Partyflock
 
Forumonderwerp · 15803
­ Nederland
Ik vind het niet leuk meeeeeeeer, ben ik is een keer echt verliefd en is het wederzijds. Heeft hij een "relatie". Het is al tig keer uitgeweest tussen die 2 en duurde al niet lang. Maar toch ik zit nu in een situatie waarin ik niet wil zitten. Hij wil ff tijd om alles op een rijtje te zetten.

Ik heb me er trouwens niet tussengewurmd, het is me overkomen en ik heb voor dat er ook maar wat gebeurde hem er een paar keer op gewezen dat ie bezet is en of ie wel weer wat ie doet.

Hij vind me heel leuk, wil ff afstand maar ik spreek hem nog wel hij wil me alleen ff niet zien.

Ik ben ff de weg kwijt, ik had hier liever niet tussengezeten.

(k)
 
Pfff..is idd klote..sterkte ermee (k)
Damn, lastige situatie!!

Het beste ermee meid!! (y)

(k)
Maar wie weet loopt het goed af toch. Als het echt wederzijds is, zal hij voor jou gaan!! Misschien moet hij daar nu juist even over nadenken...... Wie weet, gewoon nog even hoop houden. Maar ondertussen wel lekker doorgaan met feesten en uitgaan. Niet gaan zitten wachten.
Nee ik wacht ook niet. Maar ja het is moeilijk ik ben echt verliefd. Hij heeft tot nu toe telkens achter mij aangelopen (ik heb wel laten merken dat ik hem leuk vond) en nu nu die ff wil wachten merk ik dat ik hem heeeeeeel erg mis.

Het is trouwens een vakantieliefde, maar dan een beetje anders.

Maar bedankt voor jullie lieve reacties

(k)
 
maat van me had ook zoiets (Vakantieliefde)

maar hij was toen degene met een vriendin, en ook hij liep achter een ander meisje aan, nix gedaan, toen ie terug was heeft ie 2 weken gekeken hoe het ging bij zn vriendin, maar hij heeft het daarna uitgemaakt & heeft nu met het meisje van vakantie...

so there is hope for u :)
ik hoop het je geloven, zou wel heel leuk zijn. Zijn relatie stelt ook niet veel voor als ik hem moet geloven. Maar hij wil het mij niet aan doen om van de ene in de andere relatie te duiken omdat ie me dan gaat zitten vergelijken.

Begrijp ik aan de ene kant ook heus wel, maar aan de andere kant vind ik hem te leuk om te wachten.
(k)
 
dan moeje met m smsen... geen contact, maar je spreekt m in principe toch...

en wilt ie dat ook niet... sja......
Als die relatie van hem net een stoplicht is en steeds aan en uitgaat, dan lijkt mij dat de relatie die hij nu heeft ook niet goed loopt...

Het beste lijkt me om even afstand te nemen en hem na te laten denken wat hij nou echt wilt...jou of dat andere meisje...

Maar ga inderdaad niet op hem zitten wachten, maar ga gewoon lekker door met je leven, als hij ziet dat jij niet wanhopig op hem gaat zitten wachten, is de kans groot dat hij naderhand toch voor jou gaat....

Suc6 verder...
Wel moeilijk ja, als je echt verliefd op hem bent. Kan me voorstellen dat je dan baalt als je even geen contact hebt. Maar als hij je echt leuk genoeg vindt, neemt hij zeker weer contact met je op. Dan laat hij je niet lopen.
Maar ik snap echt heel goed hoe je je voelt hoor. Denk dat veel mensen weleens zoiets hebben meegemaakt. En dat is niet leuk. Wachten ook niet. Daar word je onderzeker van.

Maar het is wel goed dat je gewoon je eigen dingen blijft doen en je niet te veel aan hem hecht. Dat moet je zowiezo trouwens nooit doen in een relatie. Gaat het dan ooit fout dan voel je je helemaal zwaar klote.

Heb je hem dit jaar op de vakantie leren kennen? En hoe lang is hij al bij dat meisje?

Vakantieliefdes, iedereen zegt altijd voor de vakantie, maar dat hoeft echt niet. Heb vorig jaar in Kreta een jongen ontmoet hier uit de buurt en heb toch 3 mnd iets met hem gehad. Ik was niet meer verliefd (misschien nooit geweest) maar het kan dus wel na de vakantie. Maar vaak heb je de pech dat ze te ver weg wonen, of zelfs in het buitenland. Woont hij bij jou in de buurt??
Ja, dat ze te ver weg wonen... :( dat is echt kut!! kHeb t ook... Je kan wel denken, het gaat lukken en ik ga er ook echt wel voor.. maar anderhalf uur reizen word je toch echt niet vrolijk van, helemaal niet als je het allebei echt super druk hebt. Al die k*tverplichtingen ook :(:(

En wat jou betreft... ik denk dat ik me bij de rest aan zal moeten sluiten... Suc6!!!
Allereerst wil ik echt ff kwijt dat ik de reacties van iedereen hier echt heel lief vind. Ik had verwacht dat ik het naar me hoofd zou krijgen dat ik tussen een andere relatie in zit (zonder dat ik dat zelf wil).

