Partyflock
 
Forumonderwerp · 14487
­ Nederland
 
Ik snap niet veel van die brief. Ben ik nou lid en moet ik betalen voor dat magazine? of zat dat bij de prijs van het kaartje in? > zoals ik het hier lees ben ik nou lid voor een jaar.
 
misschien kan je beter een mailtje sturen naar ID-T en als je 't toch per se via PF wilt doen denk ik toch dat een privebericht gepaster is. Je vraagt namelijk iets aan de persoon zelf.
niet te ijverig he ray...:D
 
ijverig? Wat is jouw definitie van ijverig?
 
ik dacht als ik dit nou hier plaats dan kan iedereen zien hoe het zit
jij krijgt tenminste nog iets.. :p
ijverig = op noeste wijze je taak vervullen...


:D
 
da's toch wel wat ik ook dacht ja...helaas vervul ik hier op het moment geen taak, dus klopt je opmerking niet.
tjeerdo post hier voorlopig toch niks omdat ie te druk bezig is met M-L en daarna gaat ie op vakantie voor 2 weken
 
Tjeerdo post alleen als ut hem uitkomt!!
 
Ik vind het een matig blad.

Ten eerste, het staat boordevol met spelfouten. Beetje slordig voor een blad met een best aardige opzet.

Ten tweede, de resident DJ van de Matrixx heet Jochen, en niet Jochem. Blijkbaar kan heel NL dit maar niet snappen, want er zijn meerdere mensen/bladen/instanties die dit fout blijven doen.

Ten derde, op de laatste bladzijde staat "Gratis, bij ID&T Sounds Lifestyle & More: MysteryLand CD". Vervolgens wordt met geen woord gerept over hoe, waar, wanneer die CD te krijgen is o.i.d. Foppertje ? De CD is volgens het blad "om vóór MysteryLand al helemaal in de sfeer te komen", komt de CD dan volgende maand bij het blad ofzo ?

Oja, en dan gewoon wat kleine dingen:
DJ Dana, (door de fans Lady Dana genoemd :S), vind het jammer dat MysteryLand niet meer overdag is :S

Maar goed, voor een weggevertje is het geinig, jammer dat je weer moet afmelden om geen lid te blijven. Leuk detail wat minimaal 35 % van de mensen vergeet te doen :D
 
Die cd van ML zag ik op Schiphol bij het blad in de verpakking zitten, ik weet niet of dit dezelfde uitgave is als jullie bedoelen... tis iig de nieuwste SLAM of hoe dat ook heet
 
Bij mij zat er niets bij :/
 
Je bent gratis lid als je naar Sensation bent geweest, want daarom kostte dat kaartje ook 58 euro. Na 1 jaar moet je 25 euro per jaar betalen om lid te blijven.