Partyflock
 
Forumonderwerp · 15667
­ Nederland
 
Is alweer een maandje of 2 geleden dat we dit gebruikt hebben, dus zeer binnenkort gaan we dit ff halen. Maar nu vraag ik me af, bij hoeveel is het echt gevaarlijk. We nemen zelf altijd een klein beetje, want als je echt goede hebt dan heb je amper wat nodig om de weg kwijt te zijn. Maar weet iemand hoe je het nou precies moet doseren?
Jongen doe het helemaal niet...... Echt tis echt KANKAHtroep!!!!
 
gewoon doen maarten;).kom dan wel langs mij huis:P
 
Pfff...jullie hebben ook geen nuttige tips zeg :P

ik ook niet hoor..maar toch..:D
 
Cker doen met xtChiel jah... ketaminemaatjes whehe
 
sja....
met ketamine maken ze je hondje dood toch?
ik.geef.wel.redelijk.antwoord.(mijn.spatie.is.stuk:-s)ik.zou.niet.meer.als..................nemen.en.voordat.je.het.doet.bij.uitgaan.eerst.aantal.keren.thuis.doen.en.wennen.aan.het.gevoel.
Ketamine.is.om.je.katje.te.verdoven.bij.operaties.en.werd.in.de.vietnam.oorlog.gebruikt.als.verdovingsmiddel.als.er.niks.meer.aan.te.doen.was.in.veel.grotere.mate

gReetZz.Jos!
laatste aanpassing door een beheerder
 
Werkzaam bij Underground Alert
Denk er gewoon aan dat je altijd BIJ kan nemen, als het er eenmaal inzit is er geen weg terug!!!

Pas op met KETA Maarten!!
Ik ken het spul niet... Maar wat ik er nu over lees baart me zorgen, kijk maat uit Maarten. Net wat AZo zegt, als het er eenmaal in zit is er geen weg terug.
kan je beter op http://www.bluelight.nu/ kijken

daar zitten veel meer psychonauten dan hier
laatste aanpassing
Het is een tof spulletje :D :bounce: (das mijn mening)
maar idd met mate. Vaak heb je aan 2 snifjes al genoeg.
 
Kate?
Keta!
 
Hey Stefan, ik hoorde dat jij weleens Special-K had gedaan ?? :D
 
Ja klopt! Ik werd gevoerd door iemand die er zelf ook aardig wat van wegsnoepte:D.
 
:D
 
Artiest Elcol
keta--> pak puntje geen lijn :D
 
Kijk ShiRa en NL InSomNiaC NL, daar heb ik nou wat aan!!!
laatste aanpassing
hhmm... special k! Echt super vind ik dat!! aleen niet als ik op stap ben! leuker na een avondje stappen en daarna thuis te doen! Echt vaag spul.. En het fijne is ervan dat je je niet verrot voelt erna!
Ik heb ook altijd genoeg na een puntje en zodra het weer over is gewoon een nieuwe pakken :D:D

Kvind dat het allerbeste spul dat ik ooit gehad heb! :D
ja ik vind het ook zekers het beste goedje wat er bestaat... je gaat lekker uit je dak en je hebt geen na-effecten zoals je met bijna alle andere drugssoorten wel hebt.

ik zou gewoon twee kleine puntjes pakken als ik jou was en zekers de eerste 2 keren ofzo ff in een vertrouwde omgeving en niet op een feest want dan kan je vooral de eerste x behoorlijk wappie worden..

for more info mail me
 
En je moet van te voren ni gezopen hebben, dan werkt ut ook ni.
 
is dat zo ?
spul is wel in opkomst zeg.....
denk dat dit wel de volgende hype zal worden

maar meer dan op www.erowid.org (die hebben echt ALTIJD antwoord!)kan ik er eigenlij ook niet over zeggen

grtz
 
erg leuk spul....voor thuis, niet om te stappen.

en neem echt kleine puntjes.....je voelt de werking heel duidelijk minder worden, en dan kun je evt. wat meer pakken.
Maar ben dr voorzichtig mee, je kunt beter steeds kleine puntjes pakken.......is dus goed te doseren dan.....dan in 1 keer teveel, want eenmaal in je lijf......gaat t er niet uit.....en de kans is groot dat je je dan allesbehalve prettig voelt.
kan je bij dit spul net als lsd er naar een paar jaar weer last van krijgen?
 
