Partyflock
 
Forumonderwerp · 938017
­ Nederland
 
als jij dat zou willen waar zou je het dan laten doen?

en als je het al hebt waar heb je het en hoe bevalt het je?

groetjes (f)
die korsten zitten er gewoon nog steeds op bij mij he :S is bijna nog niks vanaf. 2 weken morgen :S
 
Weet je wat je dan moet doen moet je vaseline ofzo op doen en heel zachtjes inwrijven dan wordt het zacht en gaat het waarschijnlijk sneller had ik toen ook ;)

Succes
Ja idd ik deed er ook elke keer voor ik ging slapen een flinke laag vaseline op.. korstjes waren er na een week ongeveer af en heb t daarna nog een paar dagen gedaan
 
Boven mn oog en op mn lippen..
had ik t maar nooit op mn lippen gedaan:O
mjaa:O
Uitspraak van verwijderd op maandag 1 oktober 2007 om 17:55:
had ik t maar nooit op mn lippen gedaan

ziet het er zo erg uit dan :O

en trouwens het werk idd wel dat vaseline. maar zie al wat ook probleem is. mijn korstjes zitten vast in me wenkbrauwhaartjes :P dus ik kan sommige die nu al los ziten er wel gewoon beetje aftrekken, zolang ze niet meer aan me huid vast gehecht zijn.
 
Nee Het ziet er nu ook weer niet zo heel erg uit.. sommige mensen zien het niet eens.. maar mij stoort het zelf wel :O
:cheer: Yeeeeej mijn wenkbrauwen zijn vrijdag overnieuw bijgewerkt dan... en maandag waren de korstjes er al weer af (altijd bij mij na 4 dgn) en it is just perfect!!! eidnelijk is het zoals ik het wil!!! ik zal binnenkort een foto maken dan kan ik t jullie showen ik ben er zoo blij mee... en weet je wat ik wkijt was nu voor t bijwerken ?? 37€ hahaaaaaaa echt een lachertje gewoon!
maar ik laat jullie allemaal snel weten zo gauw ik nieuwe foto heb :P
:D:D
heej janina... ik heb maar meteen met cam foto gemaakt staat gewoon in mn album van alleen mn oof en wenkbrauw zeg maar ..:) maar moet ik wel zeggen dat door dat ik geen echt licht heb het er wel raar uitziet net of t alleen getatoeerd is zonder haartjes maar dat is dus niet heb heel donker haar van mezelf dus ze kunnen geen lichte wenkbrauwen tekenen maar het gaat nu dus bij die foto alleen ff om de vorm :) mooi ehhhhhhhh :D
 
hej princceje ik ga gelijk ff kijken ben erg benieuwd naar ;) laat het je zo weten:)
 
Nou ik heb gekeken ik heb daar een bericht achtergelateb;)
zeker mooi :)
nou bij mijn zijn nu idd alle korsten eraf. als ik laat bijwerken moet ik dus gwoon dat vaseline smeren dan gaan ze er idd sneller vanaf.

de linker is best wel mooi maar die rechter is echt een mess. dus moet wel echt terug. kan het natuurlijk wel bijtekenen. zal dat ook wel blijven doen maar is beter als het er ook echt goed op zit, dat ik ook een keer de deur uit kan zonder te tekenen. wat een gedoe alelmaal 8)
 
Uitspraak van Roxxy foxxy :banana: op donderdag 20 september 2007 om 23:11:
maandag me wenkbrauwen laten doen super gelukt echt heel mooi geworden. Ik zat dan ook bij een hele goede vrouw. ik kan aanraden het wel pas te doen als je zeker weet dat die zaak betrouwbaar is. ik wil het al heel lang maar kon geen goede vinden omdat ik niet wist hoe ze bekend stonden. en je ziet genoeg vrouwen met afschuwelijke wenkbrauwen (denkt aan groen/grijze wenkbrauwen of hele grote bogen). maar zag vriendin van me die het had laten doen en dat was zo mooi gelukt dat ik ook maar gelijk afspraak gemaakt heb. en het is zooveel beter. het is wel ff kut want loop nu met korsten op me wenkbrauwen maar het is het echt waard!

