Partyflock
 
Forumonderwerp · 14321
­ Nederland
Hoi allemaal :d

Heb me zeker weten vermaakt gisteren....totdat het ging regenen....;)

Heb veel nieuwe mensen ontmoet, en waren met een gezellige groep....


kortom top (y)

Bedankt allemaal voor de gezellige dag en hoop dat jullie het net zo leuk als ik hebben gehad :-)
ik had niets op mijn geweten maar stond onder een zeil te schuilen komt er zon gast aan gelopen die mij onder dat zeil vandaan duwt en er onder gaat staan dus trok ik m er onder vandaan toen ging ie een beetje stoer lopen doen hahahaha wat achteraf gezien vrij lollig is maar op dat moment haalde ie t bloed onder mijn nagels vandaan:@
Ik kwam pas rond 6 uur aan met een stel vrienden. Iedereen die er liep was zeiknat, en 't begon redlijk snel te regenen. De sfeer vond ik wel relaxed, maar opeens stonden 10 van die molluku's op een gast in te rammen voor me neus. Echt erg triest...

Voor de rest nix gezien, en toen het regende stonden we onder een zeil met zijn alleen te housen was echt tof. Heb me dus wel vermaakt!
Ik voel me zeker nie aangesproken, ruzie en rellen is wel het laatste waar ik aan denk op een feest :)

En de enige reden waarom je gabbers heb zien rellen is omdat ze werden uitgedaagt door andere mensen...Daarom vink het gewoon kut als gabbers uiteindelijk weer in het negatieve komen te staan.

maar goed...
Ik ben op me bek geslagen omdat ze zo nodig mijn paraplu wilden hebben. Jatten ze hem af en wat doen ze,... ze slopen hem. Beetje triest.
wat is de defenitie van een gabber?

iemand die naar hardcore luisterd?
kale kop ausie en nikies?
Gabber ken zoveel dingen betekenen, vooral als je "echt" in de scene zit...

Maar voor de doorsnee hardhouser; gewoon iemand met een kale kop ensoow...
Zijn er nog PF-ers geweest die mij hebben zien :bounce:?

Ik had een wit FBI-shirt aan (Female Body Inspector) en had daardoor veel aandacht. Was weer eens wat anders voor me. Vond ik wel leuk. (Y)

Kep me echt geweldig vermaakt op de FFWD, alleen jammer dat het zo hard ging regenen, want een klein buitje had ik nog nie eens zo erg gevonden.

Afterparty in Zoetermeer was ook errug goed, maar was helaas moe, pijn in mijn voeten en maag die vreemd deed (iets verkeerds gegeten of zo), maar heb me ook daar prima vermaakt.

Topfeessie. 8)8)8)
 
Hebben mensen mij nog zien lopen? Helemaal doorweekt met een leren jas die na een tijdje 10 kilo woog en mn haar zat volledig plat net als een beatle! :D
 
Ik heb het op zich ook wel naar zijn zin gehad op FFWD, maar de zweer was idd zo kut. Heel veel aggressieve mensen daar. Ik heb idd heel veel relletjes gezien. En het waren niet alleen gabbers die het uitdaagden, het ging gewoon over en weer. Gabbertjes tegen antinazi's en andersom. Begrijp dit gedoe sowiezo niet echt hoor, je komt toch om te feesten en niet om klappen uit te delen...
hehe ok ik had in mijn verhaal ook "jongens en meisjes met londsdale, australian en cavello kleding aan met bijpassende nike schoenen en geschoren hoofden" ipv gabbers, maar ik vond dat weer een beetje te veel van het goede :D

Het is jammer dat zulke gratis feesten ook allerlei mensen aantrekken die niks met de muziek hebben en puur komen om lol te trappen en andere te vervelen :(
laatste aanpassing
 
goede sfeer nou als ik 2 mensen spontaan op de vuist zi gaan en de ene de bek compleet kappot onder het bloed heb en ze bij een meisje die met ons was ruzie zoekt noem ik het geen goeie sfeer . maarja gratis feesten he!
pfff
was zeker wel ff gezelli.. ben alleen bij de after geweest maar heb bijna geen enkele PF-er gezien, alleen electra..
maar ja goed vermaakt ...en toen ging het regenen:(
Ik heb helemaal geen PF-ers gezien.

