Partyflock
 
Forumonderwerp · 1004002
­ Nederland
Betreft: evenement: D.D.O.D., vrijdag 30 mei 2008 om 23:00

flyer designed by Cell

Drie november 2004 ontstond Dawn of Dance uit liefde voor de Harddance: er waren niet zo veel feesten met deze muziek en via D.D.O.D. kwam er een maandelijks feest bij in Amsterdam in café De Trappist. Ingrediënten: een gezellig klein café in Amsterdam met een kick ass geluidsinstallatie, DJ’s die gratis draaiden uit liefde voor muziek en de meest enthousiaste liefhebbers van Harddance gemengd met nieuw publiek, waarvan er vele na de eerste keer D.D.O.D. vaker langs kwamen. Helaas verkochten de toenmalige eigenaars de Trappist , aanvankelijk zou D.D.O.D. gewoon doorgaan, maar door onvoorziene omstandigheden bleef de Trappist dicht en moest Dawn of Dance op zoek naar een nieuwe locatie voor D.D.O.D.

Het heeft even geduurd en velen zaten al met smart te wachten, maar vrijdag 30 mei aanstaande is het dan eindelijk zover: D.D.O.D. is weer terug!

Dawn of Dance heeft lang moeten zoeken en helaas maar al te vaak ‘Nee’ moeten horen, hetzij omdat de locatie te groot was om een reguliere D.D.O.D. te gaan houden, hetzij omdat de locatie zelf het niet aandurfde om Harddance te programmeren. Dit tot groot verdriet van Dawn of Dance omdat, naar haar mening, juist Harddance alles in zich heeft om veel verschillende mensen te bekoren: alle hardere stijlen kunnen namelijk aan bod komen.
Zeker voor openminded mensen die niet van eentonigheid houden en van veel verschillende muziek houden is Harddance een verademing in vergelijking met het horen van maar één en dezelfde stijl muziek op een feest. Tevens wordt vaak juist het zogeheten ‘familie-gevoel’ die deze muziekstijl met zich meebrengt geroemd en geprezen. Het maakt niet uit wie je bent, wat je aanhebt of hoe je danst (of niet) en wanneer je om je heen kijkt zie je alleen maar lachende gezichten.

Kortom eigenlijk was het alleen maar een kwestie van tijd tot er weer een nieuwe locatie voor D.D.O.D. op de weg van Dawn of Dance zou komen en zo’n anderhalve maand geleden was het dan zover. Op de Albertcuypstraat nummer achttien zit Nachtcafé De Nachtzuster en toeval wil dat The Dawn, oprichter van Dawn of Dance, daar ooit al een paar keer had gedraaid in een grijs verleden. Tevens is het zo dat de tekenaar van de flyers in het verleden, Mr. E., Nachtzuster ook nog eens ‘beschilderd’ heeft en via hem kwam Dawn of Dance erachter dat Nachtzuster haar ruimte ook beschikbaar stelt voor feesten. In eerste instantie bleek echter het regelen van de apparatuur een probleem te worden, aangezien alles gehuurd moet worden, maar ook daar kwam als vanzelf de oplossing voor.

En zo is het gekomen dat Nachtzuster vrijdag 30 mei aanstaande geheel in het teken zal staan van de terugkeer van D.D.O.D. wanneer van twaalf uur ’s nachts tot zes uur ’s ochtends de beste Harddance uit de boxen zal klinken. Deze terugkeer zal geheel in het teken staan van een groot deel van de residents van D.D.O.D. BeNRG back 2 back Raven, Charly & Nazzz, Excentric a.k.a. Co-Ak, Jim Justice en MvDJ back 2 back Raine staan klaar om Nachtzuster op haar grondvesten te doen schokken. En of je nou lekker aan de bar of een tafeltje wil ‘hangen’ met je drankje terwijl je voet met de maat meegaat of je het nou wilt of niet, of dat je lekker zin hebt om de hele nacht te dansen op de lekkerste Harddance. Het kan allemaal op D.D.O.D. The Harder Dance Music en verwacht elke stevigere vorm van de wat hardere stijlen. Van UK Hardhouse tot Schranz, van stevige Funk tot Techno en Psytrance en (early) Hardstyle, het kan allemaal. Want dat is wat The Harder Dance Music uiteindelijk inhoudt….
Ga voor meer informatie naar de websites van Dawn of Dance http://www.myspace.com/dawn_of_dance_events
http://dawn-of-dance-events.hyves.nl/ of naar http://www.nachtzuster.com/

¬


We take no prisoners... We only convert......




