Partyflock
 
Forumonderwerp · 15833
­ Nederland
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
echt hoor van een trieste zooi daaroo, is mijn mening hoor alleeen maar van die softe groove house bah, dat menssen dat trekken savonds, ik geef toe als het overdag is wil ik best naar dream house luisteren of duistere dreamtrance , dat is heerlijk tenminste, maar softe groove house en een klein beetje commerciele trance vind ik te ver gaan zekers savonds, en dat daar 10.000 mensen op afkomen gaat mij te ver,

he he moest effe kwijt, snap het best als mensen willen feesten hoor, maar doen dan op het eind van de avond een beetje beukende muziek, anders is het toch saai, of ben ik nou de enige hierooo

ben benieuwd hoe jullie denken, los pablos!!
Marco v is er toch :devil:
Ik had het toch echt weer naar me zin vanavond! Lekker snel thuis, woon er naast! Jammer dat Tiesto er niet was, beetje goedkope stunt van De kust(denk ik) maar Eric E was lekker bezig, daarna naar Id&T met Marco V, toch nog naar me zin gehad.
 
Tojax men.. tis tog nie altijd en overal jouw duitse hardhouse! Dit x is t gewoon softe troep.. boeiend weet je.. want er is wel een overschot aan een ding daaro! GURLS!!

Je hoef tog nie te stampen!! Gewoon alleen maar te aanschouwen!! Das al genoeg vind ik!!
iedereen moet eens ophouden met het afzeiken van feesten, alleen maar omdat het 'jouw style' net niet is.
hoe was het feest verder??
Het is ook niet mijn style ofzo maar dat wist ik van te voren! Vond het verder hartstikke gesellig en ik heb me prima vermaakt!!
Als de mensen die niet van dat soort muziek houden voortaan gewoon eens thuis blijven dan is het een stuk gezelliger en hebben we minder files ;-)
 
Werkzaam bij Underground Alert
Wat mij betreft is op BeachBop de muziek maar bijzaak!!! Ik heb me vandaag ook weer meer dan vermaakt. Gewoon met een leuk groepje PF-ers een beetje na-spacen op het strand!
ben het met toyax eens. het is dat ik in de buurt woon en lekker op de fiets kan maar de moeite die de mensen van buiten haarlem moeten doen is teveel in tegenstelling voor wast je er voor krijgt. wow, lekker nederlands he?!?!?! :P
Ik heb amper naar de muziek geluisterd ging meer voor de gezelligheid ;)
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
En heb je die nog gevonden dan Confuzer? :)
 
Werkzaam bij Creative Elements
Hoorde net wat op de radio (marco v ?)

maar wat een irritante mc.. aan 1 stuk door onzin daar word je toch gek van :S
net terug :)

zeker wel mazzl met het weer gehad dat is zeker
met het partyflock groepje was het bikkelgezellig en volgende week zeker weer

de muziek was niet zoals in de fun :P, maar daar kwam ik eigenlijk ook niet voor

lekker chillen in de bubbelzee

goodnight
kwas er vandaag voor het eerst echt een
chill feessie :D volgende week weer maar marco v waar draaide hij dan??
Bloomingdale......erg lekere set trouwens (y)
Ik vond het ook wel gezellig . Volgende week ga ik r weer rondlopen . ( ook al is het mijn muziek stijl niet echt .) Het is gewoon lachuh, mensen kijken, biertje drinken, fun @ the beach..
he he als ze Toyax nou laten draaien , ga ik lekker opbouwen he he dan wordt het pas feest he he
het is op een zondag.....
gewoon relaxen op het strand....
gewoon gek doen.....
lekker ouwehoeren....
het zijn de perfecte zondagen, krijg steeds meer hekel aan de winter!

de muziek is idd soft maar op een gare zondag is dat oke. en als je je gewoon aanpast aan het feest dan is het beregezellig. maja als je alleen maar beukmuziek wil horen dan zou ik volgende keer lekker thuisblijven en wat cd's opzetten.
als je naar trance energy gaat weet je ook dat je geen beukmuziek krijgt te horen, dat is met beachbop idem dito. je weet van te voren wat je te horen krijg dus idd achteraf niet zeuren!!!
 
