Partyflock
 
Forumonderwerp · 16202
­ Nederland
 
kwil in maart naar egypte,iemand daar ooit in die periode geweest!:)
kwil gaan relaxen weekje,nikz doen en lekker in de zon B)
En lekker appeltjestabak roken B)
 
appeltjestabak :S

hehe is dat lekker jaah?? LOL
 
egypte is zeker een aanrader.. weet niet of het rond die tijd ook lekker is, wij zijn vorig jaar geweest eind mei en toen was het heel goed te doen... al te warm voor excursies, we hebben een tocht gemaakt naar Luxor (vallei van de koningen, graftombes van ramses enzo)en toen was het al te warm eigenlijk, 40 graden geen wind dus heel erg veel drinken.. maar het is echt een heel indruwekkend land, je komt er zeker wel tot rust.. ik was alleen best wel geschrokken van de armoede, kinderen die op de blote voetjes komen bedelen.. je gaat dingen weer waarderen die je hier wel heb... maar absoluut een aanrader en de waterpijpen roken is echt lekker...hihi allerlei smaken tabak..
waar wil je precies heen gaan??

(k)
Appeltjes tabak is zeker wel lekker. maar je voelt echt amper dat je iets inadempt. Als je uitblaast, blaas je dus echt een gigantische wolk uit maar je voelt er bijna niets van.
laatste aanpassing
Egypte roels!!!! appeltjestabak ook erg jummie :kwijl:

En in april is het goed te doen daar. Regenen doet het zo goed als nooit aan de Rode Zee (place to be) Je gaat wel ff schrikken van de mensen daar. Die zijn onwijs aardig, alleen heel anders dan hier.
 
Naahh mij lijkt ut wel wat Egypte..graftombes bekijken enzow :) vet coooll :bounce:
 
hehe whaaa tja klinkt wel goed he! IK heb er ook super zin in, maar die waterpijp?? lol rook eigenlijk nooit meer sinds ik gestopt ben maar ach who now's misgien probeer ik t wel!
Maar hoe esthertje ga ik schrikken van de mensen daar???

to Kim kheb hurghada uitgekozen leuk all incl hotel gevonden dus denk dat die t word gemm temp ligt rond 30graden das beterz maar altijd afwachten toch! en ik wil idd ook naar Luxor dat moet erg indrukwekkend zijn en voor de rest.....
relaxen badderen in de zee rond dobberen en NIKZZZZZZZ LOL
(k)
Ben ook in Hurghada geweest. En gewoon, de mensen zijn hier heel anders. Als ik daar van het terrein van het hotel af liep dan onstond er gelijk een file. Mannen met neus op raam gedrukt. En maar kijken. Niet alleen buiten hotel, maar ook ín het hotel. Moest ze echt van me afslaan. Dat heb ik hier in NL nooit gezien hoor.

Wij zijn in hen ogen ook allemaal hartstikke rijk. Die mensen daar in het hotel in de bediening die werken bijvoorbeeld 40 dagen achter elkaar, 16 uur op een dag voor één gulden. Daarna hebben ze 10 dagen 'vakantie'. Best wel schrikken hoor.
Ik ben deze zomer naar egypte geweest.
Eerst 1 week een cruise over de nijl allemaal excursies gedaan. Was echt heel mooi en indrukwekkend. Ben ook in Luxor geweest en dat is ook zeker een aanrader.
Daarna week hurgarda, was ook erg leuk. Lekker aan het strand beetje bruin worden.
Je moet ook echt zeker gaan duiken. Het is daar zo mooi onderwater.

Alleen je kunt er niet echt stappen ofzo. Maar ja dat kun je hier het hel jaar door. Dus van mij hoefde dat ook niet echt.

Ik heb daar iig een super tijd gehad en ik hoop voor dat jij die ook krijgt.
laatste aanpassing
 
klinkt wel lekker en ach kga maar 8 daagjes dus dat stappen ik vermaak me toch wel

duiken weet ik alleen niet zeker ben beetje bang van vissen zijn zo onvoorspelbaar dus daar denk ik nog ff over na maar verders denk ik dat ik maar gwoon ga boeken zodra ik weet wanneer ik precies vrij krijg van mn baas
(k)
Ik was mijn hele leven bang voor natuurwater. Liet me niet schrikken in een meer, want ik zat vervolgens de hele dag aan de kant. In de zee kwam ik ook niet. Eng!

