Partyflock
 
Forumonderwerp · 16367
­ Nederland
 
In oktober mag ik voor 10 dagen naar Amerika en ga ik New York en Washington bezoeken!! Heeft iemand nog tips waar ik absoluut heen moet?? En weet iemand nog n beetje leuke clubs daaro in de buurt?
je moet in new york zeker de highlights bezoeken. empire state building, central park, gugenheim museum enz. verder is ground zero zeer indrukwekkend. ontzettend mooi is het grote trein station, helemaal met marmer ofzo bekleed. een boottrip rond manhatten is ook erg mooi, zo zie je alles s van de andere kant.
bij alle grote atracties kan je een pas kopen waarmee je 7 of 8 dingen kan bezoeken, die pas is goedkoper dan alles apart doen. een metro kaart is ook erg handig en veeeel goedkoper dan de taxi's. iets van 17 dollar per 10 dagen dacht ik. nachtclubs ben ik niet ingeweest omdat ik te moe was 's avonds en omdat je 21 moet zijn om er in te komen. de clubs die "hot" zijn wisselen steeds, je kan het beste aan mensen vragen wat "hot" is. reken wel op gigantisch hoge prijzen voor drank en cigaretten.
heel veel plezier en ik weet zeker dat je een super vakantie krijgt!!
in new york is zoveel te doen dat je er eigenlijk een jaartje moet gaan wonen. ik vond het een super beleving om daar rond te lopen.
 
Ik ga dr maar 5 dagen heen :-S veel te weinig dus!!!! Ik zit 4 nachten in een YMCA naast het Central Park, ik hoor ook van iedereen dat dat super mooi schijnt te zijn!!! Behalve 's avonds want dan schijnt er allemaal ongure lui rond te lopen.
Bedankt voor je tips kga ze zeker gebruiken!!!!
 
Wat "hot" is op uitgaansgebied daar is
-Centro-fly
-Vinyl (Tenaglia residency:9)

Broadway is ook wel leuk om langs te lopen, glamour enzo. Little Italy is de (oude) maffia wijk in NY. Brighton Beach is de nieuwe maffie wijk (Russen, dus oppassen:(). Verder moet je maar ff wat on i-net zoeken want het is te veel om op te noemen:D
The Tunnel schijnt een relaxte club te zijn.
Oliver Chesler (= The Horrorist) draait daar :-)
 
Artiest Leon Pieket
Ik zou zelf ook ff gaan kijken bij de plek van het voormalige WTC, lijkt me een ervaring om dat gezien te hebben (grote leegte waarschijnlijk).
 
Ja Ground Zero gaan we ook zeker bekijken ben heel benieuwd. Ik hoor wel veel dat New York heel erg veranderd is sinds de aanslagen...iedereen is veel argwanender enzow...en extra beveiliging natuurlijk overal.

Maar goed denk dat New York idd n hele ervaring zal zijn! En het uitgaansleven ook hoop ik :-D