Partyflock
 
Forumonderwerp · 16503
­ Nederland
Ja hoor dat heb ik weer....
Ik heb een hele tijd XTC gebruikt en afgelopen maand heb ik besloten ermee te stoppen.
Ik had me altijd voorgenomen om niet meer dan 2 pillen te nemen maar op Lovefields werden dit er 4.
De dag daarna voelde ik me (ondanks 5-htp etc) super klote en m'n vriendin ook.
Dit was voor een groot deel te wijten aan het feit dat het gewoonweg slechte kwaliteit pillen waren (weinig mdma en veel andere meuk erdoorheen)
Nu moet ik zeggen dat in de regio limburg sowieso weinig goed spul te krijgen is.
Ik heb de laatste anderhalf jaar eigenlijk nooit pillen gehad die meer dan 80 MG mdma bevatten altijd getest met EZ test en lab oftewel hoogstens 80 MG en veel andere rotzooi.
Zelfs wel es PMA en dat soort ongein erdoorheen gehad.
Maar nu komt het...
Ik heb dus deze week voor een aantal vrienden pillen gehaald en getest en guess what!
MC Donald´s wit gespikkeld 9MM doorsnee 4,6 MM dik 155MG MDMA en bijna geen andere troep erdoorheen AAAAAAAAAARRRRRRRRRGGGGGHHHHH juist nu ik gestopt ben.
Life is a bitch sometimes.

GreetX Chris
 
Als dit nou zo klote is snap ik niet dat je gestopt bent.
Ik was o.a. gestopt omdat ik de kwaliteit bagger vond.
Ik dacht ook dat de "verhalen" over superkwaliteit pillen inderdaad "verhalen" waren maar nu heb ik het bewijs letterlijk in mn handen dat het ook goed kan zijn en dat juist op het moment dat ik voor mezelf en voor mn vriendin had voorgenomen om te stoppen (dit doe ik dus ook hoor!)
Maar het is alleen zo cru dat juist de keer nadat ik gestopt ben wel de legendarische "goeie pilluh" heb.
Van de andere kant, Ray, heb je ook wel weer gelijk ik moet gewoon niet zo zeiken hehe ;-)
Ooh ja om maar meteen met de deur in huis te vallen hoe is de combi GHB met Ephedra dit willen we als vervanger voor xtc gaan gebruiken dus...

GreetX Chris
 
Jammer dat DEn Helder - Maastricht zo'n 300km bij elkaar vandaan ligt anders had je voor mij wel een lading mogen regelen
 
GHB = KUT
Ten eerste: waarom is GHB kut, had wel graag een verklaring gehad.
Als je een nieuwe drug probeert test je toch voorzichtig dus bijv. een buisje delen met 2 personen en dan rustig afwachten wat het doet?
Ten tweede Den Helder ligt inderdaad ver weg maar wat ik ook merkte was het prijsverschil deze mc donalds kostten mij (ik ben geen dealer ofzo) 10 Euro per stuk toen ik bij mn vrienden kwam waren 2 van de 3 eerst echt helemaal niet geinteresseert toen die ander zei dat ie ze al op had en dat dat de beste waren sinds jaren toen begonnen ze pas te ontdooien en toen de labtest binnen was begonnen allemaal lui mij te bellen.
Ik had er maar 15 ofzo gekocht en die waren puur voor mn vrienden maar het symboliseert wel mooi weer es hoe de drugsmarkt in elkaar zit.
Als de pillen 3 euro kosten nemen mensen ze graag ongeacht wat voor troep het ook is en als ze dan 10 euro moeten betalen dan zitten ze te zeiken over de prijs.
Dit verklaart dus ook meteen waarom echt goede pillen haast niet te krijgen zijn want waarom zal een producent goeie maken als ie met slechte veel meer verdient...

GreetX Chris
 
gewoon ff met je vriendin bespreken lijkt me.
mischien dat ze nu ook begint te twijfelen(?)of een uitzondering wil maken .
heb je al ooit eens DE echte xtc geprobeerd?
We twijfelen niet.
We doen het gewoon niet meer.
DE echte??? lijkt wel een reclame joh!
Wat is DE echte dan?
:-)
Neuh we gaan maar es wat anders proberen dat GHB lijkt me wel een relaxed spulletje en het lijkt (ik herhaal: LIJKT) me ook wat gezonder voor je lichaam waarbij ik natuurlijk moet vermelden dat we wel redelijk normaal zijn dus bij de eerste keer van bijv. GHB zullen we niet gelijk 3 buisjes ofzo achterover slaan en ook niet combineren met wat anders.

GreetX Chris
 
de echte :) daar bedoel ik dus mee ,de pillen die je nu hebt,dus een pil die alleen maar MDMA bezit.

kwam laatst een jongen tegen op een party die mij vertelde dat ie was gestopt met xtc omdat hij in t verleden te ver gegaan was.
en hij vertelde mij dat ,hoe goed ik me op dat moment ook voelde ; de pillen van vroeger die kamen nooit meer terug.(niet dus ,want jij hebt ze blijkbaar).
en ik moet je vertellen ; ik voel me met mijn pillen op en top,maar ik betwijfel of deze voor 100 % MDMA bevatten.
dus vandaar dat ik me afvroeg :
als deze pillen me al in extase brengen, wat doen de 100% MDMA bevattende pillen dan met je? :)
 
ik had laatst een pil op met bijna alleen MDMA en geen andere troep erdoorheen, en die was 2x de grootte van de pillen die ik normaal slik. Het had een peace-tekentje erop, en man wat was ik waus. ik spacede gewoon de hele tijd door het feest waar ik was en zat echt vaag te lullen de hele tijd.

Ik zat echt heel lang met een gast te praten die ook echt heel erg ver heen was en ik kon alleen z'n zijkant zien dus ik dacht dat het een lekker ding was maar toen na een half uur keek ik beter naar hem en dacht dat het een andere gast was, dus ik vroeg zo "waar is die andere gast nou heengegaan? die vond ik lief" die jongen helemaal verontwaardigd

Ik ging zeker heel fijn trippen ervan en als je ooit nog iets besluit te nemen, raad ik je een dergelijke pil aan.
 
ps. GHB en ephedra....ik weet het niet hoor, ik krijg altijd nare buien van ephedra en samen met GHB zal het niet echt leuk zijn.
 
ben ik ook zeker van plan ,maar er is moeilijk aan te komen ... en waar te zoeken ...
nou ja ...zoals ik al zei ; op mijn pillen loop ik prima dus ik doe t maar ff mee
 
overigens..petje af chris dat je ondanks op t spek gebonden nee tegen XTC zegt!!!!;)
laatste aanpassing
Ooh Mundi met dat soort dingen ben ik altijd makkelijk geweest als ik stop dan doe ik dat gewoon!
By the way, Mir@ wat bedoel je met "nare buien" als je doelt op ephedra?
De labtest is trouwens compleet en de pillen die ik dus heb die zijn 155 MG MDMA en verder zit er een standaard bindmiddel bij en ruiken de pillen een beetje naar safrole. (ik denk dat alleen Aidix hier meer weet van heeft) maar dat betekend dus dat ik de best gemaakte pillen ooit in handen heb die ik ooit gezien heb.
Ach tzal me verder weinig boeien hoor ga volgende week uit en dan ga ik gewoon voor een paar smirnoff ice is zeker zo lekker en je bent tenminste daarna niet 2 dagen bezig met revalideren...

GreetX Chris
 
oh dan heb je echt redelijke pillen, paas mij dr ook een paar ; )

ik moet van ephedra meestal kotsen of ik wordt er heel erg humeurig van.

veel plezier dit weekend