Ik ben bekend met het spul, weet de doseringen voor mezelf wel. Very easy going... Maar vroeg af bij hoeveel het bij de gemiddelde man/vrouw dodelijk is.
 
gewoon sleutelen jah...kleine beetjes....zakt ie weg...neem je tog wat bij :S
 
Roy 25 augustus 2002 18:47
is dat zo ?

*------------------*


Ik heb gehoord dat jij daar ervaring mee hebt? Kan je ons er misschien meer over vertellen???
2 StefanHardcorE ---> ik weet niet wat jij hebt gesnoven dan maar met Ketamine maakt het niet uit of je zuipt, je merkt alleen ff een uurtje niet meer dat je gezopen hebt hehe
 
Oow, dan weet ik ut ook ni neej:D. Maar we hadden allemaal gezopen en hadden wat k gekregen, maar we merkte er nixx van. Volgens die gast kwam dat omdat we al aardig wat gezopen hadden:).
soooo.. als je daar toch niks van merkt heb je toch geen goeie gehad!! Ook al heb je veel gezopen, special k voel je ALTIJD!!!!
 
Helemaal met nadientje eens
K voel je ALTIJD
of je nu gezopen/geslikt of wat dan ook hebt, of als je helemaal niks hebt gehad.
Je voelt t echt altijd.

(ps, wat erug leuk is......ga eens douchen als je K hebt gehad......alsof ik onder n giga waterval stond..:-D :-D)
Wahahahaha..... jah.. of ga maar es trappen lopen.. ben je ram je evenwicht kwijt joh!! :D:D !!
Ik heb 1x 2punten ketamine gehad en echt waar nie normaal ik was helemaal de weg kwijt, op een gegeven moment zaten een maat en ik in onze onderbroek op de bank zo warm hadden we ut, maar je moet er idd echt mee uitkijken
ben bekend met sos, LSD, pillen, MDMA en speed maar what the fuck is special k?
 
Nou ik merkte toen anders wel wat van die zooi stefan !!! :D

maargoed misschien was het ookwel wat anders :D :D
ik heb het ook met regelmaat gedaan met uitgaan maar ja lopen/evenwicht is soms ver te zoeken, zo had ik het bijvoorbeeld laatst ook met m'n stomme kop bij sensation black gedaan ---> bovin de arena, en loop dan maar eens naar beneden na een half uurtje :) --> iedere tree lijkt wel een afgrond hehe
KETAMINE

In 1961 werd ketamine ontdekt door de Amerikaan Cal Stevens. Het is een verdovingsmiddel, dat gebruikt werd bij operaties op de slagvelden in Vietnam, waar de soldaten het de "death drug" noemden. De werking lijkt een heel klein beetje op lachgas.

Ketamine is niet verboden. In Amerika, Rusland en Engeland wordt het op de illegale drugsmarkt in pil- en poedervorm verkocht, maar voor zover wij weten is ketamine hier op drugsmarkt niet bekend en kun je het alleen gebruiken via iemand die kan beschikken over ampullen van het merk Ketalar, waarvan de inhoud moet worden geinjecteerd. Je hebt dus te maken met een stof die je niet zelf kunt toedienen !

Bij operaties gebruikt men veel hogere doses, maar entheogene doeleinden neem je 1 a 2 milligram per kilo lichaamsgewicht. Dat betekent gewoonlijk tussen de 60 en 150 milligram. Het is een kortwerkende trip, die ongeveer een uur duurt. Je moet zorgen dat je warm en comfortabel ligt, dat er een ervaren persoon bij je is die je de injectie kan geven en dat je niet gestoord wordt. Zachte muziek kan heel plezierig zijn bij deze reis naar een andere dimensie.

