Partyflock
 
Forumonderwerp · 16081
­ Nederland
 
Vraagje voor de stemmers van PF zijn jullie nu nog steeds blij met het nieuwe bestuur??????
Het schijnt dat als er nu verkiezingen zouden zijn dat ze maar 7 zetels zouden krijgen......
 
dat noem ik NOG 7 zetels hoor :)
ze beginnen wel weer langzamerhand op pad te komen
 
2 agrix...dan heb jij de krant nog niet gelezen van vandaag!
koop ff de vara gids van volgende week, daarin wordt een vergelijking gemaakt tussen de LPF en de Tegenpartij van Jacobse & Van Es. Echt meesterlijk.
hoe je het ook bekijkt, er is tenminste weer leven in de brouwerij, kijk nu zelfs weer naar Tweede kamer debatten ,lijkt soms wel op bananasplit hahaha
 
ik vindt dat ze het voor een nieuwe partij nog steeds goed doen, over de rol van de media zal ik maar niks zeggen.
 
nee lijkt me beter.

Die zitten trouwens meer bij de vuurhaard dan jij.
Of ben je lid van de fractie?

En wat het kabinet tot nu toe geprofileerd heeft vind je wel wat?

En die debatten mogen dan lollig zijn,maar het gaat wel om jouw leven in de maatschappij,dus babanesplit en de stoelendans kunnen ze ook beter overlaten aan mensen die dat (ook)(wel) kunnen.



O,O, ik ga een wielklem halen en op mijn bek zetten,ik vroeg nog zo,nee,FLieRP!!!!!
 
nee, ik ben geen lid van de fractie, maar ik volg de politiek wel op de voet.

bv. Heel het politiek correct land valt nu over de uitspraken van mijnheer Nawijn, terwijl hij wel veel zegt waar ik het me eens ben. Hetzelfde geld voor Heinsbroek, iedereen valt over hem heen, maar hij stelt wel zaken aan het licht waar veel mensen mee zitten, maar dat kan dan weer niet volgens jan peter en zijn clubje.

De andere partijen heb ik nog nul komma nul van gehoord, en bij sommigen ben ik daar erg blij over (geen kakelende rosenmöller meer).
 
nee,nee na de stemming was het gebleken;politiek on-correct nederland.

en nu gaat de klem erop.
 
Ik ben een PF-stemmer en het is idd zo dat het nog niet zo vlot verloopt binnen de partij maar ik heb op de LPF gestemd omdat ik wil dat Pim zijn ideeen worden voorgezet en ik wil ze een kans geven om zichzelf te bewijzen!

En wat betreft de media: ik heb nog nooit zo'n schijnheilig zooitje bij elkaar gezien. Neem de Telegraaf: Eerst Pim helemaal afkraken, vervolgens hem de hemel inprijzen na de liquidatie en nu is de LPF weer bagger volgens deze kutkrant. Ik heb zelf journalistiek gestudeerd en schaam me voor dat soort journalisten.

2 hardcoremf: je hebt gelijk over die uitspraken van Nawijn en Heinsbroek. Mensen wijzen die af maar stiekum zijn ze het er wel mee eens!
 
politiek correct nederland mag van mij part 10 meter door de stront zakken..
politiek correct nederland = hypocriet nederland (oh neesorry mag niet generaliseren, doe het lekker toch :-P)


mij is opgevallen dat de fanatiekelingen onder hen met een uitgesproken mening slechts tolerant tegenover mensen staan die hun mening delen, iemand met een mening die richting rechts gaat worden allen bestempeld als simplistisch, niet onderbouwend, egoistisch, slecht asociaal etc etc blabla bla... Ze gaan niet in op de feiten alleen op hun gevoel van moraal, wat hun denk ik het gevoel geeft dat hun de betere mensen onder de mensen zijn, maar goed laat ze maar denken!

Maar goed, ik heb geen LPF gestemd, maar hoe meer ik van die domme krantenberichten over bijvoorbeeld "het tuinhek van mijnheer Heinsbroek en zijn buren "lees hoe meer ik de volgende keer LPF wil gaan stemmen. Ben de media en het politiek correcte gezeik meer dan zat !:-D

maar goed voor de geinteresseerden voor de erfenis van fortuyn, zie www.fortuyndiscussie.nl
een hele nette site waar de ideeen van Fortuyn op een nette manier worden besproken. Goeie site om wat te leren over de bedoelingen van Pim.
laatste aanpassing
 
oh ja en de columns van professor Smalhout in de krant van Zaterdag in de Telegraaf, die zijn om te huilen zo goed!
Ik vind het logisch dat een beginnende partij, waarbij dan ook nog is de politieke leider wegvalt, zoveel problemen heeft. Ik heb wel op ze gestemd, had ik ook gedaan als pim nog leefde.