For pictures and information:
http://vip.partyflock.nl/organization/732/archive.html#archive

Waar is De Nachtzuster




Neem tram 24 of 16 vanaf Centraal Station en stap uit bij de Albertcuypstraat, vanaf de tramhalte ga je richting de Ruysdaelkade, het zit aan de linkerkant van de straat.
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 131260, 81871}
Die wil elke avond naar de dancing toe!

Paradiso vanavond schijnt een clubavond te zijn op zondag voor weinig dus maar even rondneuzen wat het is!

Ik was zojuist nog bij club Ben, maar de toevalstreffer was mis en een eindje verderop ook trouwens!
 
Werkzaam bij Wijgevenfeestjes
Artiest BeNRG
Uitspraak van Flexy op zondag 25 mei 2008 om 22:49:
Ik was zojuist nog bij club Ben,

??? Bel dan ff! De deurbel doet het niet goed nl en de spreekfunctie werkt helemaal niet meer :nocheer:
Hadden nog gehaktballen voor je liggen :honger:

:nocheer:
Hhahahahaha ja ik weet dat ik moet bellen, maar was bang dat je in die GVB boeken was verdwaald en daar durfde ik geen storende factor in te zijn.

En op de bonnefooi heeft zo zijn charmes zonder enige verplichting!

Nog vier nachtje en dan zien we elkaar zeker te weten en als die nachten zo worden ingedeeld als afgelope nacht dan zijn we zo op de Cuijp!

Techhouse klinkt goed in die oude kerk HiHi!
Dag lieve mensen :bye:

Even de aangepaste flyer bij deze:



En ik heb er dus echt zooooooooooooooooooooooo een zin in :D:D:D Heb helemaal de kriebels van de zenuwen in mijn buik op een superleuke manier :D:D:D:D

De laatste week voor het feest is altijd het spannends en het meest druk ook :D:D

Time table zal later on line komen, hij is inmiddels al naar de agenda gestuurd hier bij Partyflock, dus de oplettende mensen onder ons zullen hem al snel spotten :9

En zijn ook bezig om te kijken of we misschien niet weer iets van cdtjes kunnen uitdelen aan de bezoekers of een heleboel (wat oudere) setjes in MP3 te branden zodat je gelijk heel veel hebt onder het mom van Spread the word, let Harddance be heard

Oh ennuh vraag nog eens aan je opa, oma, vader, moeder, broers en zussen, ooms en tantes, nichten en neven, achternichtjes en achterneefjes (;p), vriendjes en vriendinnetjes, buren en kennisen of ze allemaal komen vieren dat D.D.O.D. weer terug is aanstaande vrijdag woohooooo :cheer:

Nog 4 nachtjes slapen...



:9
laatste aanpassing
Ah nee, nou is de flyer bovenaan de topic niet meer toegankelijk :nocheer: :cry:

En de line up is er uit gehaald per ongeluk :x Heb al een contactdingetje gemaakt erover.

*edit

heb al een berichtje terug gehad dat er wat mis is met alle feesten, dus komt weer goed allemaal :)
laatste aanpassing
Schrijf maar terug dat er niets mis mee is hoor!
 
Uitspraak van ®aven op zaterdag 17 mei 2008 om 15:03:
Bijna alweer. Voelt bijna als een familie bijeenkomst :D

Dat gevoel had ik idd ook al. :D
Lieve mensen,

Ik heb te horen gekregen dat iemand de bezoekers van vrijdag een bericht stuurt met of ze maar naar Cynergize willen komen aanstaande vrijdag en niet naar D.D.O.D.

