Partyflock
 
­ Nederland
Mij is opgevallen dat er gemiddeld veel meer meiden op trancefeesten dan op technofeesten lijken te komen... dat ze ECHT mooier zijn weet ik niet maar als er al meer zijn dan heb je daar wel eerder kans op. Niemand die dit ook opgevallen is of tript mijn oog nu?! :-D Xiss
 
ze doen meer hun best voor hun uiterlijk denk ik, technomeiden komen meer voor de muziek

jaja, generaliseren, so sue me
ik doe ook altijd ERG mijn best hoor, probeer er ook ELK feest anders en origineel en stijlvol uit te zien... maar indd trance is misschien wat commercieler met meer mensen die niet ECHT voor de muziek maar ook voor de andere factoren komen.
Vooral die andere factoren is bij de 'sponsored by tmf'-feesten nogal belangrijk...
Jeroen: Gaaaaaaaaaap!!!!!!
Ik kijk m´n ogen altijd uit wat voor fraaie creaties er weer op feesten rondlopen. :k
Als je alleen voor de muziek naar een feest gaat, kan je net zo goed thuis je muziekinstallatie keihard aanzetten....
Zou erg koel zijn als ook die ene DJ bij jou thuis een live-set voor je weggeeft... dus ik denk persoonlijk dat het wel degelijk uitmaakt. En tuurlijk is de aankleding en het publiek op een feest ook belangrijk, maar de muziek (lees; DJ's) doet daar voor mij niet onder!
Haha, een dj thuis :-D
Ik zeg ook niet dat ik de aankleding en de mensen belangrijker vind dan de muziek, maar samen maken ze een geslaagd feest, alleen goede muziek is voor mij echt niet genoeg.
En ik denk dat er op trance-feesten inderdaad meer vrouwen komen, toch meer 'wijven-muziek' ;-)
Ja en die vrouwen zien er vaak lekker uit, besteden veel aandacht aan hun uiterlijk (doe ik ook wel, soms) dat heeft echt niks te maken met commercie of sponsor gelul ofzo...
Kijk maar naar bv Kremlin, niks commercieels aan (ja er wordt natuurlijk wel geld verdient) toch lopen daar prachtig geklede dames rond, een genot voor het oog :-)
Je kan het ook combineren. Ik ga ook naar verschillende soorten feesten, maar probeer er toch altijd leuk uit te zien, maar dat betekent toch niet dat ik in 1x ook zo'n trance trutje ben?!! :S Tuurlijk ga ik niet op naaldhakken daar rond lopen, zorg altijd dat ik wel goeie laarzen aan heb. Maar toch, je gaat niet alleen naar feesten om de muziek, maar ook om het sfeertje en die worden toch echt bepaald door onder andere de mensen inclusief die meiden.
Ik wil wel ff zeggen dat dit mijn mening is, dus wil geen andere mensen hier op aanvallen ofzo.