Partyflock
 
Forumonderwerp · 15807
­ Nederland
hey mensies
20 september komt tom harding naar 538 Idance
wie van jullie gaan er heen?k ga ckersss weten
Artiest ScuL
Ik kom ook wel ff.. Leuk tussendoortje :)
 
Thundergirl; De 538 I-Dance is een door Radio 538 zwaar oversponserde, commerciële disco in het oude vissersdorpje Huizen. Daar is ene Arno Haye, een lul van klasse en ooit eigenaar van het vreselijke Grand Café Gooiland in Hilversum, dus een samenwerkingsverband aangegaan met 538. Als ik daar binnen stap zie ik m'n hele jeugd voorbij flitsen maar dan 10x erger. Ook erg veel dealers en andere foute figuren scharrelen daar rond en dus eigenlijk The-Place-NOT-To Be...Maar ja, als je nog geen brommercertificaat hebt en je hebt alleen een oude fiets dan gaan de kids daarheen en wachten nog een paar jaartjes tot ze kunnen gaan stappen in de Grote Stad. Tenminste, dat is mijn visie op het geheel.....
Ah joh zeurpiet, zullen we gaan?
Dan gaan we met de fiets!
 
Ik ben 1 x I-dance, wist totaal nie wat ut was!! Ik vond ut egt wel gezellie, werd ook zwaar knallen gedraaid! Maar al kreeg ik geld toe dan ging ik nog nie eens naar Ton Haring!! Wat een slegterik die gozer
 
>> Danielito wanneer ben je voor t laatst in Idance geweest? Het klopt wel dat er veel kids rond lopen, alleen er zit wel verbetering in! Arno Haye is trouwens nog steeds ook de eigenaar van Gooiland, en bij idance willen ze ook van de naam 538 af, omdat ze toch wel inzien dat t commerciele zooi niet echt trekt bij t publiek. Alleen tja, als je een contract tekend zit je ergens aan vast he....

Maar ik geef zekers toe, idance is een discotheek voor locals, als ik ergens anders woonde zou ik er niet heen gaan omdat idance nou zo speciaal is....
danielito --> Tja ik kan me een aardig beeld vormen ja.. zo iets als hierzo in de kroeg->"Kijk ik ben 14 en ik ben dronken stoer he!" :S

Nee idd dat is The Place NoT To Be!!!!Cker weten!!
 
We mogen als locals ook natuurlijk blij zijn dat we dit soort tenten eindelijk in de buurt hebben; zo slecht is die tent ook niet..waarschijnlijk..

De keren dat ik er ben geweest was ik enorm dronken en dús overgehaald om er heen te gaan. Wel lachen was dat ze op een gegeven moment die ongelooflijk hoge toon erin gooien en dan de hele danszaal volspuiten met rook. Je ziet echt geen hand voor ogen en dus is het credo dan ook:"rondgrijpen wat je kan!!". ;-))
 
het ergste is dat ik daar dan ook 14 jarige buurjongetjes tegen kom die mij dan de onwaarschijnlijke vraag stellen:"Wat doe JIJ nou weer hier??!!" en ik dus lijdzaam moet ondergaan dat ze mij (als voorbeeld van volwassenheid) dronken en zwalkend zien voortbewegen!!!
Lol er is een Thundergirl ;)

En Danielito, ik begrijp wat je bedoelt, is in Zandvoort helemaal erg. Ik zie daar echt me complete basischool staan, en dan bedoel ik, ik zat in de laatste hun in de eerste! Maar kan af en toe nog best leuk zijn, ligt er gewoon aan met wie je bent. Ik kan in elke tent het naar me zin hebben met de juiste mensen, die mensen moet je dan ook gewoon meenemen.
 
hehe Danielito, die megatron is wel lachen ja,en het graaien inderdaad nog leuker, en dan als je weer kan zien uiteraard uitgebreid je excuses aanbieden :D
 
Tom Harding = TRIEST!
Tom heeft idd wel eens zo zijn buien.
Zo heeft hij ooit de tulpstekkers uit zijn mengpaneel gerost en gezegd dat het mengpaneel klote was, maar hij deed het werkelijk omdat hij vond dat het publiek niet ver genoeg mee ging in de muziek (en hij al helemaal van de wereld was van weet ik veel wat voor goedje)...

Anyway, de Idance is op zich zo slecht nog niet, afgezien van het feit dat het publiek vaak nogal jong is, is het wel leuk om een 'uitvalsoord' hebben hier dichtbij. Het hele Gooi is vrij weinig te beleven verder.

Owja en die megatron is echt een vet ding!
Dat moet iedere discotheek hebben! Op 't moment dat ze dat ding aanpleuren zie je werkelijk geen hand voor ogen meer.. (Plus dat het bijzonder verfrissend is :D )
Haha idd elke keer dat ik Tom harding heb zien draaien ging er wat mis!!