Ik vind dit echt een laffe manier om aan je bezoekers te komen en hoop ook dat een ieder die zo een bericht krijgt ook op het enveloptje zal drukken hier, zodat die persoon minstens een waarschuwing krijgt

Ik loop zelf ook niet op zo een lage manier mensen berichten te sturen die naar Cynergize gaan, sterker nog ik heb juist vermeden ook maar 1 woord te schrijven over D.D.O.D. in de Cynergize topic of bij het feest zelf in de agenda

Heb ook al even berichthje naar Patrick (organisator) gestuurd om te vertellen wat er aan de hand is, omdat ik niet echt kan geloven dat hij ook achter deze manier van promoten staat
 
(Y)
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op woensdag 28 mei 2008 om 12:35:
Ik heb te horen gekregen dat iemand de bezoekers van vrijdag een bericht stuurt met of ze maar naar Cynergize willen komen aanstaande vrijdag en niet naar D.D.O.D.

Wat een kansloze actie zeg:@
heb idd ook zo'n berichtje gehad... :s
 
Debora en ik ook allebei :/
 
Ik ook. :O (Ik mocht zelfs gratis. :lol: )

Ik heb overigens geen vlopje gedaan, maar dat is om een geheel andere reden, nl dat ik het volslagen achterlijk vind dat je hier voor "spam" nog meer strafpunten krijgt dan voor racisme, maar ik heb fijntjes teruggePB'd dat ik al naar DDOD ging (met een aantal cheer-smiley's erbij :D )

Trouwens, ik denk dat mensen zoals JP en Fausto dit soort akties ook niet erg op prijs stellen.... :[
 
Het mag intussen duidelijk zijn dat dit wel een laffe actie is zeg! :loser:

Meteen die editie op 27 juni van Foneygize uit m'n agenda mieteren.
vind het behoorlijk kansloos.....had er ook wel graag heen gewild omdat ik het sowieso wel een leuk concept vind en hoop dat er meer harddance feestje komen, maar dit is wel een hele foute manier om aan bezoekers te komen :[ hopelijk is het gewoon een of andere randmongool en niet iemand van de organisatie want dan ben je wel heel diep gezonken hoor.....
Tja, hoe je het ook wendt of keert, het is en blijft een beetje een raar verhaal

Kan vooralsnog echter nog niet zien dat het vruchten afwerpt in de zin dat ik het bezoekersaantal niet veel meer zie worden en dat van DDOD blijft vooralsnog ook gelijk, dus laten we hopen dat iedereen die al naar DDOD gaat en zo een bericht krijgt op dezelfde manier reageert als jullie en dan komt het allemaal goed ;)

Oh oh oh oh en NOG 1 NACHTJE

WOOOHOOOOOOOOOOOOO

Ik heb er nu echt superveel zin in, nog meer dan gisteren en eergisteren enzo
Hoop zo dat het allemaal goed loopt en dat het gezellig druk wordt, dat ik de kosten die er gemaakt zijn eruit kan halen en dan kunnen we lekker door met DDOD. Heb gisteren al stiekum met Markus over de nieuwe datum dan zitten praten hihihihihi :D:D:D:D
Tot morgen mensen!! :bounce:

Beetje jammer dat ik de meeting niet ga redden om 23:00 :( ;p

Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op donderdag 29 mei 2008 om 07:12:
Hoop zo dat het allemaal goed loopt en dat het gezellig druk wordt

Dat sowieso toch?! :) En hoop ook voor je dat je de kosten eruit haalt. Ik kan je helaas niet spekken met de drank verkoop...moet nog terug rijden..haha
drankje op....laat je rijden :D
 
Uitspraak van nou!kie op donderdag 29 mei 2008 om 14:40:
Ik kan je helaas niet spekken met de drank verkoop...moet nog terug rijden..haha

In dat geval offer ik me wel weer op... kom maar op met dat bier! :D
Mhhh ja een lekker koud fluitje.

Tot straks allemaal!
 
