Partyflock
 
­ Nederland
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGHHGHGHHGHHHHHH!

Ga ik gisteren avond nog ff gezellig naar GHB Freak, die is barman en dus ging ik ff wat bij hem drinken. Autotje geparkeerd, gezellige avond gehad.

Kom ik terug, zie je dit:












Sorry, maar daar kan ik dus echt ff om janken!

maar goed, ik denk, mwah, verzekeringswerk!
Ik vanochtend aangifte gedaan, en de verzekering gebeld. Omdat er dus geen spoor van aanrijding is, en dus waarschijnlijk sprake van vandalisme, KEERT HET WAARBORGDONDS niet uit.... OK, zeg ik, dan via jullie, ik betaal tenslotte 300 piek in de maand aan allrisk verzekering...

Ja meneer, dat is mogelijk, wij keren graag uit, maar dan komt uw premie in het eerste jaar alleen al op 650 euro per jaar meer te liggen!!!


650 euro??? WTF!?!?!?!?!?!?!

das dus meer dan 420 piek per maand!!!!!!

:C gvd..... vuile klootzakken
I did it!! Ik heb een smilie gepost!! JOEHOE! ik ben trots op mijzelf
*Henny Huisman Mode On *


En geef de heer Krive even n flink applause

*Henny Huisman Mode Off *
 
Klotestreek. :(

Maar dat je verzekeringspremie omhoog gaat omdat ze schade uitkeren waar je zelf geen schuld aan hebt, heb ik nog nooit gehoord. Je hebt wel vaak een eigen risico. Ik zou de polisvoorwaarden nog maar eens goed nalezen.
Das Lullig voor ju....
wel kut-streeek!!
Argggg.... wat een laffe minne teringstreek! Zulke gasten moeten ze echt de poten amputeren zodat ze nooit meer ergens een deuk in kunnen trappen! Te laf voor woorden ben je dan... %-)

Sterkte en succes Xypzo!
Klote zeg. Ik heb al 3 keer gedroomd dat ik me auto ook zo terug vond. Ik heb dan nog niet eens allrisk. Moet er niet aan denken zeg. Dat je perongeluk een auto aanrijdt ok, maar dan gewoon weg rijden zonder iets achter te laten.
KUTSTREEK.
Succes ermee xypso
mmm, dit is dus echt minder... jammer dat er een paar van die eikels rondlopen die hun sexuele frustratie mooten botvieren op andermans auto (en dan vooral eentje van een PFer) :(
Vet lullig!!
Ook ooit gehad met m'n scooter, ook nooit meer wat van teruggehoord!
F*cking bloedzuigers!
Vet PARRA ik bedoel dat is een persoon ze auto daar hoor je niet aan te komen KANKERLIJERS ze zouden moeten worden afgeschoten, en dan nog wel een bakkie van een PFer WTF denken ze wel niet!!!
hmmmzzz normaal zal ik het ook via de verzekering laten lopen en de auto uitdeuken en laten spuiten bij een kennis van mij wat toch altijd wel weer wat + saldo als gevolg heeft. Maar als je premie zo hoog wordt tja dan ben je zwaar de lul. Heb het ook mee gemaakt auto WA + verzekerd wijk ik uit voor een hond met de auto van mijn paps gevolg total loss. Hond nooit meer terug gezien niemand in de buurt kende die hond zo genaamd ook niet. Terwijl we toch duidelijk de indruk kregen van mensen in de buurt dat ze die hond wel kenden. Maar ja volgens mij denken veel mensen dat het geld bij andere mensen op de rug groeit of zoiets. Maar als het ze zelf gebeurt dan is het ooo ooo ooo wat moet ik nou.
Ik leef met je mee, Krypso! :flower:
 
Artiest OLdStyLe
SOww je heb een klote merk auto maar das puur een mening van een OpeL FreaK maar niemand verdient het om zijn auto zo terug te vinden echt de gene die dit op ze geweten heeft is gewoon zwakzinig. of jaloers..(6) Sterkte er mee.
Tering, das baluh!
Ik heb t ook gehad : deur afdruk ik mijn portier , en me spatkap, moest de hele zijkant gespoten worden !! Kaffers die t flikken en geen brieffie ofzo achterlaten , wat maakt t nou uit de verzekering dokt toch !!
Het lijkt wel of ze het op PF-ers gemund hebben, want Carlo´s schatje is ook al lichtelijk verbouwd vorige week. :vaag:
 
2Xypzo>> Zo te zien heb je geen lakschade, bel Restyle Nederland. Zij doen dit soort schades vrij goedkoop en erg goed wegwerken. Suc6 ermee.
... :C


thnx 2 all
Tering hé !!! Das echt kut !!

