Partyflock
 
Forumonderwerp · 16335
­ Nederland
Wel oke zeg ik.

Wat ik al had verwacht gebeurde, M. Acardipane. Waardeloos. Mijn hele feest naar de klote. Begin alles ok. Stunned guys, echt de beste, daarna Nosferatu en promo. Voor de rest erg matig. Al hoe wel Buzz Fuzz kon er ook wat van, boven!!!!! Lekker ouderwets, stampen!

Maar over het algemeen gebeurde hetgeen waar ik bang voor was, die duitser verneukte mijn feestje en dus was ik super vroeg thuis.

JAMMER!
vonden??
vinden dan, wat jij wil :)
ja sorry voor mij is het al vonden zoals je kan LEZEN!!!!
was zwaar relxt
ooohhh MEN, ut was echt een SUPER feest!!!!!
Muziek was top (mja ok, AP was wel een beetje langdradig hoor in t begin, techno achtig..) , aankleding in de main was super mooi, sfeer was uitermate relaxed: geen vechtpartijen gezien (was er wel :() en een zeer lage nazi-gehalte. Heb het zooo naar m'n zin gehad daar gvd :) Zelfs security gasten waren erg aardig hihi.. mijn bodyguards!
Enne.. t was super gezellie met een aantal PF'ers, Mixie thanx voor alles nog enzo! :kusje:
*flieft op hardcore*

uhm minpuntjes... tja, gladde vloeren he :S tering heb zo vaak iemand bijna op zn bek zien gaan, incl. me :D
en ehh.. af en toe té happy muziek in de klein zaal, maar dat zal ws wel juist de oldschool zijn :) ik ben maar een groentje..

Nou ben benieuwd naar de rest van de reacties!
(K)
 
Hehe, zat net met een zooi gabbers in de trein en hunnie vonden het ook erg koel alleen veel vechtpartijen gezien daar zeiden ze...

Wel koele gasten gabbers, echter ik luisterde al naar hardcore toen hun nog met Lego speelde...

:devil:
Nou, mag ik het zeggen! Het geluid stond niet echt hard! 95 decibel. Maar ja, voor de rest wel weer grappig.
Een megawreed feest gewoon!! Over het algemeen was de sfeer goed(behalve 2 a 3 vechtpartijtjes) Het was super gesellig, het geluid stond knetters lekker hard. Er werd goed gedraaid, behalve 1 weenie meer wie!!Zo'n feest is zeker weten voor herhaling vatbaar!! Die gladde vloer was idd erg kut, maar ik ben overeind gebleven :D
Al had je daar wel hulp van mij bij nodig chris, toen je bijna van dat podium afflikkerde :-D
ARGH! ik vond het een goed feest
alleen mijn rotte Knieën verpeste het weer gvd
kon op gegeven moment niet eens op me rechter
been staan.. toen ben ik maar naar buiten gestrompeld en een taxi gepakt :(
 
Wooow wat 'n geweldig feest!!!!!!!!!
heb 't vanaf het begin super naar mijn zin gehad....
Marc A. begon inderdaad wel eeeerrug suf, bijna iedereen stond gewoon stil en hij bleef maar superslooooomzZzz draaien...maar vond dat ie 't 't laatste half uur toch meeeeeeeer dan goed heeft gemaakt, was zijn slome begin in ieder geval in 1 klap weer vergeten :)
Maar een betere afsluiter dan Outblast had ik me toch echt niet kunnen wensen....ARGH wat ben ik uit m'n plaat gegaan!!!

En het geluid was geweldig. We stonden de hele tijd vooraan in het midden, de bassen gingen daar door merg en been...zooooooo onbeschrijflijk lekker!!!
In de early hardcore zaal ook nog heeeeeeeeel errug genoten *ZUCHT*

De vloer was inderdaad al heel snel spekglad, veel pogo-ers op hun bek zien gaan hihi owneej dat is niet om te lachen ;-)

en verder.......verder nix eigenlijk
2 chem ja bedankt!! Ik stond op ut randje en verloor net me evenwicht, gelukkig duwde jij me ff trug!!!
Ik vond het echt super vet.

Heb alleen maar op zo een plateutje gestaan, zodat ik niet op me bek ging :-) Maar heb veel mensen onderuit zien gaan. Vond de vloer gladder dan andere keren %-)

En heb echt nul vechtpartij of ongeregeldheid gezien en heb toch best vaak rondjes gelopen enzo. Vond de sfeer juist top. Alleen maar aardige/vage mensen gesproken.

Alleen alles doet nu pijn :-( pfff nou ja je moet er wat voor over hebben he.
het was super de super vet!!!

geen drugs op, en dat maakte het alleen maar mooierhet feest!!!!!

