Partyflock
 
Forumonderwerp · 15074
­ Nederland
mensuhhh,

ik trok het op gegeven moment niet meer op MSland. ik had zo'n kramp in me linker kuit, was tijdens Marco V. ging helemaal uit me plaat. en toen ineens een pijn jonguhhh ahhhh ik moest jankuhh van de pijn. echt een half uur stil gestaan op de grond gezeten, tegen een hek gestaan ik wist nie wat ik moest doen. me poot kon ik nie meer bewegen.

Een vriend van mij waar ik mee was (wilson) die had ook kramp een paar uur daar voor, in ze boven been.
ik snap het echt niet hoe dat komt. hebben meer mensen dat? en wat er tegen te doen?
zeg niet dat je meer moet oefenen (stampuh dus) want dat doe ik TE VEEL.

groetuhhh
 
ik krijg altijd kramp als ik effe ga zitten na het stampen.

voor mij is het dus heel duidelijk, gewoon blijven stampen.
kreeg voor t eerst kramp dankszij een feessie(ML) in mn rechterbeen toen ik net 2 seconde wakker was :S gaar moment ! hehe
laatste aanpassing
 
ja , afgelopen hardbass stond ik opeens met een kuit die volledig verkrampt was!!!!!!!! ZO VET pijn!!!!!!!!!!!!! gestrekt en knijpen erin en daarna voelde ik hem er weer een aantal bijna x inschieten! :S sta je niet echt lekker daarna meer!
laatste aanpassing
Ik heb het ook wel es gehad , in de kuit altijd.
Ook gewoon ff strekken en de spieren ff kneden , werkt altijd wel bij mij.
ik heb nu gewoon voor de 2de keer kramp gehad 1e keer was N1 en gisterenavond toen ik thuis kwam van ML toen kreeg ik kramp :S
net als emilio ..

Op innercity 2000. HEt schoot er echt vet hard in mijn kuit. Heb met mijn been tegen de muur staan trappen, wist niet wat ik moest doen. Komt er een meid aanrennen: 'heb je kramp??' ik: 'jaaaaaa!!' zegt ze: 'ZITTEN JIJ'

Dus ik zitten. Pakt ze mijn tenen beet en rekken maar...dat gevoel, dat die pijn wegtrekt..pff...

ik hoop dat nooit meer mee te maken. (komt meestal als je van hete zaal naar kou buiten loopt..)
 
en Isios, Nog wat geworden met die meid? ;P
hehe...het was zo'n soort poolse bouwvakster...( ze brak mijn been onderhand :-d ) ;)
 
haha! :D Het zou anders wel heel romantisch zijn geweest he! :)
ik heb ook altijd pech :(

Romantisch:

Ik: schreeuwend van de pijn, lig ik tussen het afval
zij: loopt als een bezetene tegen mijn tenen te duwen, terwijl haar vetlagen mij het zicht ontnemen.

goh....zou het met een glas wijn en een paar kaarsen best een keer over willen doen :(

;-)
laatste aanpassing
aahhwww schattuuugg... wel lief van dat meissie..

haddik n x met n vriend vamme was ik ff mee aan t stoeie dus hij trekt me zow met me rug naar achtere..kraaak kraaaaaak.... aaahhww lekker gevoel... :D
dat zeker, ben haar ook erg erg dankbaar, want 50 andere onnozele gasten stonden me echt aan te staren, zo van: ' goh...hij heeft kramp...jongens!! kom kijken..lachen dit!!' :-(
 
LOL :D
ach jah hun hadde geen meissie die hun er vanaf hielp...waarschijnlijk stonden die andere gaste een half uur na jouw ook met n pijnlijke kuit ofzo iets en hadde ze niemand..
:-D :-D ..de gedachte alleen al :-D

maaruh...fungirl: nooit kramp gehad??
laatste aanpassing
ohw jah..daar ging t over he... :D

