Partyflock
 
Forumonderwerp · 16032
­ Nederland
Is daar al is iemand geweest? zodat die mij kan vertellen hoe het daar is? Groeten en kussen van de Lepidus
enige wat ik ervan weet is dat het laat in het seizoen niet erg sneeuwzeker meer is. ValThorens in Frankrijk is ook gaaf trouwens...
Werkzaam bij Partyflock
Ik ben al 3 keer in soll geweest (dat ligt er vlak naast ) en ook al 3 keer in ellmau geweest.

een paar vrienden van mij geven of gaven er skiles.

heb je al geboekt? waar zit je? en als je skiles neemt ga niet naar hardkaiser!! ditmar (de baas) is een afzetter en een grote lul. top is de best ski school en je kan het best je spullen huren bij de intersport die is het goedkoopst ;)

de gezelligste kroeg vind ik de memory en die hebben ook nog hun eigen internet cafe :)
Ben zelf skilerares dus lessen hoef ik niet meer en de mensen die meegaan ook niet. We gaan 15 feb. naar Ellmau. Kheb er veel zin in, maar ik wilde ff zeker weten of het daar beetje leuke apreski is en een beetje mooi skiën?
Ik ga altijd naar GERLOS. Meer mensen die daar zijn geweest of er heen gaan??? Ik vind het super daar.
Ik ben wel in Myerhoven(?) geweest. Ik vond het daar wel leuk maar niet echt spectaculair. We zijn helaas niet even naar Gerlos gegaan.
Gerlos ligt er net boven ja. Ik hoorde dat je in Mayerhoven wel goed uit kan gaan. Maar is gelijk weer zo groot met discotheken enzo. Voordeel van Gerlos vind ik dat het zo klein is. Je komt echt iedereen de hele week tegen. Overal, met apres-ski, 's avonds, op de piste, met eten. Echt super gezellig.
Lijkt me ook gezellig... en je bent sneeuwzeker daar....
Ja dat altijd. En ach, al ligt er geen sneeuw, de apres-ski gaat altijd door!!! hihihi daar ga ik zeker voor op wintersport!! Dus gewoon een keertje gaan!! :)
Ga je dan altijd met zo'n kant en klaaruh reis? Of met eigen vervoer...
Ik regel alles zelf. Gaan met de auto en we slapen al jaren op dezelfde plek. Bij een vrouw die gewoon kamers verhuurt, alleen ontbijt zit erbij. Dus altijd ergens anders eten enzo. Dat is juist leuk.
 
wij zijn ook al bezig voor de wintersport. een billemaat kwam een website tegen van de skitrein

das een trein die je naar oostenrijk brengt waar een discotheek aan boort is :P
Nou dat was 1x met die trein, en nooit meer!!! Echt een zooitje, niet normaal, hele trein onder kots, mensen liggen in de gang. Het bier vliegt in het rond. Nee laat mij maar lekker met de auto gaan.
 
oww, dat is dus niet echt een aanradertje?

ben je toen met zo'n zelfde trein geweest goudlokje?
Ja was ook een discotrein. Ja ieder voor zich. Er waren er genoeg die het geweldig vonden. Maar nee voor mij was het niet goed bevallen. Wij moesten in Eindhoven opstappen. Maar die trein kwam al vanaf A'dam en R'dam enzo en iedereen was al dronken. En dat ging zo door. Echt vies hoor, vooral al die kots. Maar waar willen jullie heen Dre?
 
euh dat weet ik niet precies. Er werd gerlos genoemd (wat dus aan te raden is volgens jou, of nie?) en Kirchberg geloof ik.

afgelopen 2 jaar zijn we naar Vault Thorens geweest, ook wel lachen, maar dit jaar willen we wel weer wat anders
Ik ben nooit in Kirchberg te zijn. Maar heb ik idd. ook goede verhalen over gehoord. Maar Gerlos vind ik zeker aan te raden, hihi, ik wil niet anders meer. Wanneer gaan jullie??
Waar je de afgelopen 2 jaar was, was dus Frankrijk? Trekt mij niet zo. Ga liever voor de apres-ski, jullie ook? En met wie ga je, met vrienden?
 
