Partyflock
 
Forumonderwerp · 13989
­ Nederland
sommige maken er echt een hele schoolreis van
laatste aanpassing
vroeger (jah in de beginne) waren de meetings nog leuk en gezellig... nu komt er 200 man waarvan je de helft tog geeneens kent..

meetings nah misschien alsk in de buurt ben maar ik kom de bekende tog wel tegen
 
toen ik me laatst kweenie meer wanneer 's had voorgenomen om ook 's naar 'n meeting te komen, heb ik 5 keer gezegd HOI IK BEN STAMPBEESSIE en daarna stond ik er zo van UHMZ EN NU DAN?? en toen ben ik 1 minuut later maar weer weggelopen...
weet ook niet wat er zo leuk aan is eigenlijk.....
de mensen die je wilt tegenkomen, die kom je sowieso wel ergens tegen.....
pff ik weet nog de allereeste egt goeie meeting van s2d :) Shockers 5mei 2001 hehe dat duurde de hele nacht geloof ik :D die was midden in de hardhouse en egt heleboel bleven hangen op die plek bijna niemand kende elkaar toen ook nog egt zoals nu bijvb. dat was nog lachen
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
wat ik leuk vind aan meeten?

ik vind het leuk om mensen te ontmoeten, en vooral als ik ze nog noot gezien heb of alleen op internet spreek. de gezelligheid is ook een belangrijk puntje. en ik ben gewoon fotogeil. :-P
Het is echt niet zo dat ik er naar toe leeft, want ik ga altijd met m`n eigen feestmaatjes. We zijn er altijd met minstens 15 man, maar het is wel is leuk om bekenden van PF tegen te komen.

Maar net wat DaSIZE zegt de meeste kom je nou al tegen tijdens het stampen
een meeting is wel leuk, maar doe het dan gewoon onderling weetje, en klein gewoon met wie je vaak lult prive/internet/msn/of weet ik veel wat

maar geen heel peleton meeten

soms staan er wel 10 topics over meetings ???????!
 
Stampbeessie>>> Inderdaad, dat had ik dus ook... Ik had die mensen niks te melden, net zoals zij mij nie, dus voor mij hoeven die meetings ook nie...

Moh>>> Idd... alleen meetings met mensen die je vaak spreekt ja

:D
 
de mensen die ik vaak spreek of vaker tegenkom op feessies, die spreek ik toch altijd wel buiten meetings om, duzz tja...echt veel redenen om naar een meeting te gaan, heb ik niet....ik heb ook vaak geen zin om te gaan, sta dan net lekker te stampen enzo.....
 
ja, idd... dat heb ik dus ook...
Laat mij maar lekker gaan op een feessie...
En de mensen die ik wil zien, zie ik ook wel
ik kom wel langs de meetings hoor :D

je loopt er gewoon langs enzo :D

uh hmmz ok slaat ook nergens op hehehe
Meetings vind ik gewoon leuk.
Je ontmoet mensen die je eigenlijk alleen nog maar gesproken hebt via i-net, dan is het toch leuk en gezellig als je die ook een x irl ziet? Hoe meer mensen je kent hoe gezelliger het is toch?!
Maar goed ieder zijn eige mening, als jij geen behoefte hebt om naar een meeting te gaan, dan blijf je toch lekker door feesten, niemand die je er op aan zal kijken hoor. ;)
 
maar daarom heb je die mensen meestal nix te vertellen tenzij je leip of bezopen bent, aan gezien ik wel weet waar de drank te verkrijgen is op feesten lul ik wel een eind weg.. maar euuuh daar is voor jullie toch nix aan?

:P
 
Loezzy>>> ja, als je die mensen al vaak gesproken hebt op inet, vind ik het wel gaaf, maar als er gewoon ergens wordt afgesproken waar bijv. 100 man op af komt, terwijl je er maar een of 2 gesproken hebt, vind ik er niks meer aan, snap je?