....totdat ik drie jaar geleden in Egypte was. Het water daar is daar net zo helder als kraanwater en ik heb zelfs tussen de vissen gesnorkeld zonder bang te zijn. Allemaal kleurtjes. Echt HELEMAAL te gek. Ik heb mijn hartje daar laten liggen. Rode zee ole! Echt helemaal het einde :lief:
 
echt?? wow kan me nu nog niet voorstellen dat ik dat ga durven maar als ik daarben ga ik t mischien dan tog maar proberen??
(k)
Zou het zeker doen als ik jou was.(F)
Echt hemels :lief: en je spoelt ook lekker door van binnen door dat zoute water ;)
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
egypte is zeker wat
ben er al 8keer geweest
en stappen kan je er zeker wel
weet er alles van
zeker doen....

alleen maar goede herinneringen aan!
Egypte moet je echt een keer gezien hebben. Ben er 2 jaar geleden geweest in juni en toen was het wel erg heet!
Hadden erg goed hotel in Hurhgada. Maar voor het stappen ben je daar echt verkeerd. En een week is veels te kort.
Safari tocht en uitstapje naar de pyramides waren echt geweldig. Ga er zeker weer een keer naar toe, want Luxor moet ook super zijn.
'T wordt daar in de winter niet kouder dan 25 graden, dus relaxen en zonnen kan daar zekers wel!
Maar als ik jou was zou ik ook een paar excursies doen als je daar toch bent, dat is zeker de moeite waard.
Jah dat klopt ga er in December naartoe :), schijnt het inderdaad zo'n 25 graden te zijn
 
ga ook zeker paar uitstapjes doen, en LX ga jij ook naar hurghada?? kanje mooi voor mij leuke spots ontdekken ;-)

ik heb iig geboekt dus 20 mrt toedeloe i'm flying to the sun!
HUraaaaaaaaaa Huraaaaaaaaa

(k)
 
Me ouwelui zijn 'r gwees en naar wa'k van ze heb gehoord is Egypte helumaal (y) as je van cultuur enzow houdt maar tis ook 'n errug onhygiënisch land want ze zijn allubei behoorlijk ziek :kots: geworden en ernstig zwaaaaaar a/d schijt geraakt:S Was wel aantal weekkies herstellen voor ze toen ze weer terug waren. Nie alleen maar positieve verhalen over Egypte duz..
laatste aanpassing
 
ik vertek 21 nov naar egypte hurghada voor de 2e x dus echt een aanrader alleen die bevolking in downtown echt iri ze proberen je allemaal de wnkel in te lokken en blijven als het moet de hele tijd achter je aan lopen

maar voor de rest echt heel lekker daar
een echte aanrader voor je helga
hai, zeker doen Egypte. Ik ben dan wel in november geweest, maar dan heb je ongeveer dezelfde temperaturen als in maart. Ik heb een cruise in de eerste week gedaan. Leuk joh langs allemaal van die kleine dorpjes langs de Nijl. Ja echt een aanrader! Als je echt voor excursies gaat, wat hartstikke tof is, zou ik wel een paar dagen vrij houden om lekker te kunnen relaxen. Ik ben over de Nijl van Luxor naar Aswan geweest en weer terug. Daarna zijn we naar Hurghada gegaan, waar je ontzettend goed kan duiken en snorkelen. Maar echt cultuur snuiven lukt niet echt in Hurghada, dat is nl. echt een trekpleister voor toeristen.
Maar zo'n Nijlcruise (een week of een paar dagen) is zeker aan te raden! Ook leuk is zo'n tocht met zo'n ouderwetse Egyptische zeilboot. Maar je moet zeker, als je gaat, excursies doen. Dat is echt historie! Nou volgens mij ben je nu wel overtuigd door mij en alle andere partyflockers. hahaha.
Heel veel plezier.
xannax
 
hey anna, kdenk wel dat je me hebt kunnen overtuigen!
2 m@rlene ach ik werk in een apotheek dus kneem wel voorzorgmaatregelen!!

(k)
laatste aanpassing
ben daar trouwens ook nog een dag woestijn in geweest. Heb cobra om nek gehad (iek :|)en een fatamorgana gezien incl. palmboompjes. Mensjes bezocht die in woestijn wonen, kameelgereden ( I LOVE IT Whahah wat heb ik gelachen zeg) Mooie sterrenhemel gezien op terugweg.
Egypte is heel mooi heb ik gehoord.
Mijn moeder is duik-instructrice, en die komt er regelmatig.
Je kan er prachtig duiken...
De mensen zijn er erg vriendelijk, alleen je moet er als vrouw zijnde niet alleen over straat lopen..
Altijd prachtig weer..

ECHT EEN AANRADER DUSSSS...
 
ik heb er ZIN ZIN ZIN in!! :D

maart is alleen wel nog ver weg :(

Maar des te langer is mn voorpret 8)
Zijn zelf vorig jaar februari gweeest.
Zeer cker een aanrader.......alleen we hadden de pech dat er een harde koude wind stond in de 10 dagen dat wij er waren. Maar ik weet 4sure dat je een toppie tijd heb.(y)
In de winter niet kouder dan 25 graden???
Met andere woorden: het is in Egypte nooit 22 graden geweest?

Onzin, in de november is de gemiddelde temperatuur 22 graden. Dus het kan er evenwel 17 graden zijn.

Bron: Advertentie van reisorganisatie in de Metro gisteren.