ik ga voor cantonees met een sun lat soep vooraf
Grieks eten is echt het einde!!! Saganakki, mousaka, ect!!!! Samos wijn roeleert!
uhm wat eet ik niet eigenlijk
eens denken
voorgerecht: de mostersoep, met wit bier, beetje champions maar nie teveel of te grof
Hoofdgerecht: dat is een moeilijke maar ik denk de echte krokante riante super snitzel uit oostenrijk
met heerlijke superdunne frietjes
beetje rode saus met paprika
hmm als groente denk ik dat ik voor asperges ga met een beetje roomsaus of honingdressing
en omdat ik toch bezig ben
dessert aka toetjeeeeeeeeeee
griesmeelpap met tofaaaaaaaa (aardbeien)door mams klaar gemaakt
eens denken
voorgerecht: de mostersoep, met wit bier, beetje champions maar nie teveel of te grof
Hoofdgerecht: dat is een moeilijke maar ik denk de echte krokante riante super snitzel uit oostenrijk
met heerlijke superdunne frietjes
beetje rode saus met paprika
hmm als groente denk ik dat ik voor asperges ga met een beetje roomsaus of honingdressing
en omdat ik toch bezig ben
dessert aka toetjeeeeeeeeeee
griesmeelpap met tofaaaaaaaa (aardbeien)door mams klaar gemaakt
uit de italiaanse keuken : salt in bocca ..(kalfs vlees omwikkeld met parma ham en daar overheen kaas(kan alle soorten italiaanse kaas zijn) uit de oven heerlijk.
en natuurlijk en lekkere pizza met salami en spaanse pepers.
chinese keuken: babi ketjap met mihoen en buikspek
hollandse keuken: citoen kip uit de oven, stampot rauwe andijvie met veel spek, Veel dikke karbonades mmm. enz enz enz
en natuurlijk en lekkere pizza met salami en spaanse pepers.
chinese keuken: babi ketjap met mihoen en buikspek
hollandse keuken: citoen kip uit de oven, stampot rauwe andijvie met veel spek, Veel dikke karbonades mmm. enz enz enz
Mijn ma maakt zowieso 1 keer per week italiaans
met als voor gerecht :
carpaccio met riccula en pesto met kaas eroverheen
Tussegerecht:
Gevulde tomaat met pesto en knoflook
Hoofdgerecht:
Spaghetti carbonara (met ei,ham,ui,knoflook,kaas en nog meer shit )
Dan voor erbij ook nog stokbrood met pesto of kruidenboter.
En na ijsje
met als voor gerecht :
carpaccio met riccula en pesto met kaas eroverheen
Tussegerecht:
Gevulde tomaat met pesto en knoflook
Hoofdgerecht:
Spaghetti carbonara (met ei,ham,ui,knoflook,kaas en nog meer shit )
Dan voor erbij ook nog stokbrood met pesto of kruidenboter.
En na ijsje
alles met kip en rijst
Zo een tournedos, het water loopt gelijk van mn mond. Ik zelf werk ook af en toe in een restaurant hier in Delft, nou ja meer eetcafe namelijk de V, maar met wel een hele goede kok.
Hier komen dingen als hertenvlees en kalfsoester veel te voorschijn.
Maar geef mij maar liever een lekkere pittige maaltijd van de Chinees, Thai of Indonees
Hier komen dingen als hertenvlees en kalfsoester veel te voorschijn.
Maar geef mij maar liever een lekkere pittige maaltijd van de Chinees, Thai of Indonees
Frikandelluh....
Biefstukje, gebakken aardappeltjes en flinke berg sla.
Prima!
Prima!
Ik ben dol op Japans eten.
Dus vooraf sushi met krab.
en een vlees menu als hoofdgerecht.
echt heerlijk!!!
Dus vooraf sushi met krab.
en een vlees menu als hoofdgerecht.
echt heerlijk!!!