Het is eindelijk vandaag! :cheer: :9
laatste aanpassing
Artiest Raven
Christ.... Tis vanavond alweer... Woei woei woei :D :cheer:
het is eindelijk vrijdag :cheer:
Gooooodmorning everybody lalalalalalalalala joehoe de hoehoe

D.D.O.D. ole ole jappapa shoobedoo ;p ;p

Ja, ja eindelijk de dag is dna gekomen en ik heb echt kick ass lekker geslapen en ben lekker uitgerust en de laatste voorbereidingen kunnen gaan beginnen :cheer:

Ik heb van Patrick, de organisator van Cynergize een bericht terug gekregen, hij vindt het inderdaad dus echt niet tof ook wat er gebeurd is en wist niet dat degene die berichten was gaan sturen.

Hij vroeg of ik jullie even op het hart wilde drukken dat dit echt zijn manier van doen niet is en dat hij hoopt dat de mensen gewoon de 27e juni wel komen.
Ben blij dat hij het net zo lame als wij vond :):)


Uitspraak van nou!kie op donderdag 29 mei 2008 om 14:40:
Tot morgen mensen!! :bounce:

Woohoooo wat vet dat je er bij bent Noukie, erg gezellig :D:D


Uitspraak van nou!kie op donderdag 29 mei 2008 om 14:40:
Dat sowieso toch?! :) En hoop ook voor je dat je de kosten eruit haalt. Ik kan je helaas niet spekken met de drank verkoop...moet nog terug rijden..haha

Gezellig wordt het inderdaad sowieso wel en met de drank kan je me toch niet spekken, ik deel niet in de baromzet :) Wie weet is er in de toekomst ooit wle zoiets mogelijk, maar vooralsnog is het puur de entree en dan geef ik de eigenaar daar nog 1 € 50 van om het gratis drankje te bekosten (had ook zo een soortgelijke constructie met Trappist btw)


Uitspraak van partymuisje :woepwoep: op vrijdag 30 mei 2008 om 11:13:
Helaas kan ik echt niet komen vanavond, have fun iedereen..

:( Dat werpt dan toch weer een schaduw op het feestje, ik ga je (jullie) missen Nadia, maar er komt vast wel een vervolgeditie en wie weet komt die beter uit voor je :D

Anyways we hebben er zin in :9 Ben wle best nerveus en wel blij dat ik zelf niet hoef te draaien anders was het nog erger geweest. Markus en ik gaan vandaag nog bezig met de laatste voorbereidingen en als jullie goed om je heen kijken vanavond dan zullen jullie ook borden zien hangen die jullie naar de Nachtzuster gaan leiden ;)

Tonight it's time for the harder dance music
Tonight's it's time to party and dance
Dawn of Dance's D.D.O.D.
Harder Dance in full offense

ofzo ;p

Zie jullie vanavond!!
laatste aanpassing
Uitspraak van Bumblebee (L) op vrijdag 30 mei 2008 om 13:20:
huh?

DE NACHTZUSTER

Maar die fout maak ik ook best vaak deze dagen!

Pfff en het mag snel elf uur zijn want ze gieren door mijn lichaam!
Ja, bijna 3 jaar Trappist kan ik me natuurlijk makkelijk vergissen :)


Uitspraak van Flexy op vrijdag 30 mei 2008 om 13:56:
Pfff en het mag snel elf uur zijn want ze gieren door mijn lichaam!

Idem hiero :)
Heb ook absoluut bijna geen trek en als ik wat probeer te eten gaat het met moeite door mijn strot
 
Countdown in progression b)
Ik had net ook een pb van een of andere muts of ik nog naar Cynergize ga:s Maar ik slaat lekker over.

Vanavond komen m'n ouders ff eten, en daarna ga ik lekker op tijd naar bed:z Ik pak m'n feestje morgen wel.

Veel plezier allemaal alvast!
:D Thanx :D

Jij ook veel plezier RJ :) Jammer dat je er niet bij bent, wie weet een volgende x

Eetze en slaapze

Was een dolle tour om de apparatuur (makkelijk) tot en met de garderobebonnenboekjes te regelen

We hebben er zin in :9

Tot strax!!
wij gaan nou op pad naar Ben en Debora.......jeeeeeeeeeeeee gezellig...............tot straks allemaal :cheer:

ZIN IN

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
 
En ik ben weer thuis! :P

Beetje weinig rondspringruimte, maar iedereen prima gedraaid (Y) en uiterst gezellig! :D

(Verder vriendelijk personeel en de drankprijzen waren ook goed te doen. ;) )
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 31 mei 2008 om 07:23:
En ik ben weer thuis!

