Partyflock
 
Forumonderwerp · 15796
­ Nederland
 
als we nou, met z'n allen, actie ondernemen om Den Haag tot een bruisende party-stad om te bouwen. als iedereen er behoefte aan heb, dan moeten ze wel ons onze zin geven.
PARTY ANIMALS UNITE
zeur niet zo en ga gewoon lekker in amsterdam uit
steunt de verwaterder!!! den haag bleft un mooiuh stad agtuhr duh duinuh jah tag??
 
A''dam is voor stapelvee,
 
Artiest Cj Noah
Als t gelukt is,doen we hetzelfde in Markelo..
dan weet je gewoon niet waar je naar toe moet gaan!! er zitten heel wat verkeerde clubs maar ook betere dus gewoon op je fiets naar amsterdam en niet zo zeiken nou
 
Stelletje kudde-dieren, in dat a'dam. en ik heb een hekel aan alles wat met ajax te meken heb !!!
 
Is Ajax op dit moment niet aan het ballen tegen Vitesse. Ik heb trouwens een uitgesproken mening over Ajax maar wil het echt niet over voetbal hebben! Om Den Haag een beetje bruisend te krijgen vrees ik toch dat ze hun naam maar moeten veranderen in Scheveningen...
 
Scheveningen is voor kut toeristen, die overigens niet gewild zijn bij de gemm. HAGENEES
 
Weet ik ook, Scheveningen is zo toeristich als maar kan, maar ja...jij wil toch van Den Haag iets bruisends maken? Dan vrees ik dus dat je van de gemeente Scheveningen nog wel wat kan leren. Ik zou op zich best wel in Den Haag willen gaan stappen (of een poging wagen wat te vinden..), maar ik moet dan zo'n pokke-eind terugrijden. Eigenlijk zouden gemeenten goedkope hotelletjes vlak bij grote uitgaansgelegenheden moeten plaatsen. Dan zou ik eerder geneigd zijn om een eind te gaan rijden om ook eens in een hele andere stad te kunnen feesten! Ideetje??
 
Scheveningen is geen gemeente, maar een wormvormig aanhangsel, dat blij is zichzelf Den Haag te mogen noemen.
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
THA LIQUIDIZER 25 augustus 2002 15:47
A''dam is voor stapelvee,
-----------------------------------
den haag is voor IQloze, die te dom zijn om ook maar 1 zinnige topic te openen.

en dan te bedenken dat je net nieuw bent op PF.
laatste aanpassing
 
he glimmerveen heb je lang over je reactie moeten doen. IQloze... bij jou straalt de intelegentie er inderdaad wel van af,
schijn bedriegt. Als je wat meer met je kont zou denken zou je het mischien nog kunnen leren.
 
*vind dat "THA LIQUIDIZER" maar een grote mond heeft voor iemand die hier net komt kijken*
Hagenesen hebben het niet zo op mensen van buiten Den haag die daar komen feesten dus is het vaak knokken als ze op een feest zijn en daar heeft de burgemeester en de politie geen zin in oftewel dan wordt er besloten dat er maar weinig tot geen uitgaansgelegenheden zijn in den haag.
 
Den Haag heeft inderdaad wel een bepaalde historie (voetbalrellen!), maar om daardoor de exploitatie van uitgaansgelegenheden te beperken lijkt me wel ver gaan. Ik ken de stad en de mensen en hun behoeften niet zo goed in Den Haag maar een beetje feesten moet daar toch wel mogelijk gemaakt kunnen worden???? Ik hou het in ieder geval even op good old Hilversum......
 
ik ga hier maar niet verder op in, want ik wil me niet tot het niveau van sommige reacties verlagen, maar partien op z'n haags? Doe dan maar een pagtie in de statenhal!
Snackyman 25 augustus 2002 16:30
Hagenesen hebben het niet zo op mensen van buiten Den haag die daar komen feesten dus is het vaak knokken als ze op een feest zijn en daar heeft de burgemeester en de politie geen zin in oftewel dan wordt er besloten dat er maar weinig tot geen uitgaansgelegenheden zijn in den haag.


Idd snack, jij bent geen hagenees dus je bent een eikel ;)
Den Haag (en Rotterdam ook trouwens) is best lekker bezig om leuke stad te worden.
Ik geef toe het gaat op z'n haags...errug traag, maar als je evrder kijkt dan je (voetbal)neus lang is:
Elke dinsdag MellowMoods met oa MarkvanDale...In welke stad kan je zo lekker uitgaan op dinsdagavond?!
Verder heb je de HaagseLounge en BuddhaBar....in welke stad kan je zo lekker buiten zitten?
Maar nu ga ik lekker naar sundays @ Scheveningen op het Noorderstrand...in welke stad kan je zo makkelijk(tram stopt voor de deur) en zo gratis naar een leuk strandfeest elke zondag?
I rest my case...tot ziens in DenHaag!
 
Nou, inderdaad Den Haag stappen is niet echt je van het, maar moet zeggen dat de Dinsdagavond is wel gezellig is, maar daar is dan wel alles mee gezegt.Tuurlijk nostalgie, Statenhal Rave The City's, maar what about de rellen erna? Nodig? Nee! En de weken erna hoorde alleen nog maar: kicke he die rellen bij de Statenhal?! hoe was het feest??? UUUhhhh dat weet ik niet meer zo goed. Tja dan creëer je het zelf, en ja ik ben zelf ook een Hageneez maar mag gewoon gezegt worden dat ze het zichzelf(oudere generatie)goed hebben verkankaht.Jammer maar waar.Alteid komen ze terug op voetbal.Gaat om feesten mensen niet omk voetbal.
 
TONY, JE HEB HELEMAAL GELIJK, WE MOETEN SAMEN FEESTEN, SAMEN ALLEMAAL. VOETBAL HEB HIER GEEN KUT MEE TE MAKEN.
 
Ik vind het wel een beter plan..ik bedoel ik woon in Zoetermeer..das nog dooier dan heel Nederland bij elkaar (behalve aanstaande Qlimax uiteraard)..nu moet ik altijd naar ofcorso of nighttown in Rdam..Den Haag is om de hoek dus laat het maar bruise
1 woord: Asta

:'(
 
Als ik welkom ben in Den Haag kom ik ook wel gewoon, ik heb nu in ieder geval wat namen als aanknopingspunt. Sowieso vind ik het een mooie stad, hoor...mooie gebouwen en de vrouwen die ik ontmoet heb en uit Den Haag komen...YUMMY!!!!!!!!!