Partyflock
 
Forumonderwerp · 15778
­ Nederland
Wat vinden jullie van pogo'n op hardcore feesten. Ik zelf vind het echt zwaar vet. Vooral als je flink wat bier op hebt
hehe kvind deze discussie veel zieluger dan de mense hier!
doe tog es normaal kindere!!!
 
ik wordt er altijd zwaar agressief van

en ik krijg altijd de neiging mensen op hun bek te slaan als ze tegen me aan beuken (meerdere malen) als ik lekker aan het ragguh ben

rot toch op zeg
White junkie, JIJ suggereerde dat IK er niets van wist, maar goed..... Laten we maar over ophouden, we hebben allebei een andere mening. Kan gebeuren..
Ben het helemaal met skitzoid eens laat iedereen toch lekker dansen zonder dat je aangeduwd word. Echt zwaar irritant als je lekker aan het dansen bent en je word van de ene kant naar de andere kant geduwd. Vroeger was dit echt niet zo. Kon je lekker dansen zonder dat je op moest letten of er niet iemand tegen je aanbeukt.
 
*verbaasd kijk*

iemand is het met me eens :-)
Ik kan me niet voorstellen wat de lol eraan is.
 
Vind het echt maf, dit is gewoon overgewaaid van de punk/hardcore/metal scene, wat gaan ze straks nog meer overnemen? Slammen?? StageDiven? Crowdsurfen?

(maar ieder zijn meug natuurlijk, als je andere mensen er maar niet mee lastig valt. Vroeger bij Slayer liet ik het ook wel uit m'n hoofd om in de pitt te gaan staan : )
 
white junkie, ma wij zitte tenminste op 1 lijn, jij ook al zo jong in de e-hal joh!! beturrrrrrr enne dit blijft een eindeloze discussie. en persone als beukmanz tjah, zeg er nix tege ik laat ze lekkur
 
***AAARRGGGHHH!!!!!!!!!!***********

De SLAYER PIT!!!! Wie dat kan doorstaan kan alles doorstaan!!!!!!!!
 
nou ik vindt het wel lachuh!!!:P
ik vindt het ook niet erg
groetjes
 
In de Metalscene is het leuk en hoort het er echt bij. Ik heb in mosh-pits gestaan waar ik achteraf echt dacht, wat een wonder dat ik dit overleefd heb!! Ben trouwens ook wel meereder malen K.O gegaan omdat daar ook nog eens gewoon om zich heen geslagen wordt. Op Hakkenfeesten (MoH in de Fun) zag ik al jaren geleden voornamelijk van die nazi-wanna-be's op elkaar inspringen en aangezien de halve Hardcore scene die belachelijke kledij van hen over heeft genomen moeten we nu ook "hun" gebeuk over nemen??? Deze gasten hebben nooit de echte opkomst van de Hardcore meegemaakt, snappen niet waarom het een "Party" heet en kunnen ook niet eens gewoon dansen en dus gaan ze maar agressief beuken. Laten we daar nou met z'n allen juist niet aan mee doen, maar juist doen waarvoor het feest bedoeld is: Dansen tot je er bij neervalt, mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken en s' ochtends gezellig met onze pillenkoppen de eerste trein naar huis nemen!!! Zo denk ik er tenminste over....................
ben het geheel met danielito eens waar staat de naam "GABBER" anders voor, voor iemand die je op een feest omver beukt als je niet oplet?????
 
Goed gezegd!! GABBERS UNITE!!!!!
2 Danielito-> Precies, niets aan toe te voegen!!!;)

Grtz!
2 Danielito --> jij heb helemaal gelijk, 100% met jou eens!!!!

GRTZ
die lui die dat wel tof vinden zijn ook wel in de minderheid maar het valt gelijk zo op als er een paar op een feest dat aan het doen zijn
 
Pogooen is vet ! Samen Ragguh, Rammuh, Beukeh en Heiuuuuuh, geweldig toch! Mensen moeten niet altijd zo zeuren om niks. Tering hej!
2 hydRox-> Zou ik ook zeggen, als je niet dansen KUNT...pfffffff!!:S
als je niet kunt dansen, dan maar beuken, maar niet op een feestje. Ga dat maar ergens voor de tijd of na een feest doen. Dan heeft ook niemand er last van!!!

pffffffffffffffffff, beuken is stylloos!!!
laatste aanpassing
Vind het opzich niet zo erg, maar wel als ze constant tegen me aan staan te springen als ik aan het stampen ben. Verder moeten ze maar zien hoe ze mekaar te lijf gaan, boeit me niet zoveel. Vind het alleen niet echt ergens op slaan. Tis niet iets wat je nou 'dansen' kunt noemen, maar goed.
 
the ender, ik zie jouw antwoord als een mislukte poging jouw eigen mankementen te projecteren op mij. Helaas voor jouw zie ik dat meteen :)

Magoed, verder "dans" ik niet. Ik Rag, Ram, Beuk en doe aan Heiuuuuh!!! En Poogoen is ff de slagroom op het toetje als je zwaar uiit je plaat gaat :D
laatste aanpassing
hahahaha, ik weet als geen ander dat the ender wel ontzettend goed kan dansen. Dus je antwoord is geloof ik een beetje misplaatst hydRox. Hij heeft tenminste zijn eigen stijl en dat kan je van jou niet bepaald zeggen!!!