Mijn mening is dat er eindelijk eens normale mensen in de regering zitten. En niet van die betwetertjes die alles wat het volk eigenlijk aan zijn laars lapt en doet alsof Nederland een democratie is.

Al het begin is moeilijk. Ik denk en hoop dat dit wel goed komt. En trouwens slechter dan het vorige kabinet is naar mijn mening ONMOGELIJK.
(k)
 
O,wat klemt dat slot op m`n bek:)
houden zo :-)
Iemand gisteren,ik meen, 2vandaag gezien met de 'plaatsvervanger van Pim bij Elsevier'?

't ging precies over het onderwerp waar hier discussie over is en alle opmerkingen werden aangestipt.

Meesterlijk :)
Die ideeen van die Nawijn mogen ze van mij direct uitvoeren, Nederland moet strenger worden.
 
Het kan allemaal wel zo zijn dat heel politiek INCORRECT Nederland op LPF gestemd heeft en dat nu heel politiek CORRECT Nederland het met LPF eens is ... uiteindelijk verdwijnt LPF net als alle andere partijen in de saaie polderpolitiek (lees: achterkamertjes) ... uiteindelijk komt er geen enkele opvallende vernieuwing ... en uiteindelijk kan Nawijn zijn beloftes en uitspraken toch niet nakomen (juridisch onmogelijk). Het zijn allemaal mooi one-liners :-D
 
Het aantal asielzoekers is trouwens al 'n aantal jaren sterk aan 't dalen en Nawijn zal dat echt niet verspoedigen.
 
SHINY 29 augustus 2002 20:02

Mijn mening is dat er eindelijk eens normale mensen in de regering zitten. En niet van die betwetertjes die alles wat het volk eigenlijk aan zijn laars lapt en doet alsof Nederland een democratie is.

Al het begin is moeilijk. Ik denk en hoop dat dit wel goed komt. En trouwens slechter dan het vorige kabinet is naar mijn mening ONMOGELIJK.


Normale mensen? Hoogendijk, normaal? Janssen-VanRaay, normaal? Hou toch op, die zijn zo seniel als de pest!

Dat vorige kabinet heeft er trouwens wel voor gezorgd dat Nederland het economisch beter heeft dan ooit.
 
Whaaaaaa, gaap. En nou ga ik slapen!
 
"Dat vorige kabinet heeft er trouwens wel voor gezorgd dat Nederland het economisch beter heeft dan ooit."

ooit gehoord van de 7 magere en de 7 vette jaren..?? Daarbij komt kijken dat de PVDA een zware weggeefpartij is, dus elke keer aan het einde van hun regeringsperiode moet er weer flink bezuinigt worden.
 
ik geef ze nog 5 maanden ;)
"Dat vorige kabinet heeft er trouwens wel voor gezorgd dat Nederland het economisch beter heeft dan ooit".

Nou ik weet niet hoe je daar aan komt. Het aantal asielzoekers dat nederland binnenstroomd is pas sinds een halfjaar drastisch aan het dalen. De werkloosheid is gestegen. Er is een inflatie van hier tot Tokyo. Over de invoering van de euro als grote misser zullen we het niet over hebben. Die inflatie en werkloosheid is wel mooit te danken aan het vorige kabinet. In de zorg zijn er wachtrijen niet mooi meer. De ministers hadden profijt van vanalles en er zaten er teveel in de kamer.

Allereerst is het wel zo dat dit kabinet ook is het welzijn van de ministers aan gaan pakken, met wat die allemaal wel niet mogen en hoeveel er wel niet in de kamer zitten. Vind ik super, daar gaat namelijk behoorlijk wat geld in om.

En zo goed gaat het nu ook weer niet met Nederland, ik denk als we op dezelfde voet hadden doorgegaan dan eerst. Het snel met het welzijn van Nederland was afgelopen.

