Partyflock
 
Forumonderwerp · 14081
­ Nederland
 
Werkzaam bij Creative Elements
Party Animals weer aktief!

Na een lange periode zonder nieuwe Party Animals releases lijkt de tijd nu eindelijk aangebroken voor een nieuwe single en misschien zelfs wel een album! Er zijn momenteel onderhandelingen gaande tussen de groep en platenmaatschappij RoadRunner/Arcade (eigenaar van Mokum Records) over een nieuwe CD.

Tegelijkertijd zijn producers Flamman & Abraxas de studio ingedoken en wordt er dagelijks gewerkt aan nieuwe tracks. De sound is weer als vanouds en er zijn nu al drie nieuwe songs die als single kandidaat aan de platenmaatschappij zullen worden voorgesteld.

MC Remsy is ook weer van de partij. Alhoewel hij de groep eind 1996 had verlaten om zich op andere dingen te richten, gaf hij eerder dit jaar Flamman & Abraxas te kennen dat hij er wel weer zin in had om samen te werken. Flamman & Abraxas zijn nu weer regelmatig in het land, samen met MC Remsy, om nieuwe tracks live uit te proberen en de zaal op z'n kop te zetten met alle bekende Party Animals en Flamman & Abraxas nummers.
------------------------------

graag jullie mening :)
*zucht*
 
YEAH BABEE!
ik trek me ouwe trainingspakke en roze zonnebril ook weer uit de kast!!!!


ik ben diegene in dat gele cavellopak.

digital overdoses '98
PartY AnimalS

zijn KOEL :D:D:P:D:D
Okay.....used & abused vond ik leuk. I want to be a hippy remix met die bellen vond ik ook leuk (was onder de naam Technohead btw).

Daarna was het gewoon grote commerciele uitverkoop met plok plok basjes die je ook over je transistorradiootje hoort en moeders die de was staat te strijken niet te veel shoqueert.
 
tering wat een gezeik wat maakt het uit of ze terug komen alles is commercieel en iedereen die vroeger al naar hardcore ging heeft die muziek geluisterd
 
ik nie...
MIjn cavello zit weer om de benen.
Vind het wel lache, ben benieuwd wat ze nou weer bedenken wat toch aan zal slaan.
Flamman en Abraxas hebben altijd wel strakke muziek gemaakt.

En als je het nix vind zet je toch gewoon de radio of tv op een andere zender daaar is het tenslotte voor gemaakt ? waar maak je je druk om ?
Flamman & Abraxas! Die hebben zo een wereldplaat toen des tijd op deze wereld gebracht.

'Good to go' :)
ja, da een hit idd, whehehehe. toen voor die film "alles naar de klote" gemaakt, whehehe. dat was en cewle film :-D als ik hem ergens kan vinden koop ik hem meteen.
Ja wat moet je er van zeggen! Ik luisterde vroeger dus niet naar die zooi! Gewoon keihard de Ruffneckjes, BZrk en Forze. Het jammere was alleen dat op een gegeven moment iedereen een beetje happy ging worden! :KOTS: Ik hoop niet dat dat weer gebeurd! Voor de rest zet ik gewoon mijn Stunned guys, Dj Promo platen etc... aan en hoef ik dus geen Flamman en abrakots te luisteren!

Met de Hardhouse is dat nu aan de gang! IEMAND OPGEVALLEN? Alles wordt in een nieuw hardhouse jasje gestoken! Het is dik commercieel nu. Dus ook weer een kwestie van tijd en dat is ook weer voorbij, omdat iedereen denkt, alweer dat KL*** nummer in een nieuw jasje! Althans ik ben net terug uit "the us of a" na een half jaar en ik schrok me rot, dacht een dejavu te hebben! WAARDELOOS!

Afwachten, zou my niks verbazen als Flamman en abrakots het gaan proberen in de Hardhouse; MEER GELD!
laatste aanpassing
ja, wat moet ik ervan zeggen. ik luisterde vroeger dus wel van die zooi zoi nu en dan. en voor de rest zette ik gewoon KEIHARD Terror aan. :-P
 
hehe ik luister nog steeds wel eens used&abused van die lui, die plaat is gewoon cool :p
owgod ik hou me hart vast :p
Haha, ik vind het wel humor eigenlijk. Ik luister nog steeds zo af en toe oude happy hardcore nummertjes, en er is niks mis mee als daar weer eens wat nieuws bijkomt, het hoeft niet altijd alleen maar hard, duister en serieus.

