Partyflock
 
Forumonderwerp · 13293
­ Nederland
 
>>>=NOOD=<<< docter jordi en ik,hebben dit weekend iets vaags meegemaakt.zondag naar bloemendaal geweest,en om 7uur naar huis gegaan.we zijn met z'n allen naar jordi gegaan om daar nog even lekker door te gaan.en veel pep en sos op tafel,met z'n allen door gegaan tot de volgende ochtend.we zitten aan tafel en ik kijk en zie dat me hele lichaam (gewoon) blauw is (heel vaag)en schrik en zeg tegen NOOD van hey me lichaam is blauw.ik kijk naar de rest en zie dat we er allemaal zo uit zien.en had me ook echt nog nooit zo kut gevoeld.mijn vraag aan jullie heb een van jullie dit wel eesn mee gemaakt?of weet iemand wat het kan zijn?
 
Een vriend van me had het ook ooit na een weekend overmatig pep-gebruik. Ik weet niet of hij er wat aan over heeft gehouden, maar ik zou het niet te vaak laten gebeuren. Misschien een leuke vraag voor jellinek, krijg je binnen 24 uur antwoord. Die lui weten wel waar ze het over hebben, en als je toch op die site bent.......hulp nodig?
vanaf waneer was je begonnen dan zaterdagavond??
 
dat blauw uitslaan, of je bloedvaten die goed zichtbaar zijn is hartverkramping en duid op serieuze problemen met doorbloeding.

Ik hoop voor jou en je vrienden dat dit niet regelmatig voorkomt; aangezien bovenstaande ook kan duiden op ernstige bloedvergiftiging.

Dit antwoord zal je trouwens ook van Jellinek te horen krijgen

Als je direct anoniem een arts wilt spreken, kun je evt. ook contact opnemen met de nationale gezondheidslijn.
 
Btw..ik denk dat je zelf ook wel kunt uitvogelen dat sos en pep bij elkaar gebruiken een beetje dubbelop is.
Als je daarnaast ook nog flink rookt is het feest compleet.

Mocht je nu weer eens zo'n heel erg helder idee hebben; drink dan na je gebruik een glas rode wijn of gedestilleerd zuiver..zoals wodka.

Dit verwijd je bloedvaten weer en verdunt je bloed zodat eea makkelijker doorstroomt.


Wie regelmatig pep gebruikt dient zeker dagelijks verse knoflook te eten, anti-oxidanten en biergist tabletten te slikken.
Dit om je bloed te zuiveren.
Scheelt ook weer een hoop pukkels.


Als je kiest voor speedy, kies dan eerder voor coke dan voor speed.
eerstgenoemde is namelijk van zuiverder origine dan speed.
Dit laatste is zo'n beetje het allerergste wat je je lichaam aan kan doen.

Good luck!
Daarbij moet ik ff toevoegen dat speed zo'n beetje de hardste drugs is die er bestaat, en ook nog eens de goedkoopste, ik denk dat 2 lijntjes goede pep makkelijk even hard aankomt als een gram gemiddelde sos, alleen is het de bedoeling van pep dat je er NIET wazig van wordt, en de meeste mensen snuiven net zolang door dat ze er WEL wazig van worden.

Enneuh iedere dag knoflook shebyte, is het daarom dat je liever online met mensen praat? ;)
 
alleen is het de bedoeling van pep dat je er NIET wazig van wordt


Ik denk dat de bedoeling van drugs, over het algemeen, is dat je er meer van wilt omdat het zo lekker is zodat de mensen die het maken/verkopen er geld aan verdienen. Dat je er wel/niet wazig van wordt zal de producent een worst zijn....

erg simpel niet?
Ja, maar wat heeft dat precies voor weerslag op mijn verhaal dan?
 
Net zoveel weerslag als je toevoeging op het verhaal van SHE. Omdat er maar 1 reden is waarom drugs is gemaakt en dat is puur commercieel en niet om wazigheid ?!
 
dat vraag ik me nou ook af :S
Euhh ja ik voeg wat toe, jij pakt een quote uit mijn verhaal en bouwt er een verhaal om heen waarvan ik niet begrijp wat je d'r dan mee bedoeld in die context.

Niet dat je geen gelijk hebt.
dr SHE...geweldig


en NIET sarcastisch bedoeld...;)
 
Ik begrijp niet dat je mijn opmerking niet begrijpt. Ik leg je gewoon uit dat pep niet bedoeld is om niet wazig van te worden maar dat het gewoon commercieel is.
Ik begrijp niet dat jij niet begrijpt dat ik jouw opmerking begrijp maar niet begrijp wat dat met mijn opmerking te maken heeft, begrijp je?