En kep nog geen antwoord gekregen op mijn vraag of iemand mij heeft gezien, dus.....

afwachten maar. Spannendddddd !!! :D
Kvonnut wel een topfeest eigenlijk, zowel de parade als het eindfeest. Misschien hebben jullie bij het verkeerde podium gestaan ofzo, maar bij techno heb ik helemaal niets aan agressie ofzo gezien (vorig jaar was dat wel anders).
Ik vond de sfeer tijdens de parade onder de PF'ers ook super! Maar hing beetje opgefucked sfeertje achter de B2S-truck. Veel geduw enzo. :S

Op eindfeest was de sfeer wel supppppeeer, al die PF'ers op het eiland! Inderdaad best veel mensen leren kennen en een betere band opgebouwd met de mensen die ik al kon.

Was top!

Dikke (K) voor jullie allemaal die dit feest ondanks de regen tot een topdag hebben gemaakt!
*snik snik* ik wil geen ruzie in mijn topic !!!!


2: Emilio: Leuk je even gesproken te hebben idd ! In de regen nog wel ;)

2 red Devil: Crazy to the C ;) Ik moest zo lachen toen je dat gilde !

2 Bouncing Boy: Ja dat was ik ja....naast je paraplu :d

2 WJ: Ja heb het goede moment uitgekozen want ik heb totaal geen vechtpartij gezien :d
Je neefje en nichtje hebben mij wel een (k) gegeven, was die van jou dan ?....want dat heb ik niet helemaal doorgekregen....bij deze een (k) terug dan ;)

Enne Boy zonder shirt ziet er nog beter uit :$ Haha zag je Clau ff voelen ;)
Ik vond er bepaalt geen sfeer hangen......Meest alleen maar nazis en white power gasten. Ik werd helemaal gek daar. (klote volk)
Gaan ze nog van die kar zingen van b2s Rotterdam Hooligans :S.......Ze gaan het dus zelf met voetbal confrenteren... Ik ben er over uit dat de meeste figuren in Rotterdam wel erg triest zijn . Ik kom nooit meer van mij leven daar!!!
 
ga ff triest lopen doen omdat iemand het woord gabber gebruikt. Ze hebben Lonsdale aan, kisten en kale kop, oftewel: GABBERS, da's gewoon zo...en je hebt goeie en je hebt slechte gabbers...da's gewoon zo...stumperd, op je pikkie getrapt????

En Joey, je kan niet oordelen n.a.v. een eenmalige ervaring...
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
2indian toen die dat van die kar zingde zong ik dus mooi doetinchem !!
hahahah je moet die lui dan zien kijken
laatste aanpassing
hee lees crazy c reactie eens ze wil geen ruzie in haar topic dus laten we t ff over de parade hebben en niet over gabbers niet gabbers nazi's enz enz maar gewoon ff je mening geven over t gebeuren en anders moet de zweep er over heen;D
Het kan aan mij liggen, maar het vechten ontgaat me altijd een beetje...
De sfeer vond ik trouwens wel beter dan voorgaande jaren...helemaal na het eerste uurtje regen...
doen ze t nie dan gaan we spanken:D
oewwwwwwwwwwww:P
Hmmmm, nog steeds niemand die me gezien heeft? :S:S:S

Volgende keer nog harder :bounce: dan. :S

8)8)8)
2 CC u vraagt wij draaien en zie mijn eerste commentaar is 8)

(K)
Hahah CC dat mutsje van die plastic zak stond je ook erg charmant, soort van Kabouter Feestmuts! Maar je haar heeft t iig wel overleefd als t goed is! Zag nmog een gozer die van die paarse verf in zn haar had, damn, heel zn kop en zn shirt zaten onder, hadden we eigenlijk ook een Appie Heijn zakkie kado moeten doen!
ray-> lul nie man, tuurlijk weet ik dat er zat slechte zijn...ik weet dus echt wel 10keer meer van de hedendaagse hardcore scene als jij. Maar op een feest als de ffwd waren hun voor 95% gewoon NIET degene die gaan lopen uitdagen, maar als ze ook maar aan het wegrennen zijn of wat dan ook voor stomme relschoppers uit r'dam, is het gewoon KUT dat wij wel WEER negatief worden afgespiegeld...
Ik wil meer foto's van CC :K:K:K:K:K:K:K:K:K
geen vechtpartij gezien, wel een gozer die met stoeien met vrienden een flinke mep op zijn neus kreeg, bloedde hevig. verder heb ik alleen maar bij de B2S kar staan :bounce: en op de after tot 20.15 alleen maar gezellig gedaan met diverse pffers.

