Partyflock
 
Forumonderwerp · 14999
­ Nederland
Wie heeft op Miseryland nog meegekregen dat tijdens het brengen van een volle emmer barmunten vanachter de bar terug naar de muntenkassa werd gebracht en dat om onduidelijke redenen(getrapt of laten vallen)die bak dus op het veld "omviel"
en als een stelletje ZIELIGE aasgieren iedereen mekaar zowat afmaakt om munten te graaien.

Vervolgens pakt die ID&T medewerker de nu nog halfvolle emmer weer op en wordt naar 20 meter gewoon weer onderuitgetrapt.

Dan hoor je van die sufkutten daarna zeggen "Ik heb er lekker veel weten te graaien joh"
Is your mamma proud of you!!!!

Echt een stelletje verziekelingen.:frusty:

Nog PF-ers die hieraan megedaan hebben en ik vanaf nu dan ook natuurlijk ook niet meer wil kennen?

AASGIEREN!!!!
Hehe, stelletje aasgieren.
Hadden ze het maar beter in de gaten moeten houden. Tsja, als dit echt onder m'n neus geberud was had ik ook wel een handje gepakt denk. Maar ik zou er niet bovenop duiken.
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
mwah, ik denk dat de meeste hier gewoon als Heilig boontje willen overkomen, Das pas zielig, maar ik weet zeker dat de meeste net zo hard me hadden gegraaid. ik wel igg.
er was tog neimand ervoor neer geslagen zoals predator al zei. en het scheelt een hoop geld.
laatste aanpassing
Klopt Krank, ik drink ook liever de hele dag baco's in plaats van bier.
Even nagedacht dat deze mensen van de catering wel voor ons (meestal zo'n 13 á 14 uur) staan te werken en dan gaan mensen zulke trieste dingen uithalen.

Ik hoop dat er mede door deze foto's dit nog een staartje krijgt, zulke trieste mensen horen zeker niet op een feest thuis, triest gedoe allemaal ga werken voor je geld.
 
Jezus wat een schijnheiligheid hier zeg pffff!!Dat die gozer omvergetrapt werd ok..dat gaat te ver!

Maar sorry hoor, als ik op zo`n plek had gestaan waar ze op de grond lagen had ik ze op zeker opgeraapt en in mijn zak gestoken!

Beetje zielig juist die mensen die met dit soort topics als een heilig boontje willen overkomen!
 
leuke FOTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahah
Er staan wel wat bekende gezichten op ;). Namen voorbehouden
 
vinnut wel een strakke actie eigenlijk
laatste aanpassing
waar maken jullie je in Godsvredesnaam zo druk om? Wat maakt t nou uit dat mensen een poaar muntjes oprapen??? kijken jullie uit dat je geen maagzweer krijgt van al deze opgekropte frustraties????

Ik vind t pas zielig dat een jongen inelkaar gemept word om flesjes water van m te stelen, dat de Bacardibar word overvallen... Niet dat iemand al zijn muntjes laat vallen en mensen die dan gaan oprapen... zeker niet als t gevallen is...

Zal ik ook ff heilig doen dan? Voor me stond een jongen te dansen en die haalde een zakdoek uit zijn broekzak om zijn gezicht af te vegen.. toen vielen er drie briefjes van 50 euro en een van 20 uit.. Ik zag dat, pakte ze op, tikte m op zijn schouder en gaf t terug... Als dank, een dikke knuf en een stuk of drie watertjes in totaal... Engeltje Chris..!!!!! Krijg ik nu ook een prijs?
Mooie actie Fairytale. Ik houd wel van eerlijke mensen. Laat de rest toch lekker muntjes graaien. Als ik ze zou zien liggen pak ik zo ook. Niet als er al 100 man aan het graaien is, maar het is altijd mooi meegenomen.

Leuke foto's, heb je toch een beetje inzicht.
 
o god fairytale wat ben je toch goed

ik ben in ieder geval blij dat ik niet op die foto's sta...ik stond gewoon toe te kijken hoe al die mensen erop af doken alsof het het laatste rubber in een hoerenkast was. Dat staat gewoon zo diep triest, je hebt toch nog wel een beetje waardigheid in je? Of die gozer is neergeslagen of niet (stonden teveel mensen omheen muntjes te rapen dus ik kon het niet zien), het blijft vette diefstal, in zo'n ton kunnen honderden muntjes en dus steel je honderden euro's, daar mag die knakker best ff voor boeten van mij

ik zou me kapot schamen als ik op die middelste foto stond, alleen in NL kunnen mensen op een nagenoeg perfect feest zulke acties verzinnen...diep triest :kots: :kots: :kots:
Beetje jammer...

