Partyflock
 
Forumonderwerp · 14060
­ Nederland
Nu gaat ID&T ook nog de megamixes uitbrengen op CD, inclusief de in- en outro's. vanaf 29 Augustus ligt de cd in de winkel. oftewel ze hebben weer iets gevonden om geld aan te verdienen. ben ik blij dat ik ze voor nop van internet af heb geplukt zoals de meesten hier.
ben benieuwd wat de doelgroep is van de kopers van die cd!!!
nu nog wachten op de reclame op TMF ofzo en ik denk dat de schoolgaande kinders bij hun ID&T agenda de cd voor niks krijgen. wanneer komt de Sensation boekenkaft papier!!!!
ideeen genoeg nog hoor om geld te verdienen.
trieste bedoeling ja.....
Ook triest dat deze eindeloze discussie over id-t nog steeds gevoerd wordt.

We weten het zo langzamerhand wel....
blijkbaar niet, want ze doen het nog steeds......
 
Moeten ze toch zelf weten, wat is er verkeerd aan geld verdienen. Dat doen we toch allemaal. Of dacht je dat ID&T of UDC een liefdadigsheids instelling was die op overheids uitkering leeft. Van mij mogen ze alles verzinnen wat ze willen ik beslis altijd zelf nog of ik een CD koop of naar een feest ga.
Die commercielisering heeft betrekkining tot feesten.

Wat weer als gevolg heeft dat de feesten ook minder leuk worden........
True Mano, maar iedereen kiest zijn eigen feessies :)
True Nut, Maar sommigen doen dat via TMF:S

;)

spreek je trouwens op Summerspecial ouwe!
Geef ze groot gelijk er zijn altijd genoeg gekken die meer dan 20 euro willen betalen voor een cd die een dag nadat ie uit is gewoon van Internet te halen is :)

Iemand trouwens al de (gratis) dvd binnen?
 
Ik vraag me echt af wie dit zal gaan aanschaffen.

En die dvd heb ik ook nog steeds niet binnen (ohw echt? :S)
id&t is al jaren commerciel, dus begrijp de ophef niet helemaal
Tja er zijn altijd mensen die GEEN toegang hebben tot 1 of andere ftp of er de ballen vertstand van hebben.En die kopen het wel.

GREETZ!!
Ach ja , het is voor mij al weer 2 jaar geleden dat ik een CD heb gekocht dus boeit me allemaal niet meer , laat ze maar lekker geld verdienen.

Zelfs ID&T weet dat het grotendeel van de partypeople zwaar tegen de commercie is dus als ze nog geld aan hun willen verdienen zullen zij zich toch moeten aanpassen aan ons. Tenzij het publiek wat op een feest komt bestaat uit 60% TMF/MTV mensjes , eh.... zei iemand Sensation? :D
laatste aanpassing