En ja ik wacht inderdaad af totdat hij stappen gaat ondernemen, ik doe niks. Ik probeer ook verder te gaan, doe ik ook maar hoe gek dat ook is voor mij ik heb geen behoefte ff om naar andere jongens te kijken.
(k)
Maar Juutje anderhalf uur valt wel mee toch?? Haha ik vond ooit een Oostenrijker leuk en een Zwitser en een Noor en dan word het toch een verder probleem, hahaha. En denk je in het begin: liefde kent geen grenzen. Maar helaas meestal toch wel. En na een tijdje verwaterd het toch.
Tja wat is tussen een andere relatie in zitten?? Jij bent vrijgezel, dus op zich mag jij doen wat je wilt met wie je wilt. En als die jongen eraan begint en jou echt heel leuk vind, dan is het zijn probleem. En moet hij het maar zien op te lossen. Hoewel ik zelf niet heel snel achter een jongen aan zal gaan die bezet is, krijg je toch problemen door misschien. En vriendin is vriendin, onbereikbaar dus. Daar begin ik dan niet eens aan. Maar als de relatie echt goed is, zal een jongen niet eens een ander meisje willen. Dus hij kiest er ook wel een beetje zelf voor.
Ik ben ook niet achter hem aangegaan, hij dus achter mij. In het begin vond ik hem wel aardig maar meer niet, maar ja naarmate de tijd dus vorderde........En hier wilde ik dus ook absoluut niet inzitten vond het ook heel vervelend ook voor zijn vriendin. Maar hij maar blijven zeggen dat dat zo goed als over was. Oke het klinkt ff heel cliche maar deze jongen meende het echt.
anderhalf uur lang reizen???? Ik heb elk weekend 3 uur gereist om mijn vakantieliefde van vorig jaar te zien!!! Das pas lang
Ja SHINY, Hoe lang heb je hem gezien daar?? En idd. als je iemand beter leert kennen kan die iemand alleen maar leuker worden. En daar kan je niks aan doen, dat is je gevoel, en dat hou je niet tegen. Maar blijkbaar voelde hij ook wel zoiets dus, anders was hij niet achter je aan gekomen.
En ik snap dat je niet in zo´n situatie wilt zitten, maar soms heb je het gewoon niet in de hand denk ik. Dingen lopen zoals ze moeten lopen. En wie weet gaat hij echt niet verder met die meid en is die binnenkort van jou. Ik help je hopen :)

En 3 uur is idd. lang, maar als je iemand maar echt leuk genoeg vind, dan doe je wel moeite om die persoon te zien!! Maar Lady-Vana, dat is nu dus over met die vakantieliefde?
Ik voor me ex ook 3 uur maar dan wel met heen en terug haha dus dat telt niet. dit is gelukkig maar 45 min reizen. Die mazzel heb ik wel als het dan wat wordt dat het niet te ver is.
 
Als hij je echt leuk vind is hij NU bij jou, zo niet dan zal ik nog maar es nadenken of het wel wederzijds is!!
 
Ik durf het eigenlijk niet te zeggen, geen idee hoe die ander is enz..
 
Appart, en ik d8 dat ik de enige was met dat probleem.. Maar het gaat ook nie werken want wil jij hem meteen als het uit is met ze vriendin? Is het nie beter dat ie ff alleen is ipv hoppen? Mja ik weet natuurlijk ook nie hoe die jongen is hoor...
 
Hier zit er nog zo een met hetzelfde probleem :-(

ach ja

life goes on
ja shiny ik leef helemaal met je mee. ik zit ook al in zo'n parket. vet kut je wil het eigenlijk helemaal niet maar je gevoelens zijn niet uit te schakelen.

ik wens je het beste en hopop dat alles goed voor je uit pakt.

(K) pe@ce
ik heb het ook een keer meegemaakt...
echt een klote situatie !

Ik heb toen voor mezelf de keuze gemaakt om daar niet mee door te gaan....want in bijna 99% van deze gevallen blijft het huidige stelletje toch samen !

Maar goed zolang je gevoel hebt voor degene blijft het vervelend !
Ja ik ken dit...

