Partyflock
 
­ Nederland
 
ik ben benieuwd hoe iedereen aan zijn/haar nick komt en wat het evt. betekend. De mijne is ontstaan na het bezoeken van het feest Creamfields. Dat "crew" slaat eigenlijk nergens op, want ik zit hier toch echt alleen achter m'n pc-tje. We waren echter wel met z'n 4en naar Creamfields geweest, waarvan ik de delegatie uit Rotterdam was en de rest uit Alkmaar.
 
Vrij simpel; toen ik 4 was kreeg ik van mijn paps en mams een katje, die heette poekie, hij is vorig jaar kerst doodgegaan, maar omdat ik boven een restaurant woon mag ik geen huisdieren, en ik mis hem heel erg!
 
bovendien gebruikte mijn ex-vriend het als koosnaampje voor mij, dus nu is het een makkelijke nickname xxx
 
Ex-vriend? Dat geeft de mannelijke (en misschien ook wel de vrouwelijke) pf-ers weer hoop ;)
 
Supermuttley is een tekenfilmfiguur. Gewoon erg grappig... !
 
2 Bellie: als je de eerste post leest zie je staan dat de vraag WEL is of je ook kunt vertellen wat je (nick)naam betekent...;)
Whehehehe ikke hep die naam overal op internet al in gebruik, jammer johh.. OzziE_O :-P

Komt van vroeger, Ozzie kom je buite spele :-)
 
ik heet in het eggie Andre, dus voordat ik het als nick ging gebruiken werd ik al een paar jaar Dre genoemt...
Die van mij is een jaar of 5 terug op internet ontstaan.En aangezien de meeste nu wel weten wie lonny is.Laat ik dat maar zo.
jij zegt t Chris.......
ikke heette op de tmf chat DieHardGab maare dat Gab omdat Ber dr nie meer bij kon, enne, das dr dus in blijve hange zo un beetje, dus diehardgab omdat ik diehard ben en al heeeeel lang naar hardcore luister nog ver voor de aussies en kale koppe tijd.
 
Arthur

Geslacht:
m

verklaring:
De naam van de bekende figuur uit de middeleeuwse Kelt. romans, koning Arthur. De oorsprong en de betekenis zijn niet zeker. De naam wordt wel in verband gebracht met Kelt. artus `beer', Welsh gwr `held', Oudnoors Arnthor `arend + Thor' en ook met een Romeinse gensnaam (geslachtsnaam) Artorius, die in de Romeinse tijd in de Kelt. streken van Groot-Brittannië werd overgenomen. Zie ook bern-. Tegenwoordig wordt Arthur gewoonlijk als een historische persoon uit de 6e eeuw beschouwd, hoewel hij niet vóór de 8e eeuw vermeld wordt (zie: Nora K. Chadwick, Celtic Britain 2, Londen 1964, blz. 45 e.v.). Met de Arthurromans kwam de naam naar het vasteland: Fra. 1292 (Lebel); Ze. 1528; Rotterdam 1644.

--------------------------------------------

Arturius Keltisch De herkomst van de naam is onzeker. Het meest waarschijnlijk is dat de naam van het Keltische woord art komt, dit betekent: 'beer'. Andere mogelijkheid is dat de naam uit het Latijn stamt. De familie Artoria kwam voor onder de Romeinen. De betekenis van die naam is misschien 'De fors gebouwde(n)'.
Tjah zo een 3 jaar geleden heb ik die naam ooit eens verzonnen en dies altijd blijven hangen ondanks dat mijn voorkeur niet meer naar trance uit gaat maar naar het hardere spul :D
fairytale.... omdat justin me zo noemt.... christine wazzook maar saai.........
2 zero cool:
hackers is ook 7 jaar oud :)
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
mja, toen ik voor het eerst op #terror kwam moets ik een naam hebben, whehehe, mja, het eerste wat me te binnen schiet is Alsheimer, dus dat had ik maar genomen, whehe, alter bleek dat ie gewoon super bioj me pasten omdatg ik gewoon totaal geen geheugen heb whehe, erg toepasselijk whehehe.
nu kent iedereen me dus als Alsheimer, en ja, in der loop der tijd ben ik gewoon steeds krankzinniger geworden whehe, super Krank dus, whehehe
 
