh op m'n hakken. Op rustigere feesten komt die gewoonte gewoon vanzelf naar boven en is het heel moeilijk dat te onderdrukken. Ik probeer het altijd een beetje te combineren met een wat eleganter danspasje maar het gevoel BLIJFT!!!

Ik ben van plan op Thunderdome minimaal 7 van de 8 beschikbare uurtjes dan ook voluit te hakken. Niet huppelen dus (ik ben Jip en Janneke niet!!) maar gewoon echt OLDSTYLE HAKKEN!!!
klopt inderdaad, je pas je meestal wel beetje aan natuurlijk, aan de style, maar heb nu eenmaal gabber potuh, dus gaat er niet meer uit, zit in me genen :-)))
------------>Danielito

en sta ik dus ouderwets te hakkuh op m'n hakken. ?

breken je hakken dan nooit af whehehehe
 
Nee, alleen gaan je airmaxen op de tijd lek!! ;-)
ja vertel mij wat, die k#t air maxie's doe ik maar 6 maanden mee, maargoed ze zitten zo onwijs lekkurrrrrrrrrr :-)
 
Hakkuh is kewl, vooral als je de enige bent :devil:
Lekker in een discotheek ofzow, of op Sensation (wheehehe, ook lekker zwaar staan hakkuh :-D)
 
hehe...Hakkuh is de lekkerste Sensation die er is!!!
 
wheehehehe Pcies!!! :-D
laatste aanpassing
in een club hak ik ook weleens, maar dan heb je niet echt de ruimte, voordat je weet zie je allemaal bozuh ogen om je heen, hehe maar ik kijk dan nog bozer :-))))
Ik blijf lekker Hakkuhhhhhhhhhh
Frank..... boeiuhhhh wat een ander denkt!!! Gewoon lekkur hakkuh als je der zin in hebt, doe het ook nog vet vaak als ze vette ouwe hardcore gaan draaien ... lekkur losss :bounce:
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Hakkuh!!!!!!!!, whehe, nee, alleen als er oude hardcore word gedraait zoals op de laatste HR wil ik het wel doen. ik kan het ook nog. maar tegenwoordig rag ik en beuk ik en duw ik mensen opzei en geef ze daarna een hand en een glimlach. :-D
whaaa, sinds vannacht op Multigroove heb ik mijn oude hardcore pasjes weer terug!! ;) is dat een tijd geleden dat ik dat gedaan heb!!

Vond het wel errug leuk om weer eens te doen maar ook errug vermoeiend (als je geen drugs gebruikt!)
zonder drugs is het inderdaad erug vermoeiend, hou ik dan ook maar halve nacht vol, en wel om 30 min effe zitten haha
hakkuh is nooit weg geweest.
ik huppel zelf ook niet. vind het beetje belachelijk dat iedereen (nouja 90%) alles overneemt. maar dat moet iedereen voorzichzelf weten natuurlijk.

ik hak ook meestal wel (of iets wat er op lijkt)

meestal is het een probleem als het zo druk is dan staat iedereen in de weg.
ach Hakkuhhh, tja ik hou r niet zo van, maar af en toe op een hard goed plaatje is hakkuhh wel lekker, maar om nou te zeggen of t nog kan of niet...Gewoon de mensen in hun waarden laten wie wil hakkuhh gaat hakkuhh en wie niet wil hakkuhh hakt gewoon niet....zie je t leven is niet zo moeilijk :-)
 
Ja wist niet dat ik het nog kon, maar heb gister weer ff geoefend en het ging zeker lekker daar in de borchland hallen.:bounce:

bij Lenny Dee ging ik zeker uit mun plaat:d
 
zeg, ik weet niet of het nog niet duidelijk is, maar hakken is hetzelfde als beuken/rammuh & rossuh/stampen, alleen het gaat minder makkelijk met kisten, dus is het iets anders geworden.

EN leer ut eens af, hakkuh is nie meer, da's voor hakkuhbar en co. zelfde als ausies, dat is ook verleden tijd, alles verandert, de muziek en de kleding ook, we zijn nu "volwassener".
kheb vrienden die hakken nog wel steeds :D
Hun blijven gwoon nog steeds n beetju van die tijd, met hun ausie aan, maar tog zijn ze nie blijve hange ofzoow. :D
Ze gaan juist wel met de tijd mee, maar bij hun blijft dat gwoon wel zo.
En hun respecteren iedereen, en zo respecteerd owk iedreen hun!!!
EEn groot feest altijd :D:D:D (Y)

Ik zelf "hak" trouwens nie :D
EN leer ut eens af, hakkuh is nie meer, da's voor hakkuhbar en co. zelfde als ausies, dat is ook verleden tijd, alles verandert, de muziek en de kleding ook, we zijn nu "volwassener".