Ain't no party like a alcoholic party!!!

het geluid was ook te erg!!!! HARD!!! voel het nog steeds in me maag! :-D

veel PFers gezien, erg gezellig :D

en me voeten doen ZEER!!! , teken dat ik het goed gedaan heb!!
Wel vechten gezien, vooraan tijdens Promo, was volgens mij best pijnlijk voor die gast op de grond! Wel weer erg jammer.
die gozer die ff een 10tal seconde nokkie lag op de grond en daarna door zn maten opgetild werd?? die zag er idd nie al te fris meer uit. hij keek nogal raar uit zn ogen ;)
volgens mij heb ik m later nog ergens boven zien rondlopen met dikke negerlippen :D

werd erg vet gedraaid, alleen Acardipane begon idd een beetje te soft (niet echt hak-bare muziek) :bounce: sowieso moest ik op t eind gaan stampen, anders was ik op zekerz op mn bek gegaan! :(
1 rel gezien :kots:

diep triest weer... sfeer was wel okee
Tering wat een tof feest :D


Heb geweldig staan beuken hehe
laatste aanpassing
wat heb ik lekker staan te beuken op dit feestje
was echt een geweldig feestje (uitgezonderd, die paar kleine vechtpartij`tjes.)
 
Waar blijven de foto's???
foto's moeten eerst goedgekeurd worden door ID&T en dan mogen ze op PF. Dus van de week denk ik?
laatste aanpassing
 
Moet eerst goedgekeurd worden door id&t?? Wat is dat voor bullshit? :S
die vechtpartij voorin bij promo was echt niet tof, zo een gast lag op de grond en hij werd gewoon vol op zen bek gestampt :S

Maar voor de rest een top feestje :) vet veel aardige mensen enzo :)
geen korte gasten, en racisten enzo! Ze willen geen verkeerde indruk achter laten! Dus... vandaar.
TOPPIE!!!!!!!!!!!!
Het enige nadeel was het zachte geluid tijdens de Masochist, maar toch bleef ik staan hakkuh op zijn muziek. Hij kon er zelf niks aan doen dat de muziek zo F*CKING zacht stond, mocht =niet harder van de organisatie.
Ondanks dat bleef ik hem een ik hem een warm hart toe dragen, want hij draaide gewoon Steengoed en kreeg ook een luid applaus toen hij ermee stopte.

Verder verbaasde me de verlichting, wat was die goed zeg. 1 van de weinige feesten die zulke verlichting hadden en dat blacklight had ik echt niet verwacht. Stomd ik daar met mijn blacklight lenzen en lichtgevend haar.
Die 2 lasers uit de ogen van het logo was ook leuk verzonnen

Muziek was steengoed en lekker hard in de grote zaal, kortom een TOP feesie

L@terssssssssss
Bruut!
vette verlichting, vet hard geluid, AP begon met techno, wel zielig dat ze meteen beginne te fluiten dan, want hij durft tenminste met een aparte sound te komen, en t beukte er daarna toch goed op los.
2e zaal ben ik amper geweest, echt een topavond gehad
 
laatste aanpassing
HARDCORE RESURRECTION!! HOLLANDS HARDEST!!

het was echt super...geen woorden voor heb keihard staan beuken de hele nacht door wel met behulp van... maar ja... de muziek was echt gewoon weer super hard... als je voorin stond werd je weggeblazen door de bass heerlijk gevoel... en de sfeer was ook super ik heb zelf geen vechtpartijen gezien maar beter ook want anders zou ik er tussen springen... ik heb nu al zin in THUNDERDOME A DECADE...
 
Ut was zeker wel een vet feessie!! kheb daar geen rel gezien..maar op duivendrecht relden een aantal nepnazi's :P wel een neger..dat zag er naar uit..:S
laatste aanpassing
Hmmm blijkbaar heb ik weer wat gemist
Ik heb geen rellen ofzo gezien, maar toen ik naar buiten liep hoorde ik iemand van de beveiliging zeggen dat er rechts van het gebouw een vechtpartij was, maar toen ik buiten stond, was er niks te zien
 
Als vanouds kon ik eindelijk ongestoord "mijn voeten zo hard schoppen" als ik wilde en dat heb ik gedaan, zeg!! Wat is hakken toch een geweldig heerlijke uitvinding :-P