(K) J
GVD wat diep triest dit zeg.....
Andermans spullen vernielen om niks.
en dat die verzekering ook nog eens moeilijk doet slaat ook nergens op.Laten we maar hopen dat degene die dit heeft gedaan binnenkort ook zoiets meemaakt.Zal ie voortaan wel nadenken voordat ie zulke nutteloze acties uithaalt.

btw:Vet bakkie heb je man!!

GREETZ!!
How low can they go, ik heb r maar 1 woord voor JALOEZIE!!! of ze waren gewoon agressief en d88 laten we een auto verrot schoppen die kan toch nix trug doen :S
 
Eigen schult hadde jullie ze maar echt moeten geven vorige week! :D Nee is kei lullig voor je kost weer een hoop knaken!
Zo als ik van hem hoor de gistren wordt het binnen kort weer gemaakt :)
je kunt ook even naa het bureau voor rechthulp gaan en de situatie daar voorleggen. advies is daar gratis, dus no pain no gain.
:o Sjezus!!! Wat een naaistreek! Nog een vet wagentje ook! :'(
laatste aanpassing
 
Zwaar waardeloos Peter :(
Het waarborgfonds heeft niks met je verzekering te maken.
Je moet aan kunnen tonen dat je de auto onbeschadigd hebt geparkeerd. Daarvoor heb je een getuige nodig die dat beaamt.

Vervolgens geef je te kennen dat bij terugkomst de kar niet meer in dezelfde staat was.

Omdat er geen dader is moet je proberen deze schade vergoed te krijgen bij het waarborgfonds. Ditr heeft geen fuck te maken met je verzekering. Dit fonds is juist in het leven geroepen voor zulk soort schades. Uiteraard zit er wel een eigen risico aan verbonden. Voor je verzekeringspremie maakt het allemaal niks uit omdat het JUIST NIET geclaimd wordt op je verzekering.

Lekkere tussenpersoon heb je trouwens dat ie je zo crap voorlicht!
Damn wat een gruwelijke kut streek :(
Zwaar zonde van je auto, relaxte auto trouwens!!!
Mensen moeten eens met hun poten van andermans auto's afblijven, zoiets is echt laag want je wordt 2 x genaaid. 1 x door degene die het doet en daarna nog eens ruw door je verzekeringsmaatschappij die meteen je No-Claim verlaagt :(

Succes
 
Klote ouwe...
 
Lang leve de leaseauto's..al wordt die van mij compleet gestript..kost me 150 piek eigen risico en binnen een uur staat er een nieuwe auto :-)


Maar ehm Xypzo..er klopt iets niet . Als de schade aantoonbaar buiten jouw schuld om is ontstaan, kan je niet ineens buiten je no claim vallen.
Dat kan echt niet.
Een all-risk is er niet voor niets.
Als jij een heldere aangifte hebt gedaan en getuigen hebt die kunnen aantonen dat de schade er niet was voor jij je auto parkeerde, dat lijkt het mij nogal logisch dat de schade wordt hersteld en jij verder kunt zoals je gewend was.

Volgens mij vervalt de noclaim pas als je betrokken raakt bij een eenzijdg ongeval, danwel een tweezijdig ongeval..ongeacht je schuld.

Dit is geenzins een ongeval, maar vandalisme..en volgens mij moet je daarvoor verzekerd zijn.
Dat staat altijd in je polis.

Je bent ook een oen als je tegenwoordig een polis accepteerd waarin vandalisme en natuurrampen danwel schade via wasstraat e.d. niet zijn opgenomen.
 