1 keertje op I Love Techno.... maar toen wassik zelf al moe enzo en dan ga je toch door naar t einde... maar jah ff zitte..paf roke.. en tis weg..
heb ik altijd na het stampen dan lig ik in me bed....en dan ineens pats in me kuit...dan lig je een minuut te krioelen van de pijn en dan strek je ineens je been...en dan heb je nog meer pijn haha
hahaha :D dat klinkt ech pijnlijk btw...

schoot wel gelijk in de lach...
Artiest ScuL
heb me gisternacht op ML wel lelijk verstapt op een randje van een plank het laatste uur... toen schoot 't ook gruwelijke in m'n kuit.

echt zo'n stekende pijnscheut net onder m'n knieholte.... kon toen wel ff door de grond zakken. maar na een minuutje of wat trok het weer weg..

belemmerde me echter wel om 't laatste uurtje keihard vol te stampen dus ben maar over het terrein rondsjokkend ietsje eerder vertrokken (moest toch ook de trein halen).
 
Trance energy 2001 17-02-2001
Het was ongeveer in het midden van de avond > er waren boven de dj van die dansplateaus en ik stond helemaal bovenaan te stampen. Liepen we naar beneden en bij de laatste traptrede(ik stond net weer op de grond) schoot het ook in mijn rechterkuit. Het deed echt fukking zeer. Toen ben ik naar de EHBO gebracht door mijn kameraden en daar heb ik een half uurtje gezeten met iemand die mijn voet naar mij toedrukte. Ik kreeg ook nog het advies om af en toe te strekken op zon feest > dan heb je er inder snel last van.
Heb op en na een feest eigenlijk altijd kramp, veel melkproducten drinken is me verteld ;)
 
nou vooral na ML veel kramp en tydends veel koppijn gehad een uur tegen een hek gezeten:(:(
 
Ik heb gelukkig nog nooit kramp gehad op een feest.
Me beentjes zijn er ook wel tegen bestand :D
 
ik kreeg ook ff kramp in bijde kuiten en iemand anders moest mij ff helpen want ik kon er niet op staan, gelukkig was die kramp wel snel over en kon ik verder feesten en stampen.
Als je kramp hebt in je kuit (heb ik weleens) moet je gaan zitten en heel licht met je hak en je voorvoet om en om op en neer gaan (voelt even naar) na een 3 minuten is het een stuk minder. Maar het is pas helemaal wel na een half uur (bij mij dan).

DoggyStyl3> Jaah dat ken ik. Da's echt erg.
laatste aanpassing
 
Gewoon door blijven stampen dan gaat het vanzelf weer over!! en vooral niet te snel afkoelen want dat is de oorzaak van de kramp! En veel oefenen ;)
 
Meestal pijn in me onder rug :'(
laatste aanpassing
Ik heb het wel eens gehad helemaal op het eind van een feest kramp in me kuit of bovenbeen!! dat doet echt super pijn... Dan sta je stil en als je dan ook maar iets beweegt met je been dan komt het weer dat is echt kut!!!
Nooit echt last van gehad, maar wel een oplossing: Op 1 been stampen, das echt maf maar wel lachuh
erg irri ja.

Komt door zouttekort veroorzaakt door vochtverlies. Dus gewoon ff een zouttabletje nemen en wat water en rammen.

Kramp is kut, vooral in je slaap :D
 
niet tijdens, wel vaak volgende dag dat et vet stijf is of kramp ,ligt er ook aan naar welk feest ik ben geweest
in mijn tweede teen altijd tja eeuuuh die naast de grote zit. Altijd na een aantal uurtjes stampuh hup daar gaan we weer
Moe je meer melk drinken, schijnt echt te helpen. tenminste bij mij wel. Ik dronk tot een maandje of 4 geleden bijna nooit melk en had hier ook vaak last van. Hep toen een keer aan de dokter gevraagd wat ik eraan kon doen en hij zei dat het iets met verzuring van je spieren te maken heb. Melk drinken helpt vaak. Nou sindsdien nooit meer kramp gehad. TRY IT, zou ik zeggen.
laatste aanpassing
sorrie gaat al over ik drink bijna een liter nee iets minder maar zeer veel melk en ik heb er dus vaak en veel last van tja is wel kalote
Mijn dijbeen shiet wel eens vast van de kramp. Ik weet hoe kut het is!
 