voor meiden die het willen en in de buurt van den haag wonen aanrader

Angelique
Willem de zwijgerlaan 23
2583 EE Den haag
06-24612286

Ik ben ook bij haar geweest!! Ze is super goed en ook heel aardig!
 
ik heb mijn wenkbrauwen laten doen,ideaal hoor(Y)
ik heb ook mijn wenkbrouwen laten doen, toen ik in china was. en dan bedoel ik op de chineze manier he, met zo'n soort stokje werd het erin geslagen om het maar ff grof te zeggen.
Ik heb het alleen tussen mn wenkbrouwhaartjes door laten doen, anders vond ik het te nep over komen. dan zal je wel denken wrom laat je het dan doen? aan de uiteinde van mijn wenkbrouwe groeide de haartjes niet zo best meer, dus moest ik het elke dag tekenen.. naja dat was me teveel werk dus heb ik het zo opgelost..

de pijn agh..ik had het er voor over al deed het wel veel pijn maar het is echt zoals hier boven staat: ideaal, ik zou het je echt aanraden, scheelt een hoop tijd, en het zit altijd goed!
Heej janina :D leuk je opmerking!!super lief(K) ben er ook suuuuuuper blij mee zoals ik al zei! egt de moeite dat ik het opnieuw heb laten doen ben nu alleen wel in totaal €450,- in een jaar kwijt geweest maar dan heb je ook wat :P;)
Mooi gedaan hoor princessje:D!!
ziet er echt mooi uit
 
Zou ik noooooit doen maar ieder zn ding.
thnq(K)(K) voor de lieve reacties ben er ergggggggggg blij mee zal eens bij jouw checken :P
bij jouw is het ook harstikke mooi gedaan hoor super natuurlijk ... lijken gewoon je eigen wenkrbauwen en dat is belangrijk! hoe echter hoe mnooier (vind ik) vandaar dat ik er ook mijn eigen haartjes eroverheen laat staan :) mare wat zag ik nou * (L) * ?? jij ook naar reload bij ons in dongen johh :P vet ehhhhh :D:D mijn broer doet dat ook altijd mee organiseren ;) met zijn 'bend'/rapgroep egt tof feestje altijd! ;) (ff terzijde).
Ja die rechtse foto in mijn album op de 1e pagina zeg maar (met die zwarte kleren aan) is de laatste nieuwe.. toen waren net mijn korstjes eraf dus ze zijn nu nog ietsje lichter..
van dichtbij zie je idd niet 1 streep, maar een btje haartjes:)

ja daar ben ik geweest haha:D jij ook dan?? en wie is je broer..?
 
Uitspraak van :cheer: PrincessJe* op donderdag 4 oktober 2007 om 21:02:
Heej janina leuk je opmerking!!super lief ben er ook suuuuuuper blij mee zoals ik al zei! egt de moeite dat ik het opnieuw heb laten doen ben nu alleen wel in totaal €450,- in een jaar kwijt geweest maar dan heb je ook wat

Hej ja het is veel geld maar het ziet er mooi uit:)
Ik ga volgende week even naar schoonheidssalon die het hier ook doet ze wil eerst even me wenkbrauwen zien omdat niet altijd een andere kleur overheen gezet kan worden als het te grijs is zeg maar dus ik hoop dat het wel kan:)
Eyeliner zou wel makkelijk zyn :p
 
Het is zeker wel makkelijk ik heb dat zelf niet ik heb er wel eens aan gedacht maar ik heb dat nu al nooit meer op dus ja als ik het dan gedaan had was het zonde geweest, maar voor mensen die het altijd op hebben is het wel makkelijk ;)
 
ik wil mijn wenkbrauwen wel laten doen
en Janina al geweest naar een salon?? en zo jaa laat je het overnieuw doen ofniet??

enne * (l) * jaa tis mooi gedaan ziet er mooi uit, maare ik gaa oopk altijd naar reload ja ik woon in dongen he! en mijn broer heet roy aarts en heeft zelf een rap-band zo gezegt met bastiaan en marius en meer mensen :) wel super leuk is dat hoor! ga je komende keer ook weer naar reload???
 