Het is gewoon erg relaxed daar! Lekker om die saaie zondag eens goed door te brengen..En met de juiste mensen lukt dat wel..Fun at the beach!
Muziek was ook lekker om naar te luisteren..
Dj Funkerman, Dj Roog en later Marco V draaide wel lekker!!
tjah Yaxx.

Ach scheelt iig weer een stukkie fietsen, ga daar egt niet tussen lopen. Zo trendy ben ik nou ik weer niet :S
Heerlijk juist...
er is meer als hard!
Maarja...
Na de vorige keer 1½ uur file & 1½ uur lopen..... Geen beachkots meer voor mij.En zo vet was het daar idd ook niet. (N)

GREETZ!!
 
Als je de muziek te soft vind dan kan je beter weg blijven. Het is juist super zoals het is nu lekker chilly.
 
Ik vind het nou ook alles behalve bijzonder. Tis dat het op een fietsafstandje is, anders zou ik er egniet heen gaan. Suffe muziek en veel te veel van die trendy sjakies die zichzelf maar al te goed vinden. En 3,50 euro voor een bekertje bier slaat natuurlijk ook helemaal nergens op. Dus als ik er ben dan wel bewapend met een rugzakkie vol met bier....:D
 
naast woodstock...
Bij bloomingdale(ID&T), van 21:30 tot 23:xx.
Werd live uitgezonden op de radio.
Was wel gezellig.. Ben ik ffe blij dat Tiesto niet kwam opdagen.. Heb ik hem ook niet gemist:-D
:S wat wil je nou nog meer dan zon,zee,strand,mooie mensen en leuke muziek?
 
toyax jonge jij snap er echt helemaal niets van....

je hebt het iq van een drol volgens mij..
laatste aanpassing
 
toch schijnt het dat ik afelopen zondag iets heb gemist daar op dat strandje
Ieder z'n eigen mening, toch?!? Ik ben blij dat ik daar één dag per week "op vakantie" kan...
 
ik zie bloemendaal als een lekker plekkie om te afteren,daar is die muziek dan toch perfect voor?
pfff sorry hoor maar het klinkt echt dom dit topic...
Op een strandfeest hoor je van dit soort chill muziek te hebben dat gaat goed samen! en is gezellig en relaxed daar gaat het om!
en het begint om 4 uur 's middags dus zo'n rare tijd is het niet om niet keihard te gaan beuken pfff kortzichtig zeg!
Beachpop is er voor de echte beukers gewoon om te chillen en te relaxen aan het eind van het weekend, Is wel lachuuh dat ze het zo doen daar op het strandje toch??
of zie ik dat verkeerd? zal wel maar ik heb het er altijd wel naar me zin, duzz xi jullie zondag weer voor het laatst bij bloomingdale (paul oakenfort) wel lachuuhhh
laterzz
Zijn wel meer dingen die dom klinken.

Vooral Versus. Net of jij weet wat het iq van een drol is??? En of jij alles snapt.

Hou je bek dan over een ander. En wees geen meelopertje, yaxx heeft tenminste een eigen mening en lult niet met iedereen mee hieroh!!
 
