Partyflock
 
Forumonderwerp · 14684
­ Nederland
http://www.wired.com/wired/archive/10.09/vision.html

doen! (het heeft meerdere pagina's
whahaha, nee doe ik lekke rniet, heb wel plaatjes gekeken!!! :p

Gewoon een bioport in je harses, net als in eXistenZ!@! gheghe
 
vet verhaal man :-)
ohww ohww ohww ohww het lijkt wel een beetjuh op the matrix brr....maaar wel vet!!
 
Artiest William Tech
ik heb het net helemaal gelezen, echt super interessant! Ik had al wel vaker gehoord over hersen-implantaten enzo en kunstmatig zicht is al echt wel dichtbij!
Vet knap trouwens hoe ze een stuk elektronica kunnen laten communiceren met de hersenen, of eigenlijk hoe ze het voor elkaar krijgen dat een stuk metaal elektrische signalen kan afgeven wat 'begrepen' wordt door de neuronen, super!

zie je het voor je, over 50 jaar hebben soldaten e.d. helemaal geen ogen meer maar 'gewoon' 2 camera's met alles erop en eraan (nightvision, superzoom, OSD's (On-Screen Display), enz.)

:D:D:D
 
Sick
en nep :)
 
Dit heb ik ooit eens gepost op Fok!, sluit er wel een beetje bij aan:

---------------------------------------------
Af en toe heb je eens van die wazige gedachten. Het volgende, en ik hoop op serieuze reacties.
De gemiddelde mens brengt steeds meer tijd door op internet, ze communiceert meer en meer en meer (of dit een voor- dan wel achteruitgang is laat ik even terzijde).
Er komt ook steeds nieuwere hardware uit om de zintuigen een realistische ervaring te geven (beeld/geluid/reuk is er al, tast binnenkort?). Ik ben er heilig van overtuigd dat er ooit, kan binnen 10 of binnen 50 jaar zijn, een randapparaat voor de pc wordt gemaakt waarmee je je hersenen kunt aansluiten (als dat al niet bestaat, ik ben geen technicus). Je hebt dan dus geen toetsenbord meer nodig, het aansturen van het ding gebeurt met je 'mind'. Ethisch verantwoord of niet, de wetenschap zal altijd verder gaan en er komt een dag dat de eerste mens die plug in z'n hoofd ramt. Dat is onvermijdelijk. Alles wat nieuw is, is eng, maar dat geldt voor alles. Ooit hangt iedereen aan zijn pc/internet op deze manier.
Combineer dit nu eens even met het massale chatten op internet. Tel hier ook nog even de draadloze netwerken bij op. Ik ga even een sprong in de tijd maken.

Idee: Is de mens over 50 jaar (of 200, ik roep maar wat) verworden tot 1 organisme, niet verbonden met elkaar via een biologische weg maar via een technische?

Chatten zou dan immers via gedachten ZO snel kunnen gaan dat elke mens ALLE herinneringen/ervaringen van andere mensen mee krijgt. Het toppunt van democratie: elke beslissing (hoe klein ook) wordt door de gehele mensheid samen genomen. Alle mensen zijn met elkaar verbonden via een draadloos 'brain' netwerk. Dit doet natuurlijk sterk denken aan de Borg uit Star Trek (waar ik overigens niet naar kijk , deze wazige gedachte had ik geheel spontaan).
Maar is dit niet gewoon de volgende stap van de menselijke evolutie? We evolueren niet meer biologisch (zwakkeren planten zich immers ook voort), maar wel mechanisch/elektrisch?

Voor mensen met telefoonnummers van psychiaters gaan smijten (hoe voorspelbaar), ik moest hier aan denken toen ik het verhaal las van die gigantisch mierenkolonie aan de Zuid-Europese kust. Die waren min of meer één organisme, verspreid over een strook van meer dan 4000 kilometer. Ik denk dat het de mens zo ook zal vergaan. Jullie mening?
godfather: nep??? ......
ja als je een beetje goed leest is dit een verhaal .. heb er op somethingawful.com al discussies over gehad en het was gewoon een HOAKS
 
Volgens mij heeft godfather gelijk
Het verhaal is te mooi geschreven vooral: "Call 911" so american!!