jep, vault thorens is frankrijk, maar daar waren de apres ski enzo ook nog redelijk. Mental theo on the road waren er ook (niet dat je daar van gaat juichen, maar goed)

wanneer we gaan is nog niet vastgesteld, denk begin februari.

wij gaan zeker ook voor de apres-ski, alleen niet elke avond tot 5 uur ofzo, want wil overdag ook wel wat uurtjes skien...
ga inderdaad met vriendjes :D and you?
Ik ga wrs met mijn nicht en rest weet ik nog niet. Ben de afgelopen jaren alleen met jongens geweest, ook niet echt geweldig. Maar dat is het voordeel daar. Het is zo klein, je vermaakt je toch wel. En leert zoveel nieuwe mensen kennen. En ja omdat ik er al 8 jaar kom, ook veel oude bekenden :P
En wij gaan ook denk ik begin feb......
 
hee, moeten wij ook maar naar gerlos gaan dus ;)
ik zal het wel ff voorstellen :D

maar jij bent dus wel een ervaren skieer?
neem je alle pistes?
Ja ik kan redelijk skien. Ga nog wel altijd op les, gewoon in een groep, gezelliger. En ja ik ga ook van zwart, haha, moet je alleen niet zien hoe. Maar stel maar voor, zou leuk zijn!!! ;)
 
whihi ik wil jou wel van de zwarte pieste af zien gaan :P

ik ga ook van de zwarte hoor, alleen kom dan niet heel beneden, maar ja, je moet alles eens gedaan hebben he :D
oh 1x was ik tot heel laat uitgeweest, en die leraar ook hoor. Maarja voor hun is skien net als lopen. Ik kon niet meer sturen en bochten, ging gewoon recht zo'n berg sneeuw in, hele gezicht onder. Hun lachen joh. Hij zei: weet je ga jij maar met de bus terug en ff slapen. Ik zo: ja is goed, maar vanavond ben ik er weer hoor, en fit. hahaha. Lachen toch. Ik heb het echt leuk daar, vooral het uitgaan. Hoeveel keer ben je dan al op wintersport geweest?? :P
 
2 x nu, met mn ouders gingen we nooit :'(
zekers lachen hoor skien, jij zat natuurlijk zwaar te flirten met al die skileraartjes!! :P

met welke organisatie boek je altijd, of rijden jullie er zelf heen?
Hihi, hij was wel ouder, dus geen tje. Maar idd. dat deed ik wel. hihi en nu ben ik nog steeds vrijgezel. En veel leuke mannen daar. Maar skileraar hoef ik niet meer :p

Ik boek echt helemaal zelf. Als je interesse hebt kan ik je misschien haar faxnummer ofzo geven. Ik ga nooit in een hotel. Gewoon bij een vrouw in huis, zo'n leuk mens.
 
heeft dat vrouwtje zo'n groot huis dan? wij komen wel met een man of 8 denk ik.....

en tja, ik gedraag me natuurlijk altijd wel, maar de rest... :P Maar kan altijd proberen natuurlijk, dus ik ben geinteresseerd!

naar frankrijk hebben wij ook zelf een appartement geboekt en er heen gereden, is toch wel wat relaxter.
Ja ze heeft 2 2-persoonskamers, 1 -1-persoons. En boven nog 2 of 3 appartementen. Gaan jullie met 8 mannen?? Wel gezellig!! Dan moet je wel tegelijk met ons gaan hoor :P

Haha dus jullie gedragen je niet echt? Ach daar is het vakantie voor toch? Maar ik ga vannacht naar Kreta. En dan zal ik als ik terugben even alles opzoeken. Over eeen weekje ben ik er weer.

Ja ik vind dat ook beter, zelf rijden en boeken. En ja dit is bekend, dus weet zeker dat ik goed zie. Dichtbij de lift (kan je lopen), maar ook dichtbij uitgaan. En de winkel zit ernaast.
 
toe maar, weekie kreta, als of het niks is!

ik zal het wel ff voorstellen dan, eerste week van februari ga jij ook toch?dan gaan we iig tegelijk ;)

wij gaan skieeeeeen....apres skieeeeeeeeen :D
 
Wij gaan wederom op skivakantie.
Met de SkiTreein, Disco uiteraard.
Naar Mayrhofen! :D
8 of 10 dagen dat is nog even zien.