meer melk drinken?? drink me hele leven al veel melk en toch heb ik er ook wel es last van, moet ik dan nog meer gaan drinken??
Tegen krampjes helpt een pitje toch het beste, daarom heet het ook een 'verdovend' middel :D
Vooral als je wat gebruikt hebt komt het vaker voor. Je hebt geen gevoel in je benen, dus je kan tien uur stampen zonder problemen, maar je spieren moeten toch alles voor elkaar krijgen, ook al voel je nix. Na een tijdje zeggen je benen gewoon, leuk dat je slikt, maar ik kan niet meer, en dat uit zich door kramp. Gewoon een reactie van je benen om je mede te delen dat je ff rustig aan moet doen. En het doet idd een enorme pijn. Gewoon een kwartier stretchen en probeer constant die spier te masseren. Als je weer gaat stampen erna en de kramp schiet er weer in, doe gewoon weer hetzelfde, stretchen en masseren. Na verloop van tijd, voor iedereen verschillend, kan je gewoon weer verder stampen. Maar het is echt heel belangrijk dat je de betreffende spier heel goed en stevig masseert, dat helpt echt enorm.
Ik had pas zondag morgen toen ik wakker werd kramp. Maar ik ben nu weer helemaal gerecovered.
Ja idd gewoon die spier masseren, werkt bij mij iig altijd.
Ik heb trouwens nooit dat ik tijdens het stampen kramp krijg. Meestal als ik ff stop of na het feest als ik in mn bedje lig.
 
ja heb ik vorige week op hardbass gehad

ik stond lekker te stampuh en ineens kon ik nie meer mn rechterbeen deed zo'n pijn niet normaal ben op 1 been verder gaan stampuh :D totdat het weer ging hahaha
heb wel een keer gehad dat ik zo'n vage/rare beweging maakte dat m'n hele rechter been op slot vloog. Moest van het podium naar de ehbo gedragen worden :S Half uur gezeten met ijs (?) op m'n been gezeten, hielp dus echt 10x nix. Ben toen opgestaan en maakte per ongeluk weer een hele rare beweging maar hij was wel weer ok daarna :)

Ook vaak kramp in m'n kuiten na het feesten, vriendje ff lief aankijken en hoppa een heerlijke massage als gevolg :D
 
Krijg altijd kramp van de pep.... Vroeger ook van pillen, maar die zijn tegenwoordig nie zo goed meer als toen.... hehehe :p
heb nooit kramp gekregen op een feest. maar komt denk ik door het continu bewegen van de benen. en als je benen dat normaal niet gewend zijn gaan ze welles protesteren!
daarom dans ik ook nooit continu...dan loop ik weer es een rondje of ga ff zitten om met iedereen te lullen....en dan weer verder stampen.
 
remco ik had t zaterdag nog v an snoepjes ;) in mn knieholtes en zo
 
Ja idd knieholtes en kuiten zijn het ergst...
Ik krijg altijd last van onwijze pijn in me rechterheup.. ik zo echt niet weten hoe het komt, het doet wel fokking pijn soms.. VAAAG
Ik heb ook altijd pijn in mijn linkerheup. Denk echt dat er iets kapot aan het gaan is daar binnen.
bij hardliners had ik kramp onder me voeten! aahh errug! en bij qbase in me kuiten maar toen ik ff ging zitten ging het wel weer ovah gelukkig
Ja ja veel voorkomend probleempje toch?!Heb ik ook vaak bij basketballen, ik loop denk ik gewoon op een vage manier, haha! Had het ook op ML, had ook hoge hakken aan, dus....Ben ff gemasseerd daarna in het gras/hooi :S gaan liggen!
Maar 's avonds bij Q-base geen last meer van dankzij mn Sparcotjes en LUNA!!!!! (K)
heh.. vooral daarna heb ik er last van.. dan kan ik haast geen trap meer oplopen.. maar dat komt hoofdzakelijk doordat m'n benen gewoon echt onwijs moe zijn.. spieren oververmoeid enz....