Maar dit is mijn mening en iedereen zal hier een andere mening over hebben.
(k)
Ach kom op, het enige wat de ministers van LPF nog doen is een beetje bek vechten met elkaar :S
Ben absoluut geen CDA freak, maar heb meer vertrouwen in "Harry Potter" dan de hele LPF bij elkaar.
LPF heeft te veel "waar te maken", dat word hun eigen ondergang.....

Sit back, chill, relex and watch :P
laatste aanpassing
 
Ach kom op Mizz Mako...tis toch duidelijk dat de schrijvende pers en Media nog steeds de LPF kapot probeerd te maken!

9 van 10 krantenberichten gaan echt nergens over, alleen maar opjutterij.

Binnen de PVDA Groenlinks en SP spelen zich ook schandalen af hoor, maar daar wordt geen woord over gerept.
Debsy > je hebt m'n interesse gewekt. Kan je me een paar voorbeelden van die schandalen noemen?
 
MMMMMMMMMmmmmpppppppppppppprrrrrrrrrrffffffffffffff...kloteklem:)
ach kom, ach kom .....komkommer

Wat is trouwens de verledentijd van komkommersla?

Tuurlijk debsy, kindje....Popje Je hebt volkomen gelijk, waaar praat ik over?!?!?!? De LPF is het gewoon helemaal. Tis gewooon Fantaaaaaaaaaastisch
 
ploppppppppppp....verlepte kwamkwammer:)

<schroef er weer op>
 
2 mizz mako, de lpf is het niet helemaal, maar de standpunten die in hun programma staan, staan mij het meest aan, daarom zal ik ze ook blijven steunen.

Maar zoals sommige hier zeggen "ik geef ze 5 maanden" dat vind ik triest. Wie moet het anders doen, dat groen links gepeupel? de slappe hap van de pvda? de anti partij sp?

wat is volgens jouw dan wel goed? Als je kriteik geeft, ok, maar kom eens met een alternatief. Want alleen kraken kan ik ook (zie o.a. hierboven)
laatste aanpassing
 
tuurlijk debsy?? Kindje ?? Popje....!!!
haha beetje onvolwassen voor een meid van 24 vind je zelf ook niet?

Maar goed, heb je mij ergens hier horen zeggen dat ik de LPF fantastisch vind?? Nee hoor nergens, vind ze ook niet fantastisch. Dat oordeel wacht ik nog even af of ik ze wel of niet fantastisch vind.

2 superrupsje> je antwoord klinkt sarcastisch, alsof hun helemaal niets op hun geweten hebben en ik maar wat zit te wouwelen. Ik zou zeggen ga zelf even op onderzoek uit en 1 tip, laat je niet te eenzijdig informeren :-)
 
plopppp.

Hun standpunten zijn nooit wat geweest.
Andere partijen waren vaak alleen wat genuanceerder bezig om eventuele veranderingen aan te brengen en dat leverde al genoeg op.

Je kan de wereld niet veranderen in een maand en zeker ook geen land.

Eerst ligt het bestuur in de clinch,dan lukt het niet om de zetels te vullen,dan komen de vuile -voor `t gemak verzwegen-was naar buiten.

Dan gaan ze met een kapmes om zich heen slaan.

Leuk hoor de spaarloonregelingen afschaffen,hopen dat die onnozele nederlander dat dan maar weer in de economie dropt en niet weer op de bank zet.
Ze weten donders goed dat de meesten die dat bedrag ineens in handen krijgen,dat niet kunnen weerstaan.
Dag oude dag voorziening.

Nu de openbaarvervoerkaartjes...
Leuk bijstandsmoeders,nu maar op een ouwe fiets door nederland.
Want ze hebben vastgelegd dat daar 70 miljoen bezuinigd moet worden.
Daar gaan straks weer banen.

Nou dat werkeloosheids cijfer krijgen zij dus voorlopig ook niet naar beneden.

Jullie zijn nog steeds zo gefocusd op die media om iemand de schuld te kunnen geven over de gang van zaken.

Maar het word nu wel eens tijd dat jullie zien dat de verantwoordelijkheid van hun acties en hun daden en hun besluiten aan hunzelf te danken is en dat het vrij normaal is dat de media daar verslag over doet.

Je hebt verdomd weinig vertouwen in het verstand van de gemiddelde mens als je denkt dat wij nu denken dat de media het land bestuurt.

