Partyflock
 
­ Nederland
Artiest {SHOWLIST artist 55927, 26483}
Wat vinden jullie van de nieuwe en een van de populairste Discotheken van Nederland?
Als het druk is is het wat rampzalig om naar binnen te komen maar voor de rest een echte topper. Ik ben er niet meer weg te krijgen...
kijk maar bij mijn topic hierover onder t kopje locaties.... dan weet je t :-(
 
the place to be!!! :-)
vin ut binnen wel leuk! maar die rijen is echt anti! en ze moeten de hut niet zo vol stoppen, gewoon gezellig druk maken dat je ook nog fatsoenlijk kan dansen!
Noem eens een tent die beter is dan de Matrixx Fairytale, ik ben benieuwd waar jij dan helemaal wild van bent ?
Ik denk dat veel mensen de Matrixx een leuke tent vinden omdat het nog nieuw is enne iedereen het op het moment over heeft maar vind de Cubic (voorheen Marcanti) in Amsterdam ook wel chille tent enne de Hemakade gaat weer open dus dat wordt hopelijk weer net zoals 'vroeger' knallen :bounce:

Maar ga zekers binnenkort effe kijken of de Matrixx een leuke tent is ben er nog niet geweest
Inderdaad, Cubic, daar staan ook lange rijen ja, alleen binnen is het niet zo vet druk.... Ik vond de lexion ook heel vet!! Daar kwam ik altijd smorgens dus nooit rijen, en de Hemkade, is mijn kerk, huis en heilige bedevaartsoord.... dus vanaf zaterdag ben ik helemaal gelukkig... Index in duitsland....
en niet zo aangevallen he DEMAX?? Ik vond de matrixx egt cool de eerste keer dat ik er was, maar voor de rest, same as Alice....
Sorry Fairytale, ik ben niet aangevallen maar alleen heel erg nieuwsgierig waar jij los gaat. No hard feelings. Ik was afgelopen zaterdag ook in de matrixx en moet zeggen dat het even duurde voor ik het naar me zin had want een uur buiten wachten is wel heel erg.
 
Matrixx is gewoon 1 van de beter locaties van Nederland! En bij de Cubic was het ook mega druk toen Tom Harding kwam draaien!

't Zit voor mij lekker in de buurt en heb het er vreselijk naar mijn zin gehad de keren dat ik daar kwam.

Misschien een idee om een keer een nog vetter hardstyle weekend daar te houden? Dana, Pavo?? LX ;) (die beukt er namelijk ook op los)

Of een keer een talent night op vrijdag ofzo....

Toptent for sure!

Pasquinel
Dat er altijd 'n lange rij staat is wel normaal vind ik.. ze kunnen natuurlijk niet meteen iedereen naar binnen laten stormen hehh.
maarja.. khoef toch nooit in de rij te staan:p:d
Quinell, wij hebben inderdaad eindelijk een tent die lekker dichtbij is en nog lekker ook. Ik heb je nog gezien zaterdag. Je hebt Buddy gesproken volgens mij en die snapte er helemaal niets van want die herkende je niet maar nu ik je foto zie weet ik wie je bent. Zaterdag weer Matrix ?
ja, ag ieder zijn smaak... Als er een keer wat is, ga ik daar wel om 20.00 voor de deur liggen ofzw hihihi.... Maarre... voor mij zaterdag geen Matrixx.... Ik ga lkr naar FUN!!!!!
Ik wist niet dat die JP en Tom Harding zoveel publiek meebrengen want het was afgelopen zaterdag in de Matrixx een vreemde avond. Wel leuk en lekker maar inderdaad erg druk en voor mijn doen er jong publiek, ok ik ben geen 18 meer...
 
2 KREBBERSJE >> die lange rij had ik van tevoren al voorspeld... iedereen die ik kende wist dit en nog lopen er mensen te zeuren.. ja je kan het niet iedereen naar de zin maken...

2 Demax >> Ja zag Buddy, die had het niet helemaal door... ben nog een aantal people tegengekomen... was leuk... deze week geen Matrixx, helaas :@ moet tot 12 werken... en is desire party dus wie weet kom ik er dan niet meer in.... voordat ik thuis ben is ut namelijk 1 uur en dan nog naar Nijmegen... damn!!! en ik wil so graag!!!
hee fairytale, ik weet niet hoor, maar bij the first in the lex waren de laatste maanden ook enorme rijen van ongeveer 1,5 uur.....