:D
 
Hey Kim, je kent mij toch?

Zullen wij meeten?

Neem dat dat meisje van die foto ook ff mee, want die ken ik ergens van... of had ik dat al gezegd? ;)
 
Werkzaam bij Creative Elements
die mensen die meeten zijn volgens mij een vaste groep. En daar kom je niet zomaar tussen..

ik zou zo ook niet weten wat ik op een meeting zou moeten..

Als je die mensen ergens van kent is het hallow
maar als je ineens daar staat en niemand kent je...........
ik heb geen idee, want ik mos de meetings altijd , hoe het komt weet ik niet , ik ben ter plaatse maar mis op de een of andere manier altijd de "samenkomst"
 
psy>>> :kwijl: Tuulk.... ;)
Enne marije meenemen? Nou, ik zie haar altijd alleen bij metropool
ik ga nooit naar meetings wil lekker "anoniem" blijven maar als ik bij sommige de profielpics zie dan ga ik er toch ff anders over denken
2 CE: Die gedachte had ik ook. Een meeting is tegenwoordig veel te massaal.

Ben pas 2x geweest bij QT en Impulz.

QT was gewoon te erg voor woorden ben er ook weggegaan, want ik werd gewoon gek van die drukte. Verder ook weinig kennis gemaakt.

Op Impulz ben ik is rechtsvoor bij de hardhouse gaan stampen en heb hier op een normale manier mensen van s2d en pf leren kennen. Je wordt hier ook niet zo gepushed van hallo, ik ben die en die en ajuu.

Denk ook dat langzaam nu ik de mensen en de mensen mij beginnen te 'kennen' en een meeting wat gezelliger is, minder afstandelijk.
 
Als het druk is vind ik dat niet eens zo erg
dat betekend dan toch dat het gezellig is anders zouden al die mensen niet komen meeten
maar ik ken niemand en ut is nauw niet bepaald een fijn idee daar allemaal mensen aan te treffen die met elkaar aan ut meeten zijn en dat je geen idee hebt waar over je het moet hebben. Klinkt misschien gek maar ik vermijd dat soort dingen dan liever.

ik heb nog nooit een meeting mee gemaakt trouwens..misschien zit ik er ook wel naast want als ik alleen al ff een treinreisje maak lul ik met alles wat los en vastzit. Maar dat is wat anders dan bij zo'n groep aan komen zetten..
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Underground Alert
2 Creative Elements .... als je denkt dat het een 'vaste groep' is en niet ff een babbeltje komt maken, dan blijft het natuurlijk een 'vast groepie'. Ligt alleen dan niet aan die 'meeters' maar aan gastjes die er niet heen komen om b.v. ff slap te ouwehoeren.
 
Slap ouwehoeren ruleert...

Misschien moet er eens een DOM-GELUL-Meeting georganiseerd worden?

:P
maar niet op een feest toch? :S

:D
 
why not... op een feest lul ik meestal het domst :d
 
ik sluit me voor de verandering maar weer s aan bij da size :-)
 
Kga ook nooit naar de meeting..kom vanzelf wel de mensen tegen diek van PF ken :)
Offik vergeet de meeting altijd :D ben dan veelste druk bezig met jumpuh of me gewone vrienden
"Hoe meer zielen des te meer vreugd" zeg ik altijd maar :)
 
Die meetings zijn geen ruk aan. Ik ga er ook niet meer heen. Misschien puur om ff iemand te zoeken (die ik al ken). Kom loiever de mensen tegen tijdens het feesten, dan krijg je tenminste een spontaan gesprek. En niet van "hey, ik ben MDMAarten en wie ben jij"?
precies jah
 
"Hallo ik ben 'Lijpe Gertje' van PF, ik heb een digitale camera met een resolutie van 3,2 triljard 500 megapixels en die sluit ik aan op mijn superdeluxe.... bla bla bla"

DAT HAAAAAAAAAAT IK!!!!
raar dat sommige een negatieve reactie geven, terwijl ze nog nooit naar een meeting zijn geweest
ja heh, ben ik helemaal met je eens. maar dat zie je zoiezo wel met veel dingen op PF. whehehe
 
't is toch gewoon leuk zo een meeting zie je eens in het echt hoe mooi of lelijk sommige mensen zijn.

