Partyflock
 
Forumonderwerp · 15778
­ Nederland
Wat vinden jullie van pogo'n op hardcore feesten. Ik zelf vind het echt zwaar vet. Vooral als je flink wat bier op hebt
 
naja nieuw is toch al weer hele tijd hoor
Tuurlijk is het irritant als er geen rekening met anderen word gehouden, maar naar mij inziens gebeurt dat vaak juist wel, en ja op een klein feessie..met een klein dansvloertje, dan ken je der bijna niet omheen...zeker niet als het merendeel van de mensen het WEL leuk vind, dan is het dus vervolgens ook nie zo raar als het gebeurt...toch? En het is gewoon triest als mensen zo stom gaan reageren, over hoe achterlijk het wel niet is, terwijl ze meschien maar 1 keer in de maand (of minder) naar een Hardcore feessie gaan....En ook al gelijk gaan lopen gooien met woorden als nasiballen e.d. terwijl ze nie eens weten over wie ze het eigelijk hebben. Ik en mijn vrienden zijn dus nasiballen toen we met ze alle stonden te beuken in de Peppermill??? Tuurlijk...daarom hebben we op de parkeerplaats bij de pep die buitenlandse gozer geholpe met ze ALLE, toen een paar van die neppers hem klappen wouden geven...Droom lekker verder mensen, maar hou lekker je bek als je geen verstand heb van hardcore....

Soow :)
Tuurlijk, iedereen die pogo't is nasi

Das algemeen bekend

Daarom doe ik der ook niet aan mee :D
 
geen gezeik, pogo'en is vet. enne maak je nie druk, wil je nie mee doen blijf er dan bij weg zo makkelijk issut. enne als je pogo'ed ben je geen nazi hoor. da's vette bullshit.
2 white junkie: ik zeg niet dat jij nazi bent of wel, maar het hoort bij de nazistijl dat pogo`n want dat doen ze op OI!muziek ook, en eigenlijk houden nazi`s van pogo`n jij vond het wel tof nam een souvenir/overblijfsel van de nazi`s bezoeken ophardcore feesten over net zoals nog wat lui,geef me nu eens ongelijk want daar lijkt het wel verdomde veel op
kobuzz666-> ik geef jou zeker ongelijk, over de hele wereld zijn er ZOVEEL mensen die pogo'en, op ZOVEEL verschillende muziek soorten...Meschien dat 5% van AL die mensen er nasi gedachtes op nahoud, is het dan correct om te zeggen dat ik een nasi souvernier meeneem naar een hardcore feest?? Lijkt me niet he...
 
whitejunkie, laat die kobuzz maar.. wij weten beter ouwe!! op een feestje beuken wij hem er uit dusse laat um
laatste aanpassing
 
2 kobuzz, als je oude reports leest van feesten in amerika, gaan je oogkleppen misschien af, daar wordt namelijk alleen maar gepogo ed, dus zo nieuw is het niet (ok het zijn yanken, maar ja)
wtf hebben wij met de rest van de wereld te maken op parties komen bijna alleen maar NL-ers
 
zo bedoel ik het dus niet :S

t ging dr om dat gepogo om hc feesten niet nieuw is en niet perse nazi is
 
hardcoremf laat um maar, die gozer wil gelijk hebben. pff
Jammer dat ie niet verder komt als een beetje loze opmerkingen, volgens mij heb ik mijn standpunt wel aardig duidelijk gemaakt...
Dan ga ik nu maar ff ontspanne in de smokey :)

Adiossss....Respect!!
 
speedjuh--> weer vriendjus gemaakt?? whehehehe

pogoen het boeit me niet of het voor nazis is zolang ze mij niej omver beuken vind ik het best hoor..ieder zijn eigen sjitje of niej jeroentje ;)
als ik maar een plekkie heb om relaxed te staan
kobuzz666 28 augustus 2002 19:09
een aantal jaren eerder werd er NOOIT gepogo`d!!!
----

Dat kwam misschien omdat de muziek toen heel anders was

Een aantal jaren geleden was het: HAKKUHHHHHHH

En dat zie je nou toch ook niet meer. FF verder denken dan je neus lang is
 
pogo'n? ik kenser je gelijk me zaal uit :D
 
wat loop jij nou weer overal bijdehante opmerkingen neer te zetten?
 
ik heb een hekel aan zulke peeps, daarom :\
laatste aanpassing
Je mag een hekel aan ons hebben, daar ben je tenslotte een aap v00r :p
laatste aanpassing
 
Pogoen deed ik 17 jaar geleden ... ( damnn ik wordt oud) toen had je NEW WAVE.. dat was een soort punk maar dan anders.. iedereen in het zwart gekleed enzo.. regelmatig blauwe plekken.. maar vind dat nou niet echt een "dansje"voor een party..