Hoe diep de ketamine-ervaring kan gaan, blijkt uit de woorden van de Russische onderzoeker Igor Kungurtsev. Hij beschrijft in de Albert Hofmann Foundation Newsletter de resultaten van jarenlange studie van ketamine door hem en zijn collega’s. Ze behandelden er honderden alcoholisten en andere patiënten mee, maar experimenteerden ook zelf; "Drie of vier minuten na de injectie voelde ik hoe deze wereld begon te verdwijnen en ik ervaarde mezelf als een puntje van bewustzijn dat door vreemde werelden zweefde. Het meest ongewone gevoel was dat ik geen lichaam had, terwijl "ik" op de een of andere manier toch bestond. (...)

Hierna kwam er een stadium waarin zelfs dit lichaamloze zelfbesef begon te verdwijnen en ik voelde een wezenlijke angst om dood te gaan. Op dat moment lukte het mezelf los te maken en me over te geven. Alleen bewustzijn bleef over, er was geen "ik" als zelf. Het was alsof alleen datgene bestond wat zich bewust was van zichzelf. Deze ervaring gaf me meer inzicht in bepaalde begrippen uit het boeddhisme en andere oosterse filosofieën. Ook mijn begrip van dood en sterven werd diepgaand veranderd." In de jaren dat wij in het Westen nooit iets over entheogene ervaringen uit de Sovjetunie hoorden, werd daar druk geëxperimenteerd met LSD-25 en ketamine. Na de glasnost ontstond er meer openheid. Toen bleek dat de Russische onderzoekers, die vrijwel niets wisten over de "psychedelische revolutie" in het Westen, tot dezelfde conclusies gekomen waren als wij; entheogene middelen maken ons bewust van het "goddelijke" in onszelf en in het leven en helpen ons te begrijpen wie we zijn.

Ketamine is bij deskundige toediening volkomen ongevaarlijk. Bij een hogere dosis raak je buiten bewustzijn, maar na verloop van tijd kom je weer bij en even later is er "niets meer aan de hand" . Sommigen verkiezen het bij bewustzijn te blijven, al kun je tijdens een ketamine-trip moelijk praten en bewegen. Tijdens de trip verlaat je je lichaam en heb je het gevoel dat je "sterft". Eerst ben je wel bang, maar dan voel je je bevrijd. Je komt in gebieden terecht die je bij wijze van spreken "de hemel" zou kunnen noemen. Er zijn daar soms ook andere zielen aanwezig waarmee je kunt communiceren, hoewel niet mer woorden. Ook kom je in contact met hogere krachten en sferen, maar daar voel je je wel aan onderworpen. Het is een ongelooflijk indrukwekkende ervaring waarmee je nog vele maanden later bezig bent. Bij hogere doses kan verhoging van bloeddruk of storing in de ademhaling voorkomen. Maar wie slechts nu en dan ketamine gebruikt voor een prachtige en leerzame "bijna-dood-ervaring", loopt geen enkel gevaar.







Hij doet zijn ogen dicht en ziet opeens een lange tunnel voor zich. In de wanden van de tunnel ontwaart hij gedaanten, waarvan sommigen lijken te bewegen. Even verzet hij zich, dan wordt hij de tunnel in gezogen en zweeft hij tussen de gedaanten door. Nu herkent hij allerlei archetypen, sommige angstaanjagend, andere lieflijk. Hij passeert griffioen en basilisken, Egyptische godheden met dierkoppen, bodhisatva’s en lieflijke godinnen. Sommigen begroeten hem met zegenende gebaren, andere graaien naar hem met dreigende klauwen. Nu ziet hij een lichtpunt voor zijn gesloten ogen opdoemen, dat snel groter wordt. Hij glipt ongedeerd langs de kwijlende muil van een hellehond, vangt een knipoog op van een hemelse nimf en glijdt de tunnel uit. Hij is zich nu helemaal niet meer bewust van zijn lichaam. Boven zijn hoofd ontwaart hij Egyptische schilderingen en hiëroglyfen in stralende kleuren. "mooi, mooi", fluistert hij. "Waar ben je nu ?", hoort hij de stem van zijn vriend in de verte. "Ik lig in een sarcofaag in een piramide." Zijn stem klinkt hol en galmend, alsof hij echt in een grote ruimte ligt.

