Partyflock
 
Forumonderwerp · 13999
­ Nederland
 
Stel je voor: je bent toe aan het welverdiende vakantie na weken van hard werken en je huurt voor n weekje een appartementje in Zeeland. Het lijkt zo mooi; de verhuurder vertelt je dat je op "toplocatie" zit, 5 minuten loopafstand van het strand en midden in het centrum! Na een reis van 4 uur (*&%$#-files) blijkt het appartementje net iets groter te zijn dan een bezemkast, wordt je na binnenkomst besprongen door enge beesten, wordt je 's nachts door elke voorbijrazende auto wakker gemaakt omdat de verhuurders nog nooit van isolatie hebben gehoord en kan je aan de her en der verspreide voedselresten opmaken wat de vorige huurders gegeten hebben. Daarnaast zie je na 30 minuten lopen nog steeds geen zee ipv die beloofde 5 minuten. Na een nacht vol sprinkhanen weet je niet wie je het eerste moet bellen: de tv-makers van "Helse Vakanties", Pieter Storms of je advocaat. Want je wilt je geld terug! Want geloof me: zo'n appartement gun je niemand! Maar de verhuurder denkt daar anders over. Nu zoek ik dus een paar grote, sterke mannen die mij willen helpen het geld terug te krijgen.
tip : http://www.huurmoordenaars.nl
 
Ik twijfel tussen Rien en Thijs, die zien er het moordlustigs uit. Wie raad jij aan?
die heb meer zondes dan menig crimineel :D
 
jeetje dat ik daar niet eerder op gekomen ben! Hij ziet er inderdaad altijd wel heel luguber uit in zn pausmobiel. Altijd al gedacht dat ie stiekum zo'n keukenmes onder zn hoedje verstopt had ;-) Heb jij zn nummer?
+36664586038

geloof ik
 
heej zuper! Heb ik in ieder geval al 1 iemand voor me knokploegje. En jij komt me ook helpen he.
Nog meer gegadigden???
uh ja lijkt me leuk hahaha

je ken ook een rook bom naar binnen gooien enzo

of ze huis in de fik als hij niks geeft!
let the #Q~@#%~@#%@ burn! :devil:

maarja er zijn gelukkig duizende zo niet miljoenen manieren om iemand te laten betalen :devil:
laatste aanpassing
 
Artiest Cj Noah
Ik help je wel :(
echt kut voor je man :(:(
 
Hier nog iemand van de Partij ik kom je zeker helpen want dit is echt te slecht voor woorden.

Dit soort mensen die dit flinken moet een keer goed op hun nummer gezet worden.. :devil: :bounce:

Echt klote voor je man succes ik hoor het wel..
 
Hmm zou wel willen vind het nl. kei lullig voor je maar ik durf niet...
 
Ah joh maar ik help mee! En als je het te eng vind worden mag je wel ff achter me schuilen hoor...
 
Sjezus hoe grof is dit men. Kzou ook op ckur helemaal gaan flippen als me zoiets zou gebeuren. Heb je bewijzen ensow..?? Kzou gewoon naar die gast toe gaan.. en hem uitleggen dat als ut nie goedschiks ken.. er maar kwaadschikse maatregelen getroffen moeten worden!!
 
juridische stappen ondernemen, je kan je geld terug vragen als je het gevoel heb dat ze iets anders leveren dan inhet boekje staat, oom en tante van mij hebben dat ook gedaan
 
Jezus wat een kutstreek zeg. Zou idd juridische stappen ondernemen. terug met dat geld. Teringlijers. Waar was dit als ik vragen mag en heb je wel je vakantie gewoon afgemaakt?
Vind t ook een ongelooflijke naaistreek, Kimmert. Maar dat wist je al. Zei toch dat je naar de rechter moet stappen. Of zoals hier al eerder gezegd: Eerst je geld terugeissen en als dat niet helpt gewoon nog een keer langsgaan met een groepie. Smerig kutmens die dat geflikt heb!
Ik heb een grote gummiknots en een puntschoenen. Ik ben er ook als we gaan...
 