Maar goed.. als mensen daar lol in hebben.. ik doe alleen echt nie meer mee :P

:D
Dat dansje ken je tenminste al.
 
ja en eigenlijk verschilt dat niet zo heel veel van stampen.. als je het goed bekijkt.. gaat er alleen wat ruiger aan toe.. misschien dat ik daar gewoon weer eens mee moet beginnen.. :D
 
POGO-EN IS LEEEEEUKKKKKKK!!!!!!!!!1 :D
ECHT LACHEN IS DA MAJAH IK BEN EEN MEISSIE VAN IETSIE PIETSIE LANGER DAN 1,60 EN NIET DIK DUS DOE NIET IN AL T WILDE POGOS MEE, WANT IK WIL ECHT NIET OP DE GROND LIGGEN OFSOW:S

MAJAH IS ZWAAR LACHEN ALEEN ZO JAMMER DA J VAAK ZON ZEIKENDE ORGINISATIE DING HEB:(
:d:d
 
Sorry va nde caps lock;)
Jammer da j altijd van die tegen draatse mensen heb op zon forum ding.......;)

Ken m best voorstellen dat t irri voor mensen die der niet van houden (bv: AAP) nah dan ga j lekker een half uurtje aan de kant verder stampen of wat j doet, laat mensen gwoon half uurtje pogoen das leeeeuk:)
moet je eens gaan pogo`en op een metal feest...
das 666 keer harder...
laatste aanpassing
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
Ik vind het zwaar irritant!

Waar is toch die tijd van het "HâKKûH" gebleven??

Jammer maar helaas.
Ik ga me er niet aan irriteren in ieder geval (hoop ik).

Maar dat komt over het algemeen wel goed! :)
ja man hakkuh pff werd er maar weer gehakt :-) blijf tof dansstijltjuh apart :-))
er zijn nog zat gasten die ouderwets hakkuh!

hakkuh never die!
moet je toch zelf doen he , als ik naar HR ga , sta ik dus lekker te hakke ken je van op aan:]
dat bedoel ik maar noizefucker:)
 
kijk allemaal fijn dat die mensen t dan naar hun zin hebben, maar meestal houden ze geen rekening met anderen... als hun dat niet doen, doe ik dat ook niet :S...
kijk en dat hakkuh, dat vind ik nog wel kick, doe ik zelf ook :D:D:D...
Ik vind het ook helemaal niet erg als er gepocoot wordt. Maar als ze als lompe boeren iedereen omver springen vindt ik dat nogal irritant.

Als ik dan een douw terug geef krijg je meteen scheve gezichten zoniet een knal voor je harses.

Dat is irritant!
 
wtf zeur je nou Yoda, jij gebruikt "The Force" gewoon, en je hebt nergens last van... gewoon een paar jedi mind-trics en je bent van t pogo'n af :D
Ik heb mijn eigen 'ding' als ik daarbij mensen raak dan zeg ik (als ik het merk) altijd wel sorry of kijk even verontschuldigend.
Ja maar......
Ja maar......

euhh...... Ik mag geen toverkracht gebruiken in de Dreuzelwereld.
 
pogo'en is irritant en wekt bij veel mensen agressie en irritatie op..
Ik ben ook geen voorstander van pogo'en.
Redenen; het roept aggressie en kan mensen die mot willen een reden geven om door te beuken.

Ook ik ben iemand van de oudere stempel. In 95 bezocht ik mijn 1e feest. Ik heb de sfeer langzaamaan achteruit zien gaan. En whitejunkie en speedjuh, jullie kunnen zeggen dat maar 5% vd mensen rechts is, dat is gewoon gelul. Ik ga niet zoveel meer naar HC feesten, maar als ik er kom, wordt er bijna elk tel van elke maat "holland, holland" ingezet. (ow ja, dat is niet rascistisch, dat is trots op het vaderland %-))

Opstootjes zijn er altijd en niet zo kinderachtig ook.