Geniet lekker van je slagroom jongen, pfffffff
laatste aanpassing
 
zolang iedereen met een glimlach op z'n face loopt te poogoen is er niets mis meej maar ik vind het nie echt fijn op een feest om door zo'n agressieve kutkop door de zaal heengebeukt te worden... verder vind ik het wel lekker bij de muziek passen, je leeft jezelf tenminste helemaal uit maar das mijn mening...
pogoen... ik vinnut helemaal nixs.. de keren dat ik het gezien heb, werden er toch wel hier en daar elebogen uitgedeeld en dat soort diongen... tis niet dat ik ga sta dansen en mensen omver wil beuken... misschien is het iets uit hun jeugd, vroeger te vaak in de botsautootjes gezeten :P
 
volgens mij is het een excuus voor meer mannelijk lichamelijk contact?
not my style iig..
2 bamb: gehehe das inderdaad de enige logische verklaring :Devil:
 
Wat een onzin reacties hier weer van mensen. Tis weer allemaal zelfverheerlijking. Als je poogen niet leuk vind, doe dan een stap achteruit en ga geen domme vooroordelen verzinnen. Dat verlaagd het niveau zeer snel.
laatste aanpassing
 
ach ja....als je echt wil pogo-en moet je dat gewoon doen als je het maar wel met de goede bedoeling doet; dus gewoon met vrienden een beetje tegen elkaar aan stuiteren is OK. Als het maar geen Nazi-achtige vormen aanneemt of die achterliggende bedoeling heeft...Misschien stuiter ik dan wel effe mee, ik was ooit de Koning van de PIT!!!!!!!
 
Holy shit, op Dynamo Open Air, toen het hardcore podium in de Kunstijshal stond in '99... Daar stond iedereen elkaar ook dood te meppen. Na 2 minuten Pitt was ik bont en blauw.

Het meest bizarre was toch tijdens de blackmetal concerten in de baroeg, daar stonden ze te slammen met van die leren pinnenbanden aan :S
 
Heb ik ook allemaal meegemaakt!!! Cannibal Corpse in de Baroeg. Of wat dacht je van Sick of it All in de Melkweg een paar jaar geleden. Daar springen gasten gewoon van het podium met hun voeten naar beneden gericht!!! Ziekelijk...
De oude amerikaanse cirkel-pits daarentegen zijn wel weer leuk om te doen en te zien maar ik blijf er toch bij dat het niet op een HouseParty thuishoort....De muziek leent zich er niet echt voor.
2 Skitzoid` ----> Kijk dan nog maar een keer verbaasd :D Helemaal mee eens. Ik wordt ook fucking agressief als er van die $%^$^& mongolen tegen me aan willen pogo-en >(
Gewoon lekker STAMPEN & STUITEREN

En degene die toch willen pogo-en , pogo lekker tegen elkaar en houdt de rest er buiten.
laatste aanpassing
ja dat vink owk wel, j moet wel zorgen dat andere er geen last van hebbe, tenminste, nie eg ofzoow.
Maar gwoon met j eige vrienden moet t kunnen :D
Ik vind t owk vervelend als opeens een of andere malloot keihard tege me aanbeukt, :S
(ben maar klein meisje) :P
Maar dan beuk ik m wel ff terug :D
 
we gaan er komende zaterdag op Hardcore-Ressurrection in ieder geval een leuk feessie van maken met z'n allen...toch??!!
laatste aanpassing
oeps, nu heb ik t opeens over wiet :bloos:
heej speedhard, wat hebbie nou gedaan??
hebbie j berichie nou gewist?? :S
 
Kijk van mij mogen ze ut doen, maar als ze maar nie perongeluk tegen mij op gaan beuken!!
je zegt zelf perongeluk, dan kenne ze er tog nix aan doen... :S

als ze dan maar zorry zegge
omdat iemand je dan perongeluk aanbeukt?
Heb ik owk wel es, dan zeg ik gewoon zorry,
Pff, maar blijkbaar hoef ik da nie eens te zegge bij jou, want j hakt mij gelijk neer :S :(
 
welke mongool zegt dat beuken stijlloos is? beuken is wat vroeger hakken was hoor!!!!!! pff beuken\rammuh&rossuh\heipale\stampen allemaal utzelfde ding.
o gelukkig, ik werd al bang :P
en speedjuh hou alsjeblieft je bek er worden niet voor nix haattopics over jou geopend!!
 
Omdat ut perongeluk is, is ut nog wel zwaar irri!!!
 
hmmz jij stuitert? en wat doen wij dan kobuzz?? ook stuiteren hoor dus wat is je point? je lult over utzelfde man!!!!!