ik ga met mijn buuffie mee...het was TOPPIE!!
2 WJ: Ja dat was mijn redding....jou tasje (toch?) :d


2 Red Devil: Wacht maar tot die van mijn buurman erop staan ;)

2 Mars: Was zeker toppie Buurman (y)
Ik heb ze gezien CC om je vingers bij op te :K:K:K:K:K:K:K:K:K:K
2 Red Devil: Kun jij ze ook niet even aan mij laten zien dan :d
ik vond de sfeer echt fucked up!!! Springt er zo een kankerlijer (turk??) om me nek, zegtie heel mans, ik draag ook lonsdale, weetje wanneer? als ik train!!! Echt t toppunt van domheid sorry hoor, no offense tegenover turken ofzo, maar deze gast was echt triest!!! Of vijf van die brede gasten (gewoon nederlanders) die een gast die ik daar had leren kennen in elkaar wilden trappen en mij steeds maar bleven vertellen dak gewoon weg moest gaan want hij werd wel ff helemaal de kanker in getrapt, echt triest, en dan moet ik ook wel toegeven dat er trieste NEP nazis tusse liepe die met hun handjes liepe te zwaaie en sieg heil liepe te roepe...

Evengoed hebbik t wel naar mijn zin gehad hoor, maar die mafkezen kenne voor mijn part lekker de kanker krijge, blijf volgend jaar maar lekker thuis.
Tpch vraag ik me altijd af waarom mensen met "k*nker" moeten schelden....

Beetje jammer....
By the way....nep nazi's ? Ik vind die mensen zoiezo allemaal nagemaakt !

En geen rellen in mijn topic :d
laatste aanpassing
 
Als je met je handje in de lucht zwaait en sieg heil gaat lopen roepen ben je volgens mij niet echt een NEP NAZI, maar een echte originele. Ik denk ook dat je dan om problemen vraagt en helemaal op zo'n feessie
laatste aanpassing
Maar daar ging het niet om in dit topic...want dan open ik wel een topic over zulk soort personen !
 
Ik wil niet lullig zijn hoor, maar als jij een topic gaat openen over de sfeer op FFWD dan kan je verwachten dat mensen ook hun mening geven wat zij ervan vonden. En als er idd van dit soort figuren rondlopen is dat zeker sfeerbepalend.
Werkzaam bij Wicked-Productions
Artiest {SHOWLIST artist 46556, 2166}
Ja IDD Crazy C het ging toch over de FFWD ...???

Nou wij hebben ook genoten... super gewoon ...
Lekker na de parade ff met alle bekenden bijgekletst ...Bij Dulce wat gedronken en toen heerlijk weggeregend...Maar erg veel gelachen hoor...
2 Debby: Dat ben ik uiteraard met je eens....ik zei dat alvast zodat er straks niet een hele discussie komt over dat soort personen !

Snap je ?
 
2 Crazy-C: Oke ik vat het...... maar buiten dit soort akkefietjes heb ik me zeker wel vermaakt!

Zo goed....:) :-)
KUTSFEER!!!!!!! dikke vette PUNT!!! :@
Nooit meer FFWD voor mij. (N)

GREETZ!!
Nou, ben 1 van de weinigen dan die niets van die &%^-sfeer heeft gemerkt.

Kep 2 of 3 beginnende vechtpartijtjes gezien, maar that's all.

Of was ik gewoon te druk met :bounce: :bounce: :bounce:??? 8)8)8)
laatste aanpassing
 
2 bellie:

da's mooi, weer een pessimist minder ;P
2 bellie met jou kan ik praten.........

Ik vond het alleen gezellig met ray en tony en ???
2 bellie.. Ik dacht dat jij je toch wel had vermaakt!
Hahha Bellie heeft zich wel vermaakt, maar dat lag niet aan de sfeer, meer aan nadientje denk ik!!! (6)