Nee het is gewoon leuk en grappig.
vind het jammer om te zien, dat zovelen zo ver heen zijn, qua drugs. dat er geen normaal gesprek mee is te voeren...

dit is ook de reden dat ik maar een paar mensen aanspreek op een meet...de rest is te ver heen.

terwijl er toch heel wat interessante mensen tussenlopen denk ik...
 
Denk je of hoop je dat. Of het met de jeugd toch niet zo slecht is gesteld.
er zijn nu eenmaal mensen op dit forum die bepaalde denkwijze of interesses hebben, waar ik gewoon niks mee heb, maar dat heeft iedereen toch wel??
 
ik zou wel es willen weten waarom jullie drugs gebruiken..

tell me
dan open je maar een ander topic :P
haha nutero... 1-0 :-D
 
jaja jij je zin :P
Wel makkelijk als je zoals ik vriendinnen hebt die eigenlijk niks moeten van die feesten. Uitkomst: je gaat er alleen heen en misschien ook naar zo een meeting. Misschien ontmoet je wel weer iemand van PF die je al kent maar met wie van te voren geen afspraakje voor dat feest hebt gemaakt en die net als jij gezelschap zoekt. En tja als het dan niet lukt: een hele zaal vol potentiële stapmakkers; is het niet?!
Of als je zoals morgen helemaal niet weet hoe het er aan toegaat tijdens die parade en al je vrienden lekker moeten werken (:p)) -> handig toch?
 
Nah jah, de meeste mensen gaan niet naar een feest voor een zinnig gesprek, dus als ze dit niet meer kunnen ben ik wel de laatste die ze daar op aanspreek. Wel is het irritant, als mensen zo F*CKING leip zijn, dat er geen boe of bah meer uit komt....

Ik spreek wel gewoon wat met iemand af, als ik iemand leuk vind ofzow.... heb ik geen meeting voor nodig, maar jah das mijn mening
een party meeting is een samenschooling van flockers die elkaar niet kennen. Gevolg: rellen!!!!!!! N1????

Maar ja de een gaat naar de kerk en de ander naar PF!!!! dus............later
 
may be moek maar es meeten :P

kijken hoe dat gaat... whahaha
 
net doen of je heeeeeeeeel veel mensen kent;)
 
en die juist leren kennen. :D
Tja....... het is echt te massaal geworden ja als ik nu vergelijk met toen..
Maar ik heb 't dan eigenlijk ook over s2d meetings, want PF meetings zijn helemaal al BIG! En de meeste PF'ers ken ik al via s2d.. dus ja, meer mensen hoef ik ook niet te kennen hoor :) Xie ze allmaal wel rondlopen daaro...

Tis wel grappig zo'n meeting.. dan kun je zien hoe iemand in het echt is, zo van " tering tis wel een bitch he :-P" (6) Kiddin'
 
Ach ja, ik lul tegen zoveel mensen, en als ik dan na effetjes zie dat ik hun kop ergens van herken vraag ik dat wel. Maar ga niet echt naar PF-ers op zoek, behalve als ik dat van te voren met die persoon afgesproken heb. Maar meeten om het meeten vind ik ook niet echt geweldig, hoewel ik er soms weleens naartoe ga.
Ik zat ongeveer van het begin op S2D en hier ook alweer een tijdje,... ik heb nog nooit gemeet omdat ik altijd met een eigen groep ben en het daar altijd heel gezellig mee heb. Ik heb geen behoefte om nieuwe mensen te leren kennen op feesten. Een paar uit mijn buurt zeg ik natuurlijk wel ff gedag!!!