Partyflock
 
­ Nederland
Ok ik ben dus benieuwd of jullie ook van die slaapgekken zijn ?

Ik heb 1 keer terwijl ik sliep over de gang gelopen naar mijn moeder en de vriend van mijn moeder hun kamer.. zij hebben zo'n deur met een raampje erin... Ik bleef maar tegen de deur aanbotsen .. met mijn handen tegen de deur aanslaan en met mijn hoofd tegen het raampje aanbonken terwijl ik rare geluiden maakte zoals .. Uuuuuhhhhh brrruuuhhhh.. en lachen als 1 of andere maniak... Ik denk dat het door de film night of the living kwam ...

Ik had mijn moeder bijna een hartaanval bezorgd... (sorry) toen de vriend van mijn moeder de deur openmaakte .. ik op de grond flikkerder en wakker werd... ?


WTF ??
 
ik ben 1 keer ook gaan wandelen in me slaap alleen toen ben ik van de trap afgedonderd waardoor ik 2 weken thuis moes blijven :(
avalanche :

Niet echt; 2 persoons.
Ik weet ook niet hoe ik het voor elkaar krijg :D
:) misschien moet je jezelf insluiten met behulp van een grote kast naast je bed en aan de andere kant een muur ofzo..
Oeps, als ik al mijn dromen die ik heb gehad hier moet vertellen dan kan ik net zo goed een nieuw forum openen :-).
Het varieert nog al namelijk van hele grote spinnen in mijn slaapkamer tot een gigantisch lange glijbaan van mijn kast via het raam naar buiten hahaha.En wat dacht je van een lege wasmand dat ik voor een toilet aan zag :-S
Mijn ouders hoorde een enorm gekletter hahahaa.
volgens mn vriend giegel ik in me slaap... :-S
haha was niet 1x... maar vaker!! :-D
Ik lul vaak in mn slaap
over vanalles :)
ik heb 1 keer gehad droomde ik dat ik ruzie had sloeg ik keihard tegen mn muur en die was van beton :D
Dus werd ik wakker met vette pijn in mn hand :C

En mn neefje slaapwandelt
Die sliep bij me liep ie naar beneden ben ik hem gevolgd.
Deed ie de ijskast open... toen weer dicht.... zette de tv aan en sliep verder op de bank :)
heeeel vaag om te zien.
 
beneden tv kijken en praten zijn mijn favo's maar ook recht op gaan zitten of gaan tikken op de bedranden en met mijn benen froeten in iemands rug :)
 
kijk daar heeft iemand anders tenminste nog is wat aan...een lekker massage :):)
Plotseling rechtop gaan zitten in bed, het kussen onder mijn vriendin haar hoofd wegtrekken en dat keihard in haar gezicht slaan.

Midden in de nacht naar de voordeur lopen en die open doen, omdat ik ervan overtuigd was dat er iemand had aangebeld.

Ik lag bij mijn ouders thuis op de bank te slapen, plotseling werd ik wakker en vroeg waarom mijn ouders en mijn zusje nog niet naar de voordeur waren gegaan. Daar stond volgens mij iemand te wachten, waar ik al een half uur geleden de deur voor open had gedaan. Mijn ouders en mijn zusje begonnen mij uit te lachen, waarop ik superkwaad werd en zelf de persoon ging halen die bij de deur stond. Bij de voordeur aangekomen merkte ik uiteraard dat ik onzin liep te verkopen. Supervervelend was het toen, om daarna te moeten bekennen dat ik kennelijk toch aan het slaapwandelen was.
Ehm....ik zou niet weten wat ik in mn slaap doe, want dan slaap ik meestal:P Ik heb weleens gehoord (van anderen)dat ik praat in mn slaap en ik schop een btje in de rondte enzo, want elke ochtend heb ik het weer koud omdat mn dekbed weer eens op de grond ligt:(
 
beeqy wil jij dan bij mij slapen hih idoe ik je wel masseren :)
Volgens mijn moeder praat ik in mijn slaap, maar ik geloof er helemaal nix van.
Wat zou ik dan moeten vertellen! Of wat zou ik niet moeten vertellen, dat is een heleboel!!
simpel







slapen!!!!!
ik schop meestal als ik de binnenkant van mijn oogleden bekijk, mijn hele dekenpartij in de puinpoeiers.
 
hahah jah of je deken gewoon wegstampen en dan heb je het koud dus wordt je wakker en pak je hem weer... zo fuckin stom!
ik ben een keer 's nachts om 1.00uur opgestaan, ik heb me toen gedouched, aangekleed, op gemaakt en mijn haren gedaan. en net toen ik met mijn haren bezig was kwam mijn vader m'n kamer op hij vroeg wat ik aan het doen was. ik keek hem toen aan keek naar de klok en ben toen weer in bed gaan liggen en gaan slapen.

dit verhaal heb ik later van mijn vader gehoord. ik wist er zelf echt niets van...
ooit ook ziets gehad jah - maar toen stond ik voor school - vond t ook al vreemd dat er niemand was
t was toen rond 330 dat ik op t schoolplein stond - was eerste klassertje , whehe - jaar trug ofzo
Hé, dat douchen heb ik inderdaad ook gedaan. Die was ik vergeten.

