Partyflock
 
Forumonderwerp · 15420
­ Nederland
 
haai haai ik wil dus errug graag een tongpiercing wie kan mij er iets meer over vertellen? En weet iemand een goeie in utrecht? alvast thanxxx

kissie
Hoi !

gewoon doen....de minste pijnlijke piercing die je kunt nemen !
In utrecht ben ik niet bekend....

Het enige nadeel is dat je tong misschien enkele dagen dik zal zijn....maar goed ook dat verschilt per persoon !
laatste aanpassing
Ik heb hem gewoon net en paar uurtjes geleden laten zetten!!! Eindelijk!!

Tja, was wel even eng, maar t enige wat je voelt is gewoon een naald door je tong, klint pijnlijk maar voelt hetzelfde als dat he geprikt wordt voor bloef ofzow.. je voelt het wel, maar doet geen pijn. Ik heb nu alleen een hele lange staaf in m'n mond:@ Voor het opzwellen van m'n tong... Zit een beetje irri:D
 
ja dat ie ff een paar dagen dik is wist ik wel ja hoe voelt dat nou zo een ding in je mond dan? hahaha en ja mag ook 2 weken niet kussen ofzo he?
Je moet er even aan wennen....

Zoenen kun je doen zodra je het zelf wilt !
3 a 4 en geen drugs... niet dat ik zo verslaafd ben ofzow, maar er komen wel vette technofeesten aan:(
Je mag wel tongen maar geen orale sex,tenminste dat zei mijn piercer.Ik had ook een dikke tong maar na een week was die weer normaal,en dan loop je met een te lange staaf.Mijn piercer zei trouwens ook dat ik de volgende ochtend een klap in mijn gezicht zou krijgen omdat ik het dan goed zou voelen,maar ik voelde hetzelfde als de avond ervoor.Een tipje,kijk uit dat je r niet op bijt en verder sluit ik me helemaal aan bij Nikita,veel suc6
 
okeej dan ik kan haast niet meer w88 hahaha
Ik loop dus nu al met een lange staaf en het bolletje onder m'n tong prikt, omdat het te lang is:D Ach over een paar weken weer terug en dan heb ik er geen last meer van:D
 
ja ik heb wel al hele gave bolletjes gezien blacklight enzow gaaaaaaaf
Mijn piercer zei idd ook dat het piercen zelf geen pijn deed, alleen daarna kan het pijn gaan doen... althans een naar gevoel geven, ik wacht af...

En ook tongen lijkt me niet goed hoor, ik mag het niet:D Er mogen geen bacille en bacterien enzo bij en die kan je ook krijgen van iemands aners tong!
die doen het toch alleen als je blacklight in de buurt hebt....en aangezien je toch meestal met je mond dicht loopt ;)

Heb er zelf ook genoeg....maar vind degene met steentjes toch mooier !

2 Nikita: In je mond geneest een wond het snelst...don't worry qua zoenen !
laatste aanpassing
 
ja maar ik steek heel vaak mijn tong uit een tik ofzo denk ik mwahahaha
Ben je niet stiekem een miereneter ?
Gewoon doen.. Het voelt de eerste 3 a 4 dagen irritant in je mond maar het trekt weg.. Als je tong eenmaal weer "normaal" is en je voelt dat het al goed geneest en het doet geen pijn ofzo kan je (K)en :p
ik loop achter volgens mij :S
 
hoezo je loopt achter?
ik had dat bericht al lang ingetypt maar werd gebeld dus na 15 min pas toegevoegt :S

Maar goed.. Tongpiercing doet geen pijn.. heb er zelf ook 1.. :)
 
Ik heb inmiddels al weer 2 jaar en bijna 3 maanden een tongpiercing Ik vond t niet echt pijn doen, en heb gelukkig gewoon kunnen eten geen last gehad van een dikke tong.En nu merk ik nog eens niet meer dat ik m heb.
Het doet inderdaad echt geen pijn!!! Wat ik wel heb gedaan de eerste avond is ijskoud water gedronken met ijs om de zwelling tegen te gaan, en ik had echt bijna geen last van een dikke tong ;-)

En voor de rest, gewoon laten zetten dat ding!!! :p
laatste aanpassing
ik heb 'm vorige week woensdag laten zetten en ik moet eerlijk toegeven Kickuh, het deed geen pijn je schrikt en thats it, daarna heb ik een paar dagen een dikke tong gehad en kon ik slecht eten dus vla yoghurt soep en ijs waren mijn maaltijden maar nu een week later kan ik alles weer ik heb overigens ook erna vrijwel geen last gehad. Het is gewoon ff wennen met zo'n ding in je mond. Ik ben wel blij als er idd een kleinere in kan want ik zit nu al constant met de peircing te spelen.
zondag als lekker getongt, hmm da was wel lekkah
dus gewoon doen.
Eten is de eerste paar dagen echt een ramp (erg pijnlijk).