Ik kwam een groep vrienden tegen waarvan ik dacht dat ze niet zouden gaan maar die stonden op een gegeven zo dronken te hangen dat ik maar naar de PF-meeting ging. Dat was wel gezellig ook al herkende ik maar drie mensen....Maar ja, ik ben nog maar een junior op PartyFlock.
De drank was trouwens nog wel te betalen, vooral die Pasoa Diablo's voor drie muntjes...errrrg Flexxx!!!!
flesje water 4 munten!! :( erg duur tering
gratis bijvullen in de wc, dus kost je een x 4 munten en voor de rest niets.
Goed feest gehad, alleen me pillen kwijt geraakt en ja koop niks meer van vreemden dus om 3 uur begon ik weer nuchter te worden :(

Dat samen met de gladheid en wat mindere sets die ik hoorde maakten het wat minder, maar verder een topfeest. Alleen van aggressie gehoord, niks gezien, wel wat mensen die duidelijk op zoek waren naar ruzie tegen het einde.

Ik vond de sfeer boven zeker in het begin echt super, het ouderwetse sorry ritueel was weer in ere hersteld. Ik begin het ouderwetse hakken ook weer een beetje op te pikken gelukkig.
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET

BRUUT!!!!

(K) Sjak en lady shana :D :bounce:
laatste aanpassing door een beheerder
 
Marc Acardipane zuigt!!!

en massive respect 2 Outblast: TOPSET!!! Je had moeten blijven Bandit ;)
Ik heb mij ook zeker wel vermaakt. Was een TOP feest. En vond Acardipane echt rustig draaien. Toen kwam Outblast.... nou nou nou, wat was dat lekker. :bounce:
2 psychosis-->

Inderdaad, dat hoor ik nu. Maar ik hoorde "via via" dat het ook maar "zo-zo" is, niet dus begrijp ik alweer!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baal ik wel van maar volgende keer beter!
 
HR was vet!! Ben niet tot het einde gebleven maar mijn eerste HMH bezoek was het meer dan waard! :D
 
Bandit >> Veel mensen vonde Outblast niet de juiste afsluiter, maar ik moet eerlijk toegeven dat het technisch erg goed in elkaar zat. En de platenkeuze van 'em was ook erg goed. Beter dan de platenkeuze die hij op MoH-feesten meestal hanteerde... dus...
Hmmm wel leuk om de (voor het grootste deel) positieve reacties te lezen :-) Wel cool dat men zoveel aandacht aan de decoraties enzo heeft besteed. Ben zeer benieuwd naar de foto's.. ;-) (Ben dus niet geweest ivm verjaardag van een vriend) Kon je de nieuwe HR cd al kopen op het feest of moet iedereen wachten tot 5 september?
 
wachten tot het eind van de week.... weet de tracklisting dus ook niet, ben wel benieuwd
Cd van HR komt 5 sept uit ja. Vond HR echt super vet, vooral door de zaal met de wat oudere nummers :) Onder andere heb ik Brainwash Killer, Brrr, Frequencies, Hey, James Brown is dead etc etc gehoord :)

Echt vet en de toppers voor mij waren: Buzz Fuzz, Masochist, Promo, Outblast :)
 
Was zekers een vet feesie !!!
Goede sfeer, goed geluid, toffe mensen !

Wat wil je nog meer ?
Keb ook aardig wat oudjes gehoord!!

Thrillseekah, Big boy's don't cry, stereo murder, poltergeist, trancetrutje, HOLLAND IS GOTVERDOMME UT HARDSTE, the name of the DJ, XTC love en zo nog wel een aantal meer schieten me momenteel niet te binnen!! Echt super flex
laatste aanpassing
heb t ook echt heel erg leuk gehad alleen was op een gegeven moment errug dronken en was bijna in slaap gevallen op kontwol zijn knie hahahaha...

maar later kwam t allemaal weer goed:D

vond de sfeer echt goed de muziek was goed de drank was niet duur al met al een top feest:D
Een beetje jammer dat ze daar geen Bacardi hadden!!! Alleen van die zooi uit Rusland ofzo! En "stel" dat er wel Bacardi was dan hadden ze weer geen coca cola, maar pepsi En dat is niet echt lekker.

Maar voor de rest was het een leuk feestje en er waren echt veel mensen die nog lekker stonden te hakkuh, net als vroeger. Dus niet springen!
laatste aanpassing
This al weer lang geleden dat ik hier wat ingeschreven heb! Maargoed wou ook ff m`n zegje doen! HR was zekers een toppertje! Geluid was helemaal ok! Laatste paar uur alleen maar voor aan gestaan bij de boxen. Beetje jammer dat ik pas rond 6 uur los kwam,maargoed...Twas m`n nachie wel weer! Oja en over die Baco dat klopt ..was slecht geregeld met de drank...Wiski smaakte naar weet ik veel ...en kreeg maar een paar druppels...schiet niet op dus!