Man of 25 totaal :D
Hoezo alsof het niks is?? Ik heb dat verdient hoor een weekje Kreta :P

Ik weet niet precies welke week ik ga, maar zal zeker wel daar ergens in de buurt worden. He UK, jij ook?? Met wie dan? Ben je al vaker geweest? En gaan jullie ook dagje in Gerlos skien of apres-skien?
 
Tuurlijk ik ook :)
Ga met Robbie, Menno, Mark, Bas, Ik zei de gek. En uit Leeuwen/Druten gaan er ongeveer 20. Zelfde tijd, carnaval, zelfde plaats.

Geen idee of we nog richting Gerlos gaan. Ben al blij zat als ik smiddags nog kan lopen ;p
Ben al vaker geweest ja :)
Oh dat meen je niet, veel bekenden dus. Gezellig!! Stel ze eens voor om naar Gerlos te gaan, of is dat geen optie???
 
Whehehe, geen idee. Ligt aan het lamheidsniveau. En bij 6 alcoholisten op pad ligt dat hoog ! :D
Zit nu ook te twijfelen... om nog even door te zeuren om naar Gerlos te gaan... Mayerhofen en Kirchberg staan bij ons al op het lijstje. Kirchberg erg leuk! alleen vorig jaar was de sneeuw niet echt geweldig, jammer want einde van de dag had je hele zware papsneeuw. Mayerhofen vindt niet echt speciaal of zo.... apre-ski was gewoon te druk daar om normaal naar binnen te kunnen bij een kroeg, jammer. En jammer dat je daar niet naar het dal kan skiën. Ik heb zo'n schurft hekel aan die klote lift, niet dat ik het eng vindt hoor, maar duurt me gewoon te lang... wordt je suf van. En als je terug wilt moet je je aan tijden houden en daar hou ik helemaal niet van als ik op vakantie ben.... dan moet alles chill gaan.
Leve Solden!!!!!!!!!!! Fantastische pistes en leuke apres ski
Zo ben net terug van Kreta, en nu ga ik deze maand de wintersport boeken. Heb ik weer iets leuks om naar uit te kijken. En UK, zijn jullie zo´n alcoholisten dan?? hihihihi, had ik niet verwacht!!

Lepidus, weet je al iets meer?? Ik ben nooit in die andere plaatsen geweest. Maar inderdaad Mayerhofen ligt in het dal, als het dan niet meezit heb je niet eens sneeuw op straat, en dat lijkt me niks. Heb je niet echt het wintersport gevoel. En het uitgaan is daar groter en meer, en ik vind het kleine gezellig juist leuk in Gerlos, dat mij zo aantrekt.
Kirchberg weet ik echt niet, nooit geweest, alleen weleens op tv gezien bij Mental Theo.
Laat maar weten als je het weet. (K)
laatste aanpassing
ik heb 13 jaar in brixen geskied!! dat ligt in het zelfde gebied als elmau.. ik vind het wel een mooi groot gebied en je kan alle kanten op! en de apres ski schijnt daar wel leuk te zijn..!
Kijk! Das goed nieuws.
Kirchberg is mooi skigebied, erg nederlandse apresski, maar gezellig
Mayrhofen is minder skigebied, gezellige apres ski
Gerlos is leuk skigebied, mindere apresski want iedereen komt pas om 1900 uur aanzetten dat vind ik geen apresski....of nie dan?
 
Kan zijn, minder skigebied in Mayrhofen, maar ik ga ook voor een groot gedeelte om te feesten. En ons ski-niveau is niet zo heel hoog, dus dat scheelt misschien ;)
Ik ga natuurlijk voor het skiën. Dus het gebied en de sneeuw staan op één, maar ik wil toch wel een beetje gek doen daar. Dus een aardige kroeg of bar is altijd wel z'n plaats.