Helemaal naar school gaan vind ik wel erg bizar, haha.
t was toen winter - dus donker - whehe

en misschien was het gewoon gezichtsbedrog, maar op de klokken leek t gewoon alsof ik te laat was , whehehe
 
ik heb altijd dat ik droom dat ik in een gat of zo val, en dan word ik "spartelend" wakker...alsof ik m'n val wil breken :)
ik ben een keer op mijn moeders buik gaan staan ;D (nooit wat van gemerkt)
een keertjuh in mijn 2,5 meter hooge hoogslapen geklommen.
en ik heb een keertjuh met stefanH gecommuniceerd met geluiden %-)
tring
zelf n me slaap hek een saai leve
hmz

naja ik sla mense in me slaap

heb van de zomer nog vriendin vamme met me gipse arm op dr kaak geslage whehe
Ik doe volgens mij nooit dingen als ik slaap

vroeger wel met me zus gepraat, maar voor de rest doe ik niet veel (ja, misschien andere persoon uit bed duwen, maar da geloof ik niet)
 
kep een keer snachts de wasmanden uit de badkamer gehaald op de gang gezet en toen ben ik weer naar bed gegaan volgens me moeder, en vannacht schijn ik het licht hebbe aangedaan en me broer werd er wakker van maar ik weet van nix :S
 
ik snurk (volgens m'n vriendin)
Haha, ja douchen is een bekend verhaal.. Ik ben ook wel is wakker gemaakt terwijl ik televisie aan t kijken was in de woonkamer. Wist bij god niet waar ik naar keek en hoe ik daar kwam.
Ik weet dat ik vroeger (En dan praat ik over denk ik wel 12 jaar geleden ofzo) een keer bij mijn ouders op de kamer kwam en hun kast deur open schoof en begon te plassen in hun kast en zij vroegen aan mij wat ik aan het doen was en toen antwoorde ik dood leuk.. Plassen..
Verder weet ik dat ik na Sensation de eerste keer het had over dat ik de ArenA ging omduwen.. Dat vertelde een vriendin van mij de volgende ochtend.. Ik trap Edwin geregeld nog eens tegen zijn maag of hij heeft een knietje te pakken.. En ik neem snachts altijd automatisch mijn telefoon op als ik gebelt word en weet vaak niet meer wat ik gezegt heb en wie ik gesproken heb.. Moet je je verhaal kwijt.. Bel mij midden in de nacht wakker en ik luister en praat met je mee maar ik weet de volgende ochtend niets meer.. Verder kan ik zo even niets bedenken van wat ik gedaan heb..
slaan en je hand pijn doen omdat je droomt over iemand die je niet mag
snurken!!!
het bed in beslag nemen... hehe

ben een keer door me pa aangesproken toen ik op de gang stond. Hij zei later dat ik supermario bros aan het nadoen was!
haha

was 11 ofzo
 
dromen....
uhm, ik heb niet gedacht dat mijn bureaustoel of vuilnisbak de plee was maar ben bij de muur op gebotst omdat ik dacht dat dat afslag wc was. ik was btw mijn kamer nog niet uit dus was best wel de weg kwijt :)
ja, jij droomt veel he daph...!
ik heb een keer na een feest, wat klote was, gillend bij mijn ouders in de slaapkamer gestaan zondagmorgen:
Waar is de hardhousezaal!!! en toen weer teruggerend naar bed!!
en het bizarre was, dat ik net een week daarvoor een verhaal had gelezen van iemand die dat ook had gedaan.... %)
als klein meisje ben ik een keer op de prullenbak gaan zitten inplaatst van op de wc..

Vroeger leerde je altijd van die woordje als boom roos vuur enzo en toen zou ik de volgende dag mus leren schrijven toen heb ik mn slaap de hele tijd mus gezegd...

Een vriendin van me begon op winter sport te vechten in haar slaap.. Daarbij kwamen de volgende woorden vrij : kut chinezen!!! Ga weg!!
En nog iets vaags.. mn vader maakt me smorgens vaak wakker.. dan zeg ik dat ik wakker ben en scheld hem uit dat ie me niet meer moet wakker maken... en een paar uur later wordt ik dna wakker en denk kut verslapen.. Heeft mn vader me weer niet wakker gemaakt.. maarjah dan kan ik dus doodleuk slapen vertellen dat ik wakker ben.. echt vaag.. loop ook wel eens naar me wekker en zet die uit.. zonder dat ik daar ooit iets van af weet
 
Hoe moet ik nou weten wat ik doe als ik slaap??? Dna slaap ik. Maar het is wel leuk om naar slapende mensen te kijken:D. Wat die wel ni allemaal doen:D.
 
iets anders wat we wel eens deden:

als een ander slaapt dan gaan we met stift op z'n gezicht tekenen! hahaha...ben je zo vaag als een balletje, zware nacht gehad...ga je iemand bekladden...na 3 keer is 't overigens wel genoeg geweest hoor, dan is 't niet leuk meer...
Wij hebben wel is bij iemand tandpasta op het gezicht gesmeerd (met 5 man). 2 wouden het er vanaf halen want er was toch iets met tandpasta... Maar meerderheid wou het er op laten zitten.. Die gozer had een rode hasses de volgende dag, die troep bijt als een gek!
-Naar de huiskamer gelopen tegen de gordijnen aan gaan pissen en daarna op de bank in de huiskamer verder gaan slapen!!

