Partyflock
 
Forumonderwerp · 16896
­ Nederland
Omdat we het nu toch al over Jordaan festival, kermis in Weert en Diemer Festijn hebben gehad.... Gaat er nog iemand naar de Volendammer Kermis?? Ik iig wel. Was er 2 jaar geleden op maandag, toen ik er aankwam om 11.00 lag iedereen al dronken in de goot. Maar echt super gezellig daar. Die lui weten ook wel wat feesten is....
Hehe ja Kermis is in volendam een hele happening ofzo.NAtional feestdagen zijn dat voor hun.toen ik nog op school zat,zat ik bij 3 volendammers in de klas.Zodra er kermis was zag je hun niet meer op school.Hier in Purmerend is er ook kermis,ben er nog niet geweest en ga denk ik ook niet kijken. Veels te klein en een overschot aan kiddies en gasten die stoer gaan staan bij de botsauto's %-)

GREETZ!!
Euh? Bij ons is kermis een reuzerad en wat botsauto'tjes :S
laatste aanpassing
 
Paling roken?
 
diemer festijn? waar staat dat ik heb er helemaal niks over gelezen!!
 
klote kermis, geen fuck aan

tenzij je ervan houdt om in cafeetjes te zitten, en bezopen kutdingen te doen. Van dat laatste hou ik wel, maar niet op de kermis.
laatste aanpassing
Wanneer is t ook weer precies? :D
 
het is dit weekend van vrijdag tot en met maandag.



winkels zijn maandag dicht zelfs!!!!

Was er gister maar vond er weinig aan. Veel superdronke mensen op straat enz. Was zelf ook niet nuchter maar om kerels van 50 te zien lopen met een kop zo rood als een kreeft en dan zwalkend van links naar rechts vind ik vrij triest!
laatste aanpassing
Wat een gekkenhuis was dat daar vannacht %-)

Hoop lol gehad :D (volgens mij %-))
 
Iemand uit me klas die komt ook uit Volendam. Hij vertelde mij dat ie maandagOCHTEND om 6:30 al gaat beginnen met zuipen !?!?!?!
 
Ik kom alleen als Jan(tje) Smit en BZN komen optreden.
 
Het zou me niks verbazen als dat ook gebeurt MDMAaarten. Wie moet dat volk anders vermaken?