Wat het meest fucked up is: dat je het zelf niet in de hand heb als jij de "3e partij" bent...je bent hopeloos verliefd en hebt geen zin in andere "potentiele lovers"...je blijft maar afwachten en hopen dat diegene toch voor jou zal kiezen...het vreet echt aan je, ik ken het gevoel, dat is gewoon zwaar kut!!!! Love really hurts sometimes...
Zo zie je maar, je bent niet de enige die dit meemaakt. Aan de reacties te zien komt het best vaak voor. Eigenlijk moet je voor jezelf kiezen en er niet mee doorgaan, maar idd. wat de rest ook zegt. Gevoel is gevoel en dat is soms moeilijk uit te schakelen!! Eigenlijk zou je altijd je verstand moeten volgen ipv je gevoel. Maar ook dat lukt niet altijd.
laatste aanpassing
 
verstandige meid, die goudlokje..
Dankje :)
Maar ook ik voel me weleens klote om jongens hoor. Maar toch weet ik het altijd wel, hoe het eigenlijk zou moeten.
Goudlokje is ook een goed mens ;-). Stiekum weet ik dat jullie gelijk hebben en voor mezelf moet kiezen, maar ja helaas heb ik geen knopje met gevoel staat nu uit. Was het maar waar.

Dat is mijn probleem ook ik ben niet snel verliefd en nu dus wel op de verkeerde.......

Maar onwijs bedankt voor de lieve reacties
(k)
Je hoort eigenlijk voor jezelf te kiezen, maar zoals je al zegt...je kan je "gevoelknopje" niet uit zetten...ik weet wat je doormaakt...eigenlijk ben jij in "afwachting", maar je zult zien dat wanneer hij een keuze heeft gemaakt, het "verhaal" nog niet afgelopen is...waar het eigenlijk op neerkomt is: jij moet de keuze maken, het beste is gewoon dat je hem laat varen...dit is makkelijker gezegd dan gedaan (ik kan t weten, want ik moet die beslissing ook nemen, maar ik laat diegene "op een of andere manier" niet varen...).
 
ik hou van mijn vrouw en blijf haar trouw..
laatste aanpassing
 
ik snap je gevoel helemaal SHINY, tja t is heel erg lastig.je weet dat je niet op hem moet gaan zitten wachten, maar toch ga je niet met een ander of je kijkt er zelfs niet eens naar...
ik ken het gevoel en er is idd helaas nog geen knop gevonden waarmee je je gevoel uit kan schakelen...kon t maar t zou een stuk makkelijker zijn!!!
veel sterkte en nu maar hopen dat ie voor jou kiest!!!
Jeetje wat een geluk krijg ik toegewenst, echt geweldig. Nu maar hopen dat het werkt. Als ik meer weet over de situatie zal ik dat laten weten.

Werkt dat geluk ook met de loterij?Dan ga ik nu ff een lot kopen :-)

Nogmaal bedankt voor de reacties
(k)
 
trio?
Ik heb hem niet meer gesproken ook niet op msn, ja dacht 1 keer dat ie online was maar dat was zijn vader. Hij zou wel online komen maar is niet gebeurd (ik had hem gebeld, omdat ik dacht dat msn raar deed)

Als ik met me verjaardag niks van hem hoor dan weet ik genoeg en ga ik hem proberen te vergeten. Ik ga er niet zelf achteraan.

Hardstikke lief trouwens dat je nog aan me dacht clint
(k)
Als hij niets meer laat horen, is 'ie de moeite niet waard, en kan je hem inderdaad het beste vergeten( ik weet, het is makkelijker gezegd dan gedaan), maar onthoudt: er zij gemiddeld 3 miljard mannen op aarde, ga je niet druk maken om 1!!!!!

Sterkte ermee!!!!!
Ookal laat hij wil van zich horen....wat heb je er in godsnaam aan ?
Je moet even nuchter over deze situatie nadenken !
Hij heeft en blijft een vriendin houden !
Denk aan jezelf....want wat is er nou leuker voor een een jongen als een meid erachteraan loopt ?
Klinkt hard...maar is wel de werkelijkheid !
Ja weet het, maar het wordt gelukkig steeds minder dat ik hem leuk vind.

