Partyflock
 
Forumonderwerp · 14970
­ Nederland
Wie heeft zn zaakjes beter geregeld? Id&T of UDC?
DanceVally/Ipulz vs Mystery Land
Kijkend naar de inrichting van het terrein, de aankleding, geluid / licht, wachtrijen voor wc's /eten / drinken (gratis wc's op Mystery Land). Het totale pakket dus.. Mijn voorkeur in dit geval : Mystery Land
brrrrrr vergelijken vind ik een beetje ongepast
Hoezo ongepast? Zijn eigenlijk maar 2 grote organisaties die buiten feeste geven (Extrema is te goed, dus rekenen we ff niet mee).
Heb nu het gevoel dat ze elkaar proberen te overtreffen qua licht/geluid & voorzieningen..... de 1 een lazer show... de ander weer net iets meer.... enz.
 
Is zou het ook niet 1,2,3 kunnen zeggen wie het beter geregeld zou hebben, maar ik vond wel dat ze op Dance Valley aan het einde van die pendel reis die regenjassen zouden kunnen verkopen.
Voor de rest heb ik geen mening, want mijn laatste Mystery Land was in '97
extra servce volgend jaar...... gratis regen jassen als het regend!

en nu maar hopen dat iemand van UDC dit leest :-)
 
Het zal wel eens tijd worden met die regenjassen. Met dat ik aan kwam dit jaar dacht ik echt dat ze niks geleerd hadden van afgelopen jaar.
monumental..... rulez
tja euuuuhhh zal wel weer aan mij liggen (ik ben gek)

ik vind vergelijken in geeneen opzicht gepast.....
niet alleen met feesten dus
laatste aanpassing
Het geluid op Mysteryland was in ieder geval een stuk beter dan op Impulz en Dance Valley :D
HET GAAT OOK WEER HELEMAAL NERGENS OVER!!! Vergelijkingen slaan nergens op, maar als je het dan echt wil weten NATURE ONE was en is nog steeds het best geregeld.
 
Dom topic
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
id&t
wc gratis
geluid perfect
geen w8rij voor plees
pendelbus was maar 3 euro en bij impulz outdoor 5 euro
Waarom zeurt iedereen dat vergelijkingen nergens op slaan? Natuurlijk kan je twee feesten/organisaties op dit gebied wel met elkaar vergelijken! Dance Valley en Mystery Land verschillen dit jaar zo weinig qua opzet dat het zeker wel mogelijk is om dingen te vergelijkingen... al gaat het alleen maar om pendelbussen, toiletten, etc...
vind id&t stuk beter georganiseerd... deze keer!
water op de (gratis!!!) wc's, wegwijzing naar ml toe, gezamelijke eet&drink-muntjes etc etc.
 
Ik heb mysteryland gemist, en ik denk dat het een van de betere feesten was. Maar qua DJ's heb ik toch liever UDC.

Die komen toch vaker met de verassende DJ's. vb: The Wizard. Mixt keltische muziek met dance muziek.

Dat zijn leuke variaties. Id&t geeft ons de standaard toppers, waar je 'wel een toffe' avond mee hebt.
 
En het verbaasd me niets als Id&t express Mysteryland heel goed georganiseerd heeft zodat mensen zeggen: UDC doet dit en dit fout, Id&t doet dat wel goed.

Ik denk dat ze er minder winst op hebben gemaakt dan het gemiddelde feest.
 
id&t geen garderobe en WEL wachtrij bij wc (toen k moest dan he :)) en verder tsja... niets of niemand overtreft de organisatoren van n1 dus ik kan ze niet vergelijken... allemaal slecht haha maar ook goed want anders zou ik niet gaan... aan alles kan je opmerkingen maken!

impuls is voor mij nog t feest v t jaar in nederland dus jah dan weten jullie t ook wel!
id&t of udc??
geef mij maar gewoon id&t die heeft er teminste langer ervaring mee, ook een veel betere line up en betere djs dan die van udc.
UDC zie ik meer als het nieuw komertje die zo
graag de harddance hype probeert op te kricken
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
UDC nieuwkomertje????