En ik ben weer wakker. Sodejuu, wat was het een drukte van belang zeg. (Y) Een beetje te warm naar mijn idee, maar dat deed niet af van het feit dat het een spetterende nacht was!!!

Boven verwachting. :D
laatste aanpassing
Het kon af en toe wel een hete heksenketel zijn, maar het feest hebben we heerlijk gemaakt!
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 31 mei 2008 om 10:15:
Een beetje te warm naar mijn idee

volgende keer een ventilator bij de dj booth?.........of word je liever toegewuifd met palmbladeren :lol:

Ik vond het echt weer ouderwets supergezellig :cheer: heb me echt prima vermaakt :jaja:

Hoorde wel een paar keer dat het toch anders is dan in de Trappist, maar 1 ding was gelukkig hetzelfde.......de toiletten waren einde van de avond verstopt/overstroomd :roflol:

DJ's hebben ook echt lekker gedraaid, maar inderdaad jammer van de weinige dansruimte :( bij de volgende editie gewoon de barkrukken weg halen, zou denk ik al schelen! Barpersoneel was ook heel aardig en je kon wel zien dat ze het leuk vonden :bounce:
Joehoe de hoehoe, ik heb even ook gecopyt wat ik al in de agenda bij het feest had gepost:

Lieve mensen, iedereen heel, heel, heel, heel erg bedankt voor een topavond :respect:

DJ's stuk voor stuk geweldig met heeeeeeeerlijke muziek :lief: :respect:
De Nachtzuster en het personeel voor een gezellige en relaxte locatie

Het was de try out en de puntjes moeten nog op de i komen, maar we komen hoe dan ook weer terug

Zet de datum 29 augustus maar alvast in de agenda ;)
1 dag na mijn verjaardag en ik wil nog wel zo een knapfeest als verjaardag

Supervet dat Tommy Pulse ook nog even kwam buurten

Mbt Cynergize, Patrick, de man achter Cynergize (Hitmeister hier op PF) wist hier dus niets van en was ook zeker niet blij met de situatie. Hij wilde benadrukken dat hij NIET achter dit soort praktijken staat en wilde zelfs de naam weten van degene die het had gestuurd om degene hier op aan te spreken.

Laten we Cynergize zelf dus niet afrekenen op het gebeurde, het zijn waarschijnlijk vrienden die de beste bedoelingen hadden en wellicht juist vanwege dat tegenvallende aantal bezoekers gekke sprongen zijn gaan maken.

Ik ben echt superblij dat vrijdag een groot succes was, als vanouds en word nu nog warm van binnen als ik aan alle lachende en blije gezichten terugdenk die zo overduidelijk aan het genieten waren

Heel erg bedankt Daniel voor de kickass grote posters :lief:

Echt nogmaals partypeople, thanx 4 coming, jullie zijn degene die D.D.O.D. gaande houden, zonder jullie was er ook geen D.D.O.D.

En verder:


Uitspraak van verwijderd op zaterdag 31 mei 2008 om 07:23:
(Verder vriendelijk personeel en de drankprijzen waren ook goed te doen. ;) )

Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 1 juni 2008 om 09:23:
Barpersoneel was ook heel aardig en je kon wel zien dat ze het leuk vonden :bounce:

Inderdaad ze waren geweldig :respect: Mimoun evengoed, al was er dus wel geklaagd door d eburen en kwamen we erachter dat de appartuur om de bgrenzer heen (ofzo) was aangesloten, vandaar dat het ook zachter moest
De Nachtzuster is bij mijn weten ook nauwelijks geisloeerd dus dan moet je toch meer rekening met je omgeving ook houden het is niet anders :)


Uitspraak van verwijderd op zaterdag 31 mei 2008 om 07:23:
Beetje weinig rondspringruimte

Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 1 juni 2008 om 09:23:
maar inderdaad jammer van de weinige dansruimte :( bij de volgende editie gewoon de barkrukken weg halen, zou denk ik al schelen!