En crazy-c ik loop totaal niet echter hem aan, ben ook vrij nuchter. Maar baal er wel van ja.......hij had gewoon iets wat ik nog nooit bij een jongen heb gehad (lekker vaag he haha)
(k)
 
Ik herken de situatie en ik kan je zeggen dat het echt niet makkelijk is, probeer zeker wat afstand voor jezelf te houden anders kwets je jezelf teveel als hij niet voor jou kiest...want als je eerlijk tegen jezelf bent weet je het antwoord van binnen....maar als het echt goed voelt dan wel ervoor gaan! zo niet laten zitten en denk aan jezelf! Ik spreek uit ervaring. SUCCES (K)
Hey Shiny, misschien moet je gewoon een foto van jezelf hier plaatsen, dan komen de leuke jongens vanzelf wel...;) heheheheheh

Maar klopt inderdaad, als je nog niks van hem hebt gehoord, dan moet je t maar laten gaan...mijn "relatie" loopt ook al op z'n einde...we got to move on Shiny!!!!
NIEUWSSSSSSSS

Om jullie dan maar ff op de hoogte te houden van mijn liefdesleven haha.

Dit wordt een lang verhaal:

Vorige week za. kreeg ik ineens een smsje van hem, ik had voor de lol bij mijn msn adres gezet iets met dat ik lesbi werd. Dat heeft ie dus gezien en kreeg ik dus het bericht dat ie dat niet zo leuk zou vinden omdat ie dan niks meer aan me had. Affijn diezelfde za nog een zooitje smsjes gehad, hij wilde me zo snel mogelijk zien blablabla.

Afgelopen di was ik jarig, heb ik om 00.00 precies een lief smsje van hem gekregen. 'S avonds belde hij me nog (hij had me adres niet heb ik niet gegeven dus hij kon geen kaart sturen wat hij jammer vond). Dat werd dus een heel lang gesprek, met al dat gevoelensgedoe enzo.

Om het verhaal ff af te ronden, het is uit met zijn vriendin en daar komt ook geen verandering meer in zei hij. Hij zei dat ie genoeg tijd heeft gehad om alles op een rijtje te zetten enz. Nogmaals herhaald dat hij me graag wil zien enzo en hij zei uit zichzelf al, dat het waarschijnlijk ook een rot tijd voor mij is geweest (had ie goed gezien). Hij wilde me ook niet pas over 1 maand gaan bellen omdat ie het idee had dat ie me dan kwijt was (had ie ook goed gezien, was al aan het proberen hem te vergeten).

Alles is dus zo een beetje besproken en.................we hebben afgesproken dit weekend.

Nu maar hopen dat alles op zijn pootjes terecht komt en dat we elkaar nog leuk vinden nu de vakantiesfeer eraf is. Maar me hart zegt ja, het is een lieve jongen. Ja ik weet het heb ook even anders over hem gedacht, maar voorlopig heeft ie over niks gelogen en hij zei toen ook dat ie ff rust wilde om alles op een rijtje te zetten en dat ie me daarna zou bellen. Dat heeft ie dus gedaan al had ik dat niet verwacht (zeggen wel meer jongens haha)

Kijk of het wat wordt weet ik niet, maar we hebben weer een kans.

Aan iedereen, dank jullie wel voor al jullie lieve berichten. Ik laat jullie het nog wel weten na dit weekend.

2 Man> wat vervelend voor je ik leef met je mee

(k)
laatste aanpassing
 
dat is mooi nieuws Shiny!!! nu maar hopen dat ie het ook meende enzo (ben nog steeds beetje sceptisch om dat online verhaaltje met zn pa), en dat ie ook echt om je geeft!!!

succes in ieder geval zaterdag!!! :)
2 Tasmijn> ben er zelf ook nog wel een beetje sceptisch over hoor. Het gaat nu alleen al heel anders dan voorheen, hij belt me vaak enzo.

Bij mijn vriendinnen komt hij ook over als een lieve jongen, 2 hebben hem gezien met de vakantie en 1 heeft hem door de telefoon gesproken.

Ik zie het wel, maar blijf er inderdaad wel nuchter onder. Na dit weekend weer ik meer.

Tas hoe is het met jou? Is het nog wat geworden laat het ff prive weten anders
(k)
 
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&??? :)
haha, het was heeeeeeeeelllllllll gezellig. Ik denk dat dit wel goed gaat komen.

Zo zie je maar weer (voor de mensen die dit volgen) het hoeft niet altijd verkeerd af te lopen. Aan iedereen die dus twijfelt en ook voor diegen die midden in deze situatie zit. Geef digene die een relatie heeft een tijdje de rust, bij mij is dat 3 a 4 weken geweest. Hij kwam telkens naar mij toe en dit is dus het resultaat.

Voor iedereen die zijn medeleven heeft gegeven, hardstikke bedankt. Ik zie het allemaal wat zonniger in nu en wens iedereen veel succes in de liefde.......amen ;-)

(k)
 
mooi toch!!!

= goed om te horen!!!