Ik denk dat Tommy Simpson op Alpe d'Huez ook niet zoiets van hmmm laat ik lekker aan de pep gaan kan ik lekker waus ouwehoeren in het peleton :p
Shebyte slaat de spijker op zn kop Chieltje. Speeds kan ook voor inwendige bloedingen zorgen btw, en als je dus last hebt van blauwe vlekken enzo dan is er idd iets met je doorbloeding aan de hand.

Vind btw niet dat je coke en speed kunt vergelijken, zijn 2 totaal verschillende middelen! Voor mij is coke niet echt een upper, ik neem zelf s vaak een nifje coke zodat ik kanpiotten, dus het is zeker geen bvervanger voor speed. Dat egldt wel voor ephedra, speed is zelfs afgeleid van dat middel (van Ma Huang eigenlijk). Het is een soort natuurlijke variant op speed en er kleven minder gezondheidsrisico's aan. Niet dart dit een volkomen veiolig alternatief is, dat geldt ook niet voor caffeine of Red Bull of iets dergelijks, want dit middel kan ook hartkloppingen enzo veroorzaken, maar is iig een stuk minder selcht voor je inwendige orgaantejs enzo!

En verder Chiel, je weet zelf ook wel dat hele weekenden lang doorhalen, en dat weke na week, er op een gegeven moment een keertje uitkomen. Ik weet hoeveel je erbuyikt en ben er vaka genoeg bij geweest, maar dit is een duidelijk signaal van je lichaam om het eens effe flink wat rustiger aan te gaan doen. Je hebt maar 1 lichaam en helaas kan dat van jou dus schijnbaar net wat minder hebben dan dat van anderen waar je mee omgaat. Erg jammer, maar helaas. Take care en neem effe een weekendje rust ofzo, zal je zeker goed doen! Je kunt altijd bellen, dat weet je!!!

Dikke (k)!!!
Vaatvernauwing kan risicovol zijn, zeker gecombineerd met zware inspanning. Zo kan een sigaretje direct na het lopen van de marathon in principe dodelijk zijn.

In principe is het verdunnen van je bloed niet perse een verbetering icm vaatvernauwing.
 
2jackie.wil jij zeggen dat je nog nooit coke en pep door elkaar heen hebt gebruik?
 
Werkzaam bij Underground Alert
Hé Chieltje, je krijgt hier meer/betere info als van je dokter! Of nie?

Maar pas je wel een beetje op jezelf Grote Smurf!
laatste aanpassing
 
ja zal ik doen grote smurf;)
 
(y) B) (y)
Wie regelmatig pep gebruikt dient zeker dagelijks verse knoflook te eten, anti-oxidanten en biergist tabletten te slikken.

is dat zo???dat wist ik echt nie........

dan ga ik die morgen ffies halen......
 
Artiest William Tech
ga vooral zo door :S
kom op zeg je kan toch wel RADEN dat je lichaam gaat protesteren als je zo lang doorgaat en je lichaam gaat pushen om door te gaan mbv drugs?!

ik kan hier echt niet om lachen, en medelijden heb ik al helemaal niet, het spijt me. Als het nou komt door 1 lijntje ofzo dan moet je je dealer eens ff aanspreken want dan is het niet jouw schuld maar .... ach ik hou er over op
 
je hoeft ook geen medelijden te hebben.en weet ookwel dat het me eigen schuld is,ach ik hou er wel over op.haha
 
2 Chieltje .... TAKE CARE!!!
 
Misschien hing er gewoon een blauw gordijn en was ieder zo waus dat ieder dacht dat ieder blauw was :S
 
DRUGSSMURF!!!!
 
heb ik ook wel eens gehad hoor. ik heb een hele lichte huid en mijn aderen stonden helemaal bol en ik was echt heel duizelig enzo terwijl het allang was uitgewerkt. Ik had die avond ook mijn knie ergens tegenaan gestoten en ik kreeg echt gelijk een inwendige bloeding enzo
vage shit. maar dat van dat knoflook klopt idd wel
Klinkt eng brrrr :s
Ik ken wel mensen die een paars hoofd krijgen van het zuipen. Maar dan moet je wel min. 3 dagen aan 1 stuk bier drinken.
Misschien wel een leuk idee voor een wedstrijd:

Wie kleurt er het leukst!!!

Wie de meeste kleuren heeft, heeft gewonnen. Hoofdprijs: een bivakmuts (om je nog een beetje toonbaar te maken ;))
laatste aanpassing