Partyflock
 
­ Nederland
iuk heb me vanochtend zwaar geirriteerd over het feit dat ik in de trein zat en niet eens uit mijn raampjuh kon kijken....

nou vroeg ik me af heb je ook wastunnels voor treinen.
of laten ze mensen dit doen als taakstraf of mensen die niks qanders kunnen krijgen
lijkt me nie zo leuk trouwens hehehe WAX in WAX OUT...
hehe met een emmertjuh en een doekjuh en een zemenlappie.......pffffff
Ja, die zijn er. Op het station in Zwolle staat er één. Het is overigens niet een mega-groot apparaat ofzo, het stelt niet zoveel voor.
jah zwollee das zo ver hier vandaan....vandaar dat die treinen hier hardstikkee vies zijb ;-)
Ik zag er altijd eentje uit het raam vlakbij station voorburg...
 
Je kan ook zelf ff gaan poetsen The Real Bitch!! :P. Als je wilt dat het goed gebeurt moet je het zelf doen :). Of heb je dat soms al gedaan als ik me jouw reply in het "wat voor kleur onderbroek heb je an?"-topic goed herinner ;).
 
Over treinen gesproken, kennen jullie het TV programma "Die Schönste Bahnstrecken Europa's"?. Dat programma echt briljant, vooral als je al wat op hebt.
Geniaal in z'n eenvoud. Eigenlijk is het enige wat de ziet twee rails die op je af komen. Gewoon alsof je voorin een trein zit, en dan een beetje door mooie berglandschapjes reizen.
Het enige nadeel (of juist voordeel); het is 's nachts rond een uurtje of 04:00. Ideaal om even te relaxen als je uit de kroeg ofzo komt. Is op Duitsland1 (ARD, geloof ik)(het handige is ook nog dat een trein in het Duits gewoon hetzelfde geluid maakt als in het Nederlands, dus als je het niet begrijpt; daar zal het niet aan liggen).
Nadeel: behalve op donderdag, is het meestal alweer na een kwartier afgelopen
wwhahahahaha arthur....geniaal...ik ga mijn wekker zetten vanacht....prachtig lijkt me dit programma....

blijf je hier ook voor thuis?? ;-)
 
2 Arthur: whahahaaaahahahaaaa!!! Hoe kommie d'r op! :D:D:D

2 the Real Bitch: op Rotterdam cs staat een wasstraat...heb je in zo'n ouwe belgische trein gezeten die naar en van den haag naar heerlen rijdt??? Die zijn altijd zo smerig dat je idd niks kan zien buiten...
 
2 Arthur > Heb ik wel eens gezien met mijn %) kop.... Soms keek ik zelfs naar de zijkant om het landschap te bewonderen... was duzz helemaal niks te zien behalve een lamp ofzo, lachuh wazz da :D
ik zat in de trein van amsterdam naar mijn huissie
koog-zaandijk station...pfff kon het nie hebben..moet je een beetje mensen kijken in de trein kijk liever naar buiten .......blagh!
 
Je kunt er trouwens ook videobanden van bestellen, maar gewoon opnemen is toch een stuk sneller (en financieel ook wat aantrekkelijker). Helaas begrijpt mijn videorecorder niet echt dat als ik iets opneem, ik behalve het beeld, ook het geluid opgenomen wil hebben. Maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk.

ik blijf er trouwens niet speciaal voor thuis.

Wat die belgische treinen betreft, er bestaat erger. Ik weet niet of je wel eens in een Moldavische trein gezeten hebt (ik ga er gemakshalve vanuit van niet, maar dat kan ik natuurlijk verkeerd gezien hebben). Toevallig heb ik heb afgelopen zomer die eer gehad, en ik kan je zeggen dat het echt onvoorstelbaar is dat die trein nog reed.
Een fiets gaat overigens sneller dan bovengenoemde trein (dat wil zeggen; op een Nederlands wegdek zou een fiets sneller gaan).