tja hoe ik aan me nickname kom ? dat moet je maar aan de andere mij vragen ;D
whehe, ben je ook schizo? dat was ik toen ik nog aan de pep zat whehehe, das vet vaag, maar nu ben ik dat nuiet meer, nu gebruik ik geen pep meer.
Mijn nickname is in de eerste plaats afgelied van mijn eigen naam (Raymond) en ten teede van de film 'Rainman'. Voor degene die de film kennen weten nu hoop ik wat ik bedoel.
Ik uhhhhh.... hoe kom ik aan mijn naam nou mijn naam zegt het al..... Snfff ff....
 
2 krankheimer

ik wou dat ik de pep de schuld kon geven :D haha maar ik verdenk me zelf wel es van schizo gedrag :|
 
Tja mijn naam spreekt van zelf!!!

Mad = Gek (op een goeie manier wel te verstaan)

Girl = meisje

Dus madgirl!!!!!!

(K)(K)(K)(K)(K)
 
heeee rayman, wat spreekt jou zo aan in die film?
tis niet bepaald een vrolijk onderwerp (wel een hele goeie film)


ow ja, ik kom aan mn naam omdat mn kids Toy Story aan t kijken waren en ik toen voor t eerst een nick moest verzinnen voor op t net, buzzzz lightyear was net op dat moment in beeld. :-)
Naam stond op 1 van de eerste ruffneck platen die ik kocht : Nosferatu - No God To us.
Andere nick die ik veel gebruikt heb is : Prisoner2675, die ik trouwens ook van een ruffneck plaat had ;-) RuffEx 4 Myrmidom - Condemned.
 
Tja ik heet freakysol omdat m`n vrienden me een freak vinden.
Duhhh,vraag me soms wel af wat voor naam ik hun dan wel niet zal moeten geven.
Artiest {SHOWLIST artist 16458, 1383, 64189, 62110}
mijn naam komt uiteraard bij Hellraiser vandaan.. simpelweg omdat ik t super vette films vind, en de Hellraiser feesten in de Sporthallen zuid waren gewoon de beste (die ik geweest ben iniedergeval) alleen om t nog een klein beetje anders te houden heb ik van de laatste e een o gemaakt.. nu heeft t ook geen betekenis meer.. en ist gewoon een naam.. deze nick heb ik echt al zolang ik op t internet zit.. en dat is al heeeeel lang.. en de laatste tijd is het tevens mijn Dj naam.. :) zo doe je dr nog s wat meej... laterzzzzz
Het is gewoon mijn eigen naam.
En aangezien er niet veel mensen zijn die zo heten, was de keuze snel gemaakt :D.

(k) j
Hellraisor... kan je ook zien als hellraiser op zijn amsterdams uitgesproken, of al hellscheerder... %) ach ja...

Enne Jardena, voor of achternaam??

Ga mijn nick btw eer aan doen op Qlimax... heb vleugeltjes, kroontje en toverstaf gehaald gisteren bij de H&M dus ga als fairy.... hihihi.. de hele avond mensen betoveren...;-)
 
Mijn nick is inmiddels veranderd van TranceTazTic naar Carlo. Dat is gewoon mijn voornaam. Werd een beetje simpel van TTT.
 
GHBootje omdat,

ten eerste omdat ik niet zonder GHB kan.
en ten tweede ik regelmatig op de EHBO lig

*LOL*

not

een vriend van me zei dat ik me zo moest noemen, daarna kreeg ik pas te horen wat GHB was :)
:vaag::vaag::vaag:
2 Fairytale---> het is mijn voornaam.