2 Thunder --> Jaaa ik ben DE THUNDERGIRL :D
En ik was er lekker eerder dan jij !! :P:P;)
 
OH! Heet dat de Megatron??? Leuke uitvinding!! ik moet nog uitkijken; straks WIL ik nog naar de 538 I-Dance!!!!!
 
klopt zou zeker oppassen!

maar megatron is zeker vet, enigste in Nederland bla bla bla, hebben ze ook in de Amnesia enzo op Ibiza
de megatron is best wel vet ja maar k schrik altijd de 1 eerste keer maja.k ga ook liever ergens uit maar dan moet k wel vervoer hebben k ga een x met itsbjornagain ergesn feesten.maar k vind wel rond uurtje of 2 dat er haast geen jonkies er meer zijn!en zo slecht is de idance ook nie nee.
he danielito, ik ga héél misschien wel naar tom harding daar in i-dance.. khoorde al van therev dat ik dat beter niet kan doen.. dus we zullen nog wel ns zien..
ik vind je wel errug bijdehand hoor voor je leeftijd :P
enneh wanneer gaan we nou trouwen.. ;)
 
Oh nee hé!!!!!!! Ik ben betrapt door m'n eigen aanstaande!!! Dag poepje, ik weet niet of het Dolfinarium nog open is....
Ik was vorige week vrijdag bij Tom Harding in de Hollywood, dan ook maar effe kijken in de i-dance ;) Publiek is hetzelfde, trek ik me toch niks van aan, en muziek was vorige week erg goed.

De megatron wil ik wel een keer meemaken!
Dag mopje:P.. voel je je zo betrapt... betekent niet veel goeds.... Ach, morgen zal t Dolfinarium vast wel weer open zijn hoor ;) Heb je nou al een ring gekocht???? :)
HAHAHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S:S:S:S:S:S:S
538 idance????????? de dag voor Qlimax????
NO F*CKING WAY !!!!!!!!
Laterzzz
 
Juutje, ik wil niet meer in het Dolfinarium trouwen; ik heb van de week een opstootje gehad met Flipper. Ik zou vis van 'em gejat hebben, de arrogante platbek!!!

We kunnen ook in de 538-I-Dance trouwen; zodra we ons Ja-woord aan elkaar geven knallen we de Magenetron erin en dansen we nog lang en gelukkig!!
als jullie nou metzn 2en komen dan speel k wel ff als dominee...maar dan moeten jullie wel voor 12uur komen want om 12uur ben k jarig en dan ga k vet stampuhhh!!!
 
Ton Haring uitgeroepen tot trieste DJ of the world!!!
 
NOU NOU, gRuLeZ....ben je zó uitgekeken op good old Tom?? Misschien is 'ie wel op zoek naar een nieuwe sound. De weg die hij jaren geleden is ingeslagen is nu zo'n beetje de meest populaire style geworden en misschien baalt 'ie daar wel van. Maar wat ik de afgelopen twee jaar van hem heb gehoord vond ik ook niet echt zaligmakend. Ben dan ook vaak gaan kijken bij andere DJ's.
 
--> Ik-Dans-Meisje: Ik zou met Juutje op 13 augustus jl. gaan trouwen in het Dolfinarium maar ze kwam niet opdagen...ze had freubelstress denk ik.. We moeten nu weer nader tot elkaar komen dus als het nog wat wordt dan ben je de eerste die we een belletje geven :-) :-) :-)
Danielito zoekt nog een bruid voor zijn 27e, dus help hem alsjeblieft. Hij wil echt niet zijn eigen boterhammen smeren als ie weer naar zijn baantje als ambtenaar gaat...
 
Artiest {SHOWLIST artist 1969, 3255}
Tom Haring zuigttttttttttttttttt!!!!!!!1
Heej Danielito... wie zegt er dat ik niet in het Dolfinarium was... ik heb er uren op je zitten wachten.. jij kwam niet opdagen.. :( heb je zelfs nog n smsje als hint gegeven... :( Maar idd we moeten nu eerst de relatie weer goed opbouwen.. Gaat dat lukken voor de 20ste denk je??? :D:D I hope so! :P

Heb je het trouwens al wel weer bijgelegd met Flipper... ???
danielito.. ik heb samen met juutje zitten wachten en jij kwam gewoon niet opdagen.. Kon je soms het automaat met de nepringen niet vinden? Of had je zoveel kauwgom gegeten dat je misselijk was en zo de weg naar dolfinarium niet meer kon vinden?? groetjes!!
 
HEEEEE!!!!!!! Wat heb ik nu allemaal op m'n dak?????? Je moet wel naar het goeie Dolfinarium komen....(geintje!!!)