En voor de mensen die bang zijn dat ze nu commerciele trance ofzo gaan maken, lijkt me niet, kijk maar eens op http://www.partyanimals.nl en dan ook naar het feest dat ze gaan geven...
Wat zeurt iedereen nou dat hc scene vernaggeld is ofzo? Degene die door de Party Animals hardcore gaar zijn gaan vinden zijn geen echte gabbers. Alleen maar beter toch? Nu heb je alleen de die-hards op feesten. De party Animals komen echt niet in de top 40. Daarvoor heeft NL teveel buitenlanders zinnen gelaten. (admins, als dit een te racsistische opmerking was, wis dat stukje dan maar :S ) Ze gaan denk ik de serieuze kant op. Dus gewoon hardcore maken die geschikt is voor feesten. Zou triest wezen als ze t in de top 40 proberen, want top 40 is dood. Wie kijkt of luistert er nou nog top 40 tegenwoordig?? moet je maximaal 10 jaar jong voor wezen.
 
Hardco[re]hen,
Dacht heel NL er niet zo over een paar jaar geleden ? Neeeeeee, Party animals zouden nooit de top40 halen, daar was NL veels te apart voor.
Wat bleek ? Heel NL liep er warm voor. Party Animals scoorde een na andere top40 hit.
Leuke theorie, maar daar blijft het denk ik bij :(
laatste aanpassing
Ja, ik weet niet hoe dat toen zat.. ik hield me in die tijd helemaal niet bezig met wat wel of niet commercieel was.. k was 13 geloof ik?? Ik ging uit me plaat op muziek die ik goed vond, of t nou commercieel was of niet. En daar zat ook zeker PA tussen. De rest wat in de top 40 kwam vond ik wel bagger. Hakkuhbar en fuck the macarena ofzo.. Maar ik snap niet hoe cmmerciele hardcore de scene heeft kunnen verneuken.. Misschien een stoney vraag, maar kan je me dat uitleggen??
 
Hahaaha, sorry, maar moet ik even de hele househistory uitleggen in een paar regels ??? Sorry, maar uhmmmm No Way Josséééé :P

Maar goed, geloof maar wat ik straks zei. Komt er goed bij in de buurt namelijk :)
hehe.. daar schiet ik geen kut mee op.. Is t niet ook vooral meningsgericht? Iedereen vindt altijd maar alles.. De 1 zegt dat t door hakkuhbar komt, de ander van niet.. Toch vind ik dat je als die hard gabber niet uit t veld (lees: de hc-scene) kan laten slaan door commerciele bende.
En ook denk ik dat t ze niet gaat lukken om in de top 40 te komen. Charlie lownoise & Mental Theo, kennen we dat stel nog? Theo is commercieel (en probeert dus NL te veroveren) gebleven en charlie niet(probeert alleen de hardstylesecene). Wie is er succesvoller? maja.. k ga een beetje offtopic hiero..
Euhmmm dat je zeg maar op TMF mongolen ziet die met hun handje op hun hoofd 'stoer' de camera in kijkend staan te hakken met van die domme gloeistaafjes in hun bek, die op het zelfde feest als jij zijn geweest maar waar je niemand zich zo zag misdragen, en je een soort van plaatsvervangende schaamte voelt?
 
Re>>> Hardco[re]hen
Wat zeurt iedereen nou dat hc scene vernaggeld is ofzo? Degene die door de Party Animals hardcore gaar zijn gaan vinden zijn geen echte gabbers. Alleen maar beter toch? Nu heb je alleen de die-hards op feesten.


>>>> ahum sorry mijn mening hierover is dus zeker dat de scene is vernaggeld!!!!! met al die nazi's dat zijn geen echte gabber een vriend van me gaat niet meer naar gabber feesten terwijl hij gabber was van het eerste uur!!!!!!
Hij wordt vuil aangekeken, achterna gezeten uitgejoeld met rechter handjes!!! door gasten van amper 18 jaar!!!! zelfs zijn nederlandse vriendin wordt achterna gezeten door nazí meeloop mokkels van 16 jaar!!! ik :bah: daarop!!!
tja echte die hards die vroeger in hun aussie stonden te hakken die zie je nu nog maar weinig!!!
laatste aanpassing
ja, hallo!! val mij niet aan ofzo. Ik ben het op dat gebied helemaal met je eens. Ik heb ook een vriend met een donker uiterlijk. Hij is zelfs hardcore DJ en laatst werd er ijsklontjes op em gegooid. triest gewoon.
Maar is dat gekomen door de commerciele hardcore??? denk t niet
Artiest {SHOWLIST artist 16458, 1383, 64189, 62110}
GEWOON LEKKER OP KANKERE MET DIE GASTE.. als hun komen krijgen we strax gabber piet en hakkuhbar ook wel weer.. mij niet gezien..
de groete...
 