-Naar me zusje der kamer gegaan haar uit bed geduwd en inhaar bed verder gaan slapen!!

-In me zusjes bed gaan slapen, omdat zij met een vriendin in mijn bed was gaan slapen (vanwege geluidsoverlast Cafe naast ons) en in me eigen bed wakker geworden!!

-In de wasmand gaan zeiken!!

-Laatst bij een vriend thuis van de bank gedonderd waar ik lag te slapen naar de toilet gelopen half uur op gezeten, daarna naar de voor deur gelopen en de hal in gegaan en daarna bij die vriend en zijn vriendin in bed gaan liggen!!

-Bij een vriend thuis van boven naar beneden gelopen, een biertje van tafel geslagen, een de achterdeur gaan rommelen en weer naar boven gegaan!!

Heel vaag allemaal %)%)%)
Bij stefanH thuis iemand in me slaap Exel gaan uitleggen hoe het werkt

Daarna maar op de stoel gaan zitten om moe te worden
Whahaha ja grappig dit om te lezen

Vroeger (toen ik dus een jaar of 7 was ofzo) slaapwandelde ik ook kei vaak zeg, liep ik gewoon naar beneden en ging samen met m'n moeder tv kijken, en na 5 minuten bracht ze me natuurlijk wel naar bed.. en 's ochtends vertelt ze dat vaak terwijl ik er helemaal NIX er vanaf weet..

Ik kan trouwens ook heel hard schoppen in m'n slaap.. zodat hele deken weer eraf ligt enzo :-S
Maar gelukkig gebeurt dat niet meer :-D

En praten is ook een vaak voorkomend verschijnsel he, ik had het ook :-S Misschien nu ook, dunno..
 
Ik schijn in me slaap te praten en te wandelen
ik ben voor 2 jaar terug ooit eens met een thee lepeltje in me mond wakker geworden :s
vroeger heb ik wel einden gelopen in mn slaap maar tegenwoordig blijf ik wel liggen...
tenminste ik hoop maar dat ik geen rare dingen doe 's nachts waar ik niks meer van afweet ofzoietsdergelijks
hahaha
nee ik slaapwandel niet.
Nooit gedaan ook.
Maar ik heb wel hele verhalen in me slaap.
Ik droom hardop gloof ik :s

(K)
Ik heb een tijdje terug gehad, dat ik een aantal weken achter elkaar wakker werd, doordat mn wekker was gegaan. Althans dat dacht ik.
Ik sprintte dan onder de douche om wakker te worden, maar dat kostte me zoveel moeite, dat ik gewoon misselijk werd en was van moeheid.
Zo misselijk, dat ik gewoon bijna niet meer van plan was om te gaan werken.
Eenmaal afgedroogd en aangekleed keek ik op mn wekker en was het pas een uur of 02.00
Dus weer uitgekleed en mn bed in gegaan.
Totdat mn moeder er wakker van werd ,en iedere keer als dat gebeurde, schreeuwde dat het nog geen tijd was....

Vaag hè
ik heb het een keer gehad dat ik een nachtmerrie had en dat ik zo hard heen en weer lag te slaan met m'n hoofd dat ik mijn hoofd aan een scherpe haak heb opengehaald en wel bij mijn oog!

Doe voor de rest geen moeilijke dingen in mijn slaap! Ik heb alleen altijd moeite om in slaap te komen :(
 
een natte droom sowieso niet maar wel stampend wakker worden!!!
Volgens mijn zussie praat ik in mijn slaap. Ik zou het niet weten. Ik kan me er niets van herrineren. Ze heeft me dus al een paar keer horen praten in mijn slaap. En als ze me hoort praten dan gaat ze allelei vragen stellen. Die ik dan met ja of nee beantwoord. Eigenlijk zou ze het een op moeten nemen. Ik vraag me af of dan ook inderdaad eerlijk antwoord geef. Of mijn zussie lult gewoon uit haar nek.

Verder geloof ik geen rare dingen. Denk ik :s
geloof mij nou maar niemand is zo gek als rage in zn slaap
Ikzelf eigenlijk nooit maar een maat van me heeft een keer erg bont gemaakt. Die was zo lam. dat ie ipv zn eigen kamer, zn ouders kamer binnen liep en daar op het bed ging liggen. BOVEN OP ZN PA!! :-D :-P. Die was een beetje slaapdronken en sodemieterde die vriend van het bed af. Werd zn pa een half uur later toch wakker, lag die maat van me nog steeds naast het bed van zn ouders, helemaal van de wereld.
Dus zn ouders m in zn eigen bed geflikkerd, en later werden ze weer wakker van rare geluiden.
Dus hun kijken, heeft ie zn hele bed ondergekotst.

Lekker dan.... :-D