Partyflock
 
­ Nederland
 
Al jaren de nummer één hit bij de Nederlandse badgasten. Wat begin jaren negentig nog een gezellig drukke badplaats was, is nu het Salou van Griekenland.
De authentieke taveernes en restaurantjes hebben plaats moeten maken voor "Kroket van Fred", het Hardrock Café Chersonissos en (internationale) Fastfoodketens.
Wie van de authentieke Griekse sfeer houdt doet er goed aan deze plaats te mijden. Chersonissos kan al jaren de toenemende drukte niet meer aan, waardoor kleine bergdorpjes zoals Koutouloufari en Piskopiano nu gebruikt worden als buffers.

Het nadeel is dat de enorme hoeveelheden mensen geen plaats meer vinden op het strand van Chersonissos. Veelal zoeken deze mensen dan noodgedwongen een bar langs de haven of naast het strand op. U kunt ook terecht in het Starwater Beachpark: een strand in het Oostelijk gedeelte van Chersonissos. Onder het genot van muziek, bars en uitgebreide watersportfaciliteiten kunt U genieten van de Kretenzer zon. Hier bereid men zich voor op de nacht die komen gaat...'s Avonds en tot in de vroege morgen kan er vertier gezocht worden in een van de vele discotheken, pubs of bars.

Wanneer dit feest een keer losgebarsten is keert de rust in Chersonissos niet terug tot in de vroege ochtend. Voor rustzoekers is deze plaats dan ook absoluut niet geschikt!!! De bekendste discotheek van Chersonissos is wellicht Camelot. Bij Nederlandse gasten zijn vooral de Japapaaah en 'T Hof van Holland erg populair.
Diegene die niet zo van discotheken houden, of die wellicht deze leeftijd ontgroeid zijn, kunnen terecht op een van de vele terrassen langs de boulevard.

Door de enorme aantallen discotheken, pubs en bars is Chersonissos bij uitstek geschikt voor de jongere vakantieganger!
conclusie Wij gaan hem blazen daarzo!!!
Het is niet koroket van fred, het is friet van piet!! tenminste toen ik er was!!!

egt kicke daaro!! ik ben er een week geweest en ut was een weekje wappie 24/7!! heb me egt misdrage daaro!! De IT is wel leuk, alleen beetje dezelfde muziek maar je kan wel stampuh.... komen ook wel eens bekende DJ's.... De Aria is ook mooi, alleen met allemaal spiegels aan de wanden dus als je %) bent wor je daar helemaal gek van.... En onderaan de boulevard zit er ook nog een,d aar draaien ze ook hele vette muziek!!

Je hebt ook zo'n waterpark, Starbeach, wel leuk maar van die opgeblazen siliconen en anabolenlui.... maar ik heb er echt een vette week gehad hoor!!n heel misschien gaan we nog dit jaar weer met last minute... hope so!! Veel plezier iig!!
(K)ie
 
bedankt voor de informatie wijffie en ik ga gewoon 2 weken meoilijk he??? Beter kom je ook heel veel van PF gaan erheen jatoch gaan we ff laten zien hoe je moet stampen hehe Groetjes van KamikaZe
owja, die onder aan de boulevard heette Energy...
je hebt ook nog van die hollandse zooi; Hof van Holland enzow... maar daar benk nie geweest!!
Owja, je hebt ook nog elke week zo'n feest in de bergen, Kritivibes... da's ook vet, komen ook bekendere DJ's, bij 'mijne' was toen Johan Gielen en marco V, toen hebbik nog met Johan staan kletsen, egt leuk!
Alleen moet je wel supervoorzichtig zijn met ptjes enzow, want as ze je pakken ben je wel zwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar de sjaak...... maar kom je iig de eerst komende tijd nie meer thuis...!
misschien kommik je dan nog wel tege daaro... ALS we gaan... doen we daar ook ff een PF meetinkje hahaha
(K)ie
 
Ja, ik ben er ook, met nog 11 andere!!
 
dat bedooel ik en wanneer ga jij dan??
 
Wij gaan toevallig ook met zijn twaalven
 
van 19 tot 26 juli
 
wij zijn er ook met 16 man echt wel vet tof daar dan wij gaan van 7 july/19 july see ja
 
klinkt echt onwijs tof!
Ik ga er dit jaar ook heen voor het eerst,vond alleen dat ene zinnetje "het is het salou van griekenland" niet echt joffel klinken.
Was vorig jaar in salou maar vond ik niet echt mega tof daar.
Dus als het daar als salou is ga ik toch denke3n van shit dat heb ik al gedaan.
 
Ik ben 1 van die 11 mede gangers van Band!

Ik ben er dus ook van de partij :)
Ik ga er ook weer heen!! Gekkehuis! Van 15 t/m 28 juli met 5 vrienden ;-)
 
Beetje jammer dan loop ik veel van jullie mis, ik ga nl. de 29e van juli tot 14 augustus 2 vrienden zitten er wel een weekie eerder
 
hey wij gaan ook 16-23 augustus !!!
Tash-D een weekje maar?
En met wie ga je?
 
Dan gaan we wel ff met zijn allen meeten op Chersonissos ! :):)

kep nu al zin in :)

:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
 
Tash-D <> Arjan:

Ik ga maar een weekje helaas...daarom gaan we die week Maximaal (lady dana en ik)
Ik hoor ook bij de 11 die met Band mee gaan.. Lekker met Trippy naar Chersonisoss.. Ik heb er nu al zin in.. Ik ben zeker wel aan vakantie toe ook.. Gezellig met 11 anderen..