Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik zit met een probleem. Ik heb het een beetje gehad met mijn nickname. Ik wil het eigenlijk veranderen. Waarom eigenlijk? nou ik vind trance nog wel leuk, maar ook niet meer dan dat! eigenlijk hou ik meer van Hardstyle en Techno. Dus vind ik het woordje "trance" een beetje suffig staan. Een andere ding vind ik het voorstellen op meetings: Hoi, ik ben TranceTazTic... psssss, neuh, ik denk dat ik maar gewoon mijn voornaam ga gebruiken. Is wel saai, maar ik vind het toch leuker als mensen mij met mijn voornaam aanspreken.
Hahaha, nog eentje die zn naam veranderd...ik kijk uit naar de reacties van Sai en Ferry...die zaten erover te zeuren dan iedereen zn naam veranderde, hehehe...ik heb em ook veranderd hoor, en om dezelfde reden als jou...
Irritant he..als je jezelf voor moet stellen als je nick...en dat ze je ook zo gaan noemen omdat ze je naam vergeten zijn;)

(K)Lil...
 
mensen kennen mij inmiddels meer als miech dan michael, dus ik hou de mijne wel:D
Precies, niks mis met voornamen.

Groeten,

Koen
 
m'n nick is een van m'n bijnamen.
M'n echte naam is Theo, dus die nick is te verklaren.
Ik kan ook een van m'n andere bijnamen gebruiken; rooie. Is best van toepassing op m'n profielpic.
Ik ken geen Carlo, alleen een Trancetaztic..hihihihi.;)
 
Ik heb t in de atmoz wel een paar keer gevraagd, hoe was je naam ook alweer?????
Uiteindelijk kon ik t onthouden :-)
 
2 Buzzzz> Nu staat mijn naam zwart op wit! wel onthouden hé? ;)
ach ja, ik zeg altijd mijn nick en dan mijn egte naam, en soms is een nick ook gewoon leuker als een andere naam, ken iemand die leendert heette maar als nick wizz had, nou, iedereen noemde hem wizz hahaha, maar izzook nie raar denk ik... ;-)