Dit zijn voor mij redenen om niet zo vaak meer te gaan naar HC feestjes. De muziek blijft voor mij nummer 1, maar het publiek is zooooo veranderd. De agressie straalt er vanaf. Dat pogo'en is daar een onderdeel van. Als ik lekker aan het dansen ben, heb ik geen zin om ineens een beuk te krijgen.
En dan zeggen jullie dat ik opzij moet? Ga lekker met zijn allen in een hoekje staan beuken, nadat je iedereen geinformeerd hebt.
Is iedereen blij.
 
beste bronco, ik kan merken dat jij niet veel meer op hc feesten komt, het afgelopen half jaar heb ik gemiddeld 3 keer in de maand naar een feest geweest, in dat half jaar heb ik hooguit 3 echte vechtpartijen gezien, die in het niets vallen bij wat er voor vechtpartijen zijn geweest bij bv. sens white.

en als je al vanaf 1995 meeloopt weet jij net zoals ik dat de sfeer in het begin (97 98) vooral achteruitliep door het grote aantal meelopers wat kwam, dat zijn degene die nu ook weer komen.

de enige die klagen over de hc scene zijn mensen die tijden niet zijn geweest, en alleen maar terugkijken in het verleden, maar we leven in het nu , dat is dus incl. andere kleding, andere dansstijl etc. Als degene die zo lopen te klagen nmou gewoon lekker wegblijven, kunne degene die niet overal wat op te zeiken hebben gewoon lekker feest vieren.
Amen Bob......

Maar toch ben ik het niet helemaal met je eens.

Want ook jij loopt eigenlijk iedere keer tegen ons (Annemarijn, ik, tess en de rest) te klagen dat het zo'n bagger sfeer is de laatste tijd op alle soorten feesten.

En jij trekt er nu Sensation White bij waar jij niet geweest bent en ik wel. En dat viel ook wel mee. Ja er zijn rellen geweest met Ajax supporters maar daar heeft eigenlijk alleen de security last van gehad want de meeste hoorden het pas achteraf dat het gebeurd was. Waaronder ik.
Dank je voor je goede en normale reply.
Hier kan ik tenminste wat mee.
Je hebt gelijk dat ik niet vaak meer kom en dat komt dus door ervaringen op eerdere feesten.
Als jij zegt dat er weinig vechtpartijen geloof ik je op je woord.
Misschien is de 'scene' ook wel teveel veranderd voor mij qua kleding en dansstijl. Das ook niet zo gek omdat ik natuurlijk in 95,96,97 elke maand naar een aantal feesten ging. Dat drukt toch een stempel op je.
Echter, zolang ik de muziek goed vind zal ik blijven gaan, ik kan me namelijk nog steeds opperbest vermaken.

Maar vechtpartijen was niet enige punt he, ik heb het ook over een hoog extreem rechts gehalte (of het nou meelopers zijn of niet).
Dat dat hoge gehalte er is, is gewoon een feit. En ook iets waar ik me (geheel terecht) hevig aan stoor.
En mijn mening over pogo'en is ook bekend.
En als mensen het ergens niet mee eens zijn mogen ze toch kritiek geven, niet alle veranderingen zijn goed. Sommige mensen hebben gewoon niet eens in de gaten dat ze het voor zoveel andere bezoekers verzieken.
laatste aanpassing
 
mij heb je de laatste tijd niet horen klagen hoor maik, dat was alleen op qt. de periode 99/00/was wel een bagger sfeer voor mij.

maik en sens white was ik niet, maar rellen zijn rellen, door wie dan ook, dat maakt geen verschil
 
2 bronco, dan zijn we het eens over bijna alles. Het hoog extreem rechts gehalte valt op zich wel mee, het zijn vooral de wannabe's die het zo laten lijken volgens mij
das wel zo, maar triest genoeg zijn er daar aardig wat van.
Maarre, misschien zie ik je thunderdome, daar moet ik als oude garde heen ;-)
Drinken we een biertje :-P
 
idd doen we zeker dan :P
Ennuh ikkuh gaat ook in mijn AUSSIE naar Thunderdome. K ben al trotse bezitter van een Thunderdome kaartje.

Ennuh ik heb je inderdaad de laatste tijd niet horen klagen nee. Maarja ik heb je dan ook niet zoveel gezien ivm de vakantie enzo.

Maar ik heb het je horen doen dus ik viel er gewoon even op terug. snappie??

Dat van de rellen heb je gelijk in. Ze zijn zo wie zo irri.

Maar ik snap wat je wilt zeggen. De rellen komen zowel op trance feesten voor als op hardcore feesten. Ben ik het helemaal mee eens. De sfeer is namelijk in het algemeen achteruit gegaan en niet alleen op Hardcore.
 
yes! we zijn er met zn allen uit :D

allemaal weer vriendjes :D
vriendjes met jou?

whahahaha

ow euhh.... dat is ook niet aardig! :P

*handje schud*

:P