"De pyramides zijn geen graven, maar poorten naar een andere dimensie. Hiervandaan bereisden onze voorouders de kosmos," hoort hij zijn eigen stem orakelen. "Nu ga ik heel ver weg. Buiten het bereik van de Aarde. Ik lig hier klaar om gelanceerd te worden." "Waar ga je heen ?" "Ik... geloof... ergens... bij Orion..."
(Hans Plomp, In Amsterdam)

Bron: Uit je Bol (Gerben Hellinga en Hans Plomp)
laatste aanpassing door een beheerder
 
Jij wel roy:D jij bent mega-junk:P. Bij mij begon alles pas een btje te werken toen we uit de bus waren :D. Toen zag ik nog die kabouter met zijn trappetje onder de bus zitten;).
2 obi >> vage beschrijving voor ketamine zoals we dat hier kennen! Zoals het daar beschreven staat wordt het geinjecteerd.. en ben je wel heeeeeel ver weg van planeet aarde! maar als je gewoon een klein lijntje pakt is de werking toch wel heeeel anders! heb wel es gehoord van iemand die erg veel had genomen, en maar bleef nemen, dat ie dacht dat ie dood ging en een tunnel zag maar dat was toch een heel prettige ervaring zei hij! Maar dat zou ik toch ech nie mee willen maken! Voor mij toch maar liever een klein lijntje dan!
 
Whehe Stefan je moet oppassen met die kabouters :D :D

Straks blijf je erin !!! :D
2 Nadientje: Obi beschrijft de K Hole.. Op Erowid.com staat de hoeveelheid aangegeven om in die fase te komen
laatste aanpassing
 
Obi omschrijft wel een vette trip, maar idd dity is geinjescteerd. Ik snuif het altijd en ervaar het ook heel anders. Wel vet om te lezen zo Obi (y)

Echt binnenkort ff halen. Als ik dit zo lees allemaal weer dan heeft iedereen volgens mij binnenkort weer ff K. tripje :P
laatste aanpassing
 
volgens mij gebruikte ze in de sovjet unie vitamine k ook als verhoor serum[werkte erg goed], net zoals je bij de clock work orange zag;)..ik wil het ook zeker een keer proberen maar feit is dat je je compleet moet overgeven aan de drugs[maar je vraagt je af of die bijna-dood ervaring misschien wel echt gebeurd ofdat het een soort projectie is van jezelf], net zoals bij mescaline, maar dit zijn echt de drugs waarnij je eerst door de diepe dalen moet zijn geweest om de toppen van de berg te bereiken;)..ik heb het dan over de k-hole want daar gaat het om daar doe je het voor, anders kan je het net zo goed bij hawaiiaanse of kaalkopjes houden of een ander narcose middel
 
Sja als je de volgens kenners goeie dosering pakt.. Ga je vet spacen voel je je armen en benen niet meer. En heb je het idee dat je geest uit je lichaam is getreden en dat je boven je lichaam zweeft. Heb dat in meerdere verhalen gelezen online. En ook van een oud collega van me gehoord uit Engeland. Daar gebruiken ze het veel vaker dan in Nederland. Maarja dat resultaat ken je het beste bereiken door te spuiten. Snuivend kan ook. Maar gaat me toch een beetje TE ver... :S