2 harco[re]hen

was ook niet bedoeld om je aan te vallen!!! was gewoon effe mijn mening:D
laat die vieze apen lekker in hun hol blijven,, DE TERING...!!!
okeej is goed hoor haouspauzinnetje!! Ik wilde alleen aangeven dat t niet door t commerciële kwam.

We zien t wel toch? Klopt idd dat als t de pa lukt, volgen er meer.. En das niet te hopen. Party Animals mogen van mij terugkomen, maar hou t alsjeblieft uit die top 40.
die nazi scum is ook goed...

en dat nummer ervoor ook .. op good vibrations...ken de titel alleen niet meer :S
Sarin heet dat nummer....

Beuken :D
de party-animals moeten echt terug hoor. hun waren strak man whehehehe.
Ik heb nog die Aussi die ze aan hebben in de clip: Have you even been mellow. toevallig gisteren nog aangehad toen ik even snel een boodschapje moest doen.

Als ze maar niet te happy gaan doen, mogen ze van mij wel een come-back proberen te maken.
he VIV je bent nu al relaxed! gewoon schijt aan en voor lul staan! Doe ik ook af en toe wanneer ik effe snel boodschapjes doe! En idd. GEEN HAPPY SHIT!!!
"have you ever been mellow" komt in sept opnieuw uit.......maar dan gecoverd en "Amanda" die van mental theo, mag op dat plaatje meezinguh duhhhhhhhhhhhh moet ze ook zo nodig
maaruh party animals waren wel grappig, maar alleen niet teveel horen hehe
als hardcore maar niet weer commercieel gaat worden
Is het ooit niet commercieel geweest?
techno jumper> Hoe kom je aan die wijsheid?
 
party animals waren trouwens WEL echte gabbers!
ja "echte" gabbers op de verkeerde weg! En idd is Hardcore nooit commercieel geweest!
 
toen die gaste uit de groep gingen richte ze de wap squad op:D ze hebben nog op mysteryland gedraaid was best grappig op zo'n drumstelletje en bassdrum erachter maar ja heeft niet erg lang geduurd
wap squad was dat ook niet dat optreden dat ze allemaal teglijk gingen hakkuh??? Dat zag er wel triest uit destijds en nog steeds. En ze waren toch ook in de FUN een keertje! 3xnix was dat!
laatste aanpassing
Ik feest nou al 12 en een half jaar ik was er erg jong bij en ben zelf ook naar hard core feesten geweest! De party animals waren toen leuk en iedereen was er weg van, maar we zijn nu zoveel jaartjes verder en de house muziek is door gegroeit net als alle feest beesten. Mijn mening is dat ze niet opnieuw terug moeten komen, want die tijd is geweest.
Als ze nu terug komen heb je kans dat ze een vette blunder maken!
En ik weet niet wie ze een beetje kent, maar in het echt zijn sommige van hun vevelende mannetjes met kapsones, maar we zullen zien wat er gebeurdt!!!!!
Gold - die singel is al uit, ga maar gauw kopuh hehehehe *lol*
het verdiende geld van alle vorige releases is er blijkbaar doorheengejaagd. ;D
Ik heb er niets op tegen dat ze terug willen komen... Ik zou het alleen erg jammer vinden als zo opnieuw de hc-scene weer in een kwaad daglicht word gezet ivm drugs of andere dingen waarmee gabbers vaak geassocieerd worden. (niet dat dat uitsluitend door hun begon ofzo) Maar dat ze dan bijv. weer zielig gaan doen van daar is gabbertje... (wat volgens mij wel is ontstaan door de 'happy'comerciele hardcore.) Daar ergerde ik me toen dood aan.
 
Ik vind het wel leuk dat ze terug komen! :D Die nummertjes van hun waren altijd wel goed voor m'n humeur! :)