Ik weet van mezelf dat ik als ik ernaast zou staan, ik die man zou HELPEN de muntjes terug erin te doen. Hij krijgt er namelijk voor op zijn flikker...

Het IS gewoon stelen klaar uit, en op dat gebied ben ik gewoon een heilig boontje ja.

Wil je iets? WERK er dan gewoon voor maar ga het niet jatten BAH
 
precies die andere 34.999 man moeten ook betalen voor hun muntjes en jij bent geen haar beter dan de rest
mooi van die foto ja jammer geen gezichten!!!
 
Tsjezus wat een triestelingen..!!
 
What the fuck man. Als ik er bij was geweest had ik zeker een hand uit die bak gegraaid. Je kan die munten op alle ID&T feesten gebruiken. Scheelt een hoop geld.
oeoeoe wat zijn we weer heilig hier zeg...
 
Kijk ik zou die vent niet onderuit trappen. Maar die munten waren voor mij geweest (6)
Haha....ik vind het maar een beetje zielig voor die jongen...
nou vraag ik me af .....
is er iemand minder geworden van dit voorvalletje

2>mark vet dat je daar een paar foto's van gemaakt hebt

alleen wel zielig als het opzettelijk is gebeurt
MYSTERYLAND SUCKS!!!! ben blij dat ik niet geweest ben kutfeest normaal was het tenminste niet overdags!!! overloperssssssssssss willen ze er een 2de dance valley van maken ofzo??? dit is dus het eerste jaar dat ik niet naar ML ben gegaan

kijk ok dat er naar muntjes gegraaid word maar iemand er voor laten vallen vind ik wel een beetje triets sommige mensen weten blijkbaar niet waarom ze op een feest zijn.....
laatste aanpassing
G-Ranzy, hoe kun je nou iets een kutfeest vinden wara je niet eens bent geweest??? %)
en omdat je ML een kut feest vind heb je geen een andere gemist cker... :S
 
ik heb alleen 2 muntjes gevonden bij de soapbar en daar was ik al blij mee :)
laatste aanpassing
 
Artiest Cj Noah
Ik ben op een of andere manier 50€ kwijt geraakt :(:(:(:(
ten eerste is t al een kutfeest geworden omdat ze t weer duurder gemaakt hebben en ten 2de omdat t op een andere lokatie was en ten3de omdat t overdags was en ten 4de omdat er zulke dingen gebeuren ,genoeg zo? :-)
laatste aanpassing
 
duurder? vorig jaar was et toch ook 100 piekies?? en nou 45 euro toch??
Er wordt zat verdiend met zo'n feest ik had zeker mee gaan graaien als ik er bij zou zijn geweest!!

En dat is niet misschien!!
Ranzy mopje, nope! Alle feesten worden duurder, zelfs je brood en tandpasta wordt elk jaar duurder, that's calles inflation! Ten tweede is een nieuw terrein juist een welkome afwisseling, zou houd je het spannend en heb je niet weer zo'n zelfde feest. Dat zulke dingen gebeuren, tja, dat gebeurt al 10 jaar, op elk feest, in elke kroeg, zelfs gewoon op straat. Is NL een kutland omdat mensen zomaar ovberhoop gestoken worden? Is mij straat een kutstraat omdat dara wle eens wordt gevochten? Zo kun je nergens meer naartoe. Draai gewoon je hoofd weg en loop verder! En ten vierde, dat het overdag is, tja, dat was nou eenmaal zo, heeft de feestvreugde niet verpest hoor. Wel jammer, maar so be it, eerst iets een kans geven en dan pas oordelen!

Enne treinmeneertje, als je met moi was meegegaan had je zeker gene kutfeest gehad, hadden we vette lol getrapt, dus niet meer mauwen en volgens keer gewoon meegaan! Deal?? (k) voor jou!
ga weg man!

zou hetzelfde doen als ik maar iets van dat pokke ID&T af zou kunnen snabbelen! ze krijgen ook genoeg van mij hoor! reken maar dat duncan weer een of andere tent heeft gekocht van zijn ML centjes!