Lieve meisjes, gaan jullie vrijdagavond nog naar ons aller Hilversum, het bruisende hart van Nederland voor Hilversum-on-Air??!! Ik heb verdomme eerst een verjaardag, maar ik denk dat de rest van de "Leuke-Dingen-Doen-Zomer"-posse er sowieso is en ik kom dan wat later. Dan zijn jullie tenminste een beetje aangeschoten en hebben jullie het vast niet meer over trouwen, fliper, speelgoedringen en kauwgom... ;-)
Zie je; ik had zelfs mn getuige bij me
Haha, ik ga vrijdag wel denk ik.. alleen niet te lang, want moet zaterdag werken.. Maar je moet zaterdag komen, ik heb besloten om dan maar ns bezopen te gaan worden... Tijd niet meer geweest hahah TOCH????? ;)
 
Dat meen je niet!!!! Je gaat zuipen en net als IK er niet bij kan zijn.. :-( laat je broer het maar niet zien!!

Dat afzichtelijk lelijke broertje van me en ik zitten zaterdag in de Heineken Music Hall. HaRdCoRe ReSsUrReCtIoN!!!!!!!!
Haha, áls ik dronken ben, met die broer van me erbij, dan is die broer van me zelf ook dronken, dus die boeit t dan niets dat ik iets te veel op heb..
Wel jammer dat je er zaterdag niet bent... :(:(:(
Jij bent trouwens wel errug positief over je eigen lieve broertje... En waarom weet ik er nou weer niets van dat jullie daar heen gaan.. JULLIE WILLEN ME WÉÉR NIET MEE HEBBEN HE :(!!! :P
Nou ik ga wel weer uit mn dak in H'sum hoor.....
Wat nou, afzichtelijk lelijk?
Mijn bijnaam is tenminste niet bolle indiaan!

to Juutje:
als antwoord op:

" En waarom weet ik er nou weer niets van dat jullie daar heen gaan.. JULLIE WILLEN ME WÉÉR NIET MEE HEBBEN HE !!! "

Je zou alleen maar bang in een hoekje huilen op Hardcore resurrection dat de ketchup song niet wordt gedraaid, that's why. Nee verder dan trance energy moet je cht niet gaan hoor, dat is niks voor brave kleine meisjes...

Je broer is er trouwens zaterdag ook niet volgens mij, die gaat naar de shagadelic... party in A'dam
laatste aanpassing
 
Hé!!! Zo praat je niet tegen de vrouw die mij voor het altaar..eh aquarium liet staan! Of was het nou andersom?????

Kut-jup song zuigt GROTE TIJD!!!!!!!!
he snik...k ga nie naar tom harding
En waarom gaat onze ikdans meisje sharon niet naar Tom Harding toe? weer es geen geld?..
Kheb nog heel wat pakjes peuken en drankjes van je te goed :p heheh ik onthou alles :p
Maar goed waarom ga je niet dan?
Ik ga wel naar Tom Harding vrijdag.. :D:D:D
ben errug benieuwd...

Danielito; kom je ook nog.. of laat je me weer voor het 'altaar' staan...
2 stoeipoes nee k heb geen geld!maar zaterdag ben k er wel op mn verjaardag.
Zaterdag QLIMAX :D dus bij deze alvast een prettige verjaardag.. en ik hoor ut volgende week allemaal wel :p
Zijn er nog mensen vrijdag naar de i-dance geweest?? Ik ben er geweest en vond het echt SUPER!!!! Tom draaide erg lekker vond ik! En de andere dj's die ff mochten draaien waren ook lekker bezig, jammer alleen dat het aan het einde twee keer helemaal stil viel hahaha FOUTJUH!!!!!!

Maar die er geweest zijn; wat vonden jullie ervan????
nee k ben nie geweest k heb van mensen gehoord dat het egt toppertje was.
 
geluid stond echt veels te zacht! normaal is dat nog altijd goed te doen in idance, maar de geluidsknop was echt 3 slagen teruggedraaid :(

harding mocht ook wel ff wat harder draaien...slappe hap

verder was het wel gezellig hoor ;)
Heej niet te positief he ;)..

Ik vond het echt gezellig :D
 
jaaa ik ook!

alleen tom harding is gewoon niet meer de tom harding uit de HQ tijd...

dat wist ik natuurlijk wel, alleen tis weer bevestigd vorige week...
Ik vond het wel aardig, de sfeer was wel OK.
(Afgezien van een paar dronken gozers die vrijwel blind over de dansvloer beukten).

Hardhouse is niet echt mijn favoriete muziek maar ik heb wel genoten,
was voor mij al weer de 3e keer Tom Harding in Idance.

Hij draaide ook zelfs nog 3 Hardstyle plaatjes erdoor, vond ik wel weer leuk van hem :)
Had er alleen niet echt op gerekend,
kon niet goed stampen op mijn normale schoenen :D
AirMax veert veel beter ;P

Maar verder wel een leuke avond gehad hoor :)
laatste aanpassing
Heeej... maar Tom is toch nog steeds elke keer bij HQ????

Daar ga ik nl. 25 oktober (:S i.i.g. laatste vrijdag van okt. naar toe)... :D:D
Ik was er vrijdag ook.Vond het wel gezellig was een lekkere sfeer.