(k) j
 
Artiest OLdStyLe
From OLdStyLe to Hardcore .. my path goes way back .. OLdStyLe omdat ik al gewoon al heel lang mee loop in de house werld. volgend jaar 10 Jaar ikkuh feesie geven... maar dan alleen met OLdSkooL.. :P
 
2 OLdStyLe >>> en iedereen van PF is dan uitgenodigt????
:vaag::vaag::vaag:
 
Jaa wat denk jij dan hoe meer zielen hoe meer vreugt..:P
 
met alle respect...10 jaar? Ik kijk net bij je profiel en zie dat je pas 20 bent. Ik denk dat je vrij weinig mensen ervan kan overtuigen dat je al op je 10e of 11e op echte feesten rondliep...
BOEF ..

Omdat ik voorheen in de beveiliging heb gewerkt en een aantal boeven heb gevangen .... :bah: Verder heb ik af en toe mijn streken :-p reetzz from Rotterdam
 
tja je weet toch.loop maar 1 nachtje met mee
dan weet je genoeg
 
ja toch miklo...zaterdag weer meegemaakt...
tja, ik had eerst m'n gewoone naam maare, plotseling uit het niets kwam deze samenstelling eruit !! Just-in-....... vond time wel origineel !

maare het slaat werkelijk nergens op,... khad eerst Candyman....maare vond ik toch iets te ! hehehehe
 
2 OLdStyLe tegen die tijd zullen we er vast meer over horen..... toch?
 
mja mijn nick

aga ja eerst had ik een lieve en toen werd ik stoer
btw was ik compleet weg van de soundtrack van de film Fallen

en eigenlijk he ben ik ook een ge"vallen"
engel :)

(ach ja dat is een heel ander verhaal en dan moet je maar mailen of zo als je het wilt weten)
ik zal je vertellen
ik heb geen idee hoe ik aan mijn naam kom......
haha.....

en oldstyle....ohw ohw ohw 10 jaar alweer....liefff opa'tjuh (L)
hehehe....neeej hoor, ben echt te jaloers op al die feesties waar je bent geweest en ik niet!!!
Niet zo moeilijk, gewoon afgeleid van mijn echte naam Koen. In mijn middelbare schooltijd noemden mijn vrienden mij altijd zo. Tegenwoordig is het weer gewoon Koen. Ik vind het altijd wel leuk als iemand mij weer Koen noemt, het heeft iets warms, vertrouwds en vriendelijks voor mij.
 
pas 20 hehehe tering is wat mis aan je oog je bent freddie niet waardig die zou dat wel hebben gezien..:P
kwam is op een verjaardags feessie, en ineens noemt ongev, 20 man mij JOE JOEEEeeeee , dronkuh sgreeuwde ze het allemaal uit,,pffff gewoon afgesproke werk!! haha :) dus al 2 jr ga ik onder de naam JOE :P dats voornamelijk op feessies enzo, want ik heet dus gewoon Edwin :D:D:D
 
Gezien mijn staat van diensten voor de firma Heineken ben ik 't zeer zeker wel waardig...

maar vertel 's, hoe oud ben je dan Oldstyle?
Hij lag op de stoep op me te wachten
 
Hardcore- ha! spreekt voor zich....
its not just music... its a life style zeg ik maar altijd

MilkyWay...jah daar zitten diepere achtergedachtes achter....

Melk is wit... Way is een weg.... ook niet zomaar een weg maar een manier van denken en leven....

MilkyWay als een chocolaatjuh... erg lekker, smeuig...zacht...kan je als een deel van mijn karakter omschrijven als ik in een goede bui ben....

MilkyWAy als in melkweg in het helal... een onbereikbaar onbeschrijvelijk iets... net als een deel van mijn gedachtengang, karaker, ziel en hart... onbeschrijvelijk en voor velen onbereikbaar... accept 4 Hellraisor