Partyflock
 
Forumonderwerp · 14497
­ Nederland
Ik heb ff een vraagje.

aangezien er met DV best wel een drukte was op de weg naar DV wil ik a.s. zaterdag naar ML ruim op tijd aanwezig zijn zodat ik normaal kan parkeren zonder een uur of langer in de rij te moeten staan voor een plekkie.

Mijn plannning is rond 9 uur, maar uiterlijk 10 uur bij de parkeerplaats van ML aan te komen.

Hoe laat gaan jullie??

En vertrekken we vanaf ML eerder om de drukte te ontwijken?

koor ut wel :D
hier was toch al een topic over ? ;)
Ik sta om 11 uur voor de deur :)
Ik ga zeker zo vroeg mogelijk wil niks missen van zowel het feest als van het weer enne ook niet van de geruchten dat er misschien vuurwerk komt dus ik ben er zeker vroeg bij :D
 
Als ik Tjeerdo mag geloven heeft ID&T ervoor gezorgd dat er geen verkeersproblemen rondom ML ontstaan.. OV zal goed geregeld zijn en ook de aan en afvoer routes voor auto's.. Het ML terrein is zowieso heel anders dan het DV terrein..

Denk dat je dus niet echt veel rekening hoeft te houden met tijden.. Als je r om 9 a 10 uur bent zul je volgens mij zowieso geen problemen hebben met parkeren.. De vertrektijd is denk ik afhankelijk van of je nog naar Qbase wilt.. Zoja dan zou ik zeker niet te laat vertrekken, heb t idee dat Qbase druk wordt :P
ik wil rond 1 uur wel binnen zijn
 
Wij willen rond 10.30 a 11.00 uur naar de klote zijn. Ik bedoel daar zijn. Maar ik ga met OV dus denk dat dat wel zal lukken.
 
Ik vertrek denk ik rond 10 uur uit Harderwijk en hoop daar om ongeveer 11 uur te zijn.. :D

Maar het staat allemaal nog niet echt vast..
 
Ehm, de deuren gaan open om 11 uur, maar de dj's draaien pas vanaf 12 uur. Ik wil iig wel rond 11 uur er zijn, dat moet toch vroeg genoeg zijn. Met DV was ik er ook rond een uur of 10 en ik heb nergens last van gehad (behalve van de regen natuurlijk :s)
ik wil er tegen elf uur zker wel voor de deur staan....!!!!
kannie w88!!!!!!!!
:bounce::bounce:
 
vroeg