Partyflock
 
­ Nederland
Ik heb t nog steeds.... na 5 jaar feesten gaat t nie over... kouwe handjes, kriebels in de buik, geen honger, rillinkies... en in de auto helemaal hyper... bang dat je van alles vergeet, 20x controleren of je je kaartje wel hebt... PARTYSTRESS!! Af en toe wel lekker, maar soms ook echt vervelend!!

Omdat ik nu al zooooo lang nie ben weze stappe hebbik ze nu al voor donderdag, helpt me wel de week door... Kennen jullie dit fenomeen?
Yep had het in het begin heel erg en toen was het een tijdje over maar heb het de laatste tijd ook weer had het met Concept heel erg veel last van
Ja, heel erg. Het begint ongeveer anderhalve week van tevoren en wordt steeds heviger tot de dag zelf. Dan kan ik nergens anders meer mee bezig zijn. Aan de ene kant is het wel leuk om enthousiast te zijn, aan de andere kant vervelend om de hele dag fucked up te zijn.

De laatste keer heb ik bijna de hele dag niks willen eten. Toen we eindelijk zouden gaan, bleek dat we eerst nog moesten wachten op een paar meisjes die nog niet klaar waren met tutten. Ik dacht dat ik gek werd.

De treinreis heen vind ik echt een hel. Dan moet je bijna verplicht zitten en aangezien ik in Enschede woon, duurt het vaak veel te lang.
Een topic in navolging op onze berichtjes :)

Maar ja, ikke dus niet, helaas. Tis te gewoon, kan me nauwelijks meer opladen voor een feest

Kijk der niet naar uit
Tis te normaal

Maar nog steeds wel heel erg lekker, maar ik heb niet meer dat ik der 3 weken naar zit uit te kijken
 
Nou ik na 6 jaar, nog steeds ja....de hele dag kriebels en super druk...ben altijd te vroeg klaar en als we er bijna zijn sta ik zowat te shacken...Ben blij dat ik het nog steeds heb...vind het er wel bijhoren...geeft je een super lekker gevoel :)
Koenie!!!
Dat heb ik met mijn vriendje... Die is altijd zooooooooooooo langzaam, en hij wil ook altijd vet laat weg!!!!! Dus dan ben ik al heel lang klaar!! Word ik egt helemaal gek van....

Damien, nogmaals ik hoop dattut bij mij nooit overgaat, soms wel vervelend maar meestal wel lekker... zoals nu, ben helemaal vrolijk d'r van!
Ik ben nog niet zo´n ervaren partyganger, en ik ga ook niet zo heel vaak dus het gevoel is bij mij nog volop aanwezig. Ik hoop dat het ook nooit weggaat, want het hoort echt bij een feest vind ik.

Grootste stressdag was afgelopen Dance Valley. Je weet dat er een supervet feest aan de gang is en je had er al uren willen zijn en dan sta je nog steeds te wachten. Wat een frustratie!
Tis gewoon lekker partystress

Ik weet nog wel van een jaar geleden, dat ik gewoon weken lang over niks anders praatte

En na het feest nog heel lang der over had met al me vrienden

Maar het is nu meestal zo, als ik de mensen met wie ik naar het feest ben geweest weer zie, dat ik dan of opweg ben naar het feest, of al weer op het volgende feest sta.

Maar ja, als ik zometeen 65 ben komen al die verhalen van 50 jaar party der allemaal in 1 keer uit
ARGH ik krijg altijd buikpijn voor een feest, vooral als ut een vet groot feest is :)

Vooral als ik jou zie Rowan :D dan wor ik ech misselijk :D
 
Vaak ook last van Partystress.
En als je dan in de rij staat te wachten en dan komen de knallende beats naar buiten, dan krijg je helemaal kippevel over je hele lichaam en dan wil je zo snel mogelijk naar binnen! :D
ja heb ook wel partystress... maar nu niet zo nu ik geen drugs kan gebruiken... stom he?
ja, Awish, die link leg ik niet zo..... leg eens uit?
ik heb er ook nogsteeds last van,....wel iets minder als ik erheen moet rijden. Dan ben je toch nog ff afgeleid maare roken zo vlak voor het feestje zit er niet in hoor !! m'n hele keel is dan vanslag....echt raaar !!
 
echt wel dat ik naar feesten uitkijk :D en vooral ook na afloop, ik krijg nog kippevel als ik met me vrienden et over ML2001 heb :D oehhh heerljik feest! en ik vergeet bijna ook altijd me kaartje,gelukkig heb ik een moeder die vraagt of ik me kaartje meeheb wheehe
dat 20 x kaartjes controleren dat klinkt heel bekend ;-)
Ik heb het meestal als we er heen gaan...des te dichter je bij de plek komt des te meer partyminded people zie je. Laatste TE ook, dan kom je in Utrecht CS die trap op...en dan zie je een complete indianen stam voor je neus staan ;-)
Beste gevoel als je de main binnenkomt en dan zie je iedereen al springen. Dat gevoel van: "dit gaat echt een phat feestie worden"

Had ik vooral bij Sensation 2001. Toen ik de ARena binnenkwam en iedereen in het wit op R00g zag swingen...HEERLIJK!! krijg gelijk weer zin om weg te gaan...
ik ken het party-stress gevoel
:D
dit is vaag.
vanmiddag dacht ik hieraan. En d8 : ik maak er een topic van :)

wehehe
ik heb er dus ook last van :)