Afschieten die vuile teringpaupers die niet van andersmans spullen af kunnen blijven :@ :@ :@

(sorry, hier kan ik echt HEEL slecht tegen)
 
centraal beheer ruled
hmmzz.. ik heb dat ook gehad alleen me hele zijkant echt helemaal in mekaar daar is dat van jou nog een krasje bij zeg maar !! maar gelukkig (ben ik laks en heb ik niet meteen dezelfde dag aangifte gedaan :$)
en was er iemand zow slim om me te vertellen dat je getuigen nodig hebt wil je van het waarborgfonds gebruik kunnen maken.......

jaja je snapt het al ff een vriendin/getuige opgetrommeld enne binnen 4 maanden uitgekeerd van het waarborgfonds gelukkig kut zeg dat je al aangifte gedaan hebt !!!

enne idd.... zwaaaaarr klote streken dat natuurlijk niemand het gezien heeft enne ook nog omdat er geen briefie bij zat... misschien moeten we hier ff een inzamelings aktie gaan houden !!

hoeveel is de schade xypzo....
Ehhh...waarom wordt dit topic na 3 maanden ineens weer omhoog gehaald? Is dit niet allang opgelost???
Ja, ik wilde net zeggen dat hij gewoon tegen een bunker aan was gereden na afloop van de Nature One camping, maar dat kan dus niet meer het geval zijn nu...:-D
Schade is 1470 euro ex, de deuk is er trouwens nog steeds (4 mei is dit voorval geweest).

Het waarborgfonds keert alleen uit als de schade door een ander motorvoertuig is aangebracht. Dit is bijna niet te bewijzen, omdat er geen krassen zijn en er ook geen andere verf op zit. (waarschijnlijk rechtstondig erin gereden met een kunsstof, ongespoten bumper)

Ik heb uitgekeerd gekregen, echter ben ik nog niet ter reparatie over gegaan. Als het waarborgfonds niet betaald aan de verzekering, betaal ik het uitgekeerde bedrag terug, opdat ik mijn no-claim niet kwijt raak.

lang leve de verzekeringsmaatschappijen
 
Val je zover terug met je no-claim dat je die 1500 euro beter zelf kan betalen:S:S:S. Wel heel erg vaag hoor. Vaak gaat dat dan om 300 gulden ofzo.

Ik zou het nog maar eens goed uitrekenen of het idd voordeliger is.
Betaal nu 300 piek in de maand, maus.
Als ik dit claim betaal ik 419 piek in de maand.
Over 3 jaar gezien betaal ik dan 1500 EURO meer premie!!! (dan wanneer ik "schadevrij" blijf rijden)

Een maat van mij kan het voor ongeveer 800 euro doen. Dus als het waarborgfonds niet betaald, stort ik het uitgekeerde bedrag terug en laat ik het voor 800 euro opknappen. Dan heb ik alsnog die 700 euro winst in 3 jaar.... :S
 
Dit is zo zinloos gewoon, laat andersmans bezit gewoon lekker met rust... zaterdagnacht kwam ik de ministry uit gelopen en tot mijn schrik zag ik toen ik de auto in wilde stappen dat een of andere achterlijke mongool met ze poten over me wagen heeft gelopen.. van voor naar achter... heel erg tof hoor jongens.. godzijdank niet veel schade, behalve dan een scheur in het dak (cabrio) waarvan ik nu niet weet of ik het wel terug krijg van de verzekering... echt waar de volgende die ik zinloos een auto zie verzieken die krijg echt zwaar stompen gewoon... moest t ff kwijt...
Xypzo veel suc6 ermee....
Peter good luck ermee en wil je me niet zo laten schrikken.
Mijn schatje is verminkt......ik dacht t*ring wat is er met linda gebeurd???
maar je bedoelde je andere schatje.

(k)
het is toch niet normaal meer tegenwoordig, ik weet er alles van van die vandalisme. mijn ma woont nu 4 jaar in een andere wijk ze hebben daar 3 auto's staan en in die 4 jaar 8x vandalistische schade/inbraak....en net wat je zegt over die tering verzekeringen...ik geloof dat je je bij de fbto wel tegen vandalisme kunt verzekeren maarja hoeveel betaal je dan $$$$$ keiveel natuurlijk.
en anders is gewoon een vriend of je broer er tegenaan gefiets (WA) verzekering hebben wij ook al eens gedaan...kijk er wel mee uit hoor.

sterkte
 
das klote zeg.
snap zoiets niet, blijf met je jatten van andermans spullen af.
degene die t gedaan heeft zou t ook niet fijn vinden als t bij hem/haar gebeurd.

in mijn gewone auto zit net zo'n deuk, hebben ze erin geschopt toen ik aan t werken was achter de bar, dus ook vlakbij t tuitgaansgebied :-(

van mijn cadillac hebben ze de antenne afgebroken, en besmeurd met eten vd chinees.
Gelukkig heeft iemand dat gezien en zijn we eventjes naar de ouders van t betreffende jochie geweest.hij had ruzie gekregen tijdens t stappen, en bijna thuis moest ie zn agressie nog ff kwijt op mijn auto dus.
hij heeft alles moeten betalen van zn ouders :-)

Ook hebben ze er ooit n kras op gemaakt van wel 1,5 meter :-(
we wilden de cady eigenlijk laten spuiten, maar zien daar toch maar van af, dan durven we t ding nergens meer te parkeren.
Jammer dat de wereld zo in elkaar steekt, want t is toch eigenlijk van de zotte dat we m daarom maar niet spuiten.
 
owja, en over verzekeringen:-( :-(
mijn motor is gejat, kreeg niks uitgekeerd, kut kleine lettertjes.......ik had m vast moeten maken aan iets, lantaarnpaal ofzo.
dat er 2 goedgekeurde sloten opzaten telt niet, hij had vastgeketend moeten zijn :-(
de verzekering maar klagen over fraude, ze vragen er toch verdomme zelf om.
Vorig jaar was er ook een klootmongool tegen mijn geparkeerde auto aangereden. de tiefusleier, geen brieffie achtergelaten, helemaal nix. Via waarborgfonds alles geregeld, ik had in de tussentijd de deuk er zelf uitgeduwd. heel erg stom want ik kon 2500,- uitbetaald krijgen, heb uiteindelijk 1100 piek gekregen en m'n deur was gerepareerd voor 600.
Ti's een oude auto maar ben bezig deze helemaal te restaureren. Ik was zwaar over de zei kop dat moment dat weet ik wel
Zo ook bij mij, had me schatje net 2 weekjes, geparkeerd bij ons in de straat op zaterdagnacht.

Kom maandag ochtend bij me karrretje stap in en check me spiegel, huh wassie helemaal ingeklapt dus ik duw em trug, JA HOOR GVD ME SPIEGGLAS AAN DIGGELEN :-@ syelletje tyfushonden zijn hte die dat doen, kosten: 100 euro!

Ik heb dus een keer gezien dat een ouwe lul tegen iemand anders zijn auto aanreed tijdens het uitparkeren, heb ik zijn kenteken genoteerd en aan de eigenaar v/d auto doorgegeven :-D

Kwam ze een weekje later met een bosje bloemen langs, omdat hij dus toegegeven had het gedaan te hebben en verzekering uitbetaalde.

Hoop dat iedereen hetzelfde zal doen als ze dit zien!
laatste aanpassing
 
Goeie zaak Guido. Ik plaat ook op die gore aso's die zoiets veroorzaken en dan weg rijden. Ze moeten verdomme klem gereden worden en ff een paar flinke stuiters op hun neus krijgen!
Trouwens, mensen (sasha bijvoorbeeld), dit voorval is van 4 MEI!!!!!! het is nie gister gebeurd ofzo...
 
He Peet Ik hoop dat hij zo snel mogelijk gemaakt want die leeuw moet weer brullen man!!! Dan kunnen ze misschien ff samen op de foto!!

Groeten,

David
2 Buzzzz, da kennen wij ja voor 3 jaar terug 's ochtends om 05.00 uur ging de laatse op m'n feesie weg en toen stond de motor er nog om 6.00 ging de buurman weg en ook de motor was al weg Gejat dus die tering.......... en ook niet uitgekeerd wel 3 jaar all risk verzekerd zijn dus kei duur maar uitkeren neehoor stelletje ..... nu ruim 3 jaar later worden we opgebeld door de politie en vraagt bent u hr vd hurk, ja zegt mijn vriend en schrikt zich een ongeluk en die politie man> klopt het dat uw suzuki gsxr gestolen is. ja zegt mijn vriend. politie> dan hebben we goed nieuws voor u we hebben de motor gevonden hij stond in r'dam in een container te wachten om verscheept te worden.
wij blij maar intussen is die motor wel helemaal afgeracht en geen cent meer waard.. ik heb echt een gruwelijke hekel aan die ......verzekeringsmaatschappijen gekregen.....
maar wel de motor terug dus nu hebben we er 2