Duik eens de boeken in zou ik zeggen.
Gold, daar gaat het niet over uit :)

waarom zou je goed en slecht tegen mekaar op wegen als je toch een leuk feestje hebt gehad???
ALS dat het geval is natuurlijk :S
2 Hardhousearjan, UDC organiseerde al feesten voordat enig idee had wat een feest nou precies in hield
dan zal dat wel aan mij liggen maaree ik ben eigenlijk opgegroeit met id&t en niet met udc.. ik dacht eigenlijk dat udc meer een nieuwkomer was na id&t... maar dat bleek niet zo te zijn.. back 2 school dan maar :)
laatste aanpassing
LoL!~:P
daar gaan we weer....topic 3000....zucht.....
 
NOu goed, als jullie het zonodig willen weten.

ID&T:
Heeft flink voordeel behaalt door in te spelen op de fouten van de voorgaande party's. Want ook ID&T had eens een garderobe probleem.

Het Nadeel van ID&T is dat ze op het moment een spurt begaan waardoor ze volgens vele steeds commercieler worden. Het image wat ID&T eens zo groot maakte zou zich dan zo weer tegen hun kunnen keren. En dat kan ze klanten kosten.

UDC:
Het zal niet lang duren voordat zij de huidige achterstand gaan compenseren.

Maar goed zo lang er goede feesten (ID&T of UDC) zijn ga ik gewoon hoor. Door hun concurrentie zullen wij betere feesten krijgen. BETERRRR!
2 DJ Xanady: vergeet monumental niet en extrema die organiseren ook erg goede feesten :D
2 DJ Xanady: ff een vraagje, waarom verwacht je dat UDC een inhaalslag gaat maken, want ik hoor eingelijk vrij weinig mensen die echt laaiend enthousiast van een UDC feest vandaan komen... Zelf ben ik niet zo erg dol op hun formule vandaar dat ik ook er zelden eentje bezoek.

tjah, ID&T: je hoort veel over de prijzen van de toegangskaartjes en hun uitbreiding over diverse media (commercieler) o.a... Het is natuurlijk een bedrijf en een bedrijf moet geld opbregen met zijn producten anders kun je de zaak gewoon opdoeken...

Als Id-T de uitbreidingen weet te combineren met het behouden van de PArty Sfeer, dan doen ze natuurlijk uitstekende zaken... maar persoonlijk (lees PERSOONLIJK) moet ik zeggen dat ze daar af en toe in falen.
ID&T ...Mystery Land was goed geregeld!!!!
 
Ik hoor niemand hier erover dat (een van de eerste) festivals overdag toch echt een udc feestje was. (ik heb het niet over ML maasvlakte want dat was nog in de prehistorie van de house) Nu id&t ineens ook....

Hee ze willen allebei geld verdienen. Daarvoor doen ze het. Ik vind dat udc met een betere (lees; verrassender) line up komt. De lineup voor 4 elements was wel verrassend voor mij... Yuurlijk heb je vaste namen maar ik kan nu al de line up voor de 20 komende qlubtempo's (ja qdance is ook id&t) geven. en jullie allemaal ook. Ook trance Energy zal gen rppobleem zijn...

Gegroet zijt gij allen....
laatste aanpassing
 
DanceVally/Ipulz vs Mystery Land

EXTREMA OUTDOOR wint ut toch
id&t het is gewoon goedkoper en ik ben niet bang dat iets slecht geregeld is.
heb na dancevalley 2001 echt een trauma aan overgehouden
Ik ben geen fan van zowel ID&T als UDC, omdat ik ze teveel een monopoly positie vind hebben op de "Dance-markt"...maar ID&T heeft volgens mij zijn zaakjes toch beter voor elkaar als je zo een aantal feesten met elkaar vergelijkt.