Geldt dat laatste dan ook voor jou?
laatste aanpassing
SPEEDJUH -----------> JIJ begrijp het dus niet he, wat nou hakkuh is voor hakkubar, de gabber was er eerder hoor, en hakkubar maakte gabbers belachelijk.....maargoed is al eens een topic over geweest, ik ga ook met tijd mee, draag zelf ook geen aussie of cavello meer, trouwens al deed ik ut wel, hakkuh is nog steeds COOL!!!!!!!!!! of hoe jij het ook wil noemen!!
ennuh volwassuh owh jij misschien, maar ikkuh nie :-))
 
lees dan eens allemaal, hakkuh is nu stampen hoor of beuken of welke naam je ut ook geeft. ik zeg toch ook dat ut nu iets anders iomdat de oude pasjes nie lukken met je kisten... Enne wij gebruiken nu andere termen, dus je kan zo mensen er uit halen die zijn blijven hangen.... Ik ga ook niet naar TD, want ik ben altijd hardcore gebleven en mensen die zijn blijven hangen, de hardcore hebben laten vallen, komen allemaal naar TD, daar wil ik niet mee vergeleken worden. al die jaren krijg je van alles en nog wat over je heen, kreten als "hardcore is toch dood! gabber is toch dood? man je loopt achter!! kijk daar heb je weer zo'n kanker gabber!!!" jah die kreten kwamen ook van de meelopers... Ik kijk er heel anders tegen aan, omdat ik met hardcore op sta en ik ga ermee naar bed en ben ut altijd trouw gebleven, ik reisde wel 300 km om feesten te pakken, hardcore is me alles, en ik ben hardcore liefhebber tot in me kist en zelfs daarna stamp ik lekker door.. hcwnd
 
hey daar kan speedjuh ook niets aan doen
hij is nu eenmaal zo'n kneus
laatste aanpassing
tering......jij heb wel lef zeg, om te zeggen, dat we zijn blijven hangen.....mag ik met mijn kisten op je bek rossuh dan hehehehe,
nee ik ben t er tog owk nie helemaal mee eens, maar goed.
ieder zo z'n eige mening

gelukkig maar tog??! :D
 
Iedereen met die kisten, ROT OP!!! Stelletje plaggestampers, boerenkinkels, uiterste sufkutten!!! Inderdaad, met kisten aan kun je niet hakken omdat die dingen zijn gemaakt voor het leger of als je lekker lange wandelingen door de Ardennen gaat maken...verder niets.
Prachtig
heb je weer gelijk in wauzmauzie...........ieder zijn eigen mening!!!
Pardon???

shit he, waar gaat t hier nou weer over,
ik oprotten omdat ik owk kisten draag...?

waar slaat DAT nou weer op? :S:(
lees dan eens allemaal, hakkuh is nu stampen hoor of beuken of welke naam je ut ook geeft.
Begin er dan ook niet over als het toch niet uit maakt welke naam je het geeft.

Oja, en als je zo'n "die-hard" bent heb je misschien wel een hekel aan mensen die de scene generaliseren..? Lees dan eens je eigen reply's eens door!!!!!! Verbaas u niet, verwonder u slechts...
 
pff xenon, en bedankt he!!!!!!!!
Hakken blijft nou eenmaal kicken... :) op meerdere manieren :)
Hakkuh vind ik super lekker op snelle/echt harde hardcore... dat gewone hardcore van nu kan je niet echt op hakken, net iets te langzaam voor, dus dat is gewoon stampuh :)

Verder boeit ut me geen flikker of de rest me dan aankijkt ofzo.. dus ik zou zeggen: go ahead and do your own thing!! :)
preziez vind ik owk!

en ga nou nie beginnen over kisten slonsdale enz,
ieder in z'n waarde laten (Y) :D
 
hey speedjuh je weet inmiddels hoe ik over je denk
en dat heb je zelf zover laten komen
door je domme uitspraken
niet kunnen hakken op kisten???
mij lukt het toch wel hoor
ze zijn er niet echt voor gemaakt, dat weet ik ook wel.
maar dat wil niet zeggen dat je er niet op KUNT hakken.

zelf hak ik alleen als de muziek snel genoeg is, op de wat slomere hardcore zie je mij niet hakken
ik heb echt wat snelheid nodig, wil ik op de oude manier gaan hakken.
en dan maakt het voor mij niet uit welke schoenen ik aan heb, kisten , maxies, gympen of zelfs sandalen met neuzen van staal. i don't mind
 
Die termen die ik Speedjuh al een tijdje hoor gebruiken geven mij sowieso al tijden erge jeuk op de meest intieme plekjes. Dat beuken, rammen, stampen....het was gewoon Hakken, het is Hakken en het blijft Hakken!!

Hakken komt trouwens van het dansen waarbij je dus op de bassline voornamelijk op je hakken stampt..Daarom is Hakken Hakken!!

..maar ja, dit is allemaal mijn schamele mening. Ik ben uit van hier, bioscoopje met m'n mattí's.

mzzl
 
xenon, jij hebt dus nie meegekregen waarom?? dna moet je het maar vragen aan jorieke.. haar heb ik ut wel uitgelegt!
luni>>> haha, sandalen met neuzen van staal....whahahaah, harde tenen heb jij.. ;p