Hej princessje,

ik ben nog niet naar de salon geweest nog geen tijd voor gehad ga ik binnekort zeker wel doen en dan overleg ik met haar wat ik het beste kan doen, maar dat hoor je dan nog wel van mij;)
Bij jou zijn ze mooi geworden hoor:)
nou morgen om 6 uur ga ik voor mijn nabehandeling, zal wel op me kloten krijgen van dat mens :P want aan de binnenkant van me wenkbrauwen is het nog steeds wat wazig, mja komt wel goed. en ga nu gewoon al jullie tips gebruiken dat ik niet weer 2 weken met korsten loop :S :D
heej Janina ...
zeker doen dan ben je blij als je t gedaan hebt en het echt zoo perfect is geworden als dat je zelf graagwilde dan is het het geld en tijd en moeite zekerrrr waard! ik ben er nu al elke dag blij mee als ik in de auto zit en in mn binnenspiegeltje kijk hahahaha :D

en roxxy jij suc6 met nabehandeling!!!
 
Hej princessje,
Ja daar heb je ook zeker gelijk in ik ga er binnkort ook heen dan hoor je het van mij ;)
 
ik heb al 4 jaar me ooglijntjes gedaan
al zijn ze nu aardig vaag geworden!
denk wel dat ik het ooit weer eens over ga doen!!
weet nog dat geen pijn deed
alleen toen ik ongesteld was het gewoon wat gevoeliger was!
maarja dat is bij alles in die periode!:)
nou ik ben net terug wat een drama was het weer. me huid was nog niet goed genezen dus het deed best wel meer pijn, maargoed was nog net aan te doen. het is nu heel mooi dus gewoon nu goed blijven deppen dat ik niet van die hele dikke korsten krijg en hopen dat ze er sneller afvallen dan vorige keer. maar is wel super gedaan. als die korsten eraf zijn enzo zal ik ook wel even een foto posten :D
Ben wel benieuwd hoe je wenkbrauwen er nu uit zien hoor roxxy foxxy:D
hopelijk zijn ze nu wel in 1x goed...
hoe is het nu met je korstjes??

mijne ben ik nu echt blij mee!!
foto hiernaast is vanmiddag gemaakt.. ze zijn nu helemaal genezen!!
foto staat trouwens ook in mn album, is misschien duidelijker;)
Nou het valt reeuze mee haha. Wat ik vorige keer 'verkeerd' had gedaan was dat ik voor het slapen gaan van dat vaseline spul erop had gesmeerd wat ik van die vrouw had gekregen. Maar iets te hard ingesmeerd denk ik en niet gedept en snachts was dat gaan bloeden en waren het hele dikke korsten geworden.

Nu voor het slapen heb ik echt zitten deppen totdat het niet meer bloedde en thank god er zitten wel korstjes op maar je ziet het helemaal niet nu. Ze beginnen er nu ook al af te vallen :cheer: en de vorm is echt heel mooi. kleur moet ik nog afwachten want ja het word toch weer lichter. maar ben er echt blij mee, zal als de korsten eraf zijn ook even foto maken.

Maar jou wenkbrauwen zijn ook wel heel erg mooi geworden, ziet er heel natuurlijk uit, ook hele mooie vorm. netjes :D
hee anne-marie

zat net ook eens et kijken maar het is zeker echt mooi geworden...
het mooiste is uiteraard hoe echter hoe beter jaa togh :) maar zeker mooi en roxxy-foxxy strax wel een foto erop zetten ook he als het gedaan is kunnen we ff checken ;)ben benieuwd:)
Uitspraak van Roxxy foxxy :banana: op dinsdag 16 oktober 2007 om 09:09:
Maar jou wenkbrauwen zijn ook wel heel erg mooi geworden, ziet er heel natuurlijk uit, ook hele mooie vorm. netjes

Uitspraak van :cheer: PrincessJe* op vrijdag 19 oktober 2007 om 12:53:
zat net ook eens et kijken maar het is zeker echt mooi geworden...
het mooiste is uiteraard hoe echter hoe beter jaa togh maar zeker mooi

Thanx(F)!!! ja ik ben er nog steeds blij mee haha!! zitten ook helemaal geen lichte plekjes ofzo in en ze zijn allebei mooi gelijk:D en ziet er idd natuurlijk uit, niet te donker, en het is ook niet echt 1 strakke lijn zeg maar..
en de jouwe?? ben je er ook nog blij mee;)??
 