stuur mij alle gegevens en ik los t alleen op
 
Nou meneer en mevrouw de verhuurder willen ons nu voor het gerecht slepen omdat wij een kastje (lees: spullenhulp) gemold zouden hebben :-S wat al gemold was. Maar dat lukt ze niet want wij gaan ze eerder voor het rechter slepen :-D want ondertussen hebben we genoeg bewijsmateriaal!! Het was trouwens in Oost-Souburg, n bejaardengat vlakbij Vlissingen. Nooit meer naar Zeeland dus!Of er moet een goed feestje zijn :-D
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Underground Alert
Kan nu iedereen wel zeggen van: 'Zeg maar waar & wanneer!'. Das lekker makkelijk voor de wouten, als het er dan van mocht komen dat je op een 'wraak-expeditie' gaat (wat ik betwijfel). Hoeven ze alleen maar ff de namen van pf over te nemen! 'k Zou het ff een 1/2 jaartje laten rusten en dan eens terug gaan met een aansteker of een eind hout! Als er nu wat gebeurd komen ze al snel bij jou terecht, lijkt me. Heb ik ook zo gedaan bij een ex-werkgever van me, nooit iets van gehoord!

Neem aan dat je die 'beloftes' zoals die 5 min. loopafstand e.d. uit een brochure hebt ofzo. Dan zijn er toch vast wel instanties die daarvoor zijn. Of had Frits Bom geen opvolger?

SUC6 ermee!
laatste aanpassing
2 HArderwijker Azo: en je speelt de wouten zo zelf niet in de kaart, met deze bekentenis???
 
Wat is er gebeurd dan??? Zolang er geen aangifte is wegens wat dan ook, doen de wouten er nadda aan. Komt die aangifte er onverhoopt opeens nu nog, doen ze er denk ik weinig aan. Het is inmiddels alweer een jaar of 6 geleden en zo heftig was het nu ook weer niet!
 
Werkzaam bij Creative Elements
als je er op los gaat beuken ben je dom bezig.

gaat je namelijk nog meer kosten dan het nu al gedaan heeft.

als je serieus een probleem hebt klaag hem aan toon duidelijk aan dat het fuck was en dan krijg jeje geld terug..

mocht je gaan knokken klaagt hij jou / jullie aan en ben je helemaal de lul want ben jij de gene die een dikke schade vergoeding moet gaan betalen..

los dit soort dingen netjes op :)
 
Netjes????

Idd, afval wordt immers ook verbrand!!
 
Nou ik ben een heel netjes beschaafd opgevoed meisje hoor :-) en hou helemaal niet van vechten/wraak nemen maar hier gaan mn haren echt van overeind staan! En die beloftes kwamen van de verhuurders.

Maaruhm, Harderwijk Azo, is het wel zo verstandig om die bekentenis van die exwerkgever hier neer te zetten? ;-) Je weet nooit wat voor gespuis (mooi woord :-D) hier ronddwaalt
 
nee het is slim om daar met een knokploeg heen te gaan of de boel daar in de fik te steken

wat een figuren hier, op internet lopen ze het hardste te brullen dat ze daar wel ff aan mee doen, moet je eens kijken wie het ook echt zou doen ...

als je nou echt slim bent sleep je er gewoon een flinke schadevergoeding uit, reken nou maar dat ze dat meer kwaad doet dan 'de boel slopen' daar
 
nee dat is ook niet slim heb je helemaal gelijk in!! maar als ze voor me staan moet ik wel ff een paar keer tot tien tellen ben ik bang :-S

maar laat het een tip zijn voor iedereen wat betreft het huren van appartementjes die in de krant staan: geloof niet klakkeloos wat er staat! Want alles lijkt vaak groter, mooier, enge diertjeslozer en beter dan het is :-(
 
jaaa we slopen die gast!!!!! we pakken hem.:D
laatste aanpassing
 
2 KipCaravan .... Bekentenis??? Wat heb ik gedaan dan? Zo heftig was het nu ook weer nie. Bovendien is het al zo'n tijd geleden dat de wouten hem uitlachen als hij naar zo'n tijd nog eens met een aangifte komt voor iets dat niet eens onder 'misdrijf' valt, maar gewoon als 'licht vergrijp'!