Alleen degene die gestemd hebben op de l.p.f worden opgejut over 9 van die 10 berichten,want een normaal denkend mens weet te schiften en slaat de bladzijde om.

Of denk jij dat iedereen de story en de prive koopt/leest/gelooft.
Niet iedereen gelooft in sprookjes.

Alleen jullie Pim sprookje is ruw verstoord en jullie kunnen niet de realiteit aanvaarden.
Stop met janken.
Snirffffff, heeft iemand een zakdoekje voor me? `moet hoog nodig mijn onvolwassen neus snuiten.

Sp heeft als eerste partij zo'n 5 jaar geleden, die motie ingedient om alle Immigranten die hier graag zouden willen komen wonen verplicht nederlands te laten leren. `toen werd dat afgedaan als `'rechts denken`'.

Tis nog steeds triest dat in de "volwassen" wereld, diegene die het hardste schreeuwd de meeste aandacht krijgt.

Popje van me, de "volwassenheid" waar jij lekker mee loopt te smijten is een dikke vette illusie. Maar ik zal me volwassen genoeg gedragen om je daar niet op af te kraken.

kus :flower:
 
Precies wat gabber mamma zegt. Jullie (LPF-fans) kunnen 't wel eens zijn met de ideeën van LPF, maar als er geen goede financiële en juridische onderbouwing is, dan zijn ze ONUITVOERBAAR.

SHINY 30 augustus 2002 10:16

Nou ik weet niet hoe je daar aan komt. Het aantal asielzoekers dat nederland binnenstroomd is pas sinds een halfjaar drastisch aan het dalen. De werkloosheid is gestegen. Er is een inflatie van hier tot Tokyo. Over de invoering van de euro als grote misser zullen we het niet over hebben. Die inflatie en werkloosheid is wel mooit te danken aan het vorige kabinet. In de zorg zijn er wachtrijen niet mooi meer. De ministers hadden profijt van vanalles en er zaten er teveel in de kamer.

Dit hoor je mij ook niet ontkennen. Ik zei alleen dat 't in NL economisch beter ging dan ooit. Of 't geld goed gespendeerd wordt is een tweede. Met een linkse meerderheid (PvdA vooral) wordt er altijd veel over de balk gegooid.
Ik ben alles behalve links, MAAR ik ben ook geen LPF-aanhanger
Allereerst is het wel zo dat dit kabinet ook is het welzijn van de ministers aan gaan pakken, met wat die allemaal wel niet mogen en hoeveel er wel niet in de kamer zitten. Vind ik super, daar gaat namelijk behoorlijk wat geld in om.


Sinds wanneer zitten ministers in de Kamer? Kost dat "aanpakken" dan ook geen geld?
laatste aanpassing
He, zeg nou geen jullie :S
 
Aangepast :-D
 
*Hun standpunten zijn nooit wat geweest. Andere partijen waren vaak alleen wat genuanceerder bezig om eventuele veranderingen aan te brengen en dat leverde al genoeg op.*

Zoals? alsmaar groeiende criminaliteit, groter wordend gevoel van onveiligheid onder de mensen etc. Wat waren de andere weer lekker bezig zeg.

*Je kan de wereld niet veranderen in een maand en zeker ook geen land.*

Dat is ook niet de bedoeling, maar de LPF geeft wel een zet in de goede richting, iets dat andere partijen maar al te lang hebben nagelaten

*Eerst ligt het bestuur in de clinch,dan lukt het niet om de zetels te vullen,dan komen de vuile -voor `t gemak verzwegen-was naar buiten.
Dan gaan ze met een kapmes om zich heen slaan.*

Mee eens, de partij zelf is op dit moment een rommeltje, geef het de tijd, je stampt niet in 1 maand tijd een complete goedlopende partij uit de grond (kijk alleen al naar de sores van de cda de afgelopen 10 jaar, en hoe lang zij al bestaan)

*Leuk hoor de spaarloonregelingen afschaffen,hopen dat die onnozele nederlander dat dan maar weer in de economie dropt en niet weer op de bank zet. Ze weten donders goed dat de meesten die dat bedrag ineens in handen krijgen,dat niet kunnen weerstaan. Dag oude dag voorziening.*

Hier zijn mensen zelf verantwoordelijk voor, niet de overheid, die overdreven sociale, we moeten op iedereen letten mentaliteit moet maar eens afgeschaft worden hier in NL. Kun je dr niet mee om gaan, pech gehad. (hetzelfde denk ik over de ziekenfonds, smal basispaket, wil je meer betaal je meer)

*Nu de openbaarvervoerkaartjes...
Leuk bijstandsmoeders,nu maar op een ouwe fiets door nederland.*

De NS... tsja, en de openbaar vervoerkaartjes is niet iets wat je op het konto van de LPF kan schuiven.