Gr
2 wackiejacky: Ik denk niet dat Tjeerd hem nog binnen laat ;)

2 G-RANZY: Je hebt echt wel wat gemist, want het water was voor de hele dag maar 2 euro, dus... dat drukte de kosten weer flink. Met een gratis verdiend kaartje, water de hele dag voor 2 euro en een paar pannenkoeken was ik voor 14 euro klaar. Dus... wat is nou een duur feestje ;)
laatste aanpassing
Heikster, ik was ook zo weinig geld kwijt. Had ook nog muntjes, dat scheelde weer, en heb in geen tijden zo weinig geld opgemaakt. Al het vermaak was gratis!!!
nou ik had oowk mee gegraaid als het kon hoor, terig fukking 5 piek per muntje 10 piek voor een broodje kaas met een beetje sla ... en het entree kaartje..... :S
kijk ik heb het hier echt wel naar me zin gehad ondanks de hitte (waar ze echt wel wat aan hadden kunnen doen) maar die prijzen steigen mij als student (met 194 euro studiefinanciering) te boven.

je kunt beter zeggen 'id-t get a life'
laatste aanpassing
*wijsneusmode off*

Summy, je hebt niet eerlijk afgerond!

ƒ4,40 voor een broodje en ƒ8,80 voor een broodje gezond!

*wijsneusmode off*

Enne, als je op een doodnormale vrijdagavond naar Paradiso of Poewerzone gaat, of zelfs gewoon een kroeg in Eindhoven binnenstapt, betaal je net zoveel.

Alles is gewoon duur, je betaalt je helemala; blauw, en zeker sinds de euro er is, is alles gestegen...behalve de hoogte van ons Stufietje!

Kom je dan een keertje macaroni eten, maak ik een grote pan voor 2 dagen, scheelt weer geld! ;-) (k) voor jou wijffie...het leven van een student gaat niet over rozen (maar t is wel lekker!!!)
Dat weet je van tevoren dat het allemaal veel geld gaat kosten. Als je het allemaal te duur vindt moet je er niet heen gaan. Ik zou het liever ook allemaal wat goedkoper zien, maar die tijden zijn voorbij. Om dan iemand te laten struikelen zodat je muntjes kan gaan graaien vind ik erg triest.
whehe wakie ... da's goed 8)

enneee .. ik ben niet zo vaak ik kroegen in eindhoven of in de powerzone (ben ik 1 x geweest)

maarjah, misschien moeten we het maar aankaarten bij de overheid .. mischien verhogen ze het wel ;)

(K) terug
 
hmm dat heet munt slaan uit

doet id-t ook nog wel eens bij ons partygangers
 
Ja dondersteentje, maar wedden dat als jij de kans krijgt dat je net zo goed muntjes had gepakt!!! Wat een schijnheilige lui hier zo zeg.
 
ja inderdaad erg veel heilige boontjes hierzo! puke
hahaha!!!
Maarten, ff diep zuchten he :P
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
zeker schijnheilig zeker omdat ze er niet bij liepen
Hahha ik lag me vandaag rot om Iggi met zn opmerkingen! :-)
Wie van zonde verschoont is, werpe de eerste steen ,lijkt mij in dit geval...
die werpt het eerste drank-muntje ;)
dus kunnen we heel veel muntjes rapen op et volgende feest van al die heilige mensen hiero
ik had het zelf ook gedaan hoor (rapen dan) weet je hoeveel baco's je kunt halen voor een emmer munten :)

ik heb nog wel eens een hele vuilisbak vol mysterylandmunten zien staan in de jaarbeurs (toen ik daar werkte) had ik die maar mee kunnen nemen toen :)
Wat een schrale gasten allemaal!!!!! Gatver zulk stelletje schooiers!!!! Ook al die gasten die hierover pos. hebben geantwoord wat een stelletje LOSERS!! Heatwave je hebt gelijk, hier scheidt zich het kaf van het koren!!!!

als je geen geld heb dan moet je ook niet naar zo'n feest gaan!!!
 
Heeft niks met geen geld te maken. Moet me naam als NEDERLANDER wel hoog houden he, alles wat gratis is... *proud 2 be*