Yaxxie is een held...
Wat een fantastische gast die haak woeeaa en jay blijft altyd een held, jullie hebben gelijk jongens
 
Artiest Hungry
Ja Toyax, als jij daaro nou nog eens komt te staan, laat het me ff wete dan ;) ben ik ook van de partij!
Ik vind Beachbop ook niet echt geweldig. ben laatst voor het eerst geweest, en het was leuk omdat ik op de fiets kon en al die mensen in de file toch een beetje heb zitten uitlachen (sorry voor de pf'ers die in de auto zaten, maar jullie hadden het kunnen verwachten), en het is heerlijk apies kijken. Tip voor de mensen die er net als ik over denken: op de boulevard boven Bloomingdale is een tent met een terras die uitkijkt over het hele strand, waar de muziek dank zij schermen een beetje wordt tegengehouden, en waar je heerlijk rustig kan zitten kijken onder het genot van een betaalbaar biertje naar al die gekken die hutjemutje het strand versieren :)
 
Ik vond het echt moeilijk vet feestje lekker chillen daar!!!
he he ik draai eerts opo andere feesies moge dat duidelijk zijn
 
dat is duidelijk ouwe
 
Jezus wat is dit nou weer voor gezeik? T'niveau gaat weer flink omlaag op partyflock. Volgende keer ga ik ff naar de eo-jongerendag en ga vervolgens vertellen dat het nixx voor mij was!

*zucht*

Je WEET toch van te voren waar je naartoe gaat man, ga hier dan niet lopen janken dat het niet je style is! Pak lekker je spulletjes op zondag, en ga een stukkie strand zoeken waar ze jouw muziek draaien, succes!

Beachpop gaat absoluut niet alleen om de muziek, t'is lekker relaxxed, t'is ZONDAG (geen zaterdagavond ... dwaas) .. en je pakt ff lekker wat te zuipen en geniet ff van de laatste minuten van je weekend. Ik ga niet tussen die modeshow op het strand liggen onder het motto "kijk eens hoe mooi ik ben", fuck that .. maar der is toch niets mis met ff chillen, bijpraten, en vervolgens rond 11 uur richting huis gaan? K'weet niet wat jij op maandag doet, maar ik zit om 8 uur 's ochtends weer aan het werk.

Volgende keer pak je lekker je radiootje en ga je met je hardhouse cd'tjes ff een stukje hoek van holland pakken ofzo, have fun!

..... stemmingmakerij ... dat zeg ik!

(moest der ff uit, gezeik altijd)

Mar.
 
'Volgende keer pak je lekker je radiootje en ga je met je hardhouse cd'tjes ff een stukje hoek van holland pakken ofzo, have fun!'

Geen slecht idee....Alleen dat Hoek van Holland staat me niet zo aan. Gewoon bij Bloemendaal. Dat ligt immers om de hoek....
 
Ok ..... ff tipje voor jou dan, eens in de zoveel weken heb je op Hoek van Holland (voor de "papagaai" strandtent en tevens meetingpoint) HEFTIG veel herrie, echt lekker kleinschalig, flinke speakers die gewoon 5 meter voor die tent staan, met dj's from the street .. de moeite waard ;) en non-commercial.

Ben alleen bang dat je het volgende seizoen ff moet afwachten,
 
Yo Toyax, no offense, maarre, dan ga je toch met ong. 100 graden lekker gezellig ergens binnen zitten luisteren naar Darkcore en terror.
't belangrijkste aan Beachbop is voor mij 't feit dat er gewoon een hoop "bekenden/vrienden" bij elkaar zijn, 't feit dat er dan een bassline aanwezig is maakt 't voor mij dan alleen maar beter, als 't weer dan ook nog 'ns goed is kan 't al niet meer kapot, en als er dan ook nog 'ns een hoop :xtc: en vooral :mixje: aanwezig is, dan weet ik meestal de volgende dag niet alles meer...
grtzz.
ps. Trance hoor je niet echt op Beachbop hoor, deephouse kan je 't beter noemen.
kijk ik kan wel snappen dat het geinig kan zijn , maar die fuckin drukte om zulke wat ik vindt vage muziek!!

Dat iedreeen het zo byzonder is, snap ik ook niet maarjah laat maar zitten los pablos!!
 
Go Mar, Go Mar !!!

hahaha :D
 
Floris ... jij gaat zondag maar ff gezwellig mee! Gaan we ff lachen ;)