*Want ze hebben vastgelegd dat daar 70 miljoen bezuinigd moet worden. Daar gaan straks weer banen.*

bezuinigen zijn nodig, we zitten niet voor niets in een economische crisis (dank u paars 1 en 2, die dit aan hadden moeten zien komen)

*Nou dat werkeloosheids cijfer krijgen zij dus voorlopig ook niet naar beneden.*

Nee, oorzaak economische crisis, zoals bijna overal in de wereld, weer iets wat niet met de LPF an sich te maken heeft.


*Jullie zijn nog steeds zo gefocusd op die media om iemand de schuld te kunnen geven over de gang van zaken.*

De media geef ik niet van alles de schuld, maar objectieve nieuwsverslaggeving hebben ze afentoe een broeertje dood aan.

*Maar het word nu wel eens tijd dat jullie zien dat de verantwoordelijkheid van hun acties en hun daden en hun besluiten aan hunzelf te danken is en dat het vrij normaal is dat de media daar verslag over doet. Je hebt verdomd weinig vertouwen in het verstand van de gemiddelde mens als je denkt dat wij nu denken dat de media het land bestuurt.*

Mee eens, maar de manier waarop er verslag wordt gedaan is juist het punt, mij hoor je niet zeggen dat de LPF foutloos is hoor. Maar van fouten moet je leren

*Alleen degene die gestemd hebben op de l.p.f worden opgejut over 9 van die 10 berichten,want een normaal denkend mens weet te schiften en slaat de bladzijde om.*

zie vorige reactie

*Of denk jij dat iedereen de story en de prive koopt/leest/gelooft. Niet iedereen gelooft in sprookjes.*

Ik lees ze niet iig.

*Alleen jullie Pim sprookje is ruw verstoord en jullie kunnen niet de realiteit aanvaarden.
Stop met janken.*

Beetje lage en trieste opmerking die laatste. U die zich altijd propageert als het toonbeeld van tolerantie op pf. De ware en bevooroordeelde aard die u t.o.v. LPF kiezes tentoonsprijdt komt zo wel naar boven.

met vriendelijke groet

Hardcoremf
SuperRupsje 30 augustus 2002 10:53
Debsy > je hebt m'n interesse gewekt. Kan je me een paar voorbeelden van die schandalen noemen?


Zegt de naam TARA OEDAYRAY SINGH VARMA jouw iets?
Of BRAM PEPER? Brammetje die moest aftreden als minister, maar tegenwoordig niet meer wordt aangekeken op zijn periode als 'Zonnekoning aan de Maas'
Geeft maar weer aan dat zoiets makkelijk vergeten wordt.
Of 't geld goed gespendeerd wordt is een tweede. Met een linkse meerderheid (PvdA vooral) wordt er altijd veel over de balk gegooid.


Al vind ik de plannen van Heijnsbroek ook erg leuk in die context. Kom, we gaan de moraal verkopen en houden daar een reclamecampagne voor! Die man, samen met de andere LPF-er die op handen gedragen wordt ("Nee hoor, we stemmen niet op de LPF om de buitenlanders") kunnen zoveel roepen. Roepen is de makkelijkste manier van politiek bedrijven, maar ze hebben niet door dat ze verantwoordelijkheden dragen. Met elke uitspraak die ze doen, gaan ze in tegen het regeerakkoord en brengen ze de stabiliteit van de regering in gevaar.

Natuurlijk kan het goed gaan, maar dan moeten de LPF-ers wel een spoedcursus politiek gaan doen en zich allemaal met de neus in dezelfde richting laten zetten door een leider. Als ze willen roepen, moeten ze op de markt gaan staan. Politiek is een vak en dat moet je leren.