Gaan we meenemen, misschien ook de tafel helemaal achterin nog weg, dan heb je een soort van dansvloertje gecreëerd als het ware

Markus en ik gaan sowieso evalueren en nemen alle tips van jullie uiteraard ook mee :)


Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 1 juni 2008 om 09:23:
Hoorde wel een paar keer dat het toch anders is dan in de Trappist

Ja, duh het was de Trappist niet ;p Er word op het moment wel verbouwd en alles
Maar ik denk dat ddod ook wel toe was aan een grotere locatie, want de Nachtzuster is echt een stuk groter en het was ook druk, ik schat in dat we over de hele avond genomen wel een stuk of 85 mensen binnen halen en dat is inclusief de gastenlijst en degene die Mimoun dan bv kende en die naar binnen mochten :)


Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 1 juni 2008 om 09:23:
maar 1 ding was gelukkig hetzelfde.......de toiletten waren einde van de avond verstopt/overstroomd :roflol:

:o daar had ik dus geen idee van, dat is ook iets dat ik dan eens moet gaan bespreken met Mimoun :)

Poehe, wat een feestje :D:D
 
Maar voor de rest wassie weer geweldig :cheer:
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op zondag 1 juni 2008 om 14:23:
Ja, duh het was de Trappist niet

ja dat dacht ik ook al inderdaad :roflol: maar denk dat het ging dat de sfeer anders was dan bij een DDOD in de Trappist, maar dat zou wel zijn omdat Trappist zo bekend was en dit was allemaal nieuw dus moet je nog een beetje aftasten dan he ;)

Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op zondag 1 juni 2008 om 14:23:
naar binnen mochten

toch vind ik nix mis met een strak deurbeleid hoor.....er zaten er een paar tussen die wat mij betreft best ergens anders heen hadden gemogen :jaja: maar aan de andere kant heb je er altijd mensen tussen zitten die zich niet weten te gedragen :looser:

Uitspraak van verwijderd op zondag 1 juni 2008 om 16:48:
Maar voor de rest wassie weer geweldig

YEAH :cheer:
Pfffff, sta nog steeds zo strak van de adrenaline dat ik om 6 uur al klaarwakker was :s

Kan het nog steeds nauwelijks geloven dat het zo een succes was vrijdag :$

En heb nu alweer zin in de volgende editie, maar eerst moet ik deze week eigenlijk een beetje bekomen enzo

Woohoooo :cheer:

Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 1 juni 2008 om 17:02:
er zaten er een paar tussen die wat mij betreft best ergens anders heen hadden gemogen :jaja:

Helaas kan je dat niet altijd zien wanneer ze binnen komen en zoals je al zegt:




Uitspraak van Bumblebee (L) op zondag 1 juni 2008 om 17:02:
maar aan de andere kant heb je er altijd mensen tussen zitten die zich niet weten te gedragen :looser:

Twas in ieder geval weer een feest voor in de boeken :9
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op maandag 2 juni 2008 om 07:13:
sta nog steeds zo strak van de adrenaline

waar kan je dat kopen dan? is dat lekker?

;P ;P

Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op maandag 2 juni 2008 om 07:13:
Helaas kan je dat niet altijd zien wanneer ze binnen komen

ja inderdaad....het is ook zo dat als ze binnenkomen zijn ze nog enigzins normaal, maar dan gaat er alcohol in en daar gaat het mis natuurlijk......soort Jekyll en Hyde ofzo
ja, je houdt het toch, er zullen altijd vervelende mensen zijn. :)

Maar zoals ik al zei, ga sowieso eens met Mimoun evalueren, hij zal misschien ook nog dingetjes hebben die hij anders zou willen etc.

Maar wat was het verder top zeg :D:D Kijk nu alweer uit naar de 29e augustus wanneer we weer los gaan in de Nachtzuster :9
Woohooo, foto's zijn on line :cheer:

Heb ze snel even gekeken, maar ik zie dat Raven weer schitterende foto's heeft gemaakt :lief: Thanx again Reefje :hug:

Eerst even Gilmore Girls afkijken en dan eens op mijn gemakje alles bekijken :yes: