Partyflock
 
Forumonderwerp · 14385
­ Nederland
Ik kreeg een mailtje van de directeur net:
------------------------
Beste Collega’s,

In overleg met de Ondernemingsraad, en in vervolg op het feit dat het hoofdkantoor/vestiging te Amsterdam reeds een rookvrije locatie is geworden, is met ingang van heden besloten om alle vestigingen tot rookvrije vestigingen te verklaren.

Dit betekent dat de eventuele rokers in de organisatie, in het belang van de gezondheid van anderen, moeten proberen enige tijd zonder roken te overbruggen.

Mogelijk is dit een stimulans om met deze in het algemeen tot slechte eigenschap verklaarde gewoonte, te stoppen.

Het wordt erg op prijs gesteld indien medewerkers op de vestigingen de nodige maatregelen nemen dit besluit daadwerkelijk tot uiting te laten komen en er ook op toe te zien dat deze maatregel wordt gehandhaafd.
---------------------------------

Op zich best begrijpelijk, alleen dat beschuldigende vingertje, maar ok... Maar ik moet dus nu naar buiten, er is helemaal geen ruimte meer waar het niet mag, dat vind ik wel stom... Ze kunnen tog wel een hokje maken, er staan er zat vrij hier! Dit vind ik wel erg overdreven!!!
Het is misschien wat overdreven, maar je gaat er waarschijnlijk wel minder door roken...

deed ik wel toen het op mijn werk 'rookvrij' werd verklaard.

succes ermee!!
 
Bij ons is het ook een heel gedoe geweest. Bij toeval was ik net gestopt toen ze moeilijk gingen doen. :)
ja, minder van roken en minder van lachen... Weet je hoe knetter sjagerijnig ik word??
Hopelijk heb ik snel ander werk, was al op zoek hoor....!

Maar ik vind t gewoon raar dat we helemaal nergens meer mogen roken.... Je kan tog wel een hokkie met t raam open zetten????
Jij had toch ook last meen ik mij te herinneren van een sigarenkerel? Is nu toch ook verholpen, of niet dan? :) Succes in ieder geval met overleven nu daar en hopen dat 't niet te vaak regent zolang je er nog werkt
Als je het echt nodig hebt dan wordt het lastig...misschien toch nog ff proberen voor elkaar te krijgen dat ze zo'n hokje reserveren voor de rokers?!

In ieder geval succes met het vinden van een andere baan!
verslaafd zijn aan roken zit tussen je oren. Je bent niet verslaafd. Stop toch :P
Jajajajajaja Es, dat denk je maar, rook je zelf niet? dan issut makkelijk praten, als je gerookt hebt, dan denk ik dat t voor jou geld, ik heb al vaak zat geprobeert te stoppen dus...

Die sigarenman is opgelost ja, tesamen met mijn goed humeur... Naja, ik zie t wel, als t goed is is dit mijn laatste week en dan ergens bij een bedrijf waar wel een rookhok is dus.....
ik vindt dat ze dan ook niet moeten zeuren als je dan zo nu en dan (elk uur) ff gaat roken buiten ofzo...is ook wel gezellig, ik heb het ook meegemaakt alleen boden ze me wel een prostop lasertherapie aan (om te stoppen) is overigens niet gelukt door omstandigheden
Ja ik rook zelf ook. Al 13 jaar, maar was een paar weken geleden gek genoeg wel zonder moeite een week gestopt. Wat ik kan kan jij ook, je moet je alleen ff op instellen :)
vanaf je werk een therapie??
Wat voor werk doe je dan X-babe????

En es... waarom ben je weer begonnen dan???? blijkbaar was het toch niet zo heel erg makkelijke...

ben jij btw dat meisje die ook mee was naar Club Fusion???? met sai....???
ik vind roken wel lekker op zijn tijd en het was weekend en dacht:" Ik word weekendroker." Had ik niet moeten doen. Rook niet veel, maar wel weer. Maarre....ik heb het boek van Allen Carr bij mij hoor en had van het weekend gezegd dat ik vandaag weer zou stoppen (F)

JA dat ben ik Fairytale. Word je wakker? :D
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
roken is echt F*cking ranzig imho :)
naja zal wel komen omdat ik het zelf niet doe :)
Tuurlijk Discord, anders rookte je wel!

en Es, ik had je op de fotoos nie herkend, maar op beachbop zag ik je en nu herken in je ineens wel... :-S Vaag... hahahaha sorry!
wheheheh ik ben je voor beachpop ook nog een paar keer tegen gekomen :P


:xtc:
laatste aanpassing
 
Discord heeft mij ooit geadviseerd (ik meen in de Fun) om een sigaret op te eten ipv op te steken. Sindsdien rook ik iig een heeeeel stuk minder. Nog bedankt voor die tip kerel!! :D
2 Fairy: probeer dit ook eens!
Werkzaam bij Partyflock
Haha dat word dus minder op PF Fairy! en meer naar buiten de frisse lucht in :D

gezellig samen met die sigaren kerel :p
Mr. Hat ik denk dat het dan goed heeft geholpen :P
maargoed als je mij een oeuk aanbied krijg je vaak zo`n vaag antwoord :P
Tja het word de rokers erg moeilijk gemaakt....

Maar wees blij dat je niet in New York City woont/werkt. Daar hebben ze een laatst de belasting verdriedubbeld:S

Een pakje kost daar nu $6.50
to >>> Fairytale...

Ik ben mijn laatste dagen aan het afronden bij de Nuon op kantoor ik doe de planning van het werk coordineren dan wordt ik teamleidster in de warehouse van een farmaseutich distributie en opslag bedrijf in Nijmegen dus alles wat maar poeiers en pillen zijn voor artsen en tandartsen.

en het is geen echte therapie je gaat een uurtje in de stoel zitten krijgt op 6 punten in je lichaam een lasergericht en klaar "u bent nu gestopt met roken" hahaha not.
Neej, dat lijkt me niet nee...

Ik zit nu dus op me werruk me af te vragen of ik gewoon naar buiten kan gaan ofzow... :-S
Ga zo maar gewoon ff tien minuutjes ofzow... Dat kan toch wel????
:-S :frusty:
Ik werk ook op 'n hoofdkantoor in Amsterdam, daar gaat t rookbeleid per 1 -1- 2003 in ..:( ,

als ze dan het internet ook afschaffen kom ik helemaal de dag niet meer door :D
Fairytale, ik vindt dat je daar letterlijk schijt aan moet hebben zij ontzeggen jou het roken op de afdeling dan moeten ze ook maar rekening ermee houden dat je af en toe gaat roken buiten en dus meer pauze hebt hebt. het is het een of het ander toch!!!, tenminste dit heb ik tegen mijn chef gezegd.