Uitspraak van actief op donderdag 22 maart 2007 om 10:51:
als jij dat zou willen waar zou je het dan laten doen?

Resultaat valt altijd tegen. Het is zo lelijk als de bruine lijntjes grijs worden. Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om permanente make-up te nemen.
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 28 september 2007 om 21:16:
ik wil ook.. maar moet dr nog maar ff goed over nadenken.. :)
hebben de meeste wat haren laten zitten of helemaal weg??

ik heb ze ook permanent.. maar bij zitten mn haartjes er ook gewoon hoor..
 
Ik wil dat ook wel, wenkbrauwen.
Maar geen idee wat het kost, en het moet wel natuurlijk blijven.
Je ziet ook zoveel van die lijnen, en iedere gek mag na 3 dagen les permanente makeup doen (heb ik gehoord) dus ben er een beetje huiverig voor :$
 
http://www.beautytouchstudio.be/voor_na.htm
 
Wenkbrauwen schaduwtechniek / hairstrokes of haartjes techniek
325 euro



laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 23 oktober 2007 om 00:21:
Wenkbrauwen schaduwtechniek / hairstrokes of haartjes techniek

Dat vindt ik inderdaad heel erg mooi...
Maar lijf er toch huiverig voor.

Een tattoo die niet helemaal perfect is oké, maar dit is natuurlijk wel je gezicht!

Ik blijf ze wel gewoon (bij)tekenen...
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 23 oktober 2007 om 00:21:
Wenkbrauwen schaduwtechniek / hairstrokes of haartjes techniek

IK vind het super mooi gelukt!
IK heb mijn haartjes zelf nog en dus zonder schaduw techniek laten zetten, en het alleen gedaan om meer uitdrukking te krijgen (ze waren erg blond en miste een aantal stukjes)
Maar ik vind dit erg mooi gelukt!
Ik heb permanente make up laten zetten 5 jaar geleden (lijntjes boven ogen).... Maar ik heb voor de eerste de beste gekozen (ehmm niet de beste dus..), en mijn ogen zijn tot voor kort gewoon verpest geweest!!

Ze had het helemaal niet goed gezet. Ik wilde dat de lijntjes iets omhoog liepen aan het einde, maar dat heeft ze niet goed gedaan waardoor het er onnatuurlijk uitzag. 3 keer teruggeweest bij haar omdat het ook niet goed pakte (moest 3e keer wéér betalen), waardoor ik uiteindelijk dus een tattoo er aan over heb gehouden.

Ik heb dus al deze jaren mijn ogen moeten bijtekenen, en dat is nou juist NIET de bedoeling van PMU :S

Maar dit jaar ben in begonnen met het verwijderen van die uiteinden, bij een andere schoonheidsspecialiste, en heb vorige week de 2e behandeling gehad en het is zo goed als weg.

http://www.instituutdezwaan.nl/net-book.php?op=cms&pageid=57

Hier kun je foto's zien. (dat verhaal van die wenkbrauwen is niet van mij)

Als het genezen is ga ik bij haar nieuwe lijntjes laten zetten, nu hopelijk WEL goed! :)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Damsje op dinsdag 23 oktober 2007 om 11:44:
Maar ik heb voor de eerste de beste gekozen (ehmm niet de beste dus..), en mijn ogen zijn tot voor kort gewoon verpest geweest!!

Goede research is dus wel een vereiste;)
Ik hoop dat het helemaal wordt zoals je wilt uiteindelijk!
Ik zit de denken om permanente eyeliner te doen. Weet iemand hoe lang 'permanent' is? Ik lees van alles over bijwerken van wenkbrauwen, is dat bij eyeliner ook zo?
 
jep alles moet je na een paar jaar bijwerken ;)
maar t doet verschrikkelijk zeer wat jij wil hoor...
 
Ik wil het niet
 
Heb deze week PMU lijntje boven en onder laten zetten....en eerlijk waar het is echt zo mooi!!!!(y)...dus mensen die het zat zijn om zich iedere morgen op te maken..absoluut DOEN!!!!:D;)
 
als ik het zou doen zou ik wenkbrauwen zetten , maar ik vind het niets voor mij
Heb net PMU lijntje onder mn ogen laten doen :D

Met verdoving dus deed echt geen pijn!