Partyflock
 
Forumonderwerp · 15350
­ Nederland
Ik surfde even naar de website van DJ Shinedoe www.shinedoe.com. Ik ging even kijken waar ze allemaal nog gaat draaien. Heel leuk trouwens dat ze in september in TRESOR @ BERLIN moet spelen :)

Ik kwam op een gegeven moment even kijken in haar top 10 platen. EN jaaah hoor daar stond mijn track van Silvertraxx 102 op plaats 5. :D
Je doet wel veel aan zelfpromotie of niet :S
 
kewl voor je man! feliciflappie :P
to heikster: ik zou dr ook trots op zijn hoor, steengoed toch??
dr zijn mensen die dat weer niet kunnen hebben, soort van jalouzie ofzo...
ik vind et wel cool voor je!
KEEP UP THE GOOD WORK RITZI!!!

(y)
wat voor shit maak je dan ritz??
TeRRöRDieHard!!!> Ik maak techno. :) Ik hou veel van de Amerikaanse smaak gecombineerd met de Engelse smaak. Amerikaanse techno kwa inhoud en melodie, en UK techno kwa dynamiek in ritme. Ik zoek altijd een combinatie hiertussen. :)
netjes hoor ouwe, shinedoe draait echt wle lekker en als ze dan nog 1 van jouw platen in haar top 5 heeft staan, respect.

pe@ce
k heb totaal geen verstand van techno, weet wel dat t een heeeeeel brede style is, dus weet nog niet precies wat jij maakt, maar wel kick voor je dat je in de top 5 staat van een dj!! ECHT een eer.
gaaf man, ga je straks naar Tresor, hoor je je eigen plaat! Ken je producties niet, zou je een paar titels willen geven? Ben wel benieuwd:)
 
heee cool man. Zo wel te gek zijn als je tijdens het stappen opeens je eigen plaat hoort:D:D

Zijn je records ook officieel gereleased of is het nog alleen op promo?? Anders zal ik ze in de platen shop ff beluisteren (en kopen als ze goed zijn;))
Ik zeg ook niet dat ik het niet tof vind, ik ken ritzi verder ook niet, maar het valt me op dat er wanneer er iets over hem te melden is hij er een topic over maakt. En dat vind ik een beetje overdreven.
Ik maak toch ook geen topic aan als ik de beste medewerker ben bij mijn bedrijf, of als ik een nieuwe fiets koop.
Dit is mijn mening over dit soort topics en so be it. Ik vroeg het alleen maar, dus...
laatste aanpassing
Relaxxed man, keep up the good work!!!
netjes hoor ritzi :D

En je weet het volgend jaar

Ritzi lee @ Century Circus - Nature-one 01:00 - 02:30 :D