Partyflock
 
Forumonderwerp · 14387
­ Nederland
 
Eej vraagie weet iemand hoe het met de kaartverkoop van Qlimaxx staat ik bedoel offut snel gaat...want ik ga namelijk aanstaande woensdag naar Kreta en vroeg me af of ik daarna nog kaartje kan kopen.. Ik bedoel ben een zmeerder dus moet er uiteraard ff de beentjes schudde..
als er toch naartoe wil, wrom dan t risico lopen?? Koop dan gewoon NU een kaartje, ben je tenminste zeker ervan dat je een kaartje heb :)
 
ja maar ik kan misschien via me stageadres kaartje krijgen..maar dat is geen zekerheid..dus ik twijfel nog of ik dat antwoord moet afwachten en na kreta kaartje koope of nu...als het snel gaat koop ik hem denk nu..maar dat wil ik duz weten..
 
Climax gaat heel snel, ik zou maar een kaartje haluh voor je vakantie.
Kep ze vorige week gehaalt en die vent had nog een hele stapel maaruh zal het gewoon halen, heb je hem toch?
je kan ze ook gewoon nu bij www.freerecord.nl bestellen, liggen ze binnen 2 dagen op je mat :)
 
haha, snel??? nou echt nie hè!
verkoop was al begin juli gestart en nog steeds nie zijn die 10.000 kaarten uitverkocht.
sensation, dat ging pas snel;)
he beez ik kom net terug van kreta en t is daar ook echt vet stampuh morgen komt gizmo daar en aan komend weekend komt tom harding op t strand draaiuh en vorige week was dana op t strand weer wreed aan t draaien! en je moet zekers naar starbeach en nrg en aria gaan is echt super! maar ff over dat kaartje van Qlimax ik wil er ook naartoe maar kan niet betalen op dit moment dus dat wordt afwachten geblazen mzzl