2hardcoremf:

Hier zijn mensen zelf verantwoordelijk voor, niet de overheid, die overdreven sociale, we moeten op iedereen letten mentaliteit moet maar eens afgeschaft worden hier in NL. Kun je dr niet mee om gaan, pech gehad. (hetzelfde denk ik over de ziekenfonds, smal basispaket, wil je meer betaal je meer)


Het spaarloon is ingesteld om de koopkracht te behouden. Het is niet ALLEEN een oudedagvoorziening, dat is een bijkomstigheid geweest. Door afschaffing van de spaarlonen, geeft de regering dus in feite de controle over de koopkrachthandhaving op. Uiteindelijk zal dat in ieders nadeel werken.

bezuinigen zijn nodig, we zitten niet voor niets in een economische crisis (dank u paars 1 en 2, die dit aan hadden moeten zien komen)

Waarom niet gelijk ook Lubbers I en II? De recessie die nu aan de gang is, heeft vrij weinig met voorspelbaarheid te maken. Analisten wijten het nog voor een groot deel aan 11-9 vorig jaar en de gevolgen daarvan. Verder een hoop onvrede door het gesjoemel bij grote bedrijven.

De media geef ik niet van alles de schuld, maar objectieve nieuwsverslaggeving hebben ze afentoe een broeertje dood aan.


En dat werkt vaak in het voordeel van de LPF, iemand hoeft nl. in de media maar te roepen dat het 'de marokkanen' zijn die stelen en Nawijn kan ongestraft zeggen dat we Nederlanders (paspoort) die voorouders uit Marokko hebben eruit gegooid moeten worden. Als commentaar op de vraag hoe men erbij komt dat de marokkanen het ergst zijn, hoor je LPF-aanhang dan steeds roepen: "Kijkt u geen nieuws, leest u geen kranten?" Dat vind ik toch een behoorlijk staaltje paradoxaal gedrag :)

Kortom: een partij als deze is groot geworden door de manier waarop de media heeft gerapporteerd. Zie eens in dat een groot deel van de media-aandacht gecontroleerd is geweest en allemaal onderdeel is geweest van een spel. Denk je maar eens in hoe groot de partij was geworden als alle mensen die op Pim hebben gestemd, hem nooit afgeschilderd hadden zien worden als een 'buitenlander-hater' (dit is wat grof gezegd, maar de meesten zullen het wel begrijpen ;)), niet op hem gestemd hadden. :)
 
janken heb ik nooit gedaan hoor ben blijer dan ooit :-)

Dat hun standpunten nooit wat zijn geweest is jouw mening, en ik mag met een gerust hart mijn schouders ophalen want ook jij bent niet alwetend. Deel ook niet al hun stanpunten, maar om deze allemaal af te doen als lariekoek is een beetje overtrokken vind je ook niet?

Die politieke correctheid(linxheid) krijgen journalisten mee in hun opleiding. Berichtgeving zal dus haast nooit objectief geschreven worden. Ooit gehoord van ene mevrouw Hemelrijk die Columniste was voor het AD. Ontslagen namelijk! Waarom?? 3x raden!

Verder geef ik niet alleen de media de schuld, ik wil hierbij ook persoonlijk best toegeven dat het nog behoorlijk rommelt binnen die partij. Verder geef je in het laatste stukje dus wel toe dat het gebeurd.(onzinnige berichten) En nee hoor ik heb niet weinig vertrouwen in het weldenkend vermogen van de mens hoor, want gelukkig stemt het overgrote deel van de bevolking NIET links! En ook al valt die hele LPF, een weinig deel zal nog overstappen naar de linkerkant van de middenlijn. :-), en dat is de allerbelangerijlste essentie van het verhaal.

En goed het sprookje PIM is nog lang niet over hoor, tis nu realiteit, de mensen zijn wakker, en dat heeft een hele tijd geduurd! Ook al valt die partij, mensen die zijn standpunten deelden en er fanatiek mee zijn zullen hier op door blijven borduren.

O ja...het feit bijstandsmoeders vind ik ook niet zo`n vrolijk verhaal. Die hebben altijd te lijden denk ik in wat voor kabinet er ook zit....helaas..misschien dat er in elke gemeente de SP eens een stichting voor bijstandsmoeders moeten creeeren! Wedden dat rechts georienteerde mensen hier minstens net zoveel geld in zullen doneren :-)

Maar goed ik heb gesroken en ga nu door op mama`s manier!

FLiEEEEEEErP

We zullen het toch nooit eens worden, eindeloze discussie..:-D
Het grappige is dat er nog steeds over links en rechts gesproken wordt, terwijl analisten het er al lang over eens waren dat de LPF noch links nog rechts was/is.