Bij een feest van UDC valt altijd wel het geluid uit, is er altijd wel gezeik met de garderobe, dj´s die niet komen draaien, veel vechtende luitjes (al las ik net dat het bij ML ook zwaar knokken was) en nog meer kleine details...

Maar als ik echt mocht kiezen ga ik voor het Awake-festival...veel kleinschaliger dan die 40/50 duizend man, dus veel meer sfeer...verder was alles perfect geregeld...
laatste aanpassing
MONUMENTAL!!!! awakenings was een goed feest maar om nou elke keer als je naar de plee wilde te moeten betalen, belachelijk. En als je daar ff een bekertje water wou halen werd je gewoon teruggefloten, byzonder jammer vond ik dat.
 
ik ben het met Lady Ant eens dat vergelijken ongepast is, maar dat doet er ook eigenlijk niet toe aangezien ik vind dat B2S ruleert!!!
Hmzzz sjah, ik heb aan bijde goede herrineringen. Zowel DV vorig jaar als Mysteryland gisteren. Ik denk toch dat ik voor ID&T zou kiezen. Maja komt misschien ook wel doordat Mysteryland gister echt een super feest was!!!
Hoe kunnen mensen die amper twee jaar naar feesten gaan en lang niet alle feesten van bovengenoemde organisaties bezoeken zich in hemelsnaam uitspreken over wie de beste is? Eerst was ID&T bagger, nu was ML goed en zijn ze weer top. Denk dat je toch echt wel wat meer vergelijkingsmateriaal moet hebben en niet alleen moet kijken naar of de gedraaide muziektsijl jouw stijl was, naar het aantal vrienden wat je bent tegengekomen en of het regende of niet!

Kijk alleen naar de organisatorische punten zoals vervoer, garderobe, EHBO enz!!!
hmm ik ga ook nog niet zo lang naar feesten maar ik ben nog maar naar 1 feest gegaan dat knudde was en dat had ik aan mezelf te danken dus ik ga niet oordelen. maar monumental is wel het beste ;)

hey im just an awakenings freak
 
Werkzaam bij Underground Alert
Kies toch voor ID&T.
Gewoon omdat UDC wat minder is met de organisatorische punten (zoals Jacky dat zo mooi zei).
..ik kies toch ook voor ID&T!
 
B2S EVENTS ruleert!!!
 
Harry 18 augustus 2002 22:29
B2S EVENTS ruleert!!!
------------------------------------------
Dat roep je nu al 2x en je geeft niet aan waarom.

Ikzelf vindt B2S niet te vergelijken met ID&T, feesten zijn veel kleinschaliger.

Je kan een feest voor 4000 man niet vergelijken met een feest voor 40.000 man.
Harry kun je niet lezen?
Vast wel, maar je bent nog kind tenslotte.

Voor mij zeker ID&T
laatste aanpassing
 
2 viptweak: Harry 18:26: ' ik ben het met Lady Ant eens dat vergelijken ongepast is, maar dat doet er ook eigenlijk niet toe aangezien ik vind dat B2S ruleert!!!'
ik heb toch ook gezegd dat b2s en id&t niet te vergelijken is.
Viptweak 22:44:'Je kan een feest voor 4000 man niet vergelijken met een feest voor 40.000 man'. Ik wil een goed feest als (Back2school, h4l, pussylounge) ook niet vergelijken met zo'n butfeest als Mysteryland van gister.
 
NuTeRo 22:45:'Harry kun je niet lezen?
Vast wel, maar je bent nog kind tenslotte.'

Voor mij zeker ID&T

2 Nutero: ik weet eigenlijk niet waar jij je comment op baseert, maar als ik nog kind ben, dan ben jij nog een baby.
 
Tering, ik dacht IK kon zeuren :S

Het wachten is op de eerste 'partygangers' die moeilijk kijkend met een bloknootje de feesten afgaan op zoek naar onvolmaaktheden.