Voor de rest valt het reuze mee, en is het erg snel weer genezen.
anders doe je m in je kin...
k heb mijnes 4weken geleden laten zetten en t is gruwelijk!!!
seer ik meen t, piercings zijn errug verslavend

goodluck
nikita: je kan volgende week wel een korter staafje in doen en dan een steeds kortere gedurende een paar maanden. Ik heb er nu 1 van 12 mm geloof ik, maar ben dan ook niet achterop mijn tong gepiercd.

Overigens wil ik opmerken dat 80% van de mensen met een tongpiercing een te lange in hebben. %)Geen gezicht tijdens het praten en voelt ook niet lekker. Een kortere voelt een dag of 2 wat strakker aan, maar daarna zit ie als gegoten.
 
ik heb helemaal geen last gehad van dat mijn tong opzette ik kon meteen gewoon alles eten en 2 dagen later heb ik er een kleiner staafje ingekregen.
Volgens mij he je wel gelijk Esthertje, ik heb na dat hele lange staafje een ander korter staafje gekregen, maar nu is ie al weer te lang naar mijn mening... Zal vanavond eens kijken hoe lang die echt is en dan maar een nieuwe halen. Was het al van plan maar zeg het even om jouw argument even te bevestigen ;)
laatste aanpassing
ik heb m al bijna twee jaar... Doet nie zo zeer...
In utrecht zit er tegenover t Neude een goeie, weet alleen die naam ff nie meer.. Weet je waar de Break zit daar??? tegenover zit die shop..
Ik heb het lange staafje twee weken gehad, en nu heb ik ook een iets langere als normaal want dan kan je er meer mee... ;D ;-) Snappie???
 
Ik ga er ook zeker een nemen. :D :P
 
hey k heb vorige week er een gezet en ben blij dat ik het heb gedaan! ik had al een in me tepel.. maar dat vond ik toch minder zeer doen....je tong s vet dik das minder maar gewoon doen! kickuh!!:)
2 partywoussie:

Doet die tepel geen pijn dus?En die tong wel?
 
2 Kreezzie:

Tong doet geen zeer...in mijn tepel deed dus echt wel zeer...
Ik heb er net 1 laten zetten in mijn tong!!!
Deed echt niet zeer, zwelling valt tot nu toe mee, zit aan het ijswater en dat gaat goed tot nu toe!
Scheet 7 kleuren stront, maar het valt echt mee.
Gewoon doen!!!!
veel plezier vanavond en morgen wupske. ;)
 
Kwil d'r 1 in me tepel... pijnlijk?
2 eshertje: dank je wel, ben ook zeer benieuwd...

2 MDMAarten: mijn ex heeft er 1 in zijn tepel en volgens hem deed het geen pijn.
Ik heb gehoord dat dat juist de pijnlijkste plek voor een man is Wupske.... maar kan natuurlijk verschillen.... heb het ook alleen maar gehoord :p
2 richietherabbit: weet natuurlijk niet hoe hoog jou pijngrens is....hihihi. Je hoort nogal eens wat he??? Ik heb het ook alleen maar gehoord!
 
Ach hij zal d'r toch doorheen moeten. Wie mooi wil zijn...
De beste in Utrecht: SKIN ART, aan het begin van de Amsterdamsestraatweg, naast 't station.
Ik ga er over een paar weekjes, zodra alles rond is met de verhuizing en schilderen thuis e.d., naartoe voor mijn tepelpiercing.
Een vriend van mij heeft er ook eentje in zijn tepel...
hij is zelfs flauwgevallen !

Het schijnt mega pijnlijk te zijn.....maar goed de pijngrens verschilt onwijs per persoon !
laatste aanpassing
Een andere vriend van me heb er ook 1 door zijn tepel laten zetten en die vond het de eerste paar dagen erg pijnlijk...
In Utrecht heb je "Pierc It" zitten, ze zetten daar alle soorten piercings. Ik heb daar m'n navel piercing laten zetten, en het is een goeie zaak.
skin art..daar moet je m laten zetten..hebbik ook gedaan.... en dat 2 weken kusse.. nah hoef niet ech hoor... ik had er na 4 dagen geen last meer van..maar dat is verschillend.. voor de rest doet het ech geen pijn.... gaatje in je oren laten schieten is pijnlijker..
 
ik wil alleen zeggen:GEWOON DOEN!!!!!
doet echt geen pijn..
je voelt er echt helemaal niks van.
ik heb er zelf eentje in me tong,en ik voelde
er minder van dan in me navel en wenkbrauw.
het lijkt gewoon pijnlijker dan het is.
nou veel suc6.
doeg groetjes en dikke (K)
laatste aanpassing