2debsy:
want gelukkig stemt het overgrote deel van de bevolking NIET links!

Afgezien van de vraag die bij mij speelt, waarom je bij voorbaat een hekel hebt aan 'links', moet je toch nog even rekenen over hoe de stemmen zijn verdeeld en dan pas tot conclusies over het 'overgrote deel' overgaan. Want dat is nl. niet helemaal correct ;)

En de politieke correctheid en de linksheid van journalisten die ze mee zouden krijgen in hun opleiding: mag ik dat alsjeblieft afdoen als lariekoek? Misschien dat er bij kranten als het AD en de Volkskrant (zegt de naam het niet al) op de redactie andere voorkeuren gelden dan op de redactie van de (Financiele) Telegraaf, maar dat wil nog niks zeggen over de journalistiek in Nederland in het algemeen. Als ik mij niet vergis heeft DE politiek journalist van de afgelopen verkiezingen (Frits Wester ja) zich toch open en bloot opgeworpen een groot voorstander van LPF en Pim Fortuyn in het bijzonder te zijn. Tot Pim's dood overigens, daarna was het voor hem vlug gedaan :)
 
goh mizzie mako bemerk wel een klein beetje denigrerende ondertoon in je replies..(zal het woord onvolwassen niet meer in mijn mond nemen hoor, ik moet nog zoveel leren, maar bedankt voor je wijze les!) Popje...goh laat ik dat maar als compliment beschouwen, snap alleen niet echt waar dat op gebaseert is maar goed...

Tja dat die motie werd afgedaan als rechts denken werd afgedaan, dat zegt maar weer genoeg! SP zegt mij verder niet zo heel ontzettend veel, behalve dat ik die Jan Marijnissen wel erg sympathiek vind en dat ik me wel kan vinden in zijn uitspraken, voor wat ik van hem gelezen heb. verder hoor ik wel eens wat van mijn vader die bij een woningbouwvereniging werkt, en daarin de SP allerlij fratsen uithaalt om te kunnen infiltreren om de vereniging om te zetten in een stichting. Ik gellof ook wel dat elke partij zo zijn goeie en slechte dingen heeft.

En een dikke zoen terug! Weet alleen niet hoe ik de bloemetjes en de kusjes moet maken :-)
 
En weer geef ik Tijn gelijk :-)
debsy > was idd een beetje sarcastisch, omdat ik graag hoorde waar je nou precies op doelde, als je zoiets beweert zijn een paar voorbeelden toch niet teveel gevraagd, ze zouden wat meer kracht aan je betoog geven.
Maar bij dat laatste stukje van je neem ik deze kritiek terug, is al stukke beter onderbouwd, al ben ik het niet met je eens, maar dit laatste toont wel dat je laatste zin een waarheid is als een koe ;)

alex > ja die namen weet ik nog, ben (nog) niet dement :) Het ging me om het hier klakkeloos neerzetten van sommige ideeen hier zonder ook maar enig argument of ondersteunend voorbeeld te geven.


Nog ff over die negatieve berichtgeving:
Het zou ook best kunnen (ik zeg niet dat het zo is, alleen dat het zou kunnen) dat de in sommigen hun ogen negatieve berichtgeving over de LPF goed voor deze partij heeft uitgepakt: een ontevreden deel van de nederlandse bevolking kon zich goed vinden in Pim z'n ideeen, vond het belachelijk hoe er met hem om werd gegaan (wat in sommige gevallen ook zeker belachelijk was) door andere politieke leiders, en als de media ook al niet altijd Pim z'n mening bleek te staan kan ik me voorstellen dat er onder die aanhang een groot saamhorigheidsgevoel ontstond die er toe leidde dat deze groep zich kon uitbreiden, saamhorigheid is nou eenmaal aantrekkelijk, evenals schoppen tegen de gevestigde orde.

Ik vraag me alleen wel af, er zijn zoveel mensen ontevreden zijn met hoe het vroeger ging, waarom zijn die mensen dan niet eerder opgestaan en hebben ze niet eerder hun stem laten horen. Als je zoveel kritiek hebt op een regering vind ik dat het je plicht is, als burger van een democratisch land, om niet alleen te